Skip to Content

En tidning att räkna med!

Publicerad: 24 maj, 2016, 13:33

  • Svenska

Nya Tider har gått stadigt framåt sedan starten 2012. Som redaktör känner jag mig både stolt och ödmjuk inför den kompetenta redaktion vi genom åren lyckats bygga upp, liksom alla de prenumeranter och andra som stöttat utgivningen. Vi har i dag en tidning som står väl rustad att på allvar ta upp kampen mot systemets lögnmedia.

Det är många som bidragit till att göra Nya Tider till en kraft att räkna med, många fler än vad som syns utåt. Jag vill därför passa på att uppmärksamma åtminstone några av dessa. Runt om i landet delar eldsjälar ut gratisnummer av tidningen för att på så sätt sprida kännedom om den,
de lägger den i väntrum och på tåg och bussar eller delar ut den direkt i handen i samband med manifestationer och andra evenemang. Vi är mycket tacksamma för detta arbete och välkomnar gärna nya medhjälpare som vill sprida tidningen.

Vi har också haft förmånen att få hjälp av en grupp mycket kompetenta och drivna säljare som ringt tusentals samtal för att upplysa om tidningen och öka dess spridning.

Varje vecka får vi in uppmuntrande samtal, epost och brev i mängder som berömmer vårt arbete, vilket så klart sporrar oss alla till fortsatta ansträngningar. Och det är mycket arbete som ligger bakom varje veckas nummer. På bara några dagar ska intervjuer göras, reportage skrivas, foton bearbetas, texter redigeras och korrekturläsas för att sedan sättas grafiskt. Men med en redaktion som är kunnig och ansvarsfull löper allt på, och jag överraskas varje vecka av att vi återigen lyckats överträffa oss själva.

Allt det fantastiska stöd som vi får från våra trogna prenumeranter och läsare har gjort det möjligt att gräva djupare och bemöta lögner inom gammelmedia. När Jönköpings-Posten (JP) gick ut med ett propagandanummer riktat till skolbarn där man utmålade den stora folkvandringen till Sverige i rosaskimrande färger med reportage om barn som bakar bullar till ”flyktingarna” kunde vi sätta in moteld. Vi kunde peka på alla rena faktafel angående invandringens storlek, berätta om den krassa verkligheten om samhällen som drabbas av mångkultur med bland annat de sexuella trakasserierna som drabbat otaliga svenska flickor och kvinnor, och påvisa tidningens motbjudande ”godhet” på barnens bekostnad. Mest slående var att JP inte ville ta avstånd från terrorarmén Islamiska staten när vi pressade dem att bekänna färg. Så långt har det gått med undfallenheten för radikal islam!

Tack vare generösa bidragsgivare kunde vi trycka upp tidningen i stort antal och posta den till Jönköpingsbarnens föräldrar för att upplysa dem om indoktrineringen som JP utsatt deras barn för.

Vi följer politiken i kommun och riksdag. Där byskolor hotas med nedläggning för att finansiera mångkulturen ställer vi kommunpolitikerna mot väggen. Vi gör intervjuer med riksdagsmän om deras tankar kring Sveriges framtid. Vårt senaste tillskott Perra Winberg har på kort tid gjort flera
uppmärksammade reportage, där han låter förföljda systemkritiker komma till tals och berätta sin historia. Bilden kompletteras med Stefan Petterssons ingående kriminalreportage, där han går igenom tusentals sidor av domar och förundersökningar. Nya Tider är enda alternativmedia på plats vid rättegångar och kan med foton och personundersökningar exponera brottslingarna och det otillräckliga rättssystemet.

Det är dock inte bara i Sverige som vi kan göra avslöjanden. Nya Tider har utmärkt sig genom att vara bland de första i världen – garanterat först i Sverige – med flera nyheter. Bland annat kunde vår utrikesredaktör Christer Ericsson redan tidigt rapportera om Islamiska statens omfattande oljesmuggling till Turkiet, månader innan det började skrivas om det i Sverige och ett år innan Ryssland började bomba dessa lastbilskaravaner. Ericssons ingående analyser och sammanställningar hjälper den intresserade att lägga ett geopolitiskt pussel med hjälp av information som helt enkelt inte står att finna i någon annan tidning. I detta nummer avhandlar Ericsson Natos nya interventionsplaner av Libyen, något vi för första gången kunde berätta om redan i mars under en tid då Natoländerna själva förnekade det hela.

Som redaktör är jag full av beundran över alla skribenters samlade kunskap och glad att kunna erbjuda den till våra läsare varje vecka. Mest glad och tacksam är jag förstås över det fortsatta fantastiska stödet från våra läsare. Tack, ni gör vårt upplysningsarbete möjligt! Och till er som precis hittat till Nya Tider: Välkomna!

 

Vávra Suk

vavra.suk@nyatider.nu

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Kommentarer inaktiverade.

Tillsammans bygger vi framtidens media

chefredaktören har ordet

Genom munhuggning i SVT Agenda blir tittarna inte klokare

Partiledardebatten i SVT Agenda var upplagd så att rappast tunga skulle få övertaget, inte den mest genomtänkta politiken. Inte blev det bättre av att vår tids viktigaste frågor; den massiva invandringen och repatrieringen, EU-medlemskapet och Sveriges militära anslutning till främmande makt var uteslutna på förhand.

Varför Orbán och Kurz levererar mer än patriotiska partier

OPINION: MANUEL OCHSENREITERPatriotiska partier i Europa har rönt stora framgångar, men ändå uteblir de praktiska resultaten. Etablissemanget enar sig mot uppstickarna, men det är inte hela förklaringen. Internt käbbel och en avsaknad av vision sätter krokben för vidare utveckling. Det menar veckans debattör Manuel Ochsenreiter, som samtidigt pekar på att det är politiker som Ungerns Viktor Orbán och Österrikes Sebastian Kurz som lyckats leverera.

Rohingya, oönskade immigrant- ättlingar

ANALYSVärldens media har den senaste tiden översköljts av rapporter om en rad övergrepp mot folkgruppen rohingya i Myanmar, eller Burma som landet är mer känt som. Bakgrunden förtigs däremot, liksom att förtryck av minoriteter kan sägas vara normaltillståndet i landet. Burma har sedan en militärkupp 1962 utvecklats till ett socialistiskt helvete med en politik fullt i klass med eller värre än Nordkoreas, där många av de runt hundra etniska grupperna i landet förföljts. Det menar Per Björklund, som själv vistats i närområdet under längre perioder.

Våldtäktsepidemin och de mörka krafterna

chefredaktören har ordetI detta nummer av Nya Tider presenterar vi statistik över våldtäkterna i Sverige och hur många av dessa som begås av invandrare från olika delar av världen. Det är en genomarbetad sammanställning som bygger på lekmannaforskaren Joakim P Jonassons omfattande källmaterial. Vår förhoppning är att rapporten kan komma till nytta som referensmaterial och uppmuntra till fördjupningar och uppföljningar.

SVT-medarbetare dömda för människosmuggling

OPINION: JULIA CAESARHut går hem till sist. Och svensk lag gäller även för journalister. SVT-reportern Fredrik Önnevall och ytterligare två SVT-medarbetare dömdes den 30 oktober i hovrätten för människosmuggling för att de i samband med inspelningen av tv-serien Fosterland 2014 smugglat med sig en 15-årig syrisk pojke till Sverige. Det skriver den numera välkända signaturen Julia Caesar.

Svenska journalisters fräckhet

chefredaktören har ordetI vårt specialnummer till Bokmässan publicerade vi en genomgång av den ”forskningsrapport” som sade sig visa att systemmedia inte alls mörkar mångkulturens konsekvenser, utan tvärtom skildrar invandringen som mer negativt än vad den ”objektivt” är. Rapporten är inte bara tafflig, författarnas starka band till staten har fått en professor vi talat med att kalla det för DDR-forskning. Jag vill här påminna om hur selektivt media hanterar sanningen.

Bidragsflykten

OPINIONPolitikerna talar ofta om skatteflykt, de inkomster de inte lyckas beskatta. Men det borde även talas om bidragsflykt, de pengar som politikerna satsar på olika ideologiskt motiverade projekt utomlands och som inte kommer skattebetalarna till del genom bättre välfärd. Det menar professor Karl-Olov Arnstberg, som jämför med sina erfarenheter från förvaltningsverksamhet.

Gå till arkivet