Skip to Content

En tidning att räkna med!

Publicerad: 24 maj, 2016, 13:33

  • Svenska

Nya Tider har gått stadigt framåt sedan starten 2012. Som redaktör känner jag mig både stolt och ödmjuk inför den kompetenta redaktion vi genom åren lyckats bygga upp, liksom alla de prenumeranter och andra som stöttat utgivningen. Vi har i dag en tidning som står väl rustad att på allvar ta upp kampen mot systemets lögnmedia.

Det är många som bidragit till att göra Nya Tider till en kraft att räkna med, många fler än vad som syns utåt. Jag vill därför passa på att uppmärksamma åtminstone några av dessa. Runt om i landet delar eldsjälar ut gratisnummer av tidningen för att på så sätt sprida kännedom om den,
de lägger den i väntrum och på tåg och bussar eller delar ut den direkt i handen i samband med manifestationer och andra evenemang. Vi är mycket tacksamma för detta arbete och välkomnar gärna nya medhjälpare som vill sprida tidningen.

Vi har också haft förmånen att få hjälp av en grupp mycket kompetenta och drivna säljare som ringt tusentals samtal för att upplysa om tidningen och öka dess spridning.

Varje vecka får vi in uppmuntrande samtal, epost och brev i mängder som berömmer vårt arbete, vilket så klart sporrar oss alla till fortsatta ansträngningar. Och det är mycket arbete som ligger bakom varje veckas nummer. På bara några dagar ska intervjuer göras, reportage skrivas, foton bearbetas, texter redigeras och korrekturläsas för att sedan sättas grafiskt. Men med en redaktion som är kunnig och ansvarsfull löper allt på, och jag överraskas varje vecka av att vi återigen lyckats överträffa oss själva.

Allt det fantastiska stöd som vi får från våra trogna prenumeranter och läsare har gjort det möjligt att gräva djupare och bemöta lögner inom gammelmedia. När Jönköpings-Posten (JP) gick ut med ett propagandanummer riktat till skolbarn där man utmålade den stora folkvandringen till Sverige i rosaskimrande färger med reportage om barn som bakar bullar till ”flyktingarna” kunde vi sätta in moteld. Vi kunde peka på alla rena faktafel angående invandringens storlek, berätta om den krassa verkligheten om samhällen som drabbas av mångkultur med bland annat de sexuella trakasserierna som drabbat otaliga svenska flickor och kvinnor, och påvisa tidningens motbjudande ”godhet” på barnens bekostnad. Mest slående var att JP inte ville ta avstånd från terrorarmén Islamiska staten när vi pressade dem att bekänna färg. Så långt har det gått med undfallenheten för radikal islam!

Tack vare generösa bidragsgivare kunde vi trycka upp tidningen i stort antal och posta den till Jönköpingsbarnens föräldrar för att upplysa dem om indoktrineringen som JP utsatt deras barn för.

Vi följer politiken i kommun och riksdag. Där byskolor hotas med nedläggning för att finansiera mångkulturen ställer vi kommunpolitikerna mot väggen. Vi gör intervjuer med riksdagsmän om deras tankar kring Sveriges framtid. Vårt senaste tillskott Perra Winberg har på kort tid gjort flera
uppmärksammade reportage, där han låter förföljda systemkritiker komma till tals och berätta sin historia. Bilden kompletteras med Stefan Petterssons ingående kriminalreportage, där han går igenom tusentals sidor av domar och förundersökningar. Nya Tider är enda alternativmedia på plats vid rättegångar och kan med foton och personundersökningar exponera brottslingarna och det otillräckliga rättssystemet.

Det är dock inte bara i Sverige som vi kan göra avslöjanden. Nya Tider har utmärkt sig genom att vara bland de första i världen – garanterat först i Sverige – med flera nyheter. Bland annat kunde vår utrikesredaktör Christer Ericsson redan tidigt rapportera om Islamiska statens omfattande oljesmuggling till Turkiet, månader innan det började skrivas om det i Sverige och ett år innan Ryssland började bomba dessa lastbilskaravaner. Ericssons ingående analyser och sammanställningar hjälper den intresserade att lägga ett geopolitiskt pussel med hjälp av information som helt enkelt inte står att finna i någon annan tidning. I detta nummer avhandlar Ericsson Natos nya interventionsplaner av Libyen, något vi för första gången kunde berätta om redan i mars under en tid då Natoländerna själva förnekade det hela.

Som redaktör är jag full av beundran över alla skribenters samlade kunskap och glad att kunna erbjuda den till våra läsare varje vecka. Mest glad och tacksam är jag förstås över det fortsatta fantastiska stödet från våra läsare. Tack, ni gör vårt upplysningsarbete möjligt! Och till er som precis hittat till Nya Tider: Välkomna!

 

Vávra Suk

vavra.suk@nyatider.nu

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Kommentarer inaktiverade.

Bilderbergmötet 2017: Ljusskygg agenda sedan 1954

Bilderbergarna vill i dag gärna ge sken av att gruppen är helt oförarglig och att de inte har något att dölja. I ett halvt århundrade var emellertid Bilderberggruppen så hemlig att inte ens erfarna samhällsbevakare kände till dess existens.

Bilderbergmötet 2017: Globalisterna slår tillbaka?

REPORTAGEEtt antal av världens mäktigaste finansmän samlades den 1-4 juni bakom stängda dörrar tillsammans med politiker och andra makthavare från hela Västvärlden för att diskutera världsutvecklingen – och enligt kritiker, staka ut kursen för densamma. Som vanligt lade de stora massmedierna locket på, som de gjort sedan 1954. Det 65:e Bilderbergmötet hölls på ett lyxhotell bara några kilometer från Vita huset, där ett av ämnena för årets diskussioner sitter på presidentposten.

”Hur många terrorattacker har ni haft i London?”

EUEn polsk parlamentsledamot från det regerande partiet Lag och rättvisa såg till att upplysa sin värd i BBC om det hot öppna gränser innebär.

Globalisterna mot folket

KRÖNIKA

Dans kring majstången och sju sorters blommor

UTRIKES”Små grodorna, små grodorna, är lustiga att se.” Många svenskar har någon gång i livet deltagit i denna traditionsenliga danslek kring en majstång klädd i gröna björklöv på midsommarafton som infaller mellan 20-26 juni – i år den 24:e. Midsommarfirandet är vid sidan av julen den viktigaste högtiden i Sverige och är en hyllning till sommaren, ljuset och växtligheten. Midsommarnatten troddes vara en av de mest magiska.

USA nobbar klimatåtagande

UTRIKESDen 1 juni meddelade president Donald Trump att USA inte längre kommer att stå bakom den frivilliga överenskommelse om klimatpolitik som i svensk media felaktigt kallas Parisavtalet. Det handlar inte om ett formellt avtal utan om en överenskommelse som man kan lämna när som helst genom att inte uppfylla de överenskomna åtagandena.

Framtidens kultur är till höger

OPINION: JOHN OCH LILOU DÜBECK

USA-hegemonins ”chefsarkitekt” död

UTRIKES

Gå till arkivet