Skip to Content

En tidning att räkna med!

Publicerad: 24 maj, 2016, 13:33

  • Svenska

Nya Tider har gått stadigt framåt sedan starten 2012. Som redaktör känner jag mig både stolt och ödmjuk inför den kompetenta redaktion vi genom åren lyckats bygga upp, liksom alla de prenumeranter och andra som stöttat utgivningen. Vi har i dag en tidning som står väl rustad att på allvar ta upp kampen mot systemets lögnmedia.

Det är många som bidragit till att göra Nya Tider till en kraft att räkna med, många fler än vad som syns utåt. Jag vill därför passa på att uppmärksamma åtminstone några av dessa. Runt om i landet delar eldsjälar ut gratisnummer av tidningen för att på så sätt sprida kännedom om den,
de lägger den i väntrum och på tåg och bussar eller delar ut den direkt i handen i samband med manifestationer och andra evenemang. Vi är mycket tacksamma för detta arbete och välkomnar gärna nya medhjälpare som vill sprida tidningen.

Vi har också haft förmånen att få hjälp av en grupp mycket kompetenta och drivna säljare som ringt tusentals samtal för att upplysa om tidningen och öka dess spridning.

Varje vecka får vi in uppmuntrande samtal, epost och brev i mängder som berömmer vårt arbete, vilket så klart sporrar oss alla till fortsatta ansträngningar. Och det är mycket arbete som ligger bakom varje veckas nummer. På bara några dagar ska intervjuer göras, reportage skrivas, foton bearbetas, texter redigeras och korrekturläsas för att sedan sättas grafiskt. Men med en redaktion som är kunnig och ansvarsfull löper allt på, och jag överraskas varje vecka av att vi återigen lyckats överträffa oss själva.

Allt det fantastiska stöd som vi får från våra trogna prenumeranter och läsare har gjort det möjligt att gräva djupare och bemöta lögner inom gammelmedia. När Jönköpings-Posten (JP) gick ut med ett propagandanummer riktat till skolbarn där man utmålade den stora folkvandringen till Sverige i rosaskimrande färger med reportage om barn som bakar bullar till ”flyktingarna” kunde vi sätta in moteld. Vi kunde peka på alla rena faktafel angående invandringens storlek, berätta om den krassa verkligheten om samhällen som drabbas av mångkultur med bland annat de sexuella trakasserierna som drabbat otaliga svenska flickor och kvinnor, och påvisa tidningens motbjudande ”godhet” på barnens bekostnad. Mest slående var att JP inte ville ta avstånd från terrorarmén Islamiska staten när vi pressade dem att bekänna färg. Så långt har det gått med undfallenheten för radikal islam!

Tack vare generösa bidragsgivare kunde vi trycka upp tidningen i stort antal och posta den till Jönköpingsbarnens föräldrar för att upplysa dem om indoktrineringen som JP utsatt deras barn för.

Vi följer politiken i kommun och riksdag. Där byskolor hotas med nedläggning för att finansiera mångkulturen ställer vi kommunpolitikerna mot väggen. Vi gör intervjuer med riksdagsmän om deras tankar kring Sveriges framtid. Vårt senaste tillskott Perra Winberg har på kort tid gjort flera
uppmärksammade reportage, där han låter förföljda systemkritiker komma till tals och berätta sin historia. Bilden kompletteras med Stefan Petterssons ingående kriminalreportage, där han går igenom tusentals sidor av domar och förundersökningar. Nya Tider är enda alternativmedia på plats vid rättegångar och kan med foton och personundersökningar exponera brottslingarna och det otillräckliga rättssystemet.

Det är dock inte bara i Sverige som vi kan göra avslöjanden. Nya Tider har utmärkt sig genom att vara bland de första i världen – garanterat först i Sverige – med flera nyheter. Bland annat kunde vår utrikesredaktör Christer Ericsson redan tidigt rapportera om Islamiska statens omfattande oljesmuggling till Turkiet, månader innan det började skrivas om det i Sverige och ett år innan Ryssland började bomba dessa lastbilskaravaner. Ericssons ingående analyser och sammanställningar hjälper den intresserade att lägga ett geopolitiskt pussel med hjälp av information som helt enkelt inte står att finna i någon annan tidning. I detta nummer avhandlar Ericsson Natos nya interventionsplaner av Libyen, något vi för första gången kunde berätta om redan i mars under en tid då Natoländerna själva förnekade det hela.

Som redaktör är jag full av beundran över alla skribenters samlade kunskap och glad att kunna erbjuda den till våra läsare varje vecka. Mest glad och tacksam är jag förstås över det fortsatta fantastiska stödet från våra läsare. Tack, ni gör vårt upplysningsarbete möjligt! Och till er som precis hittat till Nya Tider: Välkomna!

 

Vávra Suk

vavra.suk@nyatider.nu

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Kommentarer inaktiverade.

Utomnordiska ska sköta enkla jobb hos Polisen

INRIKES”Visp” – eller Världen integrerad i svensk polis – kallas ett projekt där minst hundra personer med utomnordisk bakgrund ska få tillfällig anställning för att utföra enklare sysslor inom Polismyndigheten. Visp har arbetsmarknadspolitisk inriktning och syftet är att ”få fler med utländsk bakgrund i arbete.” Men läser man i polisens budget framgår dock att antalet civilanställda behöver öka främst på grund av de stora migrantströmmarna till Sverige.

Karl-Olov Arnstberg talade om yttrandefrihet i Riksdagen

DEBATTProfessor Karl-Olov Arnstberg, uppmärksammad för sina böcker om hur invandringsfrågan mörkläggs, höll den 21 mars ett seminarium i Riksdagens lokaler. Han hade bjudits in av den uteslutna SD-ledamoten Anna Hagwall. Temat kretsade runt Yttrandefrihetsgrundlagen och hur det kunde komma sig att människor blev socialt utsatta när de nyttjade den. Ett både personligt och initierat anförande övergick i en tidvis humoristisk dialog med de engagerade åhörarna.

Korruption: Obamas ”slaskfond” stöder aktivistgrupper

USADet amerikanska justitiedepartementet inledde under president Obama en utpressningsverksamhet där storföretag tvingas betala pengar till aktivistgrupper på vänsterkanten – till stor del samma grupper som i dag, understödda av Obama, arrangerar demonstrationer och upplopp över hela USA mot den nye presidenten Donald Trump. Den minst sagt märkliga policyn har granskats av kongressens domstolsutskott, vars ordförande nu kräver att den stoppas.

Barack Obama försöker störta president Trump

USAIstället för att som brukligt dra sig tillbaka från politiken efter att ha lämnat Vita huset, planerar ex-president Barack Obama att engagera sig för en organisation som vill ”rita om USA:s politiska karta”. Enligt uppgifter till brittiska Daily Mail vill han även inspirera och leda aktivister till att ”ta sig ut på gatorna och motsätta sig Trump”.

Svensk kultur i ett nötskal

OPINION: ALF RONNBYVad är typiskt för svensk kultur? För dem som lever mitt i den svenska kulturen, är de kulturella dragen en självklarhet. Det är först när någon ställer frågan vad som kännetecknar svensk kultur, det kan vara svårt att sätta fingret på vad det är. Sociologen Alf Ronnby presenterar här kulturen i ett nötskal.

François Asselineau överraskar i franska presidentvalet

FRANKRIKEMed knappt två månader kvar till presidentvalet i Frankrike har en joker dykt upp bland kandidaterna. Det är den EU-skeptiska François Asselineau som vill återuppliva de Gaulles politik för ett starkt och oberoende Frankrike. Med liten budget men många aktivister ger han sig nu in i valkampanjen.

Marine Le Pen framåt i opinionen

FRANKRIKEMed ungefär två månader kvar till det franska presidentvalets första valomgång möts etablissemangskandidaterna av motgångar i opinionen. Den borgerlige François Fillon, som länge hade störst väljarstöd, dalade i opinionen efter att polisen började utreda honom för korruption. Den ”oberoende” socialliberalen Emmanuel Macron har fått bekymmer på grund av sina nedsättande uttalanden om Frankrikes koloniala historia. Den nationalkonservativa Marine Le Pen – som tidigare varit uträknad – seglar nu upp i opinionen.

Tyskland och Nederländerna i hemligt migrantavtal med Turkiet

UTRIKESTysklands förbundskansler Angela Merkel och Nederländernas premiärminister Mark Rutte gick i mars 2016 med på ett turkiskt förhandlingsbud om att årligen ta emot hundratusentals migranter som befinner sig i Turkiet – allt utan att informera de övriga EU-ledarna.

Sankt Patrick blir ett ryskt helgon

RELIGION

Globalisternas ”gudfader” död

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

Sanna Hill: ”Hatkampanjer” är det stormedia som står för

”Earth Hour” får konkurrens av ”Human Achievement Hour”

TEKNIKLördag den 25 mars, klockan 20.30-21.30 lokal tid är det ”Earth Hour”, där människor uppmanas att inte använda elektricitet eller fossila bränslen, i syfte att höja medvetenheten om jordens ändliga resurser. I år får denna timme konkurrens av ”Human Achievement Hour”, vars anhängare i stället vill peka på mänsklighetens framgångar genom att tända så många lampor som möjligt. Dessa menar att Världsnaturfonden WWF och andra som står bakom Earth Hour har nedmontering av det teknologiska samhället på programmet.

Populär alternativ hälsosajt avstängd från Googles söktjänst

YTTRANDEFRIHETSidor från Natural News, som bland annat skriver kritiskt om vaccin, GMO och läkemedelsbolagen, försvann den 22 februari från Googles sökresultat.

Turkar är turkar, även om de bor i Europa

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

Wilders frihetsparti andra största parti i Nederländerna

NEDERLÄNDERNALiberalen Mark Rutte blir av allt att döma kvar som premiärminister i Nederländerna, trots att hans parti backade något när nederländarna gick till val. Geert Wilders och hans frihetsparti gick framåt, men fick inte de framgångar som det politiska etablissemanget och systemmedia befarat. Samtidigt gjorde socialdemokraterna ett katastrofval och ett litet turkiskt parti valdes in i parlamentet. Nu väntar svåra regeringsförhandlingar.

Tysklands katolska biskopar: ”AfD är okristligt”

TYSKLANDTysklands katolska biskopar har vid sitt senaste möte uttalat sig om Alternativ för Tyskland (AfD).

Fem afghaner dömda för homosexuell gruppvåldtäkt

INRIKESDe fem afghaner som våldtog en minderårig pojke i höstas utvisas till Afghanistan. Hovrätten ändrar därmed tingsrättens beslut – och anser att brottet är så allvarligt att de inte ska stanna i Sverige. Experter på afghansk kultur varnar dock för det som Nya Tider redan uppmärksammat – att afghaner som kommer till Sverige inte lämnar sin kultur hemma i Afghanistan.

Så ska folket värja sig mot migrationskrisen

BOKRECENSIONFör att vägleda de européer som inte nöjde sig med systemmediernas och politikernas förklaringar till den enorma och plötsliga massinvandringen hösten 2015, satte sig den förre presidenten i Tjeckien, Václav Klaus och hans medarbetare, ekonomen och arabisten Jiří Weigl, ned och skrev ihop en kort skrift. Den finns nu även översatt till svenska.

Medias epitet har blivit kodord för ”hjälte”

KRÖNIKA

Ny statistik om gruppvåldtäkterna

INRIKESSedan ett år tillbaka samlar sajten gangrapesweden.com in information om i första hand gruppvåldtäkter i Sverige. Det är skakande läsning, särskilt för den som inbillar sig att invandringen inte påverkar detta. Det är enligt den anonyma sajtens beräkningar 2 210 procent mer sannolikt att en utländsk person i Sverige begår sexbrott i grupp än att en svensk gör det. Statistiken tyder också på en dramatisk ökning under 2016 av brottslingar som begår sexbrott i grupp. En konservativ uppskattning visar att bara kostnaderna att hålla de dömda förövarna inlåsta i fängelse landar på runt 225 miljoner kronor.

Gå till arkivet