Skip to Content

TYSKLAND

Svårt att försörja fyra fruar och 23 barn

Publicerad: 3 november, 2016, 21:16

 • Svenska

Läs även

En tysk migrant från Syrien har lyckats få årligt bidrag på motsvarande 3,7 miljoner kronor per år för att kunna försörja sina fyra fruar och 23 barn, varav 22 bor i Tyskland. Han uppger i den tyska tidningen Bild den 23 oktober att det är svårt för honom att hinna med att arbeta eftersom familjen tar all tid han har.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • propol

  Hur mkt hade han i bidrag i Syrien? 5 mille eller?

 • Jack

  Världen är helt djävla sjuk

 • Snip-snip

  Har någon ens gjort matten här? ca. 3000SEK/person för mat * 27 (inklusive hans fyra fruar, och exklusive honom) blir UNDER en miljon per år, bara för mat. Säg att dem hyr en stor herrgård för att få plats med alla dem liven, och hyran kanske är på mellan 20-30000SEK, så blir den ändå INTE i närheten av dem 3,7 MILJONER kronor per år. Släng in kläder och och annat skit så blir det ÄNDÅ INTE 3,7 MILJONER kronor.

  Det finns dock en lösning på detta… Snip-snip där nere. Ska man leva på bidrag där andra måste pröjsa för att du inte kan hålla din snopp från vaginor och göra dem till levande fabriker, så borde man bli kastrerad. Kan du inte försörja din familj till att börja med, så har du INTE rätt till att ens börja en familj. Simpel princip, men vissa verkar inte fatta detta.

  3,7 miljoner… Sug på den.

 • nilsanders

  ja undrar vad den familjen skulle kostat oss här i Sverige…Jag utgår från att bidragssumman blivit lägre här i landet eftersom han inte reste hit med sin familj..

Globalistiska intressen bakom Hongkongprotester

HONGKONG– Xi Jinping (Kinas president) är den farligaste fienden till det ”öppna samhället”, förklarade George Soros för världens makthavare i Davos i början av året. Två månader senare utbröt gatuprotester i Hong­kong med udden mot Peking. Är proteströrelsen ett försök att splittra och försvaga Kina eller är det en legitim demokratirörelse? Nya Tider har tittat närmare på protesterna i Hongkong och vilka intressen som döljer sig bakom kulisserna.

Gravid mamma mördad på sin semester

UTRIKESDen unga mamman var gravid med sitt andra barn när hon och hennes make överfölls av knivbeväpnade män i sin hyrda bungalow vid stranden på en semesterort i Sydafrika. Mannen överlevde med livshotande skador medan den unga kvinnan avled tillsammans med fostret på grund av de många knivhuggen mot hennes mage.

Eugenik i Nigeria

UTRIKESEugenik är något som i västerländer är politiskt inkorrekt och ses som avskyvärt och otänkbart. Något oväntat är Nigeria den nation som går längst med eugenik för den egna befolkningen sett internationellt. Statliga initiativ för ökad medvetenhet och till och med lagar som skall stoppa giftermål mellan partners som anses genetiskt inkompatibla är metoder som används i eugenikens tjänst.

Salvini vill genomföra folkomröstning för att stoppa öppnande av hamnar

Inför 80 000-100 000 anhängare krävde senator Matteo Salvini, partiledare för nationalistiska Lega, att en folkomröstning ska hållas i Italien för att stoppa den nya regeringens planer på att öppna landets hamnar för organisationer som transporterar migranter. Nya Tider var på plats under dagen.

Den arktiska islossningen kan öka samarbetet Kina-Ryssland

UTRIKESKlimatförändringarna och de tekniska framstegen kommer snart att se Arktis öppnas för nya handelsvägar, och regionens växande ekonomiska potential, liksom militär infrastruktur, kräver uppmärksamhet från de globala makterna.

Amsterdams museum avskaffar uttrycket ”Guldåldern”

UTRIKESAmsterdams museum, som dokumenterar historien om staden, har beslutat att sluta använda uttrycket ”Gouden Eeuw” (Guldåldern) eftersom termen inte är politiskt korrekt.

De Gula västarna – varifrån kom de, och vad gör de nu?

UTRIKESDe Gula västarna – les Gilets jaunes – fortsätter att protestera. Faktum är att de aldrig slutat. En ”hård kärna” har samlats varje lördag till fortsatta protester mot den sittande regeringen och dess politik, även över sommaren, och har vid det här laget gjort så i 10 månader. En ”revolutionär” källa, signaturen ”Révolution permanente”, hävdar att nu blir de Gula västarna åter fler igen.

Manifestation i Ålborg: Stoppa folkutbytet!

UTRIKESIdentitära aktivister på Nordjylland rivstartade i lördags morse med en manifestation mot befolkningsutbytet mitt på det berömda landmärket Limfjordsbron.

Gå till arkivet

Send this to a friend