Skip to Content

Bechir Rabani önskar att svenskarna ska våga bry sig om sitt eget folk. Han startade Facebook-gruppen White Girls Also Matter för att lyfta ett tabubelagt ämne. Foto: Privat
INRIKES

Bechir Rabani startade gruppen ”White Girls Also Matter”: ”Svenskarna måste våga belysa orättvisorna”

Rasistiska glåpord mot svenska kvinnor, politiker som inte erkänner svenskarna som ett folk och flickor som inte vågar gå ensamma hem efter mörkrets inbrott. Facebook-sidan White Girls Also Matter startades för att belysa svenska kvinnors utsatta situation. Grundaren till gruppen heter Bechir Rabani. Han har sedan länge tröttnat på att se hur svenskarna offrar sitt eget folk på mångkulturens altare.

Publicerad: 26 november, 2016, 16:40

 • Svenska

Läs även

Bechir Rabani är ursprungligen palestinier, men hans föräldrar växte upp i Syrien innan familjen kom till Sverige när han fortfarande var en liten pojke. Bechir har under flera år kritiserat Sveriges invandringspolitik, som han menar gynnar en global elit och varken är bra för svenska folket eller de riktiga flyktingarna.
– Grundstenen till det som man i dag kallar för ”hjälp” är egot, kontot och krossandet av nationalstaten, säger Bechir.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Sanna Hill

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • En Turk som vill rädda vita människor? 🙂 Är en Turk arisk?

  • Varmlandstok

   Till skillnad mot våra politiker och journalister så har han blivit utrustad med en rimlig intelligensnivå.

  • KrugalSvylse

   Det är väl inte märkligare än om en svensk bosatt i, säg, Tibet skulle reagera mot hur tibetanerna blir behandlade? Det gör naturligtvis inte svensken till asiat, lika lite som Rabani magiskt förvandlas till en vit europé för att han reagerar mot orättvisor som drabbar svenskar, men än sedan? (Han är för övrigt arab, inte turk.)

   Sedan kan man givetvis ifrågasätta om araber borde vara bosatta i Sverige till att börja med, men om vi låtsas att den utomeuropeiska invandringen hade bestått av ett fåtal personer som respekterar svenskarna och tycker att de ska få behålla sitt land istället för att massinvandras till döds så hade det knappast varit något problem, eller hur?

  • Beche Rabani

   Visst svider det när en ”turk” gör det som du borde göra Jens. Eller är du också en av de naiva som tycks tro att 2018 så kommer det ske ett mirakel?

   Ledsen men jag orkar inte vänta.

   Mvh turken

   • Henrik Paetau

    En finne igen!

    I Finland får man nog fortfarande vara fosterländsk utan att bli bespottad och klassad som fascist. Att stå på en solid fosterländsk grund ger även gemene man och kvinna ett bättre fotfäste och perspektiv på andra länder och kulturer. Jag har den erfarenheten att det faktum att man i Finland har värnplikten kvar – och att de flesta familjer har en generation kvar vars fäder och farfäder har kämpat för landets självständighet – stöjder en sund nationalsolthet som varje folk och land borde ha rätt till.
    Den känslan och vetskapen ger en självkänsla som inte tar skada av att en del av mina landsmän som betett sig illa i Sverige (med rätta) kallats ’finnjävlar’.
    De närapå 10 000 frivilliga svenskar som kämpade i våra krig 1939-1944 minns vi med tacksamhet och beundran. De var riktiga krigare som skulle ha haft rätt inte bara till ära och heder, utan till allt stöd av samhället vid sin återkomst. Nu är det IS-rövare, mördare och våldtäktsmän som ska stödjas och (åter)integreras !!
    Skammen går på torra land och de svenska veteranerna vänder sig i sin grav. Finns det ingen hejd på det galopperande vansinnet?

  • Mattias Pettersson

   Han är ju inte Turk, Han är Palestinier. Men visst han står på Svenskarnas sida.

 • Erik Marlandson

  Intressant att se vilka som vågar ta stegen i rätt riktning.

 • Perq Elest

  Vad krävs för att skapa en stor rättegång mot de politiker som krossar Europa? Liknande Nurnbergrättegången i Tyskland efter 2:a världskriget. Om man någonsin kan tala om landsförräderi historiskt eller i nutid så är de senaste åren de värsta förbrytelser någonsin. Folkvalda politiker som alla gått samman, vänster till höger som endast gynnar sig själva och den media som stöder deras förstörelse av väl fungerande länder.

  Måste det bli folkligt uppror med våld? Funkar inte demokratin längre?

Covid 1984 – övervakning är ”det nya normala”

DEBATTKanske är viruset SARS-CoV-2 naturligt, kanske har det sluppit ut från ett labb av misstag, kanske har det konstruerats och planterats avsiktligt. Det kommer nog aldrig att kunna avgöras. Säkert är att läkemedelsindustrin och de stora drakarna (Gates, Wellcome, Rockefeller, med flera) som opererar i skymningslandet bakom politiken, är väl förberedda. De har väntat på det här. Det visade sig kanske för svårt och tidsödande att skrämma fram den nya världsordningen med klimatfrågan. De har nu på tre månader åstadkommit mer för att förverkliga sin plan än de gjort på 30 år med klimatskrämseln. Debattör Åke Blomdahl menar att coronapandemin används som svepskäl till att införa omfattande kontroll och restriktioner.

Nya uppgifter om sektvälde och islamism inom SSU

INRIKESMedlemmar inom Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU samt fackförbunden Transport och LO larmar om ”homofobi, sektliknande styre och unga medlemmar som manipulerats att konvertera till islam”. Det avslöjandet gjorde Expressen den 20 maj i en uppföljning av skandalen för två år sedan där islamister visades ha uppnått en dominant position inom SSU Skåne.

SVT ljuger rakt ut när Nya Tider frågar om försvunnen enkät

REPORTAGEFör några år sedan gjordes en undersökning av journalistikprofessor Kent Asp som visade att SVT:s anställda är extremt vänstervridna. Statstelevisionen hade tänkt motbevisa detta i ett program med titeln ”Sant eller falskt” och skickade ut en enkät till sina anställda för att ta reda på hur det låg till. Resultatet pub­licerades aldrig, istället lades programmet ner. När Nya Tider ställer frågor om saken ljuger SVT rakt ut och säger att ingen enkät gjordes.

SVT allt mer politiskt korrekt – nu för dina skattepengar

GRANSKNINGFrån och med förra året betalar du för Sveriges Television via skattesedeln – oavsett om du använder deras tjänster eller inte. Under sin mycket välavlönade chef Hanna Stjärne har SVT gjort stora satsningar på att ”spegla samhället” genom att anställa fler invandrare och andra privilegierade grupper. Man ignorerar däremot sin egen politiska slagsida – och vägrar att svara på frågor om varför.

Så jobbar Närhälsan i Västra Götaland med patienter under coronapandemin

INRIKESNärhälsan är namnet på vårdcentralerna i Västra Götalandsregionen. Genom fler hembesök och videokonsultationer reduceras coronaspridningen. Närhälsan och de privata avtalsrelaterade vårdcentralerna har under lång tid utprövat metoder för att åldriga patienter inte skall behöva resa onödigt mycket. Även särskilda invandrarsatsningar som Angereds Närsjukhus kan ha effekt på smittspridningen.

Kritik är inte hat

OPINION: FREDRIK LARSONDen vi inte får lov att kritisera styr våra liv. Oavsett vem som skrivit citatet är det ett sant idiom. Den som känner sig kränkt blandar ofta ihop kritik med hat. Man hävdar att hat genomsyrar kritiserande part. Men oftast är det hat som genomsyrar idén de försvarar från kritik. Veckans debattör Fredrik Larson skriver om den märkliga tid vi lever i just nu.

WHO: Vi ska gå från hus till hus och ”ta bort” sjuka familjemedlemmar – ”Armé” av kontaktspårare rekryteras globalt

UTRIKESMassövervakning och kontaktspårning uppges vara en del av ”The New Normal” som är ett begrepp som lanseras hårt i alla länder med nedstängningar, vilka är nästan alla världens länder i varierande grad där Sverige är ett av mycket få undantag. Endast genom att acceptera ”Det nya normala” kan folk få lämna sina hus och få ha en inkomst igen påstår de maktföreträdare som aldrig saknar en ursäkt för att förlänga nedstängningar och restriktioner. Efter att Världshälsoorganisationen och flera amerikanska delstatsguvernörer sagt att människor måste kunna kontrolleras och vid behov föras bort från sina hem så rekryteras nu ”kontaktspårare” världen över som ska ingå i en ”armé” med egna ”insatsstyrkor”.

Över 4 000 döda i Covid-19

INRIKESAntalet döda i Covid-19 i Sverige passerade idag 4 000 fall. Totalt har Folkhälsomyndigheten konstaterat 4 029 dödsfall, vilket är en ökning med 31 nya dödsfall sedan gårdagen. Samtidigt har 384 nya fall av coronaviruset SARS-CoV-2 bekräftats vilket innebär att det totala antalet bekräftade smittade nu nått 33 843 i Sverige.

Gå till arkivet

Send this to a friend