Skip to Content

Politiker för ett fritt Europa av nationer. Samtidigt som systemmedia sörjer att deras globalistiska världsordning kollapsar samlas morgondagens ledare i tyska Koblenz för att staka ut vägen framåt. Från vänster: Frauke Petry, ordförande Alternativ för Tyskland, Marine Le Pen, ordförande Front National, Matteo Salvini, ordförande Lega Nord, Geert Wilders, ordförande Partij voor de Vrijheid, Harald Vilimsky, generalsekreterare Freiheitliche Partei Österreichs. Foto: ENF
LEDARE

Systemmedia tappar masken

Publicerad: 23 januari, 2017, 16:57

 • Svenska

Läs även

Den 20 januari, då Donald Trump svors in som Förenta staternas president, var en mörk dag på systemmedias redaktioner. Expressen gick så långt att man publicerade en dödsannons på en helsida, tillägnad ”frihandel” och ”Pax Americana”. Det senare är en parafrasering av Pax Romana, den erövring av fria folk som Romarriket systematiskt bedrev och kallade det för ”fred”. Pax Americana har använts som ett skällsord för att beskriva hur USA, inte minst under fredspristagaren Barack Obama, bombat land efter land för att tvinga dem till underkastelse. Att Expressen använder uttrycket som ett honnörsord beror knappast på okunskap.

Andra fenomen som Expressen hyllar är Nato, Pressfrihet, EU, HBTQ, feminism och antirasism. Årtalen som anges är 8/5 1945 – 20/1 2017. Hur Nato används som en aggressionspakt har vi ofta avhandlat på våra nyhetssidor. USA hyllade mycket riktigt pressfriheten, men bara så länge man själv hade global dominans på området. När Ryssland och Kina lanserade sina internationella medier började dåvarande utrikesminister Hillary Clinton att strö miljarder över regimtrogen media och ”informationskampanjer”. Intressant också att Expressen anser att med Obama går även EU i graven – det hoppas vi med.

Expressens dödsannons för den nya världsordningen. USA beskrivs som ”Den fria världens Ledare” och identisk med Liberalismen. Sydsvenskan kallar ceremonin där Donald Trump svärs in för en ”fars” jämförbar med Jönssonligan. Stillbild: Privat

Vad gäller HBTQ och feminism är det främst Expressen och andra systemmedier som propagerat för att Sverige ska omdanas genom omfattande invandring från länder där kvinnan närmast ses som mannens ägodel och homosexu­alitet är belagt med dödsstraff.

Och antirasismen då? Expressen uppger årtalet 1945, men det var först 20 år senare som svarta i USA inte längre behövde åka längst bak i bussen och fick rösträtt. I dag är det i stället vita som angrips och misshandlas på gator av mobbar ur hatrörelsen ”Black Lives Matter”. Rasismen finns kvar, fast med omvända tecken.

Men låt systemmedia gråta. Deras värld, som domineras av globalistiska företag som skrupellöst ställer arbetare i olika länder mot varandra och dumpar priserna för att själva samla nationernas rikedomar i egna kassavalv, har börjat krackelera.

Vi gläds i stället och ser med tillförsikt framtiden an. Den 20 januari samlades i Koblenz politiker som står på folkets sida mot etablissemanget. Det är folkliga ledare som strävar efter nationernas frihet och ett återuppbyggande av den moral och tradition som en gång gjorde västerlandet till en förebild för hela världen.
Systemmedia, som jämför Trump med Sickan & Co, visar bara att de är dåliga förlorare – för förlorat har de gjort, mer än de kanske anar.

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Parsifal

  Instinktivt anar de att de håller på att förlora. Hur ska man annars förstå all denna furiösa vrede som präglat protesterna mot president Trump? Denna hätskhet varmed dissidenter och kritiker av utvecklingen i Sverige bemötts? Det rena och skära hat som man visar mot alternativa medier? Systemmedias värld är gungning och håller på att rasa samman! Det är en fröjd att följa deras dödskamp!

  • Raidkoast

   Det mest underhållande är att dom inte fattar att detta endast är normala folkets svar på deras godhetsreligion.
   Vi är trötta på att höra hur mycket vi kan förbättra oss och hjälpa andra/flyktingar när vi själva kämpar för att skrapa ihop mat, hyra och försäkringar…
   Samgidigt skall man betala sky höga skatter och en pension som aldrig kommer räcka…
   Tillslut får man nog.

   • Parsifal

    Betala allt högre skatter för vad? En sönderfallande rättsstat, välfärdsstat och en försvunnen trygghet. Till och med våra enfaldiga PK-politiker borde börja inse att det är en omöjlig ekvation!

 • PETER NYMAN

  Det enda som får mig att darra lite vad det gäller Trump är att han stöder Israel i dess utökande övertagande av Palestinska områden,vilket går emot gällande internationella lagar och FNs säkerhetsråd.Samt hans motstånd mot Kina,utan Kina skulle USA inte klara sig ekonomiskt.I övrigt är han vad Värden behöver.

 • Nisse i Hökarängen

  Jag hatar gammelmedia och deras förbannade presstöd.

Globalistiska intressen bakom Hongkongprotester

HONGKONG– Xi Jinping (Kinas president) är den farligaste fienden till det ”öppna samhället”, förklarade George Soros för världens makthavare i Davos i början av året. Två månader senare utbröt gatuprotester i Hong­kong med udden mot Peking. Är proteströrelsen ett försök att splittra och försvaga Kina eller är det en legitim demokratirörelse? Nya Tider har tittat närmare på protesterna i Hongkong och vilka intressen som döljer sig bakom kulisserna.

Förhållande till naturen en etnokulturell markör

KRÖNIKA

Ryska protesten visar nätjättarnas dubbelmoral

OPINION: TOBIAS SVENSSONRyssland har i bland annat USA anklagats för att blanda sig i andra länders valkampanjer, men under de senaste ryska lokal­valen visade det sig att amerikanska nätjättar bröt mot ryska lagar om valannonsering. Problemet med privata företag som tillhandahåller sociala plattformar är dock oerhört mycket större än denna historia, då nätjättarnas dominans påverkar politisk information över hela världen, menar veckans debattör Tobias Svensson.

Hizbollah slår tillbaka mot Israel – IDF flydde och övergav gränsbas i Avivim

UTRIKESIsrael har under sommaren trappat upp luftanfallen mot granländerna. Inte bara Syrien flygbombas nu regelbundet, utan luftattacker har skett i både Libanon och Irak med både dödade militärer och civila som följd. Den libanesiska shiamilisen Hizbollah svor att hämnas och gjorde det första dagen i september genom att angripa ett israeliskt stridsfordon i norra Israel. Vad som skedde finns det kraftigt motstridiga uppgifter om och Nya Tider reder här ut händelsen som får ses som en tämligen allvarlig upptrappning av det redan spända läget vid Israels norra gräns.

Nu slår kommunerna tillbaka

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETSölvesborg leder vägen som den enda SD-ledda kommunen i Sverige och sätter ned foten om kommunalt självstyre. Har vi fortfarande lokal demokrati? Då ska inte staten kunna påtvinga kommuner migranter som de sagt nej till!

Kärlek och nödmynt i Värnamo – Den 300-åriga historien om Per och Kersti

HISTORIADe flesta känner till Carl Snoilskys dikt ”På Värnamo marknad” som berättar om kärleksparet Per och Kersti som just möttes på en marknad i Värnamo och bestämde sig för att gifta sig. Vad som kanske är mindre känt är att dikten bygger på en sann historia som utspelades i Värnamo för 300 år sedan i år.

En motreaktion på kulturmarxismen kommer

OPINION: DAN AHLMARKSka de etablerade partierna reagera tillräckligt snabbt mot mass­invandring och kulturmarxism, eller är det andra aktörer som får ta över ledarskapet i svensk politik? Ju längre utvecklingen får fortgå, desto radikalare nödgas reaktionen bli, menar veckans debattör Dan Ahlmark, ekon lic och jur kand.

Kortbedrägerierna ökar men nya regler för säkra kortköp oroar bankerna

ANALYSAtt kortbedrägerierna ökat kraftigt under lång tid är ingen nyhet, men nu införs nya regler för kortköp på nätet som minskar riskerna. Många har drabbats av kortbedrägerier och bankerna tar ofta förlusten för att hålla kunderna på gott humör – och för att de inte ska gå tillbaka till kontanter. Samtidigt räknar många bedömare med en stor minskning av internetbaserad handel med kort, på grund av de nya kraven, och både handeln och bankerna oroas av denna risk.

Gå till arkivet

Send this to a friend