Skip to Content

Arkivfoto: Nya Tider

15 000 Boer planerar att flytta till Ryssland från Sydafrika

Digital utgåva

I takt med stigande dödstal bland Boerna i Sydafrika - ofta genom fruktansvärda hatbrott med brutala mord och stympningar – så överväger 15 000 av dem en massiv utvandring till Ryssland.

Publicerad: 10 juli, 2018, 12:34

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Varmlandstok

  Så småningom så kommer (n-ordet i bestämda artikeln plural) att flytta efter, dvs de kommer att försöka i alla fall.

 • Dacke

  Var finns de alla i Sverige som högljutt skanderade för ANC under 80 talet? Hur många svenska företag tvingades därifrån under de här demonstrationerna? Det dödades omk. 700 svarta under den vita apartheidtiden, sedan ANC kom till makten har närmare 5000 vita farmare skändats till döds och tusentals har tvingats flytta ifrån sitt land p.g.a. förföljelserna. I vår svenska pk-media är det knäpptyst. Var finns ni alla som i humanismens namn tog ställning för de svarta i Sydafrika? Varför kryper ni inte fram idag? Ni är inget annat än förbannade hycklare!

  • brisslan

   Att svenskarna skulle vara hycklare är enbart förnamnet. Efternamnet, som praktiseras i nästan halva Europa är inte lämpligt i tryck.

 • WHoLU

  Ryssland är bättre, Australien är mer som Sahara. Världens största ”bondgård” finns i Ryssland.

  • latmask

   Den ryska vintern är hemsk.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend