Skip to Content

Den sjuåriga flickan har berättat både för sin pappa och för utredare om hur den afghanske mannen vid upprepade tillfällen tafsat på henne. Då mannen inte är dömd döljer vi här hans ansikte. Den afghanske mannen lärde känna den 44-åriga mamman genom hennes väninnor, och var därefter i hennes hem och deltog på utflykter, där övergreppen ska ha skett. Foton: Privat
INRIKES

7-årig dotter antastades av afghan – inget åtal väcktes

PappersupplaganNya Tider v. 43

Flickan berättade för sin pappa om hur mammans afghanske vän blev närgången mot henne när ingen annan såg. Polisanmälan gjordes, men förundersökningen kom att läggas ned i brist på bevis, och den nyzeeländske fadern känner sig i dag sviken av de svenska myndigheterna. Till Nya Tider säger han: − Det känns som att det inte finns någon polis i Sverige. Att det är laglöst, och att män som gör sådant här vet att de kan komma undan. Något måste förändras.

Publicerad: 24 oktober, 2019, 17:08

 • Svenska

Läs även

I mars i år berättade Ross Partons 7-åriga dotter att mammans afghanske vän tafsat på henne när modern sov. Enligt dottern ska den officiellt 20-årige mannen ha varit i hennes säng och där bland annat vidrört hennes kön. Ross kontaktade den 20 mars polis, som tog dottern till Barnahus i Lund, en institution som utreder sexuella övergrepp mot minderåriga. Där hördes hon, utan föräldrarnas närvaro, och upprepade den historia hon berättat för fadern.

Flickan bedöms vara trovärdig

I socialtjänstens beslut från juli, som Nya Tider tagit del av, om att inte förändra barnets boende beskrivs förhöret med barnet:

”[Hon] säger att han [den afghanske mannen] är snäll och rolig men att han har tagit henne på snippan och rumpan. Det har hon berättat för pappa men inte för mamma. [Hon] berättar om två tillfällen när mannen tagit henne på rumpan och en gång på snippan.”

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Tobias Svensson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lunkentuss

  Så var vi där ännu en gång ja.

 • Dagsattvakna

  Vem har tagit bilderna på dom?
  Mamman? I så fall är hon ju totalt blind!
  Hur sitter flickan på första bilden?!

  • Elmer Fidd

   Fy fan, så jävla sjukt.

 • Kumrif

  Hur kan föräldrarna ha undgått att se faran med att släppa detta kräk i närheten av sitt barn?

  • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

   Mamman år skild från pappan, och har nu en ung afghan som sin lekkamrat som Johanna Möller ungefär.
   Afghanen tycker käringen är för gammal (över 30), så går han til sin egen nivå (7 år)

 • Matt Forsure

  Bilderna fullkomligt skriker att nåt är fel. Den blåsta mamman är beredd att offra dottern för sin exotiska toyboy.

Har du koll på de nya lagarna? Här är de viktigaste ändringarna

INRIKESVid årsskiftet började ett antal nya lagar att gälla. En ny brottsrubricering införs, värnskatten avskaffas och flera myndigheter får ökade möjligheter att bedriva kameraövervakning. Nya Tider går igenom de viktigaste lagändringarna.

BRÅ – Våldtäkterna ökar

INRIKESBRÅ har släppt sin preliminära statistik för 2019 och läsningen är olyckligtvis som förväntat negativ. De grova brotten så som våldtäkter och personrån ökar. Den enda ljusningen är att samtidigt minskar mängden anmälda mindre grova brott såsom fickstölder och trafikbrott.

”Fördriv inte ert eget folk!” – Västeråsfamilj talar ut om gängvåldet som drabbade barnen

FOLKHEMMET SOM FÖRSVANNHampus följde med lillasystern Bella till affären för att köpa en chokladkaka när de råkade ut för gänget. De blev trakasserade och fick höra att Bella skulle våldtas och de båda dödas. Nu talar familjen ut om gängen, våldet och den ökande otryggheten. Mamman menar att samhället är för undfallande och riktar udden mot politikerna: ”Fördriv inte ert eget folk!”

Oskarshamn ger särskilt stöd till körkort för nyanlända

INRIKESGenom projektet ”Nu kör vi” ska tolv kvinnor från Mellanöstern få stöd att ta körkort genom bland annat teorilektioner på arabiska. För detta projekt tilldelas Oskarshamns kommun 378 000 kronor från Länsstyrelsen. Sverigedemokraternas ordförande Michael Erlandsson berättar för Nya Tider att partiet vill rikta kritik mot att kommunledningen sysslar med särbehandling utifrån etnicitet.

Antalet dödsskjutningar nästan lika många som rekordåret 2018

INRIKESAntalet dödsskjutningar i Sverige blev 41 stycken under 2019. Det är en minskning med fyra stycken jämfört med rekordåret 2018 då 45 personer sköts ihjäl. Det totala antalet skottlossningar ökar, från 306 stycken år 2018 till 320 stycken.

Åsa Westerholm. Foto: Nya Tider

Åsa Westerberg döms i mål mot Näthatsgranskaren

Den 23 december dömdes medborgarjournalisten Åsa Westerberg av Södertörns tingsrätt för bland annat hets mot folkgrupp och grovt förtal. Hon döms till villkorlig dom och 10 400 kronor i böter, samt 25 000 kronor i skadestånd till den statligt finansierade Tomas Åberg som driver angiveriorganisationen Näthatsgranskaren. Westerberg säger sig ha blivit misshandlad blodig av polis vid gripandet i sitt eget hem.

Syrisk-ortodox kyrka utsatt för flera brandattentat – nu vaktar församlingen lokalerna

INRIKESDen syrisk-ortodoxa kyrkan Sankta Maria församling i Norrköping har sedan 2018 utsatts för ett flertal försök till mordbrand. Nu kommer församlingen själva att ta hand om en del av vakthållningen vid församlingslokalerna som ett komplement till polis och vaktbolag. I en intervju med Nya Tider säger församlingsvaktmästaren Isa Gergin att man inte alls kan utesluta att brandattentaten kan ha utförts av bland annat islamistiska och extremistiska ungdomar.

Trollhättans kommun stöttar lokal kulturhuschef efter hånfull film mot Lamotte

INRIKESPaula Pelli, chef vid kulturhuset i den invandrardominerade stadsdelen Kronogården i Trollhättan, har väckt stor ilska bland många svenskar efter att hon lagt upp en hånfull video riktad mot frilansjournalisten Joakim Lamotte efter dennes livesändning från upploppens Kronogården där han själv även blev rånad och misshandlad.

Gå till arkivet

Send this to a friend