Skip to Content

Den sjuåriga flickan har berättat både för sin pappa och för utredare om hur den afghanske mannen vid upprepade tillfällen tafsat på henne. Då mannen inte är dömd döljer vi här hans ansikte. Den afghanske mannen lärde känna den 44-åriga mamman genom hennes väninnor, och var därefter i hennes hem och deltog på utflykter, där övergreppen ska ha skett. Foton: Privat
INRIKES

7-årig dotter antastades av afghan – inget åtal väcktes

PappersupplaganNya Tider v. 43

Flickan berättade för sin pappa om hur mammans afghanske vän blev närgången mot henne när ingen annan såg. Polisanmälan gjordes, men förundersökningen kom att läggas ned i brist på bevis, och den nyzeeländske fadern känner sig i dag sviken av de svenska myndigheterna. Till Nya Tider säger han: − Det känns som att det inte finns någon polis i Sverige. Att det är laglöst, och att män som gör sådant här vet att de kan komma undan. Något måste förändras.

Publicerad: 24 oktober, 2019, 17:08

 • Svenska

Läs även

I mars i år berättade Ross Partons 7-åriga dotter att mammans afghanske vän tafsat på henne när modern sov. Enligt dottern ska den officiellt 20-årige mannen ha varit i hennes säng och där bland annat vidrört hennes kön. Ross kontaktade den 20 mars polis, som tog dottern till Barnahus i Lund, en institution som utreder sexuella övergrepp mot minderåriga. Där hördes hon, utan föräldrarnas närvaro, och upprepade den historia hon berättat för fadern.

Flickan bedöms vara trovärdig

I socialtjänstens beslut från juli, som Nya Tider tagit del av, om att inte förändra barnets boende beskrivs förhöret med barnet:

”[Hon] säger att han [den afghanske mannen] är snäll och rolig men att han har tagit henne på snippan och rumpan. Det har hon berättat för pappa men inte för mamma. [Hon] berättar om två tillfällen när mannen tagit henne på rumpan och en gång på snippan.”

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Tobias Svensson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lunkentuss

  Så var vi där ännu en gång ja.

 • Dagsattvakna

  Vem har tagit bilderna på dom?
  Mamman? I så fall är hon ju totalt blind!
  Hur sitter flickan på första bilden?!

  • Elmer Fidd

   Fy fan, så jävla sjukt.

 • Kumrif

  Hur kan föräldrarna ha undgått att se faran med att släppa detta kräk i närheten av sitt barn?

  • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

   Mamman år skild från pappan, och har nu en ung afghan som sin lekkamrat som Johanna Möller ungefär.
   Afghanen tycker käringen är för gammal (över 30), så går han til sin egen nivå (7 år)

 • Matt Forsure

  Bilderna fullkomligt skriker att nåt är fel. Den blåsta mamman är beredd att offra dottern för sin exotiska toyboy.

180 döda i Sverige – Antalet platser i intensivvården snart slut

INRIKESAntalet döda till följd av coronaviruset SARS-CoV-2 i Sverige fortsätter att öka. Idag bekräftades ytterligare 34 döda av Folkhälsomyndigheten vilket innebär att den totala siffran stigit till 180. Totalt uppger myndigheten att 4 435 personer konstaterats smittade med viruset. Samtidigt har det ökande antalet personer i intensivvård nu nått mer än hälften av Sveriges totala kapacitet – 358 av 570. Speciellt illa drabbat är Region Stockholm som nu tagit 124 av totalt 180 platser i bruk.

Hela Europa stänger ned

UTRIKESEtt antal länder i Västeuropa har nu över 10 000 medborgare som är smittade av coronaviruset. De mycket höga dödstalen i vissa länder har lett till kraftiga restriktioner av människors rörelsefrihet, en strategi diametralt motsatt Sveriges. Nya Tider har talat med personer i Italien och Frankrike, som berättar om sina upplevelser av att leva i karantän.

Forskare i upprop mot regeringens hantering av coronasituationen

INRIKESSex svenska forskare kräver nu att regeringen omedelbart vidtar åtgärder för att motverka spridningen av coronasmittan, och lyfter bland annat fram Sydkoreas framgångsrika linje att spåra, testa och behandla. Även i Norge reagerar smittskyddskunniga på Sveriges agerande.

Socialkontor slogs sönder – personalen på flykt

INRIKESEn man gick till våldsamt angrepp mot socialkontoret i småländska Högsby fredagen den 20 mars. Flera andra personer skall samtidigt ha uppträtt hotfullt, uppger Barometern. Personalen tog till flykten i bilar.

UD flög hem svenska medborgare från Marocko – andra utlandssvenskar får klara sig själva

INRIKESTorsdagen den 19 mars landade två fullastade plan från flygbolaget Norwegian på Arlanda. Med sig hade de svenska medborgare som UD hade beslutat flyga hem från Marocko. När Nya Tider når UD:s presstjänst vill man absolut inte bekräfta de uppgifter som cirkulerar, nämligen att det skulle röra sig om marockanska araber som varit och semestrat i sitt gamla hemland.

SVT:s Rapportsändningar textas nu på arabiska

INRIKESNu har SVT beslutat att på grund av coronakrisen börja texta Rapports nyhetssändningar på arabiska. Inledningsvis handlar det om en sändning per dag, uppger SVT på sin hemsida. När Nya Tider lyckas få reda på vem inom SVT nyheters ledningsgrupp som har kommit med initiativet att börja textningen på arabiska väljer SVT att lägga locket på.

Svenskfödd arab som anser sig vara iranier dömd för ofredande mot AfS-möte

Under sin valturné 2018 drabbades uppstickarpartiet Alternativ för Sverige (AfS) av en rad trakasserier och angrepp från invandrare och vänsterextremister. Ett av trakasserierna fick sin upplösning då Ali Al-Hadad, 19, nyligen dömdes till dagsböter för ofredande.

Bakläxa för DO: Högljudda romer diskriminerades ej – Men att övervaka snatteridömda romer är olagligt, slår Göta hovrätt fast.

INRIKESI ett mål mot butiken Sagoland i Linköping bestämde Linköpings tingsrätt förra året att tre romer skulle få totalt 75 000 kronor i skadestånd för att personalen övervakat dem inne i butiken. Göta hovrätt river nu upp domen då det inte står klart att personalen faktiskt övervakat romerna. Att göra det hade varit straffbart, slår hovrätten fast, trots att romerna är dömda för snatteri både före och efter händelsen.

Gå till arkivet

Send this to a friend