Skip to Content

Doktor Robby Schlund anser att Ryssland har rätt att sköta sina inre angelägenenheter utan tysk inblandning. Foto: Stillbild Youtube
NOTIS

AfD-politiker tar avstånd från tysk protestskrivelse

Digital utgåva

AfD:s ledamot i en tysk parlamentarikerdelegation på besök i Moskva avvisar en protestskrivelse författad av flera andra ledamöter i samma delegation vilken tillställts Rysslands duma efter ett polisingripande mot en demonstration.

Publicerad: 6 augusti, 2019, 20:13

  • Svenska

Läs även

Bakgrunden till händelsen är förstås de pågående regeringsfientliga protesterna i Ryssland. På lördagen hölls ett protestmöte i Moskva för vilket arrangörerna inte ansökt om tillstånd. Moskvapolisen ingrep mot mötet ifråga och anhöll flera deltagare. Moskvapolisens ingripande väckte misshag i den tyska parlamentarikergruppen, i alla fall i delar av den.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Mats Loman

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend