Skip to Content

ALEXANDER BARD kallar DN:s chefredaktör Peter Wolodarski bland annat för ”totalitär dåre” efter att denne fördömt Bards medverkan i TV4. Foto: Nya Tider
INRIKES

Alexander Bard till attack mot DN:s hets mot oliktänkande

PappersupplaganNya Tider v. 4

Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski menar att det är förkastligt att Alexander Bard, eftersom han deltagit i en debatt arrangerad av Palaestra Media, får förekomma i TV4. Alexander Bard skriver i en motattack att Wolodarski är yttrandefrihetens fiende och att denne bör ställas inför rätta.

Publicerad: 22 januari, 2020, 18:56

 • Svenska

Läs även

I en ledartext skriver Peter Wolodarski den 13 januari om vad han kallar ”de små vidrigheter” som ”kommer förändra Sverige”. Exempel som nämns på sådana är att en borgerlig debattör uppmärksammat att allt fler barn har utlandsfödda föräldrar och att en EU-kandidat kritiserat godhetssignalering. Även om Wolodarskis text inte någonstans namnger personer, förstår alla vilka som pekas ut. En av dessa är debattören Alexander Bard, som sägs utgöra en av dessa ”små vidrigheter”:

”För fem år sedan hade inte TV4 tillåtit att ett av deras mest populära familjeprogram, rymmer en profilerad medverkande som bland mycket anmärkningsvärt förra året deltog i en talkshow arrangerad av ledande högerextremister.”

Det populära familjeprogrammet som åsyftas är TV4:s ”Talang”, där Bard är jurymedlem, och det ”högerextrema” sammanhanget torde vara dennes medverkan i Palaestra Media, där Bard diskuterade med Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Tobias Svensson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • anderson.c

  Allting höger om Bolsjevism är högerextremt enligt Bolsjeviken självt (det; ett objekt i allting är materialistiskt; “follow the money” denna gång då i bemärkelsen att bli rik; söka rikedom; materialistiskt rik.)!
  Ärligt talat Bolsjevism är fienden innifrån; den dagen då folk döms för hets mot folkgrupp, hets mot det Svenska folket, då vet vi att de är påväg ut.

  ”För fem år sedan hade inte TV4 tillåtit att ett av deras mest populära familjeprogram, rymmer en profilerad medverkande som bland mycket anmärkningsvärt förra året deltog i en talkshow arrangerad av ledande högerextremister.”

  Här håller jag då med Alexander Bard som skriver i en motattack att Wolodarski är yttrandefrihetens fiende och att denne bör ställas inför rätta.

  Kanske det existerar ett visst “ruter” i Staten än?
  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Mg8wBK/affaren-klar–telia-koper-tv4

 • anderson.c

  Bolsjeviken igång igen? Mördar vita; själva är de Mongoler; Hunner;Turkar på sin Mammas sida och stryrda av Jesuiterna = De som säger sig vara Yehudim men är “Judar” av synagogan av Satan. (the Black pope on Earth; I skyn Saturnus + mera.)
  https://youtu.be/U7q-3yS034I

  Anti eller pro Melchizedek?
  https://www.ibelieve.com/faith/who-was-melchizedek-and-why-was-he-so-important.html

Myten om vitt förtryck och svarta offer

OPINION: KARL MIKAEL LARSONDenna vecka lyfter vi ett kontroversiellt ämne på debattsidan: Är svarta alltid offer? Eller måste de lyfta sig själva och inte skylla allt på vita? Veckans debattör Karl Mikael Larson menar att det trots allt finns hopp i allt elände.

”Koranen skall brinna i Rosengård!”

INRIKESRasmus Paludan, partiledare för det danska invandringskritiska partiet Stram kurs, har meddelat att han tillsammans med den kontroversiella svenska konstnären Dan Park kommer hålla ett torgmöte i invandrarghettot Rosengård framför en moské och där bränna koranen.

Vad säger det att inneha ett körkort

INSÄNDARE

Ny minnesplats på Fårö för baltiska flyktingar

INRIKESDen 22 juli invigdes en ny minnesplats på Fårö utanför Gotland för att hedra de baltiska flyktingar som kom till Fårö under andra världskrigets slut, eller snarare alla de som aldrig kom fram utan drunknade i Östersjön under de strapatsrika resorna.

Taxidådet i Borlänge en hämnd för anmälan om sextrakasserier

INRIKESEn somalisk taxichaufför sitter häktad efter en vansinneskörning i Borlänge, där han medvetet körde på fem personer. Brottsrubriceringen är ett försök till mord samt fyra fall av grov misshandel. Somaliern är sedan tidigare dömd för våld mot tjänsteman på ett socialkontor, då han inte fick igenom sin vilja angående bidrag.

Mördare fritagen under permission från ungdomsvård

INRIKESDen 8 januari 2018 sköt den då 16-årige somaliern Abdirizak Abdimalek Osman ihjäl en 24-årig afrikansk man på en pizzeria i Rinkeby. Han dömdes till tre års sluten ungdomsvård, men fritogs den 21 juli i år under en permission. Den ansvariga myndighetens presschef medger i ett samtal med Nya Tider att en felbedömning uppenbarligen gjordes då man beviljade permission.

12-årig flicka ihjälskjuten av gängkriminella

INRIKESNatten mot söndagen sköts en 12-årig flicka ihjäl vid en bensinmack i Norsborg i Botkyrka kommun söder om Stockholm. Skjutningen menas ha varit en så kallad ”drive-by-skjutning” där gängkriminella kört förbi bensinmacken och öppnat eld mot andra gängmedlemmar men missat och istället dödat den unga flickan.

Vattuminskningen

HISTORIA”Vattenminskningsläran väckte anstöt i kyrkliga kretsar eftersom den ansågs strida mot bibeln, och förklarades av prästerskapet vid 1747 års riksdag vara ’en opålitlig sats på vilken inget i historien kunde byggas’. Biskop Johan Browallius i Åbo, teolog och professor i fysik och botanik, […] Enligt honom berodde vattuminskningen på att syndaflodens vatten fortfarande höll på att dra sig tillbaka.” Så såg man tidigare på det vi kal­lar landhöjningen, enligt Wikipedia.

Gå till arkivet

Send this to a friend