Allt politiskt korrekt leder till lidande och död, aldrig hälsa och välbefinnande

LEDARE.

Har ni också märkt det; att det alltid finns politisk vilja och pengar till sådant som leder till färre barn, lidande och död? Samtidigt som det alltid är brist på pengar till sådant som ger livskvalité, hälsa och liv.

När den påstådda pandemin utropades av Världshälsoorganisationen (WHO) i mars 2020 befann jag mig utomlands i ett land som snart skulle ha en av världens hårdaste och längsta nedstängningar och restriktioner. Jag noterade snart den extrema skrämselpropagandan, både i media och på gatan i den mån man fick gå ut. Det räckte inte med att paradera ambulanser och likkistor – tomma såklart – och slå på flyglarmen på nätterna för att hålla folk vakna och rädda, utan hot lades till både från högtalarsystem och uppsatta banderoller. Olydnad skulle inte bara leda till att du hamnade i de paraderade lik­kistorna, vilket sades rakt ut, utan du skulle straffas. Det var förbjudet att göra något som ger god hälsa, man fick inte ens njuta av solen på de tomma stränderna eller bada ensam i havet. Det såg bestyckade kustbevakningsfartyg till, vilka varnade via högtalare alla som vågade närma sig stärkande sol och antiseptiskt saltvatten. Varför?

Media fylldes varje dag av covidstatistik om hur många påstått infekterade, sjukhusinlagda, de på intensivvårdsavdelning och avlidna med covid samt var det skedde och hur det snart skulle bli värre – om vi inte lydde. Många människor blev förståeligt nog mycket rädda – och därmed lydiga. De som hade oturen att bo i lägenheter fick inte gå ut i solen eller använda områdets pool. Gym och parker stängdes, liksom all förebyggande vård. Allt som skulle kunna ge kraft, mod, hälsa och liv förbjöds. Man fick inte ens hälsa på sin egen livspartner om man av något skäl separerats. Föräldrar var strandsatta i månader utan att kunna åka hem till sina barn. Olydiga låstes in med tiotals andra i trånga fångceller, som tydligen inte behövde social distansering.

Fattiga fråntogs sin lilla inkomst, småföretag gick i konkurs och flera tog livet av sig i förtvivlan. Många ville passa på att påta i trädgården, men allt trädgårdsrelaterat inklusive liv­givande frön var plötsligt ”icke essentiella” produkter och fick inte köpas. Varför?

SENATOR ED MARKEY, en amerikansk politiker för Demokraterna, ger gör tummen­ upp för aborter. Han bär till och med ett märke som det kort och gott står ”ABORT” på. Markey förklarade det med att han ser aborter som viktiga, då de ”är väsentlig sjukvård”. Döda ofödda barn är väsentligt och att ta årliga experimentella injektioner absolut nödvändigt säger samma politiker som ställde in förebyggande sjukvård och livsviktiga operationer under covid. Foto: Twitter @SenMarkey

Alla små familjeföretag och restauranger med få besökare och sund mat stängdes, medan 7-Eleven och McDonald’s förblev öppna. Köpcentrumens och marknadernas ingångar stängdes så alla måste köa, inte sällan packade, till en och samma ingång. Allt som påbjöds var precis motsatt till det jag hade förväntat mig. Borde inte myndigheterna låta bli att tvinga människor att trängas och i stället uppmuntra människor till att vara i solen och friska luften, att äta nyttigt, vara i trädgården, simma eller ta promenader ensamma eller med hushållet i parker och skogar? Borde inte medierna i stället dämpat rädslan, lugnat människor och informerat om vikten av motion och D-vitamin, som för övrigt solen ger gratis? Inte en enda av de tusentals artiklar och inslag jag såg tog upp något av detta. I stället handlade allt om att så rädsla, omöjliggöra inkomst, god livskvalité och hälsa. Varför?

Vi tvingades under hot att kväva oss själva med bakteriefyllda masker, bli tvångsseparerade ifrån varandra och tvingas ta giftiga kemikalier varje gång vi gick in i en affär – i den mån vi fått karantänspass och resepass att göra det. I stället för att låta solens UV-strålar döda viruset direkt, så skulle vi sprejas med och trampa på mattor med giftiga kemikalier. Man till och med sprejade bilar och gator med det, trots att solen lyste för fullt. Varför?

Inlåst som en fånge i mitt boende i flera veckor hade jag gott om tid att fundera på allt detta. Ett mönster började bli tydligt, som sedan förstärkts kraftigt fram till idag. Nämligen att allt som påbjuds av globalister och deras vasaller, världens regeringar, alltid syftar till att kontrollera och skada människor – aldrig att ge frihet och bättre liv. En bekant sa till mig att det är som en dödskult. Jag avfärdade det då, men har sakta kommit till samma slutsats. Låt mig ta några exempel ur allt det som idag påbjuds, påhejas och ses som politiskt korrekt.

Hela klimatfrågan handlar precis som coronan om att skapa rädsla och påtvinga lösningar som skadar. Koldioxid, sol och värme ger grönska som ger mer mat och djur som ger mer naturligt protein. Värme och mat ger liv. Men lösningen är i stället att minska koldioxiden, blockera solen och skapa moln med kemikalier – så kal­lad ”cloud seeding” som pågått sedan åtminstone 1946 (General Electric, Vincent Schaefer & Irving Langmuir) – samt lägga ned jordbruk och avskaffa djurhållningen. Kyla och svält ger död.

Sverige har inte pengar nog till skola, sjukvård eller ett starkt försvar för en avskräckande neutralitet i syfte att stå utanför nästa världskrig, som kan ligga närmare i tid än vad många vill tro.

Nej, men vi kan skicka det lilla vi har i försvars­materiel till dödandet i Ukraina. USA, som inte har råd med sjukvård till sin befolkning eller för den delen ens en basal infrastruktur, och EU, som tvingat länder som Grekland till ekonomiska åtstramningar så nästan en hel generation tvingas bo kvar hemma i stället för att bilda familj och få barn, har obegränsat med pengar och vapen till kriget i Ukraina… som de aktivt framtvingat genom kuppen 2014 och sedan tvingat Ryssland mot väggen fram till 2022. Det har till och med nu framkommit att de skapade Minskavtalet bara för att köpa sig tid att förbereda för detta krig och att de i april 2022 medvetet saboterade en fredsöverenskommelse mellan Moskva och Kiev. Hjälpa européerna att ha råd med mat och el finns det inte pengar till, men väl för att döda tiotusentals civila och hundratusentals tvångs­mobiliserade soldater i Ukraina – Europas kornbod som nu successivt ödeläggs. Vi ska dessutom gå med i Nato så att vi garanterat blir indragna i nästa världskrig med ofantligt lidande och död som följd.

Mindre tydligt exempel är HBTQ-kulturen, som har växt i rasande tempo påhejad av globalister och regeringar som till och med hänger regnbågsflaggan på myndighetsbyggnader. Om vi struntar i det politiska och moraliska för att i stället fundera på den praktiska konsekvensen så ser vi ett tydligt svar – inga barn kommer att födas inom denna snabbt växande rörelse. Och den är inte obetydlig. Mer än 20 procent av amerikanerna i generation Z, födda 1997-2003, identifierade sig som HBTQ i en gallupunderssökning för ett år sedan. Ungefär vid samma tid visade en undersökning i Storbritannien att nästan 12 procent av landets unga kvinnor, 16-24 år, gjorde samma sak. Inga barn där inte.

Innan dessa hade vi feminismen och kvinnans ”frigörelse”, där lönearbete – att sälja sin tid och därmed liv för pengar – påstods leda till frihet. Att vara fri att ta hand om familj, hem eller gå ut med vänner var dåligt, men att kedjas fast vid en arbetsplats minst åtta timmar om dagen var frihet. Karriärkvinnan blev en följd och de fick barn allt senare i livet eller inte alls, alltså föddes många färre barn efter denna ”reform”.

En annan sak är abort, som gått från att vara en sorglig nödvändighet vid väldigt försvårande omständigheter, exempelvis våldtäkt eller fara för kvinnans liv. Idag presenteras dödandet av det ofödda barnet som en rättighet för kvinnan – hennes rätt till sin kropp, som märkligt nog inte gäller vid påtvingade medicinska experiment som covidvaccinerna är. Men inte nog med det, abort hyllas nu som något önskvärt.

I Kanada har den nya trenden med statssanktionerade självmord skenat så att det snart inte står Tredje riket efter. Nu räcker det med att inte ha råd med sjukhusräkningen eller känna sig deprimerad för att ha ”rätt till” gratis avrättning. Precis som med könsstympning av barn utan föräldrarnas medgivande så finns det obegränsade resurser till denna typ av ”sjukvård”. Bara 2021 så avlivades över 10 000 kanadensare på detta sätt.

Kan allt detta ha något att göra med att globalisterna och deras dödskult ser massiv avbefolkning som enda sättet att ”rädda planeten”?

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.se) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

Vaccinbiverkningar upp 1 700 procent

Vaccinbiverkningar upp 1 700 procent

🟠 Florida, USA. Delstaten Florida har nyligen släppt skrämmande statistik som visar en enorm ökning av biverkningar från vacciner sedan massvaccinationer för covid inleddes i årsskiftet 2020/2021. Anmälningar från sjukvården har ökat med 1 700 procent för alla biverkningar och 4 400 procent för livshotande vaccinskador. De alarmerande siffrorna har fått många att undra varför andra delstater och länder inte längre delger sin statistik över rapporterade fall av biverkningar och skador från vacciner.

Läs även:

Krönika: Att veta vem man är

Krönika: Att veta vem man är

🟠 Integritet, del 1. Kan det vara så att genom att veta vem man är, var (och i vad) man står, var man kommer ifrån och vart man som människa är på väg, skapar den integritet som behövs för att kunna stå emot såväl stress som maktbegär och dumhet? Kan det också vara så att det finns de som vinner på att du inte odlar din karaktär? Att vi med den skulle kunna stå emot? Låt oss börja söka svar på detta. Vi skall initialt göra det genom en inblick i psykologins värld.

Sverige, Finland och Nato

Sverige, Finland och Nato

🟠 KRÖNIKA Under tisdagen den 14 mars hölls två intressanta presskonferenser. I den första informerade Sveriges nuvarande regeringschef Ulf Kristersson (M) om en ökad sannolikhet att grannlandet Finland går in i Nato före Sverige. För nästa pressbriefing svarade den tidigare regeringschefen Magdalena Andersson (S). Men vad skymtar bakom dessa framträdanden?

Missväxt och nöd under lilla istiden

Missväxt och nöd under lilla istiden

🟠 DEBATT Trots ovanlig sommarvärme på sina håll blir det generellt lång­- samt kal­lare. I en utförlig sammanställning i Nya Tider v.26/2022 framkom att trenden är -0,02 grader på sju år, från 2014 till 2021. Skördar runt om i världen har förstörts av tidigare snöfall på hösten och sen frost på våren. Samtidigt verkar EU ha förklarat krig mot sin matproduktion, där lantbruk ska läggas ned av olika orsaker eller övergå till att producera biobränslen. Det kan då vara på sin plats att påminna att mat är inget man alltid kan ta för givet.

Nyhetsdygnet

Nya tankar om nordiska och anglosaxiska seder och bruk

🟠 Bokrecension. Nordiska och anglosaxiska seder och bruk är ett ambitiöst verk av knyaz Rikard, som enligt honom själv är avsett att ”användas som ett instrument för att analysera framtiden”. Han betonar även vikten av att kunna historia, men lägger samtidigt fram en rad överraskande tolkningar och slutsatser som han inte belägger, vilket förstås bekymrar en historiker som bryr sig om det vetenskapligt riktiga. Om man väljer att betrakta boken som en myt snarare än fakta, tjänar den dock som inspiration och lyfter fram många visdomar.

Svensk spionhistoria

🟠 Bokrecension. En historik över en gren av den svenska statsförvaltningen, det låter inte så spännande. Men om man säger att det rör sig om underrättelsetjänsten, då spetsar folk öronen. Spioner och förrädare, James Bond i verkligheten...! Så är det onekligen; underrättelsetjänst är i regel tacksamt att skildra i historisk bokform. Och en som kan detta ämne både för svenska och internationella förhållanden är Wilhelm Agrell. Hans senaste verk om spioneriets historia är Sprickor i järnridån – svensk underrättelsetjänst 1944-1992.

Strange World – kan det blir mer PK?

🟠 I november förra året släppte Disney en animerad film, Strange World (En annorlunda värld), som kombinerar element ur Jules Vernes fantastiska teknikskapelser och en fantasivärld som påminner om Avatar. En nästan identisk värld har faktiskt redan visats i ett avsnitt om stenåldersfamiljen Croods.

Så blir världen när bensinbilarna har fasats ut

🟠 EU-parlamentet fattade den 14 februari det slutgiltiga beslutet att efter år 2035 får nybilsförsäljning bara bestå av elbilar. Politiker låter ofta påskina att det ”bara” är att byta ut sin gamla bil mot en elbil. Nya Tider har dock visat att det inte finns nog med metaller på hela planeten för en total elektrifiering – vilket politikerna mycket väl vet. I denna artikel går vi igenom hur det är tänkt att samhället i framtiden ska se ut, med 15-minutersstaden, avfolkad landsbygd och andra radikala förändringar som globalister förordat under lång tid.

Löjtnanten, korpralen, pastorn och kriget

🟠 HISTORIA Mycket har skrivits om Karl XII och det stora nordiska kriget, men de dagböcker som skrevs av de som var i fält med honom är fulla av inblickar in 1700-talets soldatliv. I tre av dessa dagböcker – skrivna av löjtnant Joachim Matthiae Lyth, korpral Erik Larsson Smepust och bataljonspastor Andreas Westerman – skildras nederlag, lidanden och fångenskap, men också en stark förtröstan på Gud.

Satsa på ett eget örtapotek i år!

🟠 Nu har vi vintern bakom oss och våren har redan deklarerat sin ankomst. Redan lyser de små snödropparna bland löv och snö. Det är nu det frusna börjar få liv igen. Snart kan vi se de första små nässelskotten titta fram. Och nu kan vi börja så våra frön, visserligen inomhus än så länge, men bara känslan av att det är på gång är fantastisk. Man blir glad bara av att titta på de färgsprakande fröpåsarna.

Annonser

Hitta många olika casinon på casino-utan-svensk-licens.net
Info om casino utan spelpaus hittar du på Starwarscasinos.com
Vill du spela på ett casino utan licens? Spelacasino informerar dig om allt du behöver veta.
Jämför casinon utan licens med snabba uttag hos nätcasinoutanlicens.com.
Onlinecasinos.se hjälper dig att välja bäst online casino
uudetkasinot.com/ listar Finska casinon online

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.