Skip to Content

Arkiv

1 2 3 328

MP:s fortsatta dödsdans – inga kommunkandidater som vill ställa upp

Publicerad: juli 16, 2018, 18:23

Miljöpartiet är utan överdrift det parti som krisar allra mest just nu i svensk politik, men det är en kris man själva har bäddat för.

Kent Ekeroth talar i London

Publicerad: juli 16, 2018, 18:01

Kent Ekeroth (SD) talar inför demonstrationen för Free Tommy Robinson i London den 14 juli 2018.

Tre Brudar – en baltisk oas mitt i Sollentuna

Publicerad: juli 16, 2018, 17:56

Strax intill Sollentuna centrum norr om Stockholm, vid Aniaraplatsen, ligger en mataffär som definitivt kan få en att glömma det alltmer islamiserade, halalifierade och mångkulturiserade Sverige. Det är Tre Brudar, där den nyfikne genast har förflyttat sig till våra baltiska grannar Estland, Lettland och Litauen.

Tysk blåljuspersonal demoraliserade av brutala attacker

Publicerad: juli 16, 2018, 10:22

På samma sätt som svensk blåljuspersonal ofta angrips när de försöker hjälpa civilbefolkningen i invandrardominerade områden drabbas också deras tyska kollegor numera av samma behandling. Sverige och Tyskland har som bekant gått i täten för mottagandet av migranter de senaste åren.

Upploppen i Nantes fortsätter

Publicerad: juli 16, 2018, 09:46

I ett försök att lugna det spända läget besökte den franske premiärminister Edouard Philippe på torsdagen den femte juli Nantes, eftersom det befarades att oron skulle kunna sprida sig. Upploppen berodde på att polisen hade skjutit ihjäl en ung svart man misstänkt för brott och fortsatte för fjärde natten i rad.

Kent Ekeroth om riksdagslistan, vänskapskorruption och AfS

Publicerad: juli 15, 2018, 18:06

Geopolitiskt rävspel i sydvästra Syrien

Publicerad: juli 15, 2018, 14:04

UTRIKESKriget i Syrien är i praktiken militärt vunnet av regeringssidan, även om en tredjedel av landet återstår att befria. I nordväst finns ett stort rebellområde under turkiskt beskydd med ryskt godkännande. I nordöst och öst ockuperar USA de mest oljerika och bördiga områdena samt blockerar i sydöst motorvägen från Bagdad. Dessa områden är geopolitiska förhandlingsbrickor. Den militära striden står nu i sydvästra Syrien, nära gränsen till Jordanien och Israel. Tel Aviv har krävt att regeringsoffensiver där stoppas, men har sett sina krav ignoreras av Moskva, samtidigt som Washington backat gällande tidigare utlovat flygunderstöd till rebellerna där. Tel Aviv har dock hittat ett nytt sätt att försöka stoppa en kommande offensiv nära Golanhöjderna. Israelerna kräver att Syrien efterlever ett eldupphöravtal från 1974, som innehåller ett mindre känt villkor.

Våldtäktsman i snyftreportage

Publicerad: juli 15, 2018, 10:07

Måndagen den 9 juli publicerade Norrländska Socialdemokraten en snyftartikel om en afghansk 22-årig migrant som tagit sig till Sverige från Iran. Dagen innan hade han gripits för en våldtäkt han begått mot en 35-årig kvinna i Luleå.

Massdemonstration mot Trump i Storbritannien

Publicerad: juli 14, 2018, 16:55

Uppåt 100 000 deltagare samlades under fredagen den 13 juli i en massiv demonstration i London. Målet var att visa ett enhetligt folkligt motstånd mot Trumps besök i landet, men åtskilliga grupper försökte skapa uppmärksamhet för sina särintressen. Nya Tiders utsända var på plats.

Socialdemokratiska ministrar lägger skulden för gängkriminaliteten på Sverigedemokraterna

Publicerad: juli 14, 2018, 11:30

I en debattartikel i Expressen den 12 juli lägger försvarsminister Peter Hultqvist samt justitieminister Morgan Johansson skulden på Sverigedemokraterna för den ökande gängkriminaliteten i Sverige.

1 2 3 328

Sök