Skip to Content

George Soros. Foto: Wikipedia/Niccolò Caranti, Nya Tider

Betalda klimataktivister finansieras av Soros

Digital utgåva

Den snabbt växande vänsterextrema klimataktivistorganisationen Extinction Rebellion har genom interna dokument avslöjats att betala sina ledande aktivister med stora summor pengar. Pengar som doneras till dem bland annat av välbärgade personer. Nya Tider har kommit över dokument som visar att en av dessa är finansmannen George Soros.

Publicerad: 16 oktober, 2019, 00:16

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Det är exakt samma personer som bildat FN, Bilderberg, WWF, Romklubben och David Rockefellers egen Trilaterala kommissionen.Det är därför inte så förvånande att dessa oligarker understöder allt från Greenpeace till mer extrema grupper. Visst har alla dessa “finansmän” en agenda. Deras målsättning framgår i sin tydlighet med den här länken. http://www.larouche.se/svenska/media/Mon4-2019_0.pdf

  • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

   FN började bra, Bilderberg er staden där Bilderberg hotell ligger, WWF bildades av miljönissar, Romklubben og Trilaterala kommisionen är David Rockelfellers fula ungar ja, men de är utan betydelse.

   Att säga att FN. WWF och Bilderberg bildades av samma människor är nog bevis på en kognitiv svikt hos dig.

   • Dacke

    Rockefeller, Julian Huxley var intiativtagare till FN:s bildande och ävsn Unesco. Kanske inte så konstigt då att Huxley blev dess första chef? Det är riktigt att Bilderberggruppen fick sitt namn efter Bilderberg hotell, då deras första möte hölls där efter intiativ av Prins Bernhard som även var en drivande kraft bakom grundandet av WWF tillsammans med Huxley. Förste ordförande var Prins Bernhard (andre Prins Philip). Romklubben grundades således i kölvattnet av de tidigare org. med syftet att förhindra tillväxt i tredje världen vilken deras skrift “Tillväxtens gränser”ger en tydlig fingervisning om. Om inte alla tidigare organasationer varit tydliga i sin framtoning och syfte grundade David Rockefeller, Trilaterala kommissionen för att ytterligare ge en anledning för “open soceity”.
    Kan tillägga att Julian Huxley stod i nära vänskap med D. Rockefeller.
    Att föringa någon som kommenterar, slår alltid tillbaka på den som gör detta. Så försök atthålla en god ton i kommentarerna.

    • Bossebuss

     Tack för en saklig redovisning! Är det någon som inte tror på denna, kan jag bara rekommendera dessa att ta till sig innehållet i Daniel Estulins bok “Den sanna historien om Bilderberggruppen”.
     Den finns säkert att låna på biblioteket!

     Rubrikerna i kap 5 är:
     – En internationell identitet.
     – Centraliserad kontroll av folket.
     – Ett samhälle med noll tillväxte
     – Ett tillstånd av evig obalans.
     – Centraliserad kontroll över all utländsk och inhemsk politik.
     – Ett FN med självbestämmande makt.
     – Ett västligt handelsblock.
     – En utvidgning av NATO.
     – Ett rättssystem.
     – En social välfärdsstat.

 • Lunkentuss

  Ja, lyfter man på några stenar så hittar man alltid en slibbig liten “filantrop”, tydligen.

 • burnedout

  Det mest ledsamma med sâdana aktivistiska projekt, mestadels organiserade av NGO:s, är att de ofta finansieras av skattepengar (du och jag) som slussas till dessa genom politiska beslut. Typ olika SIDA-projekt. Alltsâ inte bara donationer frân välbärgade personer.

Covid-19 dödar fler män än kvinnor

HÄLSAForskare kan inte säga säkert varför coronapandemin gör skillnad på kön, men det beror sannolikt på biologi, livsstil och beteende.

Salvini om EU: ”Ett näste för ormar och sjakaler – vid behov säger vi adjö”

UTRIKESSprickan mellan Italien och EU växer. Italien får ingen hjälp, trots över 11 000 döda i coronaepidemin. I stället bötfällde EU-domstolen landet med över 7,5 miljoner euro mitt under pågående coronakris för att landet givit subventioner till hotellnäringen på Sardinien för 20 år sedan. Nu har konflikten förvärrats ytterligare sedan Italiens förslag om coronaobligationer avvisats. Nationalistledaren Matteo Salvini kallar EU ”ett näste för ormar och sjakaler” och hotar med att Italien kan komma att lämna unionen.

I USA har coronaviruset nu skördat fler dödsoffer än 9/11

USADen 1 april passerade USA 200 000 coronasmittade, vilket gör landet till det mest drabbade i världen. Den 30 mars passerade dödstalet 2 996, vilket är antalet döda i terrorattacken den 11 september 2001. Militären ställer upp fältsjukhus och i New York har ett sjukhusskepp från den amerikanska flottan placerats för att avlasta stadens sjukhus. Samtidigt har frivilliga börjat sy skyddsmasker, då sådana inte har levererats i den omfattning som krävs.

Huawei varnar för att Kina kommer att slå tillbaka mot nya amerikanska restriktioner

UTRIKESHuawei varnade på tisdagen den 31 mars för att 2020 skulle bli deras svåraste år hittills på grund av de amerikanska handelsrestriktionerna och förutspådde att den kinesiska regeringen skulle slå tillbaka mot USA.

Knivattack i franska staden Romans-sur-Isère: Minst två döda, två gripna

UTRIKESEn ”papperslös” man från Sudan knivhögg flera personer i centrum av staden Romans-sur-Isère i regionen Drôme på lördagsmorgonen. För tillfället ligger dödssiffran på är två personer.

Alternative für Deutschland kräver ett slut på sanktionerna mot Ryssland på grund av coronakrisen

UTRIKESAfD har gjort ett utspel om att inte förlänga sanktionerna mot Ryssland ytterligare på grund av den svåra ekonomiska situationen som orsakats av coronakrisen. Tyskland bör motsätta sig en förlängning av sanktionerna vid det kommande mötet mellan Europeiska unionens stats- och regeringschefer.

EU inleder nytt marint uppdrag för att övervaka vapenembargot mot Libyen

UTRIKESEuropeiska unionen meddelade i tisdags att ett nytt marint uppdrag i Medelhavet som syftar till att genomdriva FN: s vapenembargo mot Libyen skall inledas. Detta efter att Italien stoppade en tidigare operation och hävdade att krigsfartygen lockade migranter till Europas stränder.

Har Ungern blivit en diktatur?

UTRIKESMånga medier i västvärlden hävdar att Ungerns undantagstillstånd är ett slags statskupp och att Orbán använder coronakrisen för att skaffa sig oinskränkt makt på obestämd tid. Det är alltså av intresse att undersöka vad som verkligen har hänt.

Gå till arkivet

Send this to a friend