Skip to Content

Om alla som besöker Nya Tider denna månad stödde verksamheten med 10 kronor skulle vi kunna ge ut en dagstidning. Swisha till 123 037 97 35.
George Soros. Foto: Wikipedia/Niccolò Caranti, Nya Tider

Betalda klimataktivister finansieras av Soros

Digital utgåva

Den snabbt växande vänsterextrema klimataktivistorganisationen Extinction Rebellion har genom interna dokument avslöjats att betala sina ledande aktivister med stora summor pengar. Pengar som doneras till dem bland annat av välbärgade personer. Nya Tider har kommit över dokument som visar att en av dessa är finansmannen George Soros.

Publicerad: 16 oktober, 2019, 00:16

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Det är exakt samma personer som bildat FN, Bilderberg, WWF, Romklubben och David Rockefellers egen Trilaterala kommissionen.Det är därför inte så förvånande att dessa oligarker understöder allt från Greenpeace till mer extrema grupper. Visst har alla dessa “finansmän” en agenda. Deras målsättning framgår i sin tydlighet med den här länken. http://www.larouche.se/svenska/media/Mon4-2019_0.pdf

  • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

   FN började bra, Bilderberg er staden där Bilderberg hotell ligger, WWF bildades av miljönissar, Romklubben og Trilaterala kommisionen är David Rockelfellers fula ungar ja, men de är utan betydelse.

   Att säga att FN. WWF och Bilderberg bildades av samma människor är nog bevis på en kognitiv svikt hos dig.

   • Dacke

    Rockefeller, Julian Huxley var intiativtagare till FN:s bildande och ävsn Unesco. Kanske inte så konstigt då att Huxley blev dess första chef? Det är riktigt att Bilderberggruppen fick sitt namn efter Bilderberg hotell, då deras första möte hölls där efter intiativ av Prins Bernhard som även var en drivande kraft bakom grundandet av WWF tillsammans med Huxley. Förste ordförande var Prins Bernhard (andre Prins Philip). Romklubben grundades således i kölvattnet av de tidigare org. med syftet att förhindra tillväxt i tredje världen vilken deras skrift “Tillväxtens gränser”ger en tydlig fingervisning om. Om inte alla tidigare organasationer varit tydliga i sin framtoning och syfte grundade David Rockefeller, Trilaterala kommissionen för att ytterligare ge en anledning för “open soceity”.
    Kan tillägga att Julian Huxley stod i nära vänskap med D. Rockefeller.
    Att föringa någon som kommenterar, slår alltid tillbaka på den som gör detta. Så försök atthålla en god ton i kommentarerna.

    • Bossebuss

     Tack för en saklig redovisning! Är det någon som inte tror på denna, kan jag bara rekommendera dessa att ta till sig innehållet i Daniel Estulins bok “Den sanna historien om Bilderberggruppen”.
     Den finns säkert att låna på biblioteket!

     Rubrikerna i kap 5 är:
     – En internationell identitet.
     – Centraliserad kontroll av folket.
     – Ett samhälle med noll tillväxte
     – Ett tillstånd av evig obalans.
     – Centraliserad kontroll över all utländsk och inhemsk politik.
     – Ett FN med självbestämmande makt.
     – Ett västligt handelsblock.
     – En utvidgning av NATO.
     – Ett rättssystem.
     – En social välfärdsstat.

 • Lunkentuss

  Ja, lyfter man på några stenar så hittar man alltid en slibbig liten “filantrop”, tydligen.

 • burnedout

  Det mest ledsamma med sâdana aktivistiska projekt, mestadels organiserade av NGO:s, är att de ofta finansieras av skattepengar (du och jag) som slussas till dessa genom politiska beslut. Typ olika SIDA-projekt. Alltsâ inte bara donationer frân välbärgade personer.

Vänsterliberaler utraderade vid vitryskt parlamentsval

UTRIKESVid parlamentsvalet i Vitryssland den 17 november vann patriotiska och presidentvänliga partier en storseger. Redan samma kväll stod det klart att inte en enda vänsterliberal politiker blev invald av det vitryska folket, till stor besvikelse framför allt för västliga mainstreammedier och regeringar.

Gula västarna fyller ett år

UTRIKESTrots att bevakningen i media har avtagit sedan i våras så har de Gula västarnas manifestationer hållits varje lördag sedan den 17 november 2018. I lördags demonstrerades det alltså för den 53 veckan i följd, och arrangörerna hade uppmanat till en stor uppslutning. Nya Tider var på plats i Paris för att rapportera om manifestationerna där.

Hongkong: Väststödd våldsvåg förlamar finanscentrat – Patriotisk tvåbarnspappa bränd levande

HONGKONGDe inledningsvis tämligen folkliga protesterna i Hongkong, som ursprungligen handlade om en kontroversiell utlämningslag till Fastlandskina, har kapats av små väststödda extremistgrupper. Svartklädda och maskerade ligister ger sig på allt och alla som står i vägen för dem med inte sällan grovt våld. Hongkongbor misshandlas, polisen attackeras och politiker utsätts för rena mordförsök. Samtidigt försöker separatisterna åsamka maximal skada på det kinesiska finanscentrats ekonomi och infrastruktur.

Frankrikes högerrebeller vill enas

FRANKRIKEI Paris träffades under hösten representanter för olika höger- och konservativa partier och organisationer, i ett möte som organiserades av Marine Le Pens systerdotter Marion Maréchal. Mötet bojkottades av Rassemblement Nationals ledning och dess partiledare Marien Le Pen, men många medlemmar och folkvalda från partiet deltog ändå.

Tyska rekryter avlägger högtidligt soldateden

UTRIKESFör första gången sedan Bundeswehr grundades 1955 avlade de unga tyska soldaterna en högtidlig försäkran om att tjäna sitt land. I sex tyska städer ägde samma patriotiska ceremoni rum – från Plön och Stralsund i norra delen av landet till Rotenburg, Freyburg och Mainz i söder. Det mest storslagna arrangemanget ägde rum i Berlin framför riksdagshuset.

Socialdemokraternas chocksiffra i Finland: 13,9 procent

INRIKESEn färsk opinionsundersökning från Yle i Finland visar att regeringspartiet Socialdemokraterna sjunker till 13,9 procent av rösterna. Sannfinländarna ökar kraftigt och är med 23 procent Finlands klart största parti.

Rysk media kommenterar familjen Lisovs återkomst från Sverige till Khabarovsk

UTRIKES”Doma!” – Hemma! Denna rubrik satte redaktören Dmitrij Kisjelov i sitt veckoprogram Vesti nedeli (Veckans nyheter) söndagen den 10 november. Kisjelov är inte vem helst, hans synpunkter återspeglar den ryske presidentens och den ryska regeringens värderingar. Dagen innan, lördagen den 9 november togs ämnet upp av en annan viktig politisk redaktör, Sergej Briljov, i hans eget nyhetsprogram Lördagens nyheter.

Ankara sätter Berlin under tryck – Tyskland överrumplat men inte överraskat

UTRIKESSent på kvällen den 11 november meddelade tjänstemän från såväl tyska utrikes- som inrikesministeriet i att den första sändningen av återvändande IS-anhängare och deras anhöriga med tyskt medborgarskap redan är på väg till Tyskland. Reaktionerna hos oppositionspartierna Die Linke (före detta kommunister) och Die Grüne (miljöpartister) blev omedelbara och kritiska.

Gå till arkivet

Send this to a friend