Skip to Content

George Soros. Foto: Wikipedia/Niccolò Caranti, Nya Tider

Betalda klimataktivister finansieras av Soros

Digital utgåva

Den snabbt växande vänsterextrema klimataktivistorganisationen Extinction Rebellion har genom interna dokument avslöjats att betala sina ledande aktivister med stora summor pengar. Pengar som doneras till dem bland annat av välbärgade personer. Nya Tider har kommit över dokument som visar att en av dessa är finansmannen George Soros.

Publicerad: 16 oktober, 2019, 00:16

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Det är exakt samma personer som bildat FN, Bilderberg, WWF, Romklubben och David Rockefellers egen Trilaterala kommissionen.Det är därför inte så förvånande att dessa oligarker understöder allt från Greenpeace till mer extrema grupper. Visst har alla dessa “finansmän” en agenda. Deras målsättning framgår i sin tydlighet med den här länken. http://www.larouche.se/svenska/media/Mon4-2019_0.pdf

  • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

   FN började bra, Bilderberg er staden där Bilderberg hotell ligger, WWF bildades av miljönissar, Romklubben og Trilaterala kommisionen är David Rockelfellers fula ungar ja, men de är utan betydelse.

   Att säga att FN. WWF och Bilderberg bildades av samma människor är nog bevis på en kognitiv svikt hos dig.

   • Dacke

    Rockefeller, Julian Huxley var intiativtagare till FN:s bildande och ävsn Unesco. Kanske inte så konstigt då att Huxley blev dess första chef? Det är riktigt att Bilderberggruppen fick sitt namn efter Bilderberg hotell, då deras första möte hölls där efter intiativ av Prins Bernhard som även var en drivande kraft bakom grundandet av WWF tillsammans med Huxley. Förste ordförande var Prins Bernhard (andre Prins Philip). Romklubben grundades således i kölvattnet av de tidigare org. med syftet att förhindra tillväxt i tredje världen vilken deras skrift “Tillväxtens gränser”ger en tydlig fingervisning om. Om inte alla tidigare organasationer varit tydliga i sin framtoning och syfte grundade David Rockefeller, Trilaterala kommissionen för att ytterligare ge en anledning för “open soceity”.
    Kan tillägga att Julian Huxley stod i nära vänskap med D. Rockefeller.
    Att föringa någon som kommenterar, slår alltid tillbaka på den som gör detta. Så försök atthålla en god ton i kommentarerna.

    • Bossebuss

     Tack för en saklig redovisning! Är det någon som inte tror på denna, kan jag bara rekommendera dessa att ta till sig innehållet i Daniel Estulins bok “Den sanna historien om Bilderberggruppen”.
     Den finns säkert att låna på biblioteket!

     Rubrikerna i kap 5 är:
     – En internationell identitet.
     – Centraliserad kontroll av folket.
     – Ett samhälle med noll tillväxte
     – Ett tillstånd av evig obalans.
     – Centraliserad kontroll över all utländsk och inhemsk politik.
     – Ett FN med självbestämmande makt.
     – Ett västligt handelsblock.
     – En utvidgning av NATO.
     – Ett rättssystem.
     – En social välfärdsstat.

 • Lunkentuss

  Ja, lyfter man på några stenar så hittar man alltid en slibbig liten “filantrop”, tydligen.

 • burnedout

  Det mest ledsamma med sâdana aktivistiska projekt, mestadels organiserade av NGO:s, är att de ofta finansieras av skattepengar (du och jag) som slussas till dessa genom politiska beslut. Typ olika SIDA-projekt. Alltsâ inte bara donationer frân välbärgade personer.

Medias narrativ om George Floyds död imploderar efter att polisens film läckt

UTRIKESBilder av George Floyds gripande har läckt till en brittisk dagstidning och fick mer än 2 miljoner visningar på YouTube på bara en dag – och de flesta av kommentarerna fördömer mediernas lögner om det påstådda polisvåldet mot en svart man.

Svarta amerikaner vill att polisen upprätthåller en lokal närvaro

UTRIKESEn ny undersökning från det amerikanska opinionsinstitutet Gallup visar att på frågan om de vill att polisen skall spendera mer tid, samma tid eller mindre tid än de för närvarande gör i deras område, vill de flesta svarta amerikaner – 61 procent – att polisens närvaro förblir densamma. Detta kan jämföras med att 67 procent av alla myndiga amerikaner föredrar status quo, med 71 procent för vita amerikaner.

Universitet stämplar korrekt grammatik som rasism

USAInstitutionen för det engelska språket vid Rutgers University i den amerikanska delstaten New Jersey har nu slagit fast att användning av korrekt grammatik är en dold form av rasism, eftersom studenter med utländsk eller icke-vit bakgrund missgynnas. Kritiker menar tvärtom att sådana sänkta krav helt enkelt är ett utslag av de låga förväntningarnas rasism.

Autism sex gånger vanligare hos transsexuella

UTRIKESEnligt en omfattande studie från forskare i Storbritannien är autism sex gånger vanligare hos transsexuella individer än hos heterosexuella. Transsexuella har även oftare mentala sjukdomar än heterosexuella visar studien.

Halv delstat blir indianskt territorium

USAHögsta domstolen i USA beslutade den 9 juli att hälften av delstaten Oklahoma ska klassificeras som indianskt territorium med egen lagstiftning. Fallet rörde egentligen en överklagad våldtäktsdom, men får nu omfattande konsekvenser. Kritiker befarar att beslutet kan leda till ett administrativt kaos inom polis- och rättsväsende. Ytan som nu får status som indianskt territorium motsvarar ungefär Götaland i Sverige och bebos av 1,8 miljoner människor, varav endast 15 procent är indianer.

Apokalyps Beirut

UTRIKESDet enorma vita svampmolnet sträckte ut sig lågt och brett i hamnen i Beirut, och sedan kändes tryckvågen, som registrerades som en jordbävning med 3,3 i magnitud och som märktes så långt bort som Cypern. Det vita molnet lyfte sedan och avslöjade en mörk rostorangefärgad plym som steg långt upp i himlen strax efter klockan 18:00 den varma sommarkvällen den 4 augusti.

USA:s utrikesminister: Vi ska arbeta för regimskifte i Kina

USANär USA:s utrikesminister Mike Pompeo nyligen talade på Richard Nixon Presidential Library, höll han ett av Trump-administrationens mest kontroversiella tal hittills. I talet, som hade ämnet ”Kommunist-Kina och den fria världens framtid”, förklarar Pompeo att man nu kommer att arbeta med hårdare metoder för regimskifte i ”Kommunist-Kina”, som han kal­la­de ”en tyranni”. ”Vi har gjort det tidigare”, sade han och förklarade att det är USA som ska leda uppgiften tillsammans med sina allierade.

Åttaåring ihjälskjuten av BLM-aktivister

USAPå Förenta staternas nationaldag den 4 juli blev Secoriea Turner, 8, ihjälskjuten av BLM-aktivister. Aktivisterna öppnade eld mot familjens bil när hennes mamma försökte köra igenom en vägspärr som BLM satt upp. Secoriea var svart.

Gå till arkivet

Send this to a friend