Skip to Content

George Soros. Foto: Wikipedia/Niccolò Caranti, Nya Tider

Betalda klimataktivister finansieras av Soros

Digital utgåva

Den snabbt växande vänsterextrema klimataktivistorganisationen Extinction Rebellion har genom interna dokument avslöjats att betala sina ledande aktivister med stora summor pengar. Pengar som doneras till dem bland annat av välbärgade personer. Nya Tider har kommit över dokument som visar att en av dessa är finansmannen George Soros.

Publicerad: 16 oktober, 2019, 00:16

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Det är exakt samma personer som bildat FN, Bilderberg, WWF, Romklubben och David Rockefellers egen Trilaterala kommissionen.Det är därför inte så förvånande att dessa oligarker understöder allt från Greenpeace till mer extrema grupper. Visst har alla dessa “finansmän” en agenda. Deras målsättning framgår i sin tydlighet med den här länken. http://www.larouche.se/svenska/media/Mon4-2019_0.pdf

  • ♚Grand Vizier♚✓ᵀʳᵘᵐᵖ ˢᵘᵖᵖᵒʳᵗᵉʳ

   FN började bra, Bilderberg er staden där Bilderberg hotell ligger, WWF bildades av miljönissar, Romklubben og Trilaterala kommisionen är David Rockelfellers fula ungar ja, men de är utan betydelse.

   Att säga att FN. WWF och Bilderberg bildades av samma människor är nog bevis på en kognitiv svikt hos dig.

   • Dacke

    Rockefeller, Julian Huxley var intiativtagare till FN:s bildande och ävsn Unesco. Kanske inte så konstigt då att Huxley blev dess första chef? Det är riktigt att Bilderberggruppen fick sitt namn efter Bilderberg hotell, då deras första möte hölls där efter intiativ av Prins Bernhard som även var en drivande kraft bakom grundandet av WWF tillsammans med Huxley. Förste ordförande var Prins Bernhard (andre Prins Philip). Romklubben grundades således i kölvattnet av de tidigare org. med syftet att förhindra tillväxt i tredje världen vilken deras skrift “Tillväxtens gränser”ger en tydlig fingervisning om. Om inte alla tidigare organasationer varit tydliga i sin framtoning och syfte grundade David Rockefeller, Trilaterala kommissionen för att ytterligare ge en anledning för “open soceity”.
    Kan tillägga att Julian Huxley stod i nära vänskap med D. Rockefeller.
    Att föringa någon som kommenterar, slår alltid tillbaka på den som gör detta. Så försök atthålla en god ton i kommentarerna.

    • Bossebuss

     Tack för en saklig redovisning! Är det någon som inte tror på denna, kan jag bara rekommendera dessa att ta till sig innehållet i Daniel Estulins bok “Den sanna historien om Bilderberggruppen”.
     Den finns säkert att låna på biblioteket!

     Rubrikerna i kap 5 är:
     – En internationell identitet.
     – Centraliserad kontroll av folket.
     – Ett samhälle med noll tillväxte
     – Ett tillstånd av evig obalans.
     – Centraliserad kontroll över all utländsk och inhemsk politik.
     – Ett FN med självbestämmande makt.
     – Ett västligt handelsblock.
     – En utvidgning av NATO.
     – Ett rättssystem.
     – En social välfärdsstat.

 • Lunkentuss

  Ja, lyfter man på några stenar så hittar man alltid en slibbig liten “filantrop”, tydligen.

 • burnedout

  Det mest ledsamma med sâdana aktivistiska projekt, mestadels organiserade av NGO:s, är att de ofta finansieras av skattepengar (du och jag) som slussas till dessa genom politiska beslut. Typ olika SIDA-projekt. Alltsâ inte bara donationer frân välbärgade personer.

Nästan hälften av våldtäkterna i Italien begås av migranter

UTRIKESDet italienska inrikesdepartementet har publicerat uppgifter som visar att 42 av 100 våldtäkter i Italien begås av migranter och dessutom fortsätter siffrorna att stiga.

Rapport från Norge: Ökning av invandrares brottslighet

UTRIKESEn våg av oprovocerat våld har skakat om Oslos invånare. Publiceringen av en kontroversiell undersökning som visar på korrelationen mellan brott och brottslingens ursprungsland väcker ett antal frågor.

Disneys fd vice ordförande dömd för pedofili – media tiger

Nya Tider kan avslöja, att den 73-årige Michael Laney, tidigare vice styrelseordförande för den populära mediejätten Walt Disney Company, har blivit dömd till 81 månaders fängelse efter att ha våldtagit en sjuårig flicka. Amerikansk och svensk gammelmedia tiger.

Fransk armé i sorg – en nationell hyllning med en militär ceremoni i Paris

UTRIKESMåndagen den 2 december tog hela Frankrike farväl av sina hjältesoldater som frivilligt tjänstgjorde i Mali. Sedan januari 2013 pågår Opération Serval med endast franska trupper stationerade i Mali. Målet för aktiviteterna i Sahel-området var att förhindra en spridning av salafister och jihadister mot de norra delarna av Afrika. Sedan den 1 augusti 2014 pågår Opération Barkhane tillsammans med brittiska och estniska soldater. Det är framför allt längs gränsen till Burkina Faso som striderna oftast äger rum.

Mali: Frankrike förlorar 13 militärer i helikopterkollision – Värsta franska förlusten på 36 år

UTRIKESTretton franska soldater som bekämpar ett långvarigt islamistuppror i Mali dödades när deras helikoptrar kolliderade under en undsättningsoperation. Olyckan inträffade när de två franska helikoptrarna, en Tigre attackhelikopter och en Cougar transporthelikopter, på låg höjd var på väg för att lyfta ut en specialstyrka på marken som hamnat i strid med tungt beväpnade jihadister. Frankrike har den senaste tiden mött allt starkare motstånd från islamist-terroristerna i Mali, något som fått Paris att börja oroa sig.

Kemikalier i flingor

UTRIKESEnligt en studie från miljöorganisationen Environmental Working Group har man hittat skadliga mängder med miljögifter i flera matprodukter, däribland flera amerikanska märken av frukostflingor. Två av dessa säljs i Sverige.

Baltikum: Estniska myndigheter trakasserar rysk nyhetsbyrå

UTRIKESFör tillfället undanber sig bankerna i Estland allt samröre med den ryska nyhetsbyrån Sputnik. Enligt Sputniks tyska redaktion är orsaken till detta hinder som estniska myndigheter lägger i vägen för ryssarna. Sputniks farhågor är inte tagna ur luften. De baltiska staterna sköter över huvud taget sina kontakter med Ryssland på ett sätt som står i strid med egna nationella intressen.

Turkiet ger tyska stridsvagnar till jihadister – Underrättelsekällor varnar för konsekvenserna

UTRIKESTysk tidning avslöjar att Turkiet överlåtit tysksålda Leopard 2-stridsvagnar till en turkstödd ”rebellgrupp” i Syrien. Detta i strid med slutanvändarvillkoren i försäljningsavtalet och tysk lag rörande vapenexport. Rebellgruppen består av radikala islamister som vill införa en islamisk stat under sharia-lagar och har tidigare begått upprepade krigsbrott. Underrättelsekällor varnar nu för konsekvenserna av att jihadister utbildas att använda en avancerad stridsvagn, som är huvudvapnet i flera europeiska arméer, däribland den svenska.

Gå till arkivet

Send this to a friend