Skip to Content

Den knivbeväpnade mannen grips av polis. Foto: Nya Tider
NOTIS

Bombhotande man gripen av polisen i Västra Frölunda

Digital utgåva

Vid elvatiden onsdagen den 27 januari gjorde Göteborgspolisen ett ingripande mot en man i tjugoårsåldern vid socialkontoret i Västra Frölunda efter att han hotat personalen med att han skulle spränga en bomb. Vid avvisitering hittades ingen bomb men däremot en mindre kockkniv från närliggande Lidls sortiment.

Publicerad: 28 januari, 2021, 00:30

  • Svenska

Läs även

 

Socialkontoret i Västra Frölunda utsätts regelbundet för hot från det mångkulturella klientelet enligt Nya Tiders källor. Detta är det andra polisingripandet som Nya Tider av en slump råkar bevittna på platsen. Vid båda tillfällena har det handlat om bombhot och tre till fyra polispatruller som ingripit.

Delar av Västra Frölunda är klassat som särskilt utsatta områden och bilbränder och annan kriminalitet är vanligt förekommande.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Per Björklund

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend