Skip to Content

Den påstått politiska attacken mot Marie Pettersson i hemmet visade sig vara ett ordinärt bråk på campingplats. Foto: Privat

Bråk på campingplats framställdes som politisk attack mot socialdemokratiskt kommunalråd

Digital utgåva

Det socialdemokratiska kommunalrådet Marie Pettersson (tidigare Larsson) blev överfallen i sitt hem på grund av sitt politiska engagemang, förkunnade samtliga stora medier, en rapportering som snabbt plockades upp av välkända politiker. Den knapphändiga informationen kom dock endast från Pettersson själv, som därefter inte svarade på några frågor. Till Nya Tider säger Polisen att händelsen inträffade på en campingplats under ett bråk mellan Pettersson, hennes sambo och en inbjuden gäst, och ser i nuläget inget politiskt motiv.

Publicerad: 18 februari, 2020, 21:45

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Tobias Svensson

[email protected]tider.nu

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • DexterSverige

  Socialdemokratiskt martyrskap reduceras till ett fyllebråk på en camping. Vem kunde ana detta? 🙂

  • Old timer

   Du har så rätt. Först ljug o båg sedan skall vi tycka synd om dem och sympatirösta.

 • Old timer

  Utmärkt arbete av NT.

 • samuelafugglas

  Det går bra att konstruera vad som helst för att propagandan inte skall förlora tempo. Tänk om socialisterna snart voro uträknade? Ca 20.000 av dem lär sitta på nyckelpositioner i den svenska administrationen för utplundrade skattepengar?

  • Old timer

   Någon skrev att, (kommer inte ihåg var) de har suttit på makten under så många decenier att har byggt upp främst verk och myndigheter vars anställda upplever att deras anställning beror vem som sitter vid makten.
   Det finns de som arbetar inom stat o kommun som på fullt allvar tror att de skall bli arbetslösa om de inte röstar på sossarna. Man tar sig för pannan. Och inom dessa betongmyndigheter hasar det fram fackliga representanter som hela tiden betonar att utan LO och S så vet man inte vad som händer. Sverige lär ha mer än 500 verk och myndigheter så ditt inlägg var .mitt i prick.

   • RL, Vallentuna

    Man måste göra en total omorganisering –man börjar från 1…och alla får söka sina jobb på nytt.

    • Old timer

     Omorganisering? Nej, en kraftfull 42:a i dessa hycklares ändalyckt är vad som behövs.

 • SefastTronde

  Det finns ett lagrum som heter ”falsk tillvitelse”, Marie Pettersson borde rimligen åtalas efter denna lag.

 • RL, Vallentuna

  Swingers som blivit fulla och osams . Svartsjuka ?? Leif GW satt ju och muttrade om saken –och menade att (S) kompisarna var lite för snabba ut med sitt stöd.

 • Nima

  Påminner om den rasistiska fritösen i Eskilstuna som brände ner en källarmoske. Politiker och media är väldigt snabbt framme och försöker mjölka ”upvotes” på sitt godhetsknarkande.

  Sen tycker jag att det är helt otroligt att ett kommunalråd kan ha massvis med ärenden hos kronofogden men ändå kunna bli vald att styra en kommun. Hon vet inte ens hur man betalar en räkning men får ändå flest personkryss av alla i byn hon bor i, kollar inte folk upp vem dom röstar på?

  Har man skulder hos kronofogden så kan man inte bli väktare eller ens lagerarbetare, man kan inte skaffa ett mobilabonnemang eller hyra en lägenhet men att bli sossepolitiker och styra en hel kommun, ja det är inga problem…

Ett nytt skattesystem – AfS-förslag får stöd från Finanspolitiska rådet

ANALYSDiskussionen om ett nytt skattesystem, som skall förenkla och effektivisera skatterna, har pågått under ett antal år i Sverige. Det nuvarande systemet infördes på 1990-talet för att göra skatterna mer rättvisa, men efter mer än 500 ändringar sedan införandet har det vuxit ut till en hydra som ingen har kontroll över. Behovet av en rejäl reform finns alltså. När Alternativ för Sverige 2018 lanserade ”platt skatt” som idé, var det inte många som reagerade, men nu har Finanspolitiska rådet tagit upp idén.

Fornnordiska sagor – hisnande äventyr och burlesk humor

INTERVJULars Ulwencreutz har lett arbetet med att sammanställa och även översätta många av de fornnordiska sagorna till modern svenska – flera har aldrig publicerats på svenska tidigare. Resultatet blev ett imponerande verk i tre band, den första kompletta samlingen av dessa berättelser om hjältar och kungar, skatter och härnadståg. För Nya Tider berättar Lars att utan vår historia är vi ingenting, vi behöver vår kultur och vår historia. Och det är en fascinerande saga.

Mer än 70 000 smittade och 5 411 döda i Sverige

INRIKESCoronaviruset SARS-CoV-2 har nu smittat över 70 000 personer i Sverige enligt de senaste siffrorna från Folkhälsomyndigheten. Totalt har 5 411 personer avlidit till följd av Covid-19. Bland åtgärderna som man från myndighetshåll nu inför finns det en ny restauranglag som gör att kommuner kan stänga ner verksamheter där sällskap inte håller avstånd på minst en meter.

Biståndsmyndigheten Sida slipper Botkyrka-flytt

INRIKESDet blir ingen flytt av biståndsmyndigheten Sida från välbärgade Östermalm i Stockholms innerstad till mångkulturella Botkyrka söder om Stockholm. Det uppger bland annat Fastighetstidningen. Skälet sägs officiellt vara brist på ändamålsenliga lokaler, men Nya Tider kan även avslöja att en annan orsak sannolikt är viktigare, nämligen att en enkät från början av 2019 visade att myndigheten riskerade att förlora var fjärde anställd om flytten blev av.

Alexander Bard: ”TV4 fick order från USA att sparka mig”

REPORTAGEDebattören och mångsysslaren Alexander Bard hamnade återigen i hetluften i juni. Efter att ha kritiserat Black Lives Matter sparkades han under uppseendeväckande former från juryn i TV4-programmet Talang. Nu talar Bard ut i en exklusiv intervju för Nya Tider om vad som egentligen hände när drevet gick. Han berättar också varför han tror att Liberalerna är på väg att dö ut och varför framtiden istället tillhör Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige.

Ann Lindes nya lögner för medier

INRIKESDen svenska utrikesministern Ann Lindes arroganta ton, undermåliga engelska och direkta lögner i den uppmärksammade intervjun med Deutsche Welle har uppenbarligen inte lett till någon självkritik. Nu granskar den danska radions program Detektor hennes uttalande i Dagens Nyheter den 16 juni om att danska turister uppvisar ett riskabelt beteende när de besöker Sverige. Sveriges utrikesminister hävdade i intervjun att hon fått ”väldigt mycket mejl” om danskarnas beteende i Sverige. När Detektor begär ut mejlen visar det sig att bara en person hade klagat.

Liberalerna vill se språkkrav i svenska för anställning inom äldreomsorgen – utesluter inte stöd från SD

INRIKESDen 5 juni kom ett nygammalt utspel från Liberalerna, nämligen att man vill ha krav på god svenska i tal och skrift för dem som vill bli anställda inom äldreomsorgen. I en intervju med Nya Tider säger Lina Nordquist, sjukvårdspolitisk talesperson för Liberalerna, att man är beredda att gå långt för att få igenom detta krav, rentav med stöd från SD i riksdagen.

Efter kärnkraftsstängning – oljekraftverk måste användas

INRIKESSatsningen på förnybara energikällor, där Sveriges ökande energibehov till 100 procent skall tillgodoses utan kärnkraft eller fossila bränslen, har gjort att det redan nu råder stor elbrist i södra Sverige. Så omfattande är bristen, trots att det är sommar, att man väljer att starta upp oljekraftverket i Karlshamn för att täcka upp bristerna.

Gå till arkivet

Send this to a friend