Skip to Content

Den påstått politiska attacken mot Marie Pettersson i hemmet visade sig vara ett ordinärt bråk på campingplats. Foto: Privat

Bråk på campingplats framställdes som politisk attack mot socialdemokratiskt kommunalråd

Digital utgåva

Det socialdemokratiska kommunalrådet Marie Pettersson (tidigare Larsson) blev överfallen i sitt hem på grund av sitt politiska engagemang, förkunnade samtliga stora medier, en rapportering som snabbt plockades upp av välkända politiker. Den knapphändiga informationen kom dock endast från Pettersson själv, som därefter inte svarade på några frågor. Till Nya Tider säger Polisen att händelsen inträffade på en campingplats under ett bråk mellan Pettersson, hennes sambo och en inbjuden gäst, och ser i nuläget inget politiskt motiv.

Publicerad: 18 februari, 2020, 21:45

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Tobias Svensson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • DexterSverige

  Socialdemokratiskt martyrskap reduceras till ett fyllebråk på en camping. Vem kunde ana detta? 🙂

  • Old timer

   Du har så rätt. Först ljug o båg sedan skall vi tycka synd om dem och sympatirösta.

 • Old timer

  Utmärkt arbete av NT.

 • samuelafugglas

  Det går bra att konstruera vad som helst för att propagandan inte skall förlora tempo. Tänk om socialisterna snart voro uträknade? Ca 20.000 av dem lär sitta på nyckelpositioner i den svenska administrationen för utplundrade skattepengar?

  • Old timer

   Någon skrev att, (kommer inte ihåg var) de har suttit på makten under så många decenier att har byggt upp främst verk och myndigheter vars anställda upplever att deras anställning beror vem som sitter vid makten.
   Det finns de som arbetar inom stat o kommun som på fullt allvar tror att de skall bli arbetslösa om de inte röstar på sossarna. Man tar sig för pannan. Och inom dessa betongmyndigheter hasar det fram fackliga representanter som hela tiden betonar att utan LO och S så vet man inte vad som händer. Sverige lär ha mer än 500 verk och myndigheter så ditt inlägg var .mitt i prick.

   • RL, Vallentuna

    Man måste göra en total omorganisering –man börjar från 1…och alla får söka sina jobb på nytt.

    • Old timer

     Omorganisering? Nej, en kraftfull 42:a i dessa hycklares ändalyckt är vad som behövs.

 • SefastTronde

  Det finns ett lagrum som heter “falsk tillvitelse”, Marie Pettersson borde rimligen åtalas efter denna lag.

 • RL, Vallentuna

  Swingers som blivit fulla och osams . Svartsjuka ?? Leif GW satt ju och muttrade om saken –och menade att (S) kompisarna var lite för snabba ut med sitt stöd.

 • Nima

  Påminner om den rasistiska fritösen i Eskilstuna som brände ner en källarmoske. Politiker och media är väldigt snabbt framme och försöker mjölka “upvotes” på sitt godhetsknarkande.

  Sen tycker jag att det är helt otroligt att ett kommunalråd kan ha massvis med ärenden hos kronofogden men ändå kunna bli vald att styra en kommun. Hon vet inte ens hur man betalar en räkning men får ändå flest personkryss av alla i byn hon bor i, kollar inte folk upp vem dom röstar på?

  Har man skulder hos kronofogden så kan man inte bli väktare eller ens lagerarbetare, man kan inte skaffa ett mobilabonnemang eller hyra en lägenhet men att bli sossepolitiker och styra en hel kommun, ja det är inga problem…

Arabiska killar hostar svenskar i ansiktet – påstår att de har corona

INRIKESPolisregion Ös, där både Södermanlands, Östergötlands samt Jönköpings län ingår har under den senaste veckan drabbats av kringdrivande smågäng av invandrarungdomar som hostar framför allt etniska svenskar i ansiktet och skämtar om att de bär på coronavirus. Nu går polisen i Region Öst ut och varnar allmänheten för liknande hostattacker från ungdomsgäng och uppmanar alla som utsätts att anmäla händelserna som brott.

Hyllad vänsterextremist dömd i knark- och bombhärva

INRIKESI september förra året spärrade polisen av ett område i Landala i Göteborg sedan de påträffat kraftiga sprängladdningar vid ett tillslag mot två vänsterextremister. En av dem visade sig vara Hannes Westberg, den vänsteraktivist som blev rikskänd efter att ha blivit skjuten av polisen under upploppen i Göteborg. Nu har de båda männen dömts till långa fängelsestraff.

Coronavirusets effekter ökar snabbt, fler krispaket samtidigt som konkurserna ökar

ANALYSRegeringens försök att mildra de ekonomiska effekterna av Coronaviruspandemin blir allt mer långtgående. Hela branscher tvingas att nästan stänga ner verksamheten och fler företag går i konkurs. Bedömare menar att 50 procent av de privatanställda riskerar att förlora jobbet, i ett värsta scenario. Innehållet i regeringens åtgärder kan också tolkas helt annorlunda av Skatteverket än av regeringen. Det riskerar att skapa problem för småföretagen. Samtidigt måste vi börja fundera på hur nästa kris skall kunna hanteras bättre.

Antalet nya uppehållstillstånd kan minska när coronakrisen tynger ekonomin

INRIKESDe senaste veckornas stora varselvågor på arbetsmarknaden till följd av coronaviruset kan komma att få viss effekt på migrationen till Sverige. De som har tillfälliga uppehållstillstånd och som önskar få permanent uppehållstillstånd i Sverige plus möjlighet till familjeåterförening måste nämligen kunna visa att de kan försörja sig själva och eventuella närstående. I och med att många nu kan förlora sina jobb inom tjänstesektorn kan indragna uppehållstillstånd bli en följd av coronakrisen. Det rapporterar systemmedier som Sveriges Radio.

Svensk krisberedskap i djup kris

INRIKESCoronapandemin lamslår länder över hela världen. Nu har en diskussion blossat upp om den civila krisberedskapen, som var välutvecklad i Sverige fram till 1990-talet. Det civila försvaret skulle bistå militären i händelse av mobilisering, men även samhället i händelse av kris. I dag är det mesta borta. Varför blev det så, och vad har resultatet blivit? Nya Tider har talat med försvarspolitikerna Mikael Jansson och Roger Richthoff, samt läkaren Mikael Fjällid, som alla berättar om ett ”just-in-time”-samhälle som bryter ihop när krisen kommer.

180 döda i Sverige – Antalet platser i intensivvården snart slut

INRIKESAntalet döda till följd av coronaviruset SARS-CoV-2 i Sverige fortsätter att öka. Idag bekräftades ytterligare 34 döda av Folkhälsomyndigheten vilket innebär att den totala siffran stigit till 180. Totalt uppger myndigheten att 4 435 personer konstaterats smittade med viruset. Samtidigt har det ökande antalet personer i intensivvård nu nått mer än hälften av Sveriges totala kapacitet – 358 av 570. Speciellt illa drabbat är Region Stockholm som nu tagit 124 av totalt 180 platser i bruk.

Hela Europa stänger ned

UTRIKESEtt antal länder i Västeuropa har nu över 10 000 medborgare som är smittade av coronaviruset. De mycket höga dödstalen i vissa länder har lett till kraftiga restriktioner av människors rörelsefrihet, en strategi diametralt motsatt Sveriges. Nya Tider har talat med personer i Italien och Frankrike, som berättar om sina upplevelser av att leva i karantän.

Forskare i upprop mot regeringens hantering av coronasituationen

INRIKESSex svenska forskare kräver nu att regeringen omedelbart vidtar åtgärder för att motverka spridningen av coronasmittan, och lyfter bland annat fram Sydkoreas framgångsrika linje att spåra, testa och behandla. Även i Norge reagerar smittskyddskunniga på Sveriges agerande.

Gå till arkivet

Send this to a friend