Skip to Content

Naz Shah, politiker från Labour, har återigen hamnat i blåsväder på grund av en rasistisk tweet. Foto: Pressbild/Twitter
UTRIKES

Brittisk parlamentsledamot vill tysta sexbrottsoffer

PappersupplaganNya Tider v. 35

Labourpolitikern Naz Shah är återigen i blåsväder efter att ha tagit ett satiriskt tweet på allvar och gillat och delat det. I tweetet uppmanas offren för sexskandalen i Rotherham ”hålla käften för mångfaldens skull”. Rotherham, en stad i norra England, är ökänd för att ett stort antal pakistanska män åtminstone sedan 1990 sexuellt utnyttjat utsatta engelska ungdomar medan myndigheterna har blundat för att inte anklagas för rasism.

Publicerad: 1 september, 2017, 14:36

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Per Björklund

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • latmask

  Det handlar om en äkta antirasist så allt är väl i sin fulla ordning? Vitingarna ska ju ändå offras, eller hur?

  • PierreRobert

   Muslimerna är ju överlägsna alla andra det vet du väl. Alla ska underordna sig annars blir det våldsamheter.

  • Varmlandstok

   Oja, blod är tjockare än vatten.
   Den reflexen finns nog i Västeuropas befolkning också, även om den för tillfället är nertryckt av ideologiska förvillelser.
   Men så småningom så faller nog fjällen från ögonen här hos oss.

 • Dacke

  Naz Shah synsätt är djupt rotad bland (alltför)många muslimska kvinnor och det är endast en oupphörlig upplysning som kan råda bot för denna medeltida syn.

  • Varmlandstok

   Det hjälper inte.
   Blod är tjockare än vatten, och hon vill skydda de sina.
   Mångkultur (släppa in arikaner och mellanösternmänniskor) leder till splittring och hat.

Zimbabwes vicepresident anklagar vita för landets svåra ekonomiska situation

UTRIKESZimbabwes vicepresident Kembo Mohadi har anklagat vita människor för landets dåliga ekonomiska läge. Zimbabwe har varit i recession sedan självständigheten från Storbritannien 1980 eftersom de tidigare koloniherrarna inte hade lärt dem hur man gör affärer, säger Mohadi till ZBC TV.

Turkiets interventioner i Libyen

UTRIKESI dag tävlar Turkiet om titeln ”toppligist” i både Europa och Nordafrika. Förutom spionskandalen med Frankrike har Turkiet direkt lagt sig i den libyska konflikten på ett omfattande och kontroversiellt sätt, vilket har fördjupat de befintliga spänningarna.

Trumpadministrationen meddelar att USA lämnar WHO i juli 2021

UTRIKESTrumpadministrationen lämnade in ett meddelande om utträde ur Världshälsoorganisationen till FN:s generalsekreterare under tisdagen, sade en högt uppsatt tjänsteman inom administrationen till Fox News, efter att president Trump i veckor har kritiserat WHO:s hantering av coronaviruspandemin och vad han kallar deras pro-Kina-partiskhet.

Rysk miljardär vill köpa hotade statyer från USA

UTRIKESDen ryske miljardären Andrey Filatov erbjuder sig att köpa två statyer som BLM-demonstranter vill ha bort från amerikanska städer och säger att både president Theodore Roosevelt och pionjären Alexander Baranov lämnade ett ”positivt intryck” på hans land

Tysklands kvinnliga ledare upplöser elitstyrka

UTRIKESDen tyska regeringen – förbundskansler Angela Merkel, försvarsminister Kramp-Karrenbauer och Agnieszka Brugger, en grön parlamentsledamot i parlamentets försvarsutskott – har beslutat sig för att upplösa en elitsoldatenhet.

Ny fransk justitieminister vill att Le Pens parti förbjuds

UTRIKESDen stora överraskningen inom den nya franska regeringen efter ombildningen är utnämnandet av advokaten Éric Dupond-Moretti till justitieminister.

Populär schackkanal drabbad av YouTubes algoritm mot ”rasism”

UTRIKESAtt säga saker som ”vit löpare slår svart bonde” är nu för rasistiskt för Googles artificiella intelligens.

Det mongoliska böldpestutbrottet nu också upptäckt i Kina

UTRIKESKina har rapporterat ett fall av böldpest i inre Mongoliets autonoma region. Nyheten sammanfaller med en rapport från den angränsande Mongoliska republiken där hälsomyndigheterna har identifierat två fall.

Gå till arkivet

Send this to a friend