Skip to Content

Vill ha barn med skandinaviskt utseende - senaste trenden bland brittiska kvinnor som vill låta sig konstbefruktas. Foto: stillbild TV2
GENETIK

Brittiska kvinnor betalar för nordiska spermier

Digital utgåva

Brittiska kvinnor reser till Danmark för att konstbefruktas. Orsaken är att kvinnorna vill att deras framtida barn ska få skandinaviska drag. ”Vill ge de bästa förutsättningarna i livet”, säger en kvinna till danska TV2.

Publicerad: 13 april, 2018, 23:22

 • Svenska

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • birger birgersson

  Det är sanneligen en minoritet som tänker så och det är knappast brist på “skandinaviskt utseende” på de brittiska öarna. Olika kvinnor har olika preferencer: en del gör allt för att få barn med en afrikan andra med en arab…… Vi har sett alla variationer. Öppna ögonen och vandra på stan……

  • Lunkentuss

   Och i sort sett samtliga män av den sort du nämner vill absolut få en vit kvinna att föda deras avkomma.
   Syftet är uppenbart och det stinker.

   • birger birgersson

    Sftena är nog olika liksom de är olika hos kvinnor. Jag tror att många tror sig höja sin egen sociala status liksom även för deras avkommer.

 • Magda Eire

  Dags att flagga ALL rapmusik på youtube! Handlar bara om våldsdåd mot andra svarta och mot vita och mot poliser! SKITEN ska bort!

 • Magda Eire

  Dessa “musiker” innehar alldeles för många trollkonton!

 • Magda Eire

  Finns det ett enda ord, en enda mening om att ge sig på dessa tre (poliser, vita, ELLER SVARTA) så ska skiten bort ifrån youtube!

 • Magda Eire

  DET ÄR HAT YOUTUBE!

 • Lunkentuss

  Stackars små rasifierade i Storbritannien och övriga världen, sådan orätt man begår mot dem här!

Skottlossning mot julmarknad – minst två döda och elva skadade

Minst två personer har dödats och elva skadats när en gärningsman började skjuta mot besökare på en julmarknad i franska Strasbourg. En stor polisinsats är pågående för att fånga gärningsmannen som ännu är på fri fot.

Politiserad skönhetstävling kan utse man till världens vackraste kvinna

Vad kan påverka Rysslands relation till USA?

Twitter upprätthåller pakistansk sharia

Twittrare har under den senaste tiden fått meddelanden från Twitter om att deras tweet bryter mot pakistansk lag. De drabbade är den reformistiske Imam Tawhidi och Ensaf Haider, fru till den fängelsedömde saudiske bloggaren Raid Badawi. Ingen av dem har någon som helst anknytning till Pakistan och är därför mycket frågande till Twitters beslut att varna dem för brott mot det islamistiska landets lagar.

Tyskland planerar förbjuda vänsterorganisation

Den tyske inrikesministern Horst Seehofer aviserade nyligen att han vill förbjuda den vänsterextrema organisationen Rote Hilfe – en organisation vars syfte är att på olika sätt understödja fängelsedömda vänsterextremister. Skulle Seehofer få igenom förbudet skulle det innebära slutet för en av de största vänsterextrema organisationerna i landet.

De Gula västarna, Akt tre

För tredje helgen i rad samlades demonstranter från ”Gilets jaunes” (Gula västarna) över hela Frankrike för att uttrycka sitt missnöje med regeringen och de sjunkande realinkomsterna. Organisatörerna kallade det hela för ”Akt 3” och hade inriktat sig på att demonstrera på Champs-Elysées, precis som veckan innan. Men eftersom den förra demonstrationen urartade till vandalism och upplopp valde ordningsmakten att eskalera säkerhetsarrangemangen denna gång.

Kina varnar och förbereder för krig

UTRIKESKinas ambassadör i USA varnar för att Washingtons handelskrig mot Peking kan resultera i världskrig. Det olycksbådande uttalandet kommer drygt en månad efter att Kinas president beordrat sin militär att ”förbereda för krig”. Kina är kända för sitt lågmälda och diplomatiska språk på den internationella scenen. Att detta ändrats dramatiskt den senaste tiden bör ses som både oroväckande och en allvarlig varningssignal, menar många. Liknande tongångar hörs nu från flera håll och många ser G20-mötet i månadsskiftet som avgörande för de kommande sino-amerikanska relationerna.

Berlusconi grundar nytt ”proeuropeiskt” parti inför EP-valet 2019

Den 82-årige italienske mediemogulen och politiske veteranen Silvio Berlusconi har aviserat att han tänker grunda ett nytt politiskt parti tillsammans med talmannen för EU-parlamentet, Antonio Tajani. Det nya konservativa partiet kommer att ställa upp i allmänna val för första gången i samband med Europaparlamentsvalet i maj 2019. Tanken med det nya partiet är att förena Italiens proeuropeiska politiska krafter.

Gå till arkivet