Skip to Content

Vill ha barn med skandinaviskt utseende - senaste trenden bland brittiska kvinnor som vill låta sig konstbefruktas. Foto: stillbild TV2
GENETIK

Brittiska kvinnor betalar för nordiska spermier

Digital utgåva

Brittiska kvinnor reser till Danmark för att konstbefruktas. Orsaken är att kvinnorna vill att deras framtida barn ska få skandinaviska drag. ”Vill ge de bästa förutsättningarna i livet”, säger en kvinna till danska TV2.

Publicerad: 13 april, 2018, 23:22

 • Svenska

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • birger birgersson

  Det är sanneligen en minoritet som tänker så och det är knappast brist på “skandinaviskt utseende” på de brittiska öarna. Olika kvinnor har olika preferencer: en del gör allt för att få barn med en afrikan andra med en arab…… Vi har sett alla variationer. Öppna ögonen och vandra på stan……

  • Lunkentuss

   Och i sort sett samtliga män av den sort du nämner vill absolut få en vit kvinna att föda deras avkomma.
   Syftet är uppenbart och det stinker.

   • birger birgersson

    Sftena är nog olika liksom de är olika hos kvinnor. Jag tror att många tror sig höja sin egen sociala status liksom även för deras avkommer.

 • Magda Eire

  Dags att flagga ALL rapmusik på youtube! Handlar bara om våldsdåd mot andra svarta och mot vita och mot poliser! SKITEN ska bort!

 • Magda Eire

  Dessa “musiker” innehar alldeles för många trollkonton!

 • Magda Eire

  Finns det ett enda ord, en enda mening om att ge sig på dessa tre (poliser, vita, ELLER SVARTA) så ska skiten bort ifrån youtube!

 • Magda Eire

  DET ÄR HAT YOUTUBE!

 • Lunkentuss

  Stackars små rasifierade i Storbritannien och övriga världen, sådan orätt man begår mot dem här!

”Världens intelligentaste man” avstängd från Facebook

UTRIKESChristopher ”Chris” Langan, som kallats ”världens intelligentaste man” på grund av sin exceptionellt höga IQ, har blivit temporärt avstängd från Facebook efter att ha jämfört somalier med gorillor.

Nya fakta kring tsarfamiljen Romanovs kvarlevor

Det är numera väl känt vad som inträffade natten mellan den 16 och 17 juli 1918 i staden Jekaterinburg öster om Uralbergen. Man har även kunnat fastställa transportförloppet av de mördade personernas kroppar. Mängder av skickligt utlagda desinformationtrådar ledde till flera falska spår.

Paris, den 14 juli – La Fête Nationale

Årets militära parad blev en strålande uppvisning i Frankrikes militära traditioner.

Krigshot vilar över toppmöten

UTRIKESPutin håller hov inför toppmötet med Trump när utländska dignitärer med fotbolls-VM som förevändning flockas till Moskva för att diskutera främst Syriens framtid. Bland dessa fanns Israels premiärminister Benjamin Netanyahu som återigen kom i ogjort ärende trots påtryckningar i form av flygattacker mot Syrien. Den strategiskt och symboliskt viktiga provinshuvudstaden Daraa nära gränsen till Jordanien har befriats efter att varit i rebellernas händer i över sju år.

Massdemonstration i London – Kravet: frige politiske fången Tommy Robinson

Mellan 8000 och 10 000 demonstranter samlades under lördagen den 14 juli under omfattande polisbevakning för att visa en gemensam front och att skicka ett tydligt budskap till politiker och lagmän i landet: Frige Tommy Robinson.

Kent Ekeroth talar i London

Kent Ekeroth (SD) talar inför demonstrationen för Free Tommy Robinson i London den 14 juli 2018.

Tysk blåljuspersonal demoraliserade av brutala attacker

På samma sätt som svensk blåljuspersonal ofta angrips när de försöker hjälpa civilbefolkningen i invandrardominerade områden drabbas också deras tyska kollegor numera av samma behandling. Sverige och Tyskland har som bekant gått i täten för mottagandet av migranter de senaste åren.

Upploppen i Nantes fortsätter

I ett försök att lugna det spända läget besökte den franske premiärminister Edouard Philippe på torsdagen den femte juli Nantes, eftersom det befarades att oron skulle kunna sprida sig. Upploppen berodde på att polisen hade skjutit ihjäl en ung svart man misstänkt för brott och fortsatte för fjärde natten i rad.

Gå till arkivet