Skip to Content

Roger Mogert föll på eget grepp. Han byggde sin karriär på feminism, mångkultur och stöd till militanta vänstergrupper, men anklagas nu för att bakom den politiska fasaden ägna sig åt att utnyttja kvinnor i beroendeställning. Foto: Filmregion Stockholm-Mälardalen
chefredaktören har ordet

Den helgonförklarade byråkratens fall

PappersupplaganNya Tider v. 48

Ett fall från värdegrundens högre regioner är långt. Nedslagsplatsen där medborgarna lever och verkar blir ingen vacker syn. Särskilt motbjudande blir det när dagens politiska dirigenter av kultur ligger och sprattlar i den soppa av lögner och övergrepp de både stöttat och själva medverkat till.

Publicerad: 30 november, 2017, 19:04

 • Svenska

Läs även

Stockholms stadsbyggnads- och kulturborgarråd Roger Mogert (S) profilerade sig som en perfekt förgrundsgestalt för samtidens elitistiska godhetssignalering. Allt han gjorde andades konformitet och metodisk förnekelse av den alltmer skrämmande och direkt farliga vardag som vanliga människor lever i.

Han framställde sig som den ultimate antirasisten, den ömme jämlikhetskämpen och den djärve kulturpolitikern. Utspelen duggade tätt, liksom skattefinansiering av verksamheter som skulle rasera det Sverige som han avskyr, fullt av ”rasistiska vithetsnormer” och ”patriarkala strukturer”.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Klarsyn

  Vänsterfolk klarar inte av att hamna i chefspositioner, utan då gäller det att utnyttja situationen. Detta gäller båda könen, dock är det fler män än kvinnor som blir chefer.

 • Edde

  Hyckleri och falskhet har funnits i alla tider. Att makthavare ägnar sig åt dessa är ju inte egentligen förvånande eftersom just dom har mest att vinna på dessa “dygder”.

  • birgerr

   varför finns inte NT att köpa som lösnummer jag är själv ptenumerant jag tror at många skulle köpa den om det var möjligt är det något som ni tänkt på

Arrangören bakom Free Tommy-demon: “Systemmedia ljuger för folket”

Nya Tider var på plats i London den 14 juli för att bevaka demonstrationen som gick under parollen "Free Tommy Robinson". Vi har talat med arrangören och med den svenske riksdagsledamoten Kent Ekeroth om varför han ansåg det vara viktigt att åka till London.

Klassisk nationalism i tiden

VICE CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETBara för att man är emot EU och överstatlighet, innebär det inte att man är emot ett europeiskt samarbete, tvärtom är det en nödvändighet för att lyckas med en reell förändring. I förra veckan var undertecknad och chefredaktör Vávra Suk i Bryssel under ett par hektiska dagar för att bland annat besöka det nationalistiska partiet Vlaams Belangs partiledare Tom Van Grieken.

Vad är libertarianism?

Journalister som kyrko-styrelsens nyttiga idioter?

OPINIONSedan Svenska kyrkans ledning år 2005 beslutade att ägna sig åt opinionsbildning istället för trosskapande förkunnelse, har tyngdpunkten förskjutits från utläggning av det kristna budskapet till försvar för kyrkoapparaten och dess befattningshavare. Kyrkoeliten tycks vilja att journalister skall förtydliga och förklara dess politiska övertygelser, även när dessa övertygelser inte är en följd av den kristna tron eller ens har något alls att göra med kristen etik.

Det blir ingen kurdisk stat

Den autonoma kurdiska Rojava-regionen i norra Syrien hade aldrig någon chans att bli permanent och nu är den på väg att återintegreras i Syrien. Rojave har setts som ett hopp för de som vill ha en kurdisk nation.

Jeff Ahl och Gustav Kasselstrand, Alternativ för Sverige. Foto: Nya Tider

Dränera lobbyistträsket!

MP:s fortsatta dödsdans – inga kommunkandidater som vill ställa upp

Miljöpartiet är utan överdrift det parti som krisar allra mest just nu i svensk politik, men det är en kris man själva har bäddat för.

Vett och etikett i politiken

KRÖNIKA

Gå till arkivet