Peter Wolodarski flyr undan frågorna utan att svara. Stillbild AFS

DN:s chefredaktör gömde sig i hörn – efter kritiska frågor

INRIKES
Alternativ för Sverige har publicerat en film på sociala medier som visar hur DN:s chefredaktör Peter Wolodarski springer och gömmer sig i ett hörn – efter att han fått kritiska frågor av AFS partiledare Gustav Kasselstrand.

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski har länge haft en betydande påverkan på den svenska samhällsdebatten och varit stridbar i frågor som rör att tysta de som vågat kritisera massinvandringspolitiken eller som är kritiska till etablissemanget.

Men när han deltog på en bokmässa i Helsingfors den 24 oktober efter att DN:s ägare Bonnier köpt upp alla svenskspråkiga tidningar i Finland, mötte han Gustav Kasselstrand, partiledare för det nationalistiska partiet Alternativ För Sverige (AFS) och något oväntat skedde då.

Wolodarski fick kritiska frågor om sin ”agendasättande journalistisk” och massinvandringsvurm – men i stället för att svara på dessa eller gå i polemik mot en politisk motståndare valde han att fly fältet och gömma sig i ett hörn där han ses sitta på huk och tala oroat i telefon.

Händelsen filmades och har nu fått stor spridning på sociala medier där kommentarerna är allt annat än nådiga.

Drivande bakom Sveriges massinvandringspolitik

DN:s chefredaktör Peter Wolodarski är inte vem som helst. Genom att driva konceptet ”agendasättande journalistik” har han rent av utsetts av tidningen Fokus till den mäktigaste personen inom svensk media 2015. Detta med motiveringen att han via Dagens Nyheter påverkat samhällslinjen till en liberal syn på massinvandring, något som fått förödande konsekvenser för Sverige och de etniska svenskarna.

Bland annat har han genom sin tidning och det inflytande han haft över andra medier sett till att tysta invandringskritiska röster, bland annat genom att stämpla allt motstånd mot den rådande politiken som ”rasister” och ”extremister”. Till exempel försökte han få mediaprofilen Alexander Bard sparkad från sitt jobb på TV4 där han satt i juryn för programmet Talang eftersom han privat ”umgåtts med högerextremister”.

Artikeln fortsätter

Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.se) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

Läs även:

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

Medryckande biografi från ett liv inom internationell business

🟠 BOKRECENSION Näringslivet och dess aktörer har ofta något att berätta. Efter ett yrkesliv inom handel, finans och industri, i alla dess förgreningar, så samlar man visdom och upplevelser av en speciell typ – av näringslivstyp. Det vill säga minnen från sådant som affärsjuridik, management och resor och förhandlingar med allsköns affärspartner. Den senaste i raden av sådana memoarer har skrivits av en skånsk äventyrare och businessman vid namn Björn Fajersson. Nya Tiders recensent har läst och begrundat.

Pietà

🟠 KULTUR Det italienska ordet pietà betyder medlidande. Man associerar det med den sörjande Maria med den döde Jesus i famnen. Sedan tidig medeltid finns det i konsten olika framställningar av den döde Jesus och hans mor. Den mest berömda bilden, en skulptur, är Michelangelo Buonarrotis (1475-1564) Pietà i vit marmor i Peterskyrkan i Rom.

Vad är distribuerade beräkningar?

🟠 VETENSKAP OCH TEKNIK Datorvärlden har gått från isolerade maskiner utan yttre kontakter, till sammankopplade i nätverk och vidare till att nästan kunnas se som en stor maskin med kombinerad beräkningsförmåga. Dagens datorer kan få mycket mer gjort när de delar arbetet med andra maskiner. Detta kallas för ”distribuerade beräkningar”, eller på engelska, distributed computing.

Olof Skötkonung och mynten i Sigtuna

🟠 För många år sedan besökte vi Sigtuna och de arkeologiska utgrävningar som pågick där. Det var spännande att se hur arkeologerna tog hand om de olika fynden och de berättade om vad de hade hittat. Bland annat fanns mynt av olika slag. Mynt är en viktig del av historien så därför ska vi bekanta oss med Olof Skötkonungs myntprägling i Sigtuna.

Satsa på ett eget örtapotek i år!

🟠 Nu har vi vintern bakom oss och våren har redan deklarerat sin ankomst. Redan lyser de små snödropparna bland löv och snö. Det är nu det frusna börjar få liv igen. Snart kan vi se de första små nässelskotten titta fram. Och nu kan vi börja så våra frön, visserligen inomhus än så länge, men bara känslan av att det är på gång är fantastisk. Man blir glad bara av att titta på de färgsprakande fröpåsarna.

Annonser

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.