Skip to Content

Millie Weaver, även känd som Millennial Millie, har gjort en dokumentär om illegala påverkansoperationer mot amerikanska medborgare. Foto: Skärmavbild Youtube/Millennial Millie
USA

Dokumentär om USA:s ”skugg-regering” bannlyst från sociala medier – skaparen gripen av polis

PappersupplaganNya Tider v. 35

”Den här videon har tagits bort eftersom den strider mot YouTubes policy för hatretorik.” Meddelandet mötte alla användare som försökte se Millie Weavers dokumentär Shadowgate vid premiären den 14 augusti. Även på Facebook och Twitter togs dokumentären bort, liksom alla omnämnanden av den. Samtidigt greps skaparen Millie Weaver av polis i sitt hem utan att få veta varför.

Publicerad: 25 augusti, 2020, 15:06

 • Svenska

Läs även

– Jag skulle bokstavligen släppa en jättenyhet precis, och jag håller på att bli gripen och har ingen aning om varför, säger Millie Weaver i ett videoklipp hon spelat in då polisen kom för att gripa henne i hennes hem den 14 augusti.

Millie Weaver, tidigare reporter för konspirationssajten Infowars, stod precis i begrepp att släppa sin nya dokumentär Shadowgate, som handlar om hur delar av det militärindustriella komplexet i USA använder personlig information om miljoner människor för att manipulera samhället. Dokumentären pekar bland annat ut flera multinationella företag som inblandade i en konspiration för att sabotera för Donald Trump.

Weavers anhängare antog förstås att hon blivit gripen just för sin dokumentärs skull.

Det skulle senare visa sig att Millie Weaver gripits för ett familjebråk som utspelade sig för flera månader sedan. Millie, hennes make och hennes bror hade hamnat i bråk med hennes mor (som enligt obekräftade källor ska ha missbruks- och/eller psykiska problem) och därvid knuffat mamman till marken och slagit sönder hennes mobilkamera.

Shadow Gate eller Shadowgate handlar om hur privata bolag använder metoder som utvecklats för psykologisk krigföring i utlandet för att berika sig själva och styra samhället i den riktning de vill. Foto: Skärmavbild ur Shadowgate

 

Modern drog senare tillbaka sin polisanmälan då hon ansåg att saken lösts mellan de inblandade, men åklagaren vägrade att lägga ned ärendet och kal­la­de istället ihop en jury för att tvinga fram ett gripande – exakt samma dag som Millie Weaver skulle släppa sin dokumentär.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • samuelafugglas

  Konspirationsssajten Infowars?
  Varför gå över å’n?
  Vad är EXPO?

  • belyst

   Givetvis är allt som inte stödjer den politiskt korrekta agendan konspirationer.

 • Varmlandstok

  Är vi med i en ny Matrix-film?

 • Sophia Eklund

  Hela dokumentären finns på Bitchute.

 • Dacke

  Utmärkt artikel av Dan Malmqvist! Oligarkerna/globalisterna har lagt i en högre växel inför presidentvalet, för att Trump inte skall vinna. Alla tidigare andningshål (Google, Twitter, Facebook, Youtube m.m.) täpps igen och det blir svårare att få ut sina åsikter som strider mot etablissemangets. Fredrik Reinfeldt uttryckte sig väldigt tydligt om vad saken egentligen gäller – Trump är ett hot emot demokratin? Han förtydligade sig med att han är ett hot emot “den nya världsordningen”! För en gångs skull har Reinfeldt rätt i sitt påstående! Allt är upplagt för en “ny världsordning” där suveräna stater spelas ut till att bli en del av oligarkernas egendom. Valet i höst gäller vår framtid – inte oligarkernas!

 • Snövit

  Intressant, men tyvärr finns det frågetecken också kring Weaver själv, hennes samarbete med CIA-anstrukna Info Wars i och med hennes samarbete med Alex Jones som hysteriskt sparkade henne strax efter hon gripits. Och när hon greps hade hon en stödtröja för den neokonservativa judinnan och självupptagna skandalkändisen Lara Loomer som bannlystes på livstid från Twitter men i primären nyligen vann en plats till representanthuset för republkanernas räkning.

  Helt otroligt, alltså!

  Det kan mycket väl vara så att Loomer och Weaver utgör delar av den djupa staten, eller dess periferi eller att de är på väg att tillhöra den.

  Loomer är stenhård i sin prosemitism och anser att judarna är överlägsna alla andra. Redan 2017 skröt hon om allt motstånd som mötte henne och all kritik hon fått och hänvisade till att all kritik mot henne bottnade i att folk var avundsjuka på hennes bröst och hennes “Ashkenazi-IQ”.

  Och kommer hon in i representanthuset kommer hon att lika stenhårt lobba för att begränsa andras yttrandefrihet, helt i samklang med ADL:s och Trumps undertecknade presidentorder om den nya definitionen av antisemitism som IHRA har utarbetat för att förtrycka andra folk.

  Att Weaver är lierad med och stödjer sådana människor gör att man kan misstänka att hon antingen är aningslös och inte har koll på saker och ting, eller att hon bidrar till att sprida desinformation. Visst finns det en chans att djupa staten eller någon falang inom den är ute efter henne, men det spektakulära och filmade gripandet som också publicerats bör djupa staten ha insett inte skulle stoppat en publicering av en redan gjord dokumentär. Stat, skuggstat, lobbygrupper, krisföretag och massmedier ägnar sig mycket åt psykologiska operationer för att påverka oss. Stora delar av Weavers omständigheter kan vara rena bluffgrejer, även innehållet eller delar av innehållet i hennes dokumentär. Att hon gjorde en egen koppling mellan gripandet på grund av familjegrälet och hennes dokumentär är inte så konstigt, men hon har inte gjort mycket för att tona ned den kopplingen när hon fick reda på domstolspapperen.

  Jag börjar misstro henne lika mycket som jag misstror Alex Jones själv. Det kan vara sensationalism och vilseledande informationsunderhållning i syfte att bedra oss.

FBI:s hemliga dokument: Hillary bluffade om Trumps ryss-kopplingar

USATidigare hemliga uppgifter från FBI visar att Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton i valrörelsen 2016 godkände en plan för att svärta ned rivalen Donald Trump genom att beskylla honom för kontakt med ryska myndigheter. Dåvarande president Barack Obama ska ha känt till denna desinformationskampanj.

Nationell minneshögtid i Frankrike till minnet av den mördade läraren

UTRIKESUnder onsdagen hålls en högtidlig minnesceremoni för att hedra den mördade läraren. Samtidigt citeras den franske undervisningsministern Jean-Michel Blanquer, som klargör att den franska yttrandefriheten ger rätt att utan inskränkningar presentera fakta, inklusive karikatyrbilder på företrädare för olika religioner. Denna frihet garanteras i konstitutionen.

Nederländerna föreslår dödshjälp till barn

UTRIKESI ett uppmärksammat förslag som troligtvis blir verklighet kommer barn i åldrarna ett till tolv år att få tillgång till dödshjälp i Nederländerna. Förslaget innefattar att svälta ihjäl barn, vilket menas vara en ”gråzon” kontra att aktivt ta livet av dem eller ge dem palliativ vård.

Man halshuggen i Parisförort, åklagarmyndigheten för terroristärenden utreder

UTRIKESMordet ägde rum ikväll nära en skola i Conflans-Sainte-Honorine. Den huvudmisstänkte sköts och greps av polis.

Krav på folkomröstning i Finland om EU:s skuldpaket – Över 50 000 finländare har tagit frågan till riksdagen

FINLANDI Finland har över 50 000 personer skrivit under ett så kal­lat medborgarinitiativ som kräver att en folkomröstning om EU:s gigantiska skuldpaket ska anordnas. Finland har ett system där alla medborgarinitiativ, som når upp till en gräns om minst 50 000 stödförklaringar, prövas i riksdagen. Det EU-kritiska initiativet fick ihop stödet på rekordtid, bara tre dagar.

Gryningsräder mot högt uppsatta franska politiker för deras hantering av Covid-19

CORONAPå morgonen den 15 oktober utfördes husrannsakningar mot ett antal högt uppsatta politiker och myndighetspersoner, som en del av utredningen av deras hantering av coronasmittan. Samtidigt utlyser Frankrike på nytt nödtillstånd, med anledning av Covid-19, och invånarna i flera stora städer beläggs med nattligt utegångsförbud.

Trots bristande resurser – Sverige skänker 1,75 miljarder kronor för att vaccinera utomlands

COVID-19Efter mer än ett halvår med corona, som resulterat i historiskt långa vårdköer när alla icke-akuta operationer ställts in, kommer Sverige att satsa 1,75 miljarder kronor på vård. Men inte i Sverige, utan pengarna går till vaccinationsalliansen Gavi som arbetar med vaccinationer i utvecklingsländer.

USA påstås ha planerat kidnappning av Julian Assange

UTRIKESTvå tidigare anställda vid ett spanskt säkerhetsföretag hävdar att amerikanska myndigheter avlyssnade Wiki­leaks-grundaren Julian Assange, och även övervägde att kidnappa eller förgifta honom, när han uppehöll sig på Ecuadors ambassad i London.

Gå till arkivet

Send this to a friend