Skip to Content

På dagens pressmöte meddelade statsministern att han fortsatt har förtroende för alla ministrar, trots den skadal som nu skakar regeringen där främmande makt getts åtkomst till känsliga databaser över personer och fordon i Sverige via Transportstyrelsen.

Löfven vill inte att ansvariga ministrar avgår

Digital utgåva

Statsminister Löfven höll i dag en presskonferens tillsammans med bland andra Säpochefen och ÖB om den så kallade Transportstyrelseskandalen som anses ha äventyrat rikets säkerhet. Känslig information om Sveriges infrastruktur, namn och foton på stridspiloter, körkortsregistret och hemliga agenters identiteter kan ha hamnat i händerna på främmande makt efter att Transportstyrelsen outsourcat IT-tjänster för sin verksamhet. Löfven påpekade dock att han har obrutet förtroende för samtliga ansvariga ministrar.

Publicerad: 24 juli, 2017, 20:40

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Moritsaru

  Välregisserat pressmöte . Bilden med Socialisten med korset i bakgrunden …

  Allt var mycket noga icensatt och ”manipulerande”.

  Sveriges politikervanskötsel har konstant pågått alltsedan 1967 .

  Grattis och farväl till välfärden efter 50 år av totalt misslyckad planhushållning a la Sovjet.

  Ifrån en lysande framgångsrik industrination 1967 till den nuvarande ineffektiva institutionella katastrofen. Överskuldsatt S skräpstatusnivå 2017.

  Sveriges befolkning, stat,kommunet,bankväsen räknas nu som det mest över-skuldsatta inom Europa.

  S ”Rikedomen” baseras helt på totalt värdelösa fastigheter ”De Svarta tulpanlökarnas S bedrägeri”

  Den industriella tillväxten är en utdragen nationell mardröm som nu med full kraft drabbar samtliga innevånare.

  S Katastrofen har av de manipulerande ”stolleprovspolitikerna” via s.k ”public” media helt och hållet sopats under mattan.

  ”Den Svenska paradoxen” !

  KORREKT BENÄMNING = 50 ÅR AV GROV POLITIKERVANSKÖTSEL.

  Varje förslösad politiker-skattekrona utgör stöld ifrån folket.

  DET RÄCKER NU !

 • Moritsaru

  ”Den personuppgiftsansvarige skall tillse att vidta tekniska och organisatoriska åtgärder som krävs för att skydda personuppgifter som behandlas” , ” när personuppgiftsbiträde anlitas skall personuppgiftsansvarig FÖRVISSA sig om och tillse att personuppgiftsbiträde verkligen vidtar åtgärderna.

  STRAFF.
  Till fängelse i högst 2 År den som av grov oaktsamhet för över personuppgifter till tredje land.( dagsböter ! ? ?)

  Detta är PUL lagstiftning.

  Anna Johansson , styrelsen, GD för transportstyrelsen, Säpos ledning , Justitieministern, statsministern .

  AVGÅ OMEDELBART O TA ERT STRAFF .

  DET RÄCKER NU!

12-årig flicka ihjälskjuten av gängkriminella

INRIKESNatten mot söndagen sköts en 12-årig flicka ihjäl vid en bensinmack i Norsborg i Botkyrka kommun söder om Stockholm. Skjutningen menas ha varit en så kallad ”drive-by-skjutning” där gängkriminella kört förbi bensinmacken och öppnat eld mot andra gängmedlemmar men missat och istället dödat den unga flickan.

EU klubbade återhämtningsfond och dubblar sin budget

UTRIKESTidigt på morgonen den 21 juli skrev EU-ländernas regeringschefer på avtalet om den nya långtidsbudgeten och den så kal­la­de återhämtningsfonden för EU, efter ett historiskt långt maratonmöte över mer än fyra dygn. Den senare har lanserats som ett stöd för återuppbyggnad till länder som drabbats hårt av coronapandemin. Konstruktionen innebär att EU:s budgetramar i det närmaste dubbleras, med lånade pengar, under tre år. Förändringen är fundamental och marknadsförs som ”Nästa generation av EU” – utan att ställas under demokratisk prövning.

2022 rullar politikertåget till Bryssel

INRIKESRegeringen har beslutat ge Trafikverket i uppdrag att upphandla två olika utrikes nattåg, det ena Stockholm – Hamburg och det andra Malmö-Bryssel. Eftersom det inte tillåts att upphandla dessa på tysk sträcka förväntas vinnande tågföretag ta risken från dansk-tyska gränsen. Hamburg-tåget från Stockholm välkomnas av många, men Brysseltåget från Malmö ses istället som något politikerna ger sig själva i present.

Katolsk kyrka i Ystad utsatt för stenkastning av ungdomsgäng

INRIKESLördagen den 26 juli utsattes Sankt Nikolaikyrkan i den skånska staden Ystad för stenkastning av ett mindre ungdomsgäng – mitt under pågående mässa. Vittnen såg åtminstone tre ungdomar springa från platsen, men kyrkoherde Eugeniusz Machica säger till Nya Tider att han just nu inte vet om det handlar om ett muslimskt invandrargäng eller inte.

Par skyddade sitt hus – blev av med sina vapen

UTRIKESParet Mark och Patricia McCloskey skyddade sin villa mot svarta BLM-aktivister som brutit sig in på deras tomt. Paret visade att de var beväpnade och fick till slut de aggressiva aktivisterna att ge sig av. Nu har dock polisen konfiskerat parets vapen och utreder deras agerande.

Hatstorm mot veganföretagare – ville stoppa hatet mot vita – Nu mister Seitanfoods sina största leverantörer

UTRIKESNikolaos Pizanias är företagaren inom veganska livsmedel som kritiserade det kaos som följde i spåren av Black Lives Matter-protesterna. Pizanias skrev inlägg i sociala medier om ”hatet mot vita”, som han själv anser måste få debatteras. Inom loppet av några timmar hade han mist samtliga större kunder till sitt företag och tvingas nu avveckla sin verksamhet. Företagaren riktar kritik mot den åsiktskorridor och politiska ängslighet som han anser blir allt mer framträdande i Sverige, inte minst inom veganrörelsen. Nättidningen Exakt24 träffade Pizanias för en intervju.

Vit kvinna skjuten efter att ha sagt ”All lives matter”

USADen 5 juli sköts 24-åriga Jessica Doty Whitaker till döds i Indianapolis i den amerikanska delstaten Indiana, efter att ha hamnat i gräl med en grupp svarta personer som skanderat ”Black Lives Matter”.

Kvinna våldtagen två gånger – av olika män

INRIKESEnligt polisen så har två våldtäkter ägt rum i Västerås i lördags och enligt uppgifter skall det röra sig om en kvinna som först våldtogs på en plats för att sedan när hon sökt hjälp bli våldtagen igen.

Gå till arkivet

Send this to a friend