eNyT v. 06/2023

USA sköt ner Kinas ”spionballong” med sitt mest avancerade stridsflygplan F-22 Raptor

 Flera flygplan sattes in för att skjuta ner den påstådda kinesiska spionballongen. Det var dock en missil som avfyrades av en F-22 Raptor, världens mest avancerade flygplan, som till sist sköt ner den. Ballongen svävade på 18 till 20 kilometers höjd och man hävdar att Raptor är mest lämpad till att slå till med precision på den höjden.

Danmarks väg till dramatiskt minskad invandring

 Den danska vänsterregeringens fortsatta motstånd mot massinvandringen ger påtagliga resultat, bland annat en dramatisk minskning av antalet asylansökningar och en kraftig minskning av den totala invandringen. Regeringen fortsätter att vara unik i hela Europa, med det enda styrande vänsterblocket som på allvar motsätter sig massinvandring. Här beskrivs de olika strategier som Danmark har använt för att radikalt minska sin invandring och för att så gott som det går behålla sin befolkning nästan homogen.

Araberna döms för gruppvåldtäkten – men straffen blir låga

 De fem araberna lurade med sig en ung svensk kvinna till en avskild plats i Kungsparken i Malmö innan de inledde en brutal gruppvåldtäkt där de våldtog henne oralt, vaginalt och analt. Nu har domen meddelats – men straffen blir låga. En av gruppvåldtäktsmännen åläggs ”straffet” att han inte får festa kvällstid på helger – i ett års tid.

Invandringen slår nya rekord i Macrons Frankrike

 Frankrikes inrikesminister Gérald Darmanin har visat sig vara mycket tuffare mot franska medborgare som iscensätter fredliga protester mot den franska regeringens öppna gränspolitik än mot själva invandringen.

Centern leds nu av turkisk muslim

 Nu står det klart att Muharrem Demirok, 46, blir ny partiledare för Centerpartiet. Den tvåfaldigt misshandelsdömda muslimen har ännu inte avsagt sig sitt turkiska medborgarskap och skapar redan vid tillträdet som partiledare stor splittring inom Centern.

Ska bli straffbart att vara medlem i terrororganisation

 Regeringen har idag i en lagrådsremiss gått vidare med sina planer om att göra det straffbart att vara medlem i en terrororganisation. Däremot kommer det inte bli olagligt att demonstrera med eller vifta med en terrororganisations flagga.

DFS tar sig an lokal trygghet när polisen sviker

 De etniska svenskarnas intresseförening, Det fria Sverige (DFS) har sedan den 30 januari genomfört frivilliga trygghetsvandringar såväl dag- som nattetid i västgötska Älgarås. Bakgrunden är att personer med missbruksproblem börjat sprida otrygghet bland de boende i form av stölder och nedskräpning i området. Samtidigt har polisens insatser hittills varit tämligen verkningslösa, säger Magnus Söderman, en av DFS:s styrelseledamöter i en kommentar till Nya Tider.

Erdoğans krav – skrota den svenska yttrandefriheten

 Den turkiska presidenten Erdoğan säger blankt nej till Sveriges ansökan till försvarsalliansen Nato – men ger en möjlig öppning. Allt vi behöver göra är att skrota vår grundlagsskyddade yttrandefrihet och återinföra de blasfemilagar vi avskaffade på 70-talet.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.