eNyT v. 52/2017

Centerpolitiker förstörde fornlämning

 En centerpartistisk toppolitiker, Bo Carlsson, har fällts för brott mot kulturmiljölagen efter att ha grävt upp en fornlämning från medeltiden med grävmaskin.

Gene fornby och fornlämningar

 Vid Backafjärdens strand, ett stenkast från en fornlämning, ligger Gene fornby som med långhus och smedja visar hur ingenjörskonsten och arkitekturen kunde se ut i Gene och övriga norra Europa på järnåldern. Utifrån fynd och arkeologiska undersökningar av fornlämningarna på Genesmon har den rekonstruerade järnåldersbyn byggts upp.

Endast 31 procent av amerikanerna stöder ambassadflytten

 USA:s president Donald Trump undertecknade nyligen en deklaration som tillkännagav hans avsikt att flytta den amerikanska ambassaden från Tel Aviv till Jerusalem. Hans val har dock inte stöd av en majoritet av den amerikanska befolkningen.

“Ett krig är på väg”

 Den amerikanska marinkårens styrka i Vaernes i Norge fick av en besökande general veta att de skulle förebereda sig för ett krig med Ryssland, enligt en militär hemsida.

Muren vid Calais “meningslös”

 Den stora muren vid Calais, som uppfördes till en stor kostnad för att hindra migranter från att ta sig till Storbritannien, kallas nu "meningslös", då det har upptäckts att dörrar i den saknar lås.

Bara kvinnliga besökare och artister på festival – men manliga elektriker kan gå bra

 Efter migrantvågen 2015 har Europa drabbats av massvåldtäkter och festivaltafsningar av krigsmått. Enligt professor Jörg Baberowski är sexövergreppen också ett led i en muslimsk ockupation. Men svenska feminister söker andra förklaringar. "Vilka är det som våldtar? Jo, män", sade därför Emma Knyckare i DN när hon presenterade idén om en mansfri festival, som fått namnet "Statement festival". Att skuldbelägga ett kön är nämligen politiskt korrekt till skillnad från att peka ut en etnisk grupp. Helt utan män ser festivalen dock inte ut att bli. För att ordna elektricitet, vatten, byggen och annat som behövs när feministerna vill göra sitt statement, kan vanliga heterosexuella, vita byggarbetare ändå tillåtas.

Franska borgmästare varnar för tilltagande migrantkris

 Borgmästare från sju franska städer varnar för att den pågående flodvågen av migranter gör att de "ställs mot väggen". De kräver att Emmanuel Macrons regering tar itu med den ökande belastningen av deras samhällen.

Nyhetsdygnet

Senaste numret

Nya Tider är den enda tidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Tidningen utkommer med en nätutgåva två gånger i veckan och ett magasin varannan vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör
Prenumerera på
Nya Tiders nyhetsbrev!

123 037 97 35

A Minska textstorlek". A+ Öka textstorlek. A++ Stor text.

Logga in på ditt konto

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.