Skip to Content

Attunda tingsrätt. Foto: Nya Tider
NOTIS

Eritrean åtalas för grov våldtäkt mot 3-åring

Digital utgåva

En eritreansk medborgare i 30-årsåldern har åtalats för grov våldtäkt mot en 3-årig flicka i Sollentuna. Mannen är närstående till flickan och våldtäkten eller våldtäkterna misstänkts ha skett i januari eller februari i år. Det hela uppdagades när mamman upptäckte att flickan hade fått en könssjukdom.

Publicerad: 21 maj, 2020, 08:49

  • Svenska

Läs även

Mannen anhölls i sin frånvaro den 4 mars och kunde gripas av polis dagen därpå. Med hjälp av provtagning har man kunnat konstatera att mannen har samma könssjukdom, med samma bakteriestam som flickan, vilket tillsammans med teknisk bevisning och vittnesuppgifter från mamman ligger bakom åtalet.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

  • Dacke

    Antar att åklagaren inte yrkar på utvisning efter ett ev. fängelsestraff. Våra msm tiger om händelsen, men om det nu varit en etnisk svensk som begått brottet? Ja, då hade det blivit helsidesrubriker och SVT hade satt in sin stora “expertpanel” och svensken skulle slitas i stycken? Skulle den åtalade vara, eller sympatisera med SD skulle Paolo Roberto te sig som en västanfläkt i jämförelse? Hyckleriet inom Bonnier, Schibsted och SVT fortsätter med oförminskad hastighet och som väl är upptäcker allt fler svenskar deras verkliga agenda.

  • Rita Ekholm

    Det blir säkert kaffe o bulle o en klapp på kinden, ingen utvisning, bara han ger ett löfte o rösta på S vid nästa val.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend