Skip to Content

Vahid Khodamoradi, 37, har under sina tio år i Sverige hunnit med att begå ett stort antal brott, bland annat mot en kvinna anställd på den svenskfientliga stiftelsen Expo som han dömdes för att ha trakasserat och hotat. Nu har han dömts för narkotikabrott, olovlig körning och våldtäkt på en 20-årig kvinna som han plockat upp i sin svarttaxi. Foto: Nya Tider
INRIKES

”Expo-älskaren” Vahid Khodamoradi dömd för våldtäkt

PappersupplaganNya Tider v. 39

Tidigare i år avslöjade Nya Tider att Vahid Khodamoradi, som tidigare haft en sexuell relation med en anställd på Expo, dröjde sig kvar i Sverige under dubbla identiteter trots en tidigare utvisningsdom och flera brottsdomar. Nu har Vahid dömts igen, bland annat för våldtäkt.

Publicerad: 24 september, 2019, 14:50

  • Svenska

Läs även

Det var den 3 augusti som en 20-årig kvinna tog en svarttaxi vid Stureplan efter att ha blivit erbjuden ett ”bra pris” på resan. Det slutade med att hon blev nerdrogad och våldtagen av Vahid Khodamoradi som körde taxin.

På småtimmarna hoppade kvinnan in i Vahids bil efter att ha blivit erbjuden ett ”bra pris” på 350 kronor för att köra till hennes pojkvän i Upplands Väsby.

När hon skulle kliva in i bilen ville hon sätta sig i baksätet, men bakdörrarna var låsta så hon fick sätta sig på passagerar­sätet bredvid chauffören. Vahid sade att han skulle stanna i Stadshagen för att träffa en kamrat som var skyldig honom pengar, att det skulle ta tre minuter och att hon skulle få 50 kronors rabatt. Hon gick med på detta.

Under resan lyckades Vahid snart förmå den unga kvinnan att ta kokain som han hade med sig. Han försökte även få i henne ett piller, som hon dock smusslade undan och senare gav till polisen. Under tiden berättade hon för en kompis om taxichaufförens beteende via SMS.

De blev kvar i Stadshagen i 40 minuter utan att Vahid tycktes få tag i den nämnda kamraten. När de åkte från Stadshagen fortsatte Vahid att försöka truga på kvinnan narkotika och kräva att hon ska ”gå på efterfest” med honom. Hon sade nej, men han körde in mot Kista med henne.

Där lyckades han genom en kombination av övertalning och hotfullt uppträdande få med sig kvinnan upp i en lägenhet, där han slutligen våldtog henne.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Federley ställer upp i kyrkovalet – och hoppar av efter en dag, Byborna har fått nog av den självömkande centerpartisten och vill kasta ut honom.

INRIKESDen homosexuelle Fredrick Federley (C) valde att lämna politiken efter att det avslöjades att han var ihop med en dömd pedofil. Federley har hela tiden slagit ifrån sig att han skulle ha gjort något fel, något som fått tålamodet att tryta för Federleys grannar som vill kasta ut honom från byn. Trots att Federley sagt att han lämnar politiken, meddelade han den 7 april att han ställer upp i kyrkovalet. Proteststormen fick honom att hoppa av redan följande dag.

SVT hyllar Hallengren – trots att Åkesson har högre förtroende

INRIKESI början av april presenterades två olika förtroendemätningar för svenska politiker, den ena avseende partiledare och den andra avseende regeringens ministrar. SVT:s hantering av de två undersökningarna väcker frågor om det finns en politisk agenda där fakta fulvinklas för att framställa folkets förtroende för regeringen som högre än det i själva verket är.

Ales stenar – ett solur från bronsåldern

KULTURArkeoastronomen Bob G Lind har i över 25 år noga observerat och dokumenterat solens upp- och nedgångar vid Ales stenar. Det är enligt honom uppenbart att dagens historiker har helt fel när de hävdar att detta är en skeppssättning från järnåldern. I stället menar han att de strategiskt utplacerade stenarna är en solkalender från bronsåldern – vilket sätter de forna nordbornas astronomiska kunskaper för 2 700 år sedan i nivå med den tidens egyptier och mayaindianer.

Icke-vita tillverkare ska gynnas med ny hyllmärkning – Del av globalistisk agenda där World Economic Forum återigen figurerar i bakgrunden

UTRIKES En stor livsmedelskedja i USA ansluter till Woke-rörelsen, som rullar över den falnande supermakten som en ostoppbar ångvält, och märker nu sina varor som ”svartägda”, ”latinoägda”, ”HBTQ-ägda” och så vidare. Man vill uppmuntra kunderna att köpa dessa på bekostnad av ”vitägda” företag. Nya Tider granskar hur det kommer sig att idéer med mycket lite stöd utanför en liten grupp högljudda miljardärer och vänsteraktivister kan ha sådan enorm framgång i det en gång så konservativa USA och västvärlden i övrigt. Vid granskningen finner vi ett globalistiskt nätverk av mäktiga storföretag, där World Economic Forum (WEF) är spindel i nätet, som ska leda omdaningen av hela den globala arbetsmarknaden och ”utrota rasismen” en gång för alla.

Vänsterjournalisten som planerade väpnad revolution släppt på fri fot

INRIKESVänsterextremisten och journalisten Jonas Linde, 34, blev frigiven från anstalten Hall den 24 mars. När han greps av polisen i juli 2018 hade Linde långtgående planer på en vänsterextrem revolution och hade börjat samla på sig vapen och smått spektakulär utrustning som förklädnader för det ändamålet, men hovrätten sänkte ändå hans straff till fyra år, som nu är avtjänade. Under sin tid bakom galler ska han ha betett sig ”udda och obehagligt”, enligt fängelsepersonalen.

Gretas mardröm

KRÖNIKA

Musikern Klas Qvist får upprättelse

INRIKESDen blinde musikern Klas Qvist tvingades bort från det skivbolag han drev med några kompanjoner efter att ha skrivit debattinlägg på en invandringskritisk nätsida, något som uppmärksammades av en lokaltidning. Kompanjonerna fortsatte dock att använda Klas musik, och efter flera turer får han nu ett skadestånd på 40 000 kronor. Till Nya Tider säger han att pengarna kanske inte betyder så mycket, men att han är glad att den kompanjon som varit mest drivande i drevet åtminstone är 40 000 kronor fattigare.

Före detta bankchef om EU:s återhämtningsfond: ”Ett desperat försök att rädda ett ohållbart tillväxtsystem”

INTERVJUJohan Sandwall är före detta chef inom Swedbank samt den medlemsägda banken JAK. Allt eftersom har han dock kommit att kritisera dagens ekonomiska system där bankerna kan skapa pengar ”ur luften” och har engagerat sig inom omställningsrörelsen, en strömning som menar att det inte går att ha evig tillväxt.

Gå till arkivet

Send this to a friend