Skip to Content

G7-TOPPMÖTET ägde i år rum den 11-13 juni i Cornwall, Storbritannien. Det framställdes i väst som att det skedde i skuggan av en dödlig pandemi, där världsledare poserade med mask, gjorde armbågshälsningar eller tog ett gruppfoto med social distansering framför kamerorna (t.v.). Men när kamerorna stängdes av så kramades, kindpussades och hälsade man på varandra på vanligt sätt. Efteråt hölls både flyguppvisning (t.h.) och en grillfest där endast passupper bar mask. Ett av huvudsamtalsämnena uppgavs vara det påstådda klimathotet och hur mänsklig aktivitet som skapar koldioxidutsläpp måste stoppas. Gemene mans semesterflyg till värmen och köttätande/kofisar brukar utmålas som stora hot. Men att var och en av ledarna flugit dit i egna privatplan, några stora som trafikflygplan, eller att nio stridsflygplan beordrats roa en handfull ledare, var uppenbarligen inget problem. Boris Johnson lade själv upp bilden t.h. på Twitter. Det provocerande tilltaget gjordes av flera ledare. Foton: G7 & Twitter
UTRIKES

G7-elitens skamliga hyckleri sätter hela pandemi-påståendet ifråga

PappersupplaganNya Tider v. 27

Efter uselt skådespel inför kamerorna – inga masker, ingen social distansering, ingen respekt …

Publicerad: 5 juli, 2021, 13:17

  • Svenska

Läs även

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson stod som värd för årets G7-toppmöte, som hölls den 11-13 juni i Cornwall i sydvästra hörnet av England. G7 står för Group of Seven och är en informell grupp som består av sju av världens största industrialiserade ekonomier: Frankrike, Italien, Japan, Kanada, Storbritannien, Tyskland, USA och EU. Inbjudna att delta i ledarnas toppmöte var även gästländerna Indien, Sydafrika och Sydkorea.

Systemmedia rapporterade som vanligt med underdånig välvilja som anstår knähundar snarare än granskande journalister och missade givetvis det enda viktiga budskap som detta toppmöte mellan G7-eliten påvisade: De är hycklare av gigantiska mått, med uppenbart förakt för sina folk som blivit fråntagna sina friheter och fått sina liv förstörda i nu över 15 månader. Bilderna på denna sida talar för sig själva.

HYCKLERI OCH BEDRÄGERI när G7-ledarna gjorde armbågshälsningar och bar mask framför kameran (t.v. Merkel & BoJo) för att sedan ta av dem och kramas bakom kamerorna (t.h. Macron & Biden). Många har påtalat det faktum att eliten och statscheferna skulle varit de första att gömma sig i ABC-bunkrar om det funnits ett riktigt hot. Nu är de tvärtom övertydligt obekymrade över den ”dödliga pandemin”, som de använder till fullo för att utöva långtgående kontroll över gemene mans liv och inte minst rörelsefrihet. Foton: Twitter @SoniaPoulton

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Christer Ericsson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Första röret i Nord Stream 2 klart – SVT rapporterar som amerikanska UD vill

UTRIKESRedan den 4 juni meddelade Nord Stream 2 att det första röret färdigställts och började fyllas med gas. Tyska rubriker löd ”USA besegrats” eller ”häver sanktionerna”. I svensk systemmedia försökte man den 21 juli hjälpa USA genom att hävda att USA och Tysklands överenskommelse om ledningen nu medger att man återupptar byggandet, trots att ledningen redan börjat användas.

Storvuxen man tävlar mot kvinnor i tyngdlyftnings-OS

AUSTRALIENGavin Hubbard är en 117 kg tung man som genomgått könsbyte och numera kal­lar sig Laurel. Han blir nu den förste transsexuelle idrottsmannen att tävla mot kvinnor i OS i tyngdlyftning.

FPÖ:s nye partiledare kritiserar regeringens coronarestriktioner

ÖSTERRIKEDen 19 juni valde Österrikiska frihetspartiet den tidigare inrikesministern Herbert Kickl till ny partiledare. Den tyska tidskriften Zuerst! har talat med FPÖ:s nye starke man och hur han vill lyfta upp sitt parti igen. Översatt av Nya Tider.

Ungern, Polen och Frankrike i förändringarnas tid

UTRIKESEndast under den senaste veckan inträffade händelser som tolkats olika i den svenska mediesfären. I vanlig ordning görs Ungerns premiärministern Viktor Orbán till den mest skyldige, tätt åtföljd av sina polska kolleger. Däremot tuktas den protesterande befolkningen till lydnad och hörsamhet i Europas kulturland Frankrike.

EU-domstolen: Arbetsgivare kan förbjuda muslimsk huvudduk

UTRIKESDen 15 juli kom ett principiellt viktigt beslut i EU-domstolen. Arbetsgivare har nu nämligen rätt att neka anställda att bära exempelvis muslimsk huvudduk, som hijab och burka, förutsatt att arbetsgivaren kan påvisa att det skulle uppstå sociala konflikter eller om neutraliteten gentemot kunder kan riskeras. Beslutet väntas återverkningar även i Sverige

Mediemoguler och CIA-chefer samlades på möte i Bilderberg-stil

USADen årliga Allen & Company-konferensen i Sun Valley, Idaho, drog i år på sig mer uppmärksamhet än vanligt. Mötet har hållits sedan 1983 och gästerna var som vanligt ett antal av världens största mediemoguler, samt företrädare för USA:s underrättelsetjänster och regering. Här fattas beslut bland annat om hur vissa nyheter ska rapporteras och om global övervakning, utan insyn från allmänheten.

På Cypern krävs vaccinationspass – för att få köpa mat

UTRIKESÖnationen Cypern blir det första europeiska land att införa drakoniska repressiva lagar mot sin egen befolkning för att tvinga dem att vaccinera sig. Det mest uppseendeväckande av dessa är kravet att man måste ha ett vaccinationspass, negativa PCR-test nyare än 72 timmar eller bevis på genomgången covidinfektion under de senaste sex månaderna för att få lov att handla mat i matvarubutiker. Omfattande protester har inletts mot beslutet och en systemtrogen TV-station angreps i en våldsam demonstration mot de nya reglerna.

14 juli 2021 – Frankrike visar sitt militära kulturarv

UTRIKESOm årets militärparad kan bara sägas: Magnifique! Trots ett molnigt och stundtals regnigt väder blev årets uppvisning av franska militära traditioner en stolt upplevelse för hela nationen. Undertecknad kommer från en släkt där alla män var militärer, antingen i aktiv tjänst eller officerare i reserven. Den franska militärskolan och officersheder har alltid varit ett föredöme.

Gå till arkivet

Send this to a friend