Skip to Content

Mike Moore verkar under pseudonymen ”Thomas Paine”, som också hans podcast är döpt efter. Moores avslöjanden av grova missförhållanden inom FBI och hans bok Hur vi demonterade FBI i våra pyjamasar från 2018 anses ha varit avgörande för att ha bromsat politiseringen av FBI, när Demokraterna i USA använde byrån som spionverktyg och slagträ mot president Donald Trump, både under presidenvalskampanjen 2016 och efter hans tillträde 2017. Flera av de som Moore pekat ut inom FBI är i dag under utredning. Moore har tidigare arbetat för FBI, DEA (USA:s federala polis för narkotikarelaterad brottslighet), Vita huset, flera andra utrednings- och informationsinsamlande myndigheter samt privata säkerhetsföretag. Han har vunnit det eftertraktade Gerald Loeb-priset för journalistik. Som certifierad bedrägeriutredare ledde Moore tidigare anti-penningtvättverksamhet för investmentbanken Citi. Han är expert på avlyssningssäker telekommunikation, kontraspionage, HUMINT (personbaserad underrättelseinhämtning) och OSINT (underrättelseinhämtning från öppna källor). Moore håller låg profil och är säkerhetsmedveten, han figurerar därför sällan på bild. Han använder normalt istället en målning av Thomas Paine, som levde 1737-1809 och var en brittisk-amerikansk radikal skriftställare och en av förgrundsgestalterna vid USA:s frigörelse från Storbritannien. Stillbild: bloviatingzeppelin.net, bild: Amazon. Bild höger: Bill Gates. Foto: Twitter.
UTRIKES

Gates säkrade avtal för kontaktspårning sex månader innan coronaviruspandemin

PappersupplaganNya Tider v. 34

Mångmiljardären och vaccinförespråkaren Bill Gates stiftelse förhandlade redan i augusti 2019 fram ett avtal för kontaktspårning värt 100 miljarder dollar med en kongressledamot från Demokraterna över ett halvår innan WHO klassade Covid-19 som pandemi och många månader innan det första virusutbrottet i Kina. Den inblandade kongressledamoten, Bobby L Rush, liksom stiftelsen Rockefeller Brothers Fund har inte bara vältajmat intresse för viruspandemier gemensamt, utan är också drivande klimatalarmister.

Publicerad: 19 augusti, 2020, 16:00

 • Svenska

Läs även

Bill och Melinda Gates Foundation hjälpte till att förhandla om vem som skulle få ett kontaktspårningskontrakt värt motsvarande nästan 900 miljarder kronor i statligt stöd redan i augusti 2019 – sex månader innan coronapandemin anlände till USA och fyra månader innan den svepte genom Kina.

Det chockerande avslöjandet gjordes av visselblåsarna John Moynihan och Larry Doyle under en poddsändning av Thomas Paine Podcast, som drivs av journalisten Mike Moore (inte att förväxla med den vänsterpopulistiske politiske aktivisten och filmaren Michael Moore). Finansutredarna John Moynihan och Larry Doyle blev kända då de under ett kongressförhör 2018 avslöjade de massiva skattebedrägerier som Clinton Foundation gjort sig skyldiga till.

De vittnade då i kongressen och beskrev i detalj hur de systematiska bedrägerierna gått till, som den politiska maktfamiljen Clinton sades ha använt sig av för att undvika att betala upp till 2,5 miljarder dollar eller motsvarande över 20 miljarder kronor i federala skatter.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  En bra artikel och i absolut rätt tid! Det är ingen hemlighet att Bill Gates och Rockefeller haft ett samarbete sedan 70 talet! Bägge drog upp riktlinjerna för den hysteri om “överbefolkning” och “klimathotet” och har fått fler proselyter från finansoligarkin (Warren Buffet, Ted Turner m.m.) Bill Gates mål är främst att minska fattigdomen i världen och det gör bäst genom vaccin med biverkningar som t.ex. sterilitet.Vi läste i Nya Tider att det blir svårt att yrka på några skadeståndskrav från skador som bevisligen uppstått efter ett vaccin? Pusselbitarna börjar så sakta falla på plats och det är knappast av någon tillfällighet?
  https://www.prisonplanet.com/bill-gates-and-neo-eugenics-vaccines-to-reduce-population.html
  http://www.newworldorderinfo.com/eugenics/1283/overpopulation-is-a-eugenics-agenda-lie/
  http://www.newworldorderinfo.com/category/global-warming/

 • Åke Blomdahl

  Oerhört intressant artikel. Man snubblar över tanken alltihop är iscensatt avsiktligt. Att en pandemi ska komma förr eller senare kunde i och för sig vem som helst räkna ut, men den kom med en kuslig timing i globalisternas långsiktiga plan. Uppenbarligen var inte klimathotet tillräckligt skrämmande. De har flyttat fram sina positioner längre med pandemihysterin på dessa senaste månader än de lyckats med under trettio år med klimatproblemet.

  Att det handlar om att sterilisera världens befolkning tror jag inte ett dugg på. Tvärtom! Det är deras plan att ha maximalt många konsumenter försörjda med fusionskraft och syntetisk föda boende i gigantiska kollektivhus (läs koncentrationsläger de lux). Människorna kommer att framleva sina dagar i virtuella verkligheter som ger allt och mer än de någonsin skulle kunna få av upplevelser i verkliga livet, från vaggan till graven övervakade fysisk, mentalt och genetiskt (den 4:e industriella revolutionen).

  Det riktigt svåra för oppositionen är att deras värld också kommer att verka oerhört lockande.

  Det liknar mycket det pedagogiska problem som mötte konservativa i början av 1900-talet när socialister av olika färg lovade “guld och gröna skogar”, jämlikhet, rättvisa, fred och bekymmerslöst välstånd. Det var bara en nödvändig övergångsperiod med “proletariatets diktatur” för att göra upp med bakåtsträvarna och oförbätterliga egoister.

  För övrigt vill jag säga att överbefolkning är ett högst reellt problem. Om vi bara kunde bli färre (2 miljarder eller kanske just 500 miljoner som globalisterna påstås sikta emot) så skulle det finnas armbågsutrymme för valfria livsstilar, low tech-lösningar, kreataivitet i den materiell verkligheten, etc.

Snabbfärja till Rügen startade den 17 september

UTRIKESStena Line fruktade sanktioner och lade ner en traditionsrik färjelinje när USA-senatorer uttalade förbannelser över Nordstream 2 och Sassnitz färjehamn. Svenska Pommern har varit helt avskuret från Sverige och turismen drabbas. Coronanedstängningar och olönsamma spritshoppare blev Stena Lines officiella förklaring och delstatsregeringen i Mecklenburg –Vorpommern rasade mot det svenska rederiet. Istället startade ett tyskt rederi snabbkatameranen Skane Jet till Ystad – under hösten endast på prov.

Knivattack i Paris utanför Charlie Hebdos gamla kontor

UTRIKESFranska medier uppger att ett knivdåd har skett i Paris i förmiddags. Ögonvittnen talar om minst fyra skadade, varav två allvarligt. Enligt uppgift skall det ha rört sig om ett macheteliknande vapen, och offren skall ha huggits i ansiktet och i huvudet.

Västra Kapprovinsen kan vilja bli självständig

UTRIKESFör några veckor sedan släpptes resultaten av en opinionsundersökning som genomfördes i Västra Kapprovinsen av Victory Research – en av Sydafrikas mest respekterade opinionsinstitut. De levererade ett chockresultat. Liksom de senaste skotska opinionsundersökningarna, visade de en liten majoritet för självständighet bland anhängare av Demokratiska alliansen (DA), nu i sin tredje raka mandatperiod som det styrande partiet i Västra Kapprovinsen (Sydafrikas andra åtta provinser styrs av ANC). Partiet kommer att pressas allt hårdare att hålla en folkomröstning om utträde från resten av Sydafrika.

Mobb knivhögg flera hästar i vansinnig attack

UTRIKESEn svart mobb på runt 200 personer anföll och knivskar ett flertal hästar i Sydafrika vid en hästkapplöpningsbana. Den besinningslösa attacken mot hästarna, som ägs av vita sydafrikaner, menas ha sin grund i att en anställd vid ett av stallen fick sparken efter att ha knivhuggit en häst. Flera andra svarta arbetsvägrade då i stöd för den sparkade vilket gjorde att vita arbetare anställdes istället och alla svarta arbetare som arbetsvägrade förlorade inte bara sina jobb utan även socialbidrag de menade sig ha rätt till.

Europeiska unionens riktlinjer presenteras av ordföranden Ursula von der Leyen

UTRIKESUnder onsdagen klargjorde den förra tyska försvarsministern och numera kommissionens ordförande Ursula von der Leyen unionens riktlinjer i flera viktiga frågor. Dessa åtaganden förpliktigar de 27 medlemsstater till lydnad och följsamhet. De flesta förväntade sig migrationsfrågor som huvudtema, men tyngdpunkten låg på klimatåtaganden.

Hånade Trump fallna soldater?

UTRIKESDen 3 september publicerade det amerikanska månadsmagasinet The Atlantic en artikel som anklagade Donald Trump för att ha fällt nedsättande kommentarer om stupade soldater. Historien plockades omgående upp av liberala amerikanska medier och återgavs av samtliga svenska systemmedier som ett faktum. Ingen inspelning har dock presenterats av de påstådda kommentarerna, och många motsäger berättelsen.

Storbritannien ser ut att lämna EU utan avtal – Boris Johnson sätter press på EU

ANALYSSjälvgoda EU-potentater skrattade åt Storbritannien och Brexit för några år sedan. Man markerade tydligt att britterna skulle komma att få betala mycket mer i avgift till EU om man stod utanför. I förhandlingarna efter Brexit, som blev verklighet den 31 januari i år, om ett frihandelsavtal mellan parterna har EU fortsatt att agera som om Storbritannien inte klarar sig utan ett frihandelsavtal. Storbritannien förbereder sig därför för ett avtalslöst tillstånd, med stöd av WTO-reglerna.

Donald Trump vill rensa ut ”kritisk rasteori”

USADen amerikanske presidenten har nu utfärdat direktiv för att rensa myndigheter från inslag av pseudo­vetenskapen ”kritisk rasteori”, som han menar är anti-amerikansk och skapar splittring. Myndigheterna ska ta reda på om de låter sina anställda genomgå sådana kurser och använda de lagliga medel som finns för att styra skattepengar i annan riktning.

Gå till arkivet

Send this to a friend