Skip to Content

Bild: Pxhere.
CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

God jul!

PappersupplaganNya Tider v. 51-52

Med detta nummer avslutar vi ett år fullt av framgångar för alternativmedia och en synnerligen omvälvande utveckling för Sverige. Akuta frågor börjar nu på allvar att komma upp till ytan, och det är i många fall informationen från alternativmedia som varit avgörande.

Publicerad: 21 december, 2019, 13:11

 • Svenska

Läs även

Det sprids som en löpeld. Jag behöver inte ens räkna upp allt som händer i Sverige, men ofta hade det aldrig kommit till allmänhetens kännedom om inte alternativmedia hade publicerat nyheterna.

Hade det inte varit för alternativmedia hade politikerna fortsatt kunnat säga att ”vi tjänar på invandringen” eller till och med att ”Sverige klarar sig inte utan invandring”. Nu tvingas de i stället till ”vi har varit naiva”, ett halvhjärtat erkännande från Stefan Löfven, eller det lite mer självkritiska från moderatledaren Ulf Kristersson om invandringskritiker, att de förtjänar ”min och mitt partis förbehållslösa ursäkt”.

Men sådana medgivanden öppnar bara dammluckorna. Alternativmedia påminner genast att det var samme Kristersson som så sent som förra året i SVT kommenterade den stora ökningen av sexualbrott med: ”Exakt varför de ökar tror jag ärligt talat inte någon vet”. Något som han nu alltså plötsligt tycker är ”alldeles uppenbart”.

Det verkar som att varken Ulf Kristersson eller Stefan Löfven förstår att hundratusentals människor i dag läser alternativmedia. Informationen kommer fram i alla sociala medier. Även gammelmedia har tvingats börja ta upp problemet för att inte bli helt akterseglade.

Människor skrattar i dag åt politikerna, och det känns så befriande att glorian har fallit. Politikerna har länge kunnat utnyttja att det svenska folket varit så auktoritetstroget, men när de nu pladdrar helt substanslöst i tv-rutan och gång på gång lyckas med att motsäga sig själva, då blir de bara till allas åtlöje.

Inför nästa år kan mycket hända. Vad ska de gamla partierna göra för att inte helt försvinna? Liberalernas riksdagsplatser hänger på en skör tråd. Ska Moderaterna våga samarbeta med Sverigedemokraterna nu? SD har gått om Socialdemokraterna och är i dag störst i opinionsmätningarna.

En borgerlig regering vore möjlig. Men om Moderaterna säger att det är okej att prata med SD, då måste det väl också vara okej att rösta på partiet? Genom åren har man lyckats skrämma många väljare med att SD är oberörbart, men med en godkänt-stämpel från Moderaterna så faller den taktiken.

Moderaterna riskerar att tappa ännu fler väljare till SD. Hur man än vänder sig har man ändan bak …
I Tyskland har Alternativ för Tyskland flerdubblat sitt stöd på många håll och skriver nu historia som landets snabbast växande parti någonsin. I Frankrike, Italien, Österrike … överallt är det tydligt att européer vill ha en förändring. Och det ska de få.

Vi ses nästa år!

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Kasper K

  Så sant. Utan ögonöppnaren alternativmedia hade vi levt i ett fortsatt informationsmörker.
  Så länge den lever, lever hoppet om folkets befrielse också i den annars så förlamande effektiva demokraturen Sverige.
  God Jul o Gott Nytt År till alla hjältar i fronten för den kampen.

 • Dacke

  “Invandringen kommer att löna sig”! När vi först hörde dessa ord var över 40 år sedan och dessa ord har upprepats med jämna mellanrum under årens lopp. Idag har de flesta av oss hört valsen, så många gånger att vi knappt reagerar på det? Nu börjar sanningen nafsa sossarna i bakhasorna och resultatet ser vi i sjunkande siffror för sossarna, som snart ligger på samma nivå som C och V d.v.s. runt 7-8%. Både Mp och L gör snart sorti från riksdagen och lär nog inte komma igen inom överskådlig tid? Ute i Europa blåser förändringens vindar, även om vår pk-press undanhåller det för svenne, men däremot inte våra alternativa medier! Bonniermedia och Schibsted fortsätter med sina lögner, men svenska folket har sedan länge genomskådat Bonniers agenda som är en förlängning av Bilderberggruppens och Wallenbergarnas planer på en upplösning av arbetsrätten. Vilket ger ett fritt tillträde av billig arbetskraft för t.ex.H&M.o.dy. Med ett nytt enat Europa kan dessa globalister ställas mot väggen för att använda sig av ett uttalande som Greta “väderexperten” Thunberg nyligen kläckte ur sig!

  • RL, Vallentuna

   Blomman-pengarna var miljarder för många år sedan ….Blomberg dog i en olycka eller hastigt på ngt sätt. Nåja..miljarder och åter miljarder i oräkneliga summor har förskingrats från oss. Detta vansinne har pågått i 40 år. Jag är rejält sur på dessa tokar som fortsätter rösta på förfall och förskingring.

  • plexgear

   Invandringen var lönsam fram till början av 70-talet då utbildad arbetskraft i stort sett gick rakt in i produktionen utan att ha kostat något i utbildning. Från 80-talet har invandringen kostat betydliga summor och på 2000-talet är den utomeuropeiska invandringen en samhällsekonomisk katastrof.

Grundläggande fel i BLM!

KRÖNIKAÄr det inte ett fundamentalt fel i Black Lives Matterrörelsen, då man fokuserar på hudfärgen? Är det för att dessa människor är svarta, som de har problem? Borde man kanske hellre ha en strategi som leder bort från att åtskilja över huvud taget på grund av hudfärg?

Byt ut Gustav Adolfstatyn i Göteborg mot Pippi Långstrump

KRÖNIKA

Kommer Nigeria rädda Europa?

KRÖNIKAI en märklig text i Dagens Nyheter (DN) hävdas att Västvärldens åldrande befolkningar kommer att kräva en stor import av människor från Afrika. Tanken att välmående länder måste räddas av människor från fattiga och kaotiska länder i Tredje världen är inte ny, men argumentationen fallerar på alla sätt. Finns det ens någon mening i att, om vi leker med tanken att det skulle fungera, rädda Sverige genom att byta ut befolkningen?

Ron Paul tror det blir värre

KRÖNIKADen amerikanske veteranpolitikern Ron Paul anser att USA:s riksbank, ”Fed”, med vett och vilja har blåst upp en finansbubbla. Bubblan kommer att spricka, förstås. Och när den gör det, drabbas den verkliga ekonomin också. Alltså arbetarklass och medelklass. Följden, varnar Paul, blir upplopp mycket värre än de som hittills varit.

Nu är det uppenbart vad ”antirasism” betyder

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETIngen kan längre hysa något tvivel. Så kal­lad antirasism är helt enkelt rasism mot vita. Det är inte ”omvänd” rasism, utan ren och skär rasism.

Medier, artister, politiker och företagare viker sig för Black Lives Matter

OPINION: DAN ROODTVänsterideologer och Black Lives Matter (BLM) kal­lar etnisk diskriminering ”strukturell” när de inte konkret kan bevisa den. Den måste ”synliggöras” för att någon över huvud taget ska märka den. Ändå får BLM stöd av stora företag, den akademiska världen och kulturpersoner för sina allt mer verklighetsfrånvända krav.

Demokrati förutsätter kapitalism

KRÖNIKA

Farlig kunskap?

LEDAREKunskap är makt, sägs det. Men för vissa är den uppenbarligen farlig.

Gå till arkivet

Send this to a friend