Skip to Content

Omfattande protester och upplopp kunde väntas från vänstern och invandrargäng vid en valseger för Le Pen. Stillbild: YouTube
FRANKRIKE

Hemlig krisplan inför en valseger för Marine Le Pen

Digital utgåva

Den franska veckotidningen Le Nouvel Observateur (L’Obs) kan avslöja att landets socialistiska regering skapade en särskild handlingsplan ”för att skydda republiken” vid ett scenario där Marine Le Pen vann presidentvalet den 7 maj.

Publicerad: 23 maj, 2017, 19:41

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Tobias Svensson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • lasse1

  Det kanske också behövs en hemlig krisplan även i Sverige, om SD skulle hämna på uppemot 25%…
  Saftiga gatudemonstrationer från vänsterhåll, är väl inte det mest troliga.

  Inte för att SD skulle rubba 7- klöverns totala maktposition, men de kan säkert ställa till ett å annat bekymmer med en framtida regeringskonstellation….En 7- klöverregering?…. Vilka partier skall få ingå?…Kommer sossarna, som förmodligen blir det största partiet – att acceptera moderater på toppositioner i regeringen?
  Skall Vp ingå, och iså fall på vilka poster?… Kommer liberalerna att svälja Vp:s ev. medverkan i regeringen?
  Ja, mycket snack blir det.

  • Snövit

   De har hemliga krisplaner för olika scenarier, men inte för att SD blir ännu större. SD utgör inget hot mot maktstrukturerna, utan är numera en del av dem, till skillnad från deras position på 1990-talet. Populärt anses Sverige kunna bli räddat endast när Jimmie Åkesson blir statsminister, men det kommer han inte att bli, för det är inte folket som röstar fram statsministern, det är riksdagen. Bonniers har som plan A att tillsätta Annie Lööf som statsminister, vilket syns i alla deras propagandaartiklar om hur ”stort stöd” hon har av väljare och folket, mycket större stöd än vad hennes parti har. Valet av Lööf som statsminister blir den ”kompromiss” mellan Alliansens partier som riksdagen kommer att beordras att välja. Naturligtvis har eller formar Bonniers och andra i den verkliga maktsfären även en plan B som alternativ till Lööf, om utvecklingen fram mot valet tar en idag osynlig riktning. Men Åkesson behöver inte bli statsminister, för han hade inte räddat någonting. Oavsett vilken statsminister det blir, blir det samma politik, för politikens bestäms inte av statsministrarna eller av riksdagen, utan av de odemokratiska utskotten och av lobbyisterna för olika politiska intressen, där Bonniers är den mest kända. Eftersom de till och med kunde besluta åt Palme att Sverige skulle utropas till mångkulturell stat, kan de bestämma allt möjligt annat också.

Rättsläkaren: George Floyd dog inte av kvävning

UTRIKESI den preliminära rapporten som rättsläkaren gjort efter det uppmärksammade polisingripandet mot den svarte amerikanen George Floyd, som ledde till mannens död, skriver rättsläkaren att man inte hittat tecken att han skall ha kvävts – istället menar man att hans underliggande hälsoproblem, inklusive en hjärtsjukdom och möjliga kemiska substanser i hans kropp tillsammans med polisingripandet kan ha orsakat hans död. Svenska massmedier har än så länge inte uppmärksammat den viktiga rapporten.

Är de amerikanska ”bevisen” för ryska jaktplan i Libyen sanna eller falska?

LIBYENEtt antal medier rapporterade att ryska MiG-29 och Su-24 hade skickats till fronten till Libyen från flygbasen Khmeimim i Syrien. Bevisen är dock högst vaga och många pekar nu på orimligheter i dessa beskyllningar.

Raskravaller i USA

UTRIKESEfter att en svart man, George Floyd, dött vid ett polisingripande har stora protester utbrutit i flera städer i USA. I samband med protesterna, som anklagar polisen för rasism, har svarta börjat plundra affärer, sätta bilar och en polisstation i brand och misshandlat vita som försökt få dem att sluta. Nu tvingas nationalgardet kallas in för att återställa ordningen och förhindra fortsatt eskalering av våldsamheterna.

76 procent av danska muslimer vill förbjuda islamkritik

DANMARKI en undersökning utförd av det danska justitiedepartementet uppger 76 procent av landets muslimer, från både första och andra generationen, att det bör vara olagligt att kritisera islam.

Covid 1984 – övervakning är ”det nya normala”

DEBATTKanske är viruset SARS-CoV-2 naturligt, kanske har det sluppit ut från ett labb av misstag, kanske har det konstruerats och planterats avsiktligt. Det kommer nog aldrig att kunna avgöras. Säkert är att läkemedelsindustrin och de stora drakarna (Gates, Wellcome, Rockefeller, med flera) som opererar i skymningslandet bakom politiken, är väl förberedda. De har väntat på det här. Det visade sig kanske för svårt och tidsödande att skrämma fram den nya världsordningen med klimatfrågan. De har nu på tre månader åstadkommit mer för att förverkliga sin plan än de gjort på 30 år med klimatskrämseln. Debattör Åke Blomdahl menar att coronapandemin används som svepskäl till att införa omfattande kontroll och restriktioner.

13-åring halshuggen av sin muslimske pappa

UTRIKESEn 13-årig iransk flicka halshöggs med en skära när hon sov. Gärningsmannen var hennes egen pappa som mördade flickan för att bevara sin familjs ”heder”. Mordet skedde efter att han upptäckt att 13-åringen blivit kär i en 35-årig man och rymt med denne. Iran har dödsstraff men på grund av islamsk lagstiftning kan pappan komma att gå fri och ostraffad.

Trump hotar stänga ner Twitter

UTRIKESEfter att den sociala mediekanalen Twitter markerade två inlägg, så kallade ”tweets” från den amerikanska presidenten Donald Trump igår har presidenten reagerat kraftigt och hotar med nedstängning av Twitter. Han menar att de sociala medierna tystar konservativa röster vilket leder till en ensidig politisk debatt.

Trumps administration diskuterar USA:s första kärnvapenprov på årtionden

UTRIKESTrumpadministrationen har överlagt om att genomföra det första amerikanska kärnvapentestet sedan 1992 i ett drag som skulle få långtgående konsekvenser för förbindelserna med andra kärnvapenmakter och upphäva ett decennier långt moratorium för sådana provsprängningar uppger högt uppsatta tjänstemän inom administrationen.

Gå till arkivet

Send this to a friend