Skip to Content

De ihjälsparkade igelkottarna. Foto: Privat
NOTIS

Ihjälsparkade igelkottar väcker vrede

Digital utgåva

Natten till lördagen den 31 augusti sparkades två igelkottar ihjäl vid stationen i Hultsfred. Flera vittnen såg händelsen och foton på de två gärningsmännen sprids nu i sociala medier.

Publicerad: 6 september, 2019, 08:56

 • Svenska

Läs även

Gärningsmännen blev fotograferade, vilket förhoppningsvis kan leda till att de identifieras. Foto: Privat

– Jag uppfattade inte först att det var en igelkott, utan trodde det var en burk eller boll de sparkade på, från stationshuset, över järnvägen och längs strandpromenaden. Det handlar om en jädra massa sparkar, säger ett vittne till Vimmerby tidning.

– Det var hemskt. De visade ingen empati, ingen ånger utan skrattade bara rått. Usch, jag kan fortfarande höra skrattet i mitt huvud, fortsätter vittnet.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • burnedout

  Jag tror de helt enkelt inte vill ha konkurrens, de anser att begreppet “urtida varelse” tillhör bara dem själva.

 • Marcus

  Hörde att samma sak hade hänt här nere i Skåne på flera håll.

  • RL, Vallentuna

   Jag är oerhört besviken på Djuren Rätt m.fl. som inte lyfter det importerade djurplågeriet

 • RL, Vallentuna

  Alla försvarslösa blir utsatta . Gamla , svaga , klenare barn i skolan , och givetvis alla djur. Deras sadism triggas av att framkalla smärta och lidande.
  Minizoo som hade kaniner , kattungar , kycklingar ,lamm , etc..har fått stänga sedan barnen plågar djuren…bryter deras ben , knivhugger djuren , försöker sicka nålar i djurens ögon ..bara fantasin sätter gränser för de små livens grymhet.
  Dom svenska ägarna blev helt chockade och påtalade saken upprört till föräldrarna och undrade varför dom sett men inte ingripit.
  Föräldrarna blev rasande !! på PERSONALEN….och hotade med att kontakta Expo , DO , göra HMF anmälan osv…
  Mini Zoo har över hela landet fått läggas ner…” .det gick bara inte” djuren torterades till döds ” ,säger en kvinna i Blekinge jag talade med.
  Vi var ju vana vid svenska/nordiska barn som ville gosa med djuren sa en man i Skåne som lagt ner verksamheten.

 • Tusseladden

  Å spille fotball med et pinnsvin (igelkott), krever værnesko. Etter som disse personene ser ut som hvite, så burde det kanskje være lett å finne dem. Pinnsvin er hellige i Norge. For Nordmenn da, vel å merke.
  Vi setter ut melk til dem, så kommer de dinglende. Og så hender det at vi tar dem opp og koser litt med dem. Da kommer hodet frem, og det er utrolig vakkert.

 • zeleka

  Jävla svin,,,, hoppas jag kommer på er då blir det soppa fór resten av era liv!

 • Snövit

  Bra att ni publicerade bilden på djurplågarna. Det hade ingen annan tidning gjort.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend