Skip to Content

De ihjälsparkade igelkottarna. Foto: Privat
NOTIS

Ihjälsparkade igelkottar väcker vrede

Digital utgåva

Natten till lördagen den 31 augusti sparkades två igelkottar ihjäl vid stationen i Hultsfred. Flera vittnen såg händelsen och foton på de två gärningsmännen sprids nu i sociala medier.

Publicerad: 6 september, 2019, 08:56

  • Svenska

Läs även

Gärningsmännen blev fotograferade, vilket förhoppningsvis kan leda till att de identifieras. Foto: Privat

– Jag uppfattade inte först att det var en igelkott, utan trodde det var en burk eller boll de sparkade på, från stationshuset, över järnvägen och längs strandpromenaden. Det handlar om en jädra massa sparkar, säger ett vittne till Vimmerby tidning.

– Det var hemskt. De visade ingen empati, ingen ånger utan skrattade bara rått. Usch, jag kan fortfarande höra skrattet i mitt huvud, fortsätter vittnet.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend