Skip to Content

Ingemar Ramell var aktiv i Sverigedemokraterna redan år 1994. Foto: Privat
OPINION: INGEMAR RAMELL

Jag förutspådde framtiden och fick tyvärr rätt

PappersupplaganNya Tider v. 30

Ingemar Ramell, SD-veteran med ett engagemang sedan 1994, såg tidigt vart Sverige var på väg. Det klistermärke han tog fram på den tiden tyckte till och med Sverigedemokraternas dåvarande ledning var för radikalt. I dag håller det på att bli sanning.

Publicerad: 27 juli, 2018, 16:06

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Ingemar Ramell

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Varför är svensken konflikträdd? Att ständigt bli slagen på fingrarna av msm och etablissemanget gör att svensken håller käft och på sin höjd knyter näven i fickan. Förr i tiden kunde någon finna stöd i dagspressen, men nu springer de regeringens ärenden och som vi vet sedan länge har den inte något över för den “lille”.
  Valet i sept. är ett ödesval och går det som vi alla hoppas på, sopar vi ut patrasket från SVT och klär av Bonnier-media in på bara kroppen.
  Sossarna och likaså den förra M-regeringen bör ställas till svars för den skada de åsamkat vårt land. Sedan skall alla som bevistat ett flertal Bilderberg-möten utfrågas om, i vilket syfte de var på dessa möten?

  • Jibe17

   Inte minst vad som diskuterades…
   I hemlighet för ländernas Medborgare!

 • ab

  får vi inte se klistermärket?

 • Amema

  Om jag förstår dig rätt vill du att svenska män bör bli våldsbenägna chauvinister? Då är det ju passande att vi får in en massa såna med invandringen, eller? Kan vi lösa problemet på ett intelligentare sätt än med våld och död?

  Svensk kultur har utvecklats åt ett extremt håll pga av flera parametrar. Vi har till stora delar fått vara ifred de senaste 1000 åren och utvecklat vår egen särart. Vi är extremt jämlika och fredliga idag, men till en början hade vi exakt samma klanvälde och “hederstänk” som många av dem som nu kommer hit. Vi är, pga av vårt lama ledarskap, inne i en situation där svenskar (inte bara män! Jag är kvinna och beredd att försvara mig om så vore) antingen måste tuffa till sig eller förgås. Jag hade röstat för en utveckling där vi skulle ha fått fortsätta experimentet i vår egen takt utan onödig påverkan i tusen år till, men tydligen icke.

  Ja, vi måste försvara oss, men hur göra för att allt inte ska urarta till vårt eget lilla helvete 80 år efter övriga Europa och världen? Under andra världskriget gjorde vi upp med nazism och fascism. Under 80-90-talen fick kommunism och socialism duktigt med stryk. Nästa totalitära ideologi är islamismen. Hur kommer den striden att se ut?

  Just nu finns inget alternativ med en vision om hur vi går framåt i den svenska politiken. Framåt är bra, men utan den fascistiska smakinriktningen, tack. Sossarna är de nya konservativa som frenetiskt försöker försvara folkhemmet och sin vision från 1960-tal. De konservativa vill tillbaka till försocialistisk tid. Liberaler vill tillbaka till en friare marknad, för de har aldrig egentligen varit intresserade av individens frihet. De vill ha en fri marknad och pengarnas frihet. (Deras kamp är de nyrikas mot adel och aristokrati.) SD är uppstickare som utmanar de gamla eliterna och deras kassakossa; den svenska staten, där de skor sig på folket.

  SD kommer inte att göra någon som helst skillnad. Det politiska system vi har korrumperar därför att det är korrupt. Vi behöver utveckla själva strukturen och fundamentet. Att få in nya personer leder bara till att de korrumperas av systemet och övertar de gamla personernas roller. Därför är Sverige dömt, så länge vi inte hittar en ny gemensam vision som åtminstone en majoritet kan enas om. Utan vision är det bara den det för stunden är mest synd om som sätter ribban och ska daltas med. Oavsett partifärg.

 • Sigun

  Nu är väl 1000 år tämligen överdrivet. Av dessa var ung 800 år ett ständigt krig inhemskt men även mot våra grannar, Ryssen, Dansken, Polacken, Tysken. Vi hade även några kolonier, om även kort i Amerika, Västindien och Afrika. Först i och med Karl XIV Johans inträde och sluttampen av Napoleonkrigen har vi haft bestående fred. Men visst har dessa 200 år sannolikt präglat oss och inte minst den tredjedel som utvandrade, då man får anta att det var de med lite mer äventyr i sig som flyktade landet; kvar blev de mindre äventyrliga eller besuttna.

Myten om vitt förtryck och svarta offer

OPINION: KARL MIKAEL LARSONDenna vecka lyfter vi ett kontroversiellt ämne på debattsidan: Är svarta alltid offer? Eller måste de lyfta sig själva och inte skylla allt på vita? Veckans debattör Karl Mikael Larson menar att det trots allt finns hopp i allt elände.

Vad säger det att inneha ett körkort

INSÄNDARE

Grundläggande fel i BLM!

KRÖNIKAÄr det inte ett fundamentalt fel i Black Lives Matterrörelsen, då man fokuserar på hudfärgen? Är det för att dessa människor är svarta, som de har problem? Borde man kanske hellre ha en strategi som leder bort från att åtskilja över huvud taget på grund av hudfärg?

Vattuminskningen

HISTORIA”Vattenminskningsläran väckte anstöt i kyrkliga kretsar eftersom den ansågs strida mot bibeln, och förklarades av prästerskapet vid 1747 års riksdag vara ’en opålitlig sats på vilken inget i historien kunde byggas’. Biskop Johan Browallius i Åbo, teolog och professor i fysik och botanik, […] Enligt honom berodde vattuminskningen på att syndaflodens vatten fortfarande höll på att dra sig tillbaka.” Så såg man tidigare på det vi kal­lar landhöjningen, enligt Wikipedia.

Hollywood predikar, men bestraffas av publiken

KULTUR2010-talet har sett en stor mängd amerikanska filmer där huvudsyftet inte verkar ha varit underhållning, utan övertydliga försök att uppfostra publiken i de ”progressiva” värderingar som nu ska vara vägledande i Västvärlden. Den goda nyheten är att sådana filmer ofta bestraffas av sviktande publiksiffror och därmed låga intäkter.

Byt ut Gustav Adolfstatyn i Göteborg mot Pippi Långstrump

KRÖNIKA

Kommer Nigeria rädda Europa?

KRÖNIKAI en märklig text i Dagens Nyheter (DN) hävdas att Västvärldens åldrande befolkningar kommer att kräva en stor import av människor från Afrika. Tanken att välmående länder måste räddas av människor från fattiga och kaotiska länder i Tredje världen är inte ny, men argumentationen fallerar på alla sätt. Finns det ens någon mening i att, om vi leker med tanken att det skulle fungera, rädda Sverige genom att byta ut befolkningen?

Ron Paul tror det blir värre

KRÖNIKADen amerikanske veteranpolitikern Ron Paul anser att USA:s riksbank, ”Fed”, med vett och vilja har blåst upp en finansbubbla. Bubblan kommer att spricka, förstås. Och när den gör det, drabbas den verkliga ekonomin också. Alltså arbetarklass och medelklass. Följden, varnar Paul, blir upplopp mycket värre än de som hittills varit.

Gå till arkivet

Send this to a friend