Skip to Content

Donald Trump granskas och angrips hårdare än någon tidigare president, men utredningarna om påstått illegalt samröre med Ryssland har hittills kammat noll i bevisväg. Foto: Wikipedia
UTRIKES

Konspirationer mot Trump på väg att uppdagas

PappersupplaganNya Tider v. 08

Offentliggjorda PM från högt uppsatta tjänstemän i Washington tyder på att FBI använt falska bevis för att få tillstånd att avlyssna en av Donald Trumps medarbetare. Samtidigt hopar sig andra belägg för att delar av statsmakten, ”den djupa staten”, konspirerar mot presidenten i syfte att hindra honom från att genomföra sin politik. Svenska medier tystar ned hela historien och fortsätter att trumma ut en annan konspirationsteori som har långt mindre stöd i fakta: att Trump samarbetat med Kreml och ryska agenter för att bli vald.

Publicerad: 22 februari, 2018, 16:38

 • Svenska

Läs även

− Det står klart att en grupp människor inom FBI, på hög nivå, på sjunde våningen, bestämde sig för att skydda Hillary Clinton, att ändra i förhörsprotokoll, att rentvå Hillary och falskt anklaga Donald Trump.

Oavsett vad alla de här människorna säger, Washington Post och New York Times med sina löjliga ledarartiklar, håller de på att missa en av de största korruptionsskandalerna i det amerikanska rättsväsendets historia. Tragiskt nog är människor på högsta nivå inom FBI inblandade, och det är en skam för nationen, sade före detta federala åklagaren Joe DiGenova i en intervju med Fox News.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • samuelafugglas

  Fantastiskt Dan Malmqvist, Du är modig som vågar att skriva sanningen om hur socialisterna försöker ödelägga Amerika. Det är ingen konst för den som har det minsta intresse för utvecklingen, vi har lätt för att komma till samma slutsatser om vi tar till oss den information som finns på “nätet” men som svenska socialistmedia avsiktligt undanhåller oss. Det måste vara otroligt smärtsamt för Löfvens anhängare att inte kunna censurera informationen.
  Undrar hur länge svenska folket kommer att tolerera att en “regering Löfven” tillåter främlingar att begå övergrepp mot svenska folket, slakten på oskyldiga på IKEA i Västerås, lastbilsmassaker på Drottninggatan i “huvudstaden” ovanpå all annan skadegörelse som offentliggöres på “nätet”?

  • Snövit

   “Socialister”…alltså…det är tydligare än så, vilka som vill ödelägga Amerika, faktiskt. Rod Rosenstein är jude. Det är i denna fråga viktigare än vad man kanske kan eller vill tro.

 • Dacke

  Dokument var i själva verket sammanställt av en liten grupp underrättelseanalytiker handplockade
  av John Brennan och James Clapper, de dåvarande cheferna för CIA respektive DNI. Syftet med underrättelsetjänsternas utlåtande 2017 (National Intelligence Estimate, NIE), var att sabotera Trumps presidentskap. Den ursprungliga källan till den här informationen var den brittiska underrättelsetjänsten, förklarade Barbara Boyd.Titta bara på de hittillsvarande huvudaktörerna i Russiagate, och deras brittiska härkomst. Det är nästan som om det här skulle utspela sig i London, och inte i vårt eget land. Myten om den ryska
  hackningen har ett brittiskt ursprung. Och så har vi Christopher Steele och hans kompisar i MI-6. Hon förklarade:
  – Man talar om deep state. Jag hävdar att det egentligen är det brittisk-holländska monetära och politiska systemet som infördes direkt efter andra världskriget, Den här inf. finns att läsa i http://www.larouche.se/svenska/media/Monitorjan18A4_0.pdf

FPÖ lämnar österrikisk regeringskoalition efter ”skandalvideo”

UTRIKESSamtliga ministrar från Österrikes frihetliga parti, FPÖ, lämnar regeringen i svallvågorna efter ett medialt blåsväder som bröt ut under helgen. Samarbetet med borgerliga ÖVP knakade rejält i fogarna då en hemlig videoinspelning avslöjade hur den nu avgångne vicekanslern och partiledaren Heinz-Christian Strache förhandlat med en ryska med påstådda oligarkkopplingar. Nu frågar sig många vem som ligger bakom den iscensatta videon och vilka följder det får för det stundande EU-valet.

Terrordebatt i riksdagen

RIKSDAGENAdam Marttinen (SD) anklagade i en riksdagsdebatt om terrorism den sittande regeringen för att agera passivt när IS-terrorister återvänder från slagfältet i Syrien och Irak. Han krävde att utländska terrorister ska kunna utvisas på livstid från Sverige. Under debatten ifrågasatte Marttinen också Vänsterpartiets kopplingar till vänsterns terrororganisation AFA, en grupp som han tycker att det borde vara kriminellt att engagera sig i.

Pensionärerna kommer!

OPINION: DAN AHLMARKPensionärerna har glömts bort i ett samhälle som hela tiden lyfter fram unga karriärister med ett levebröd att riskera om de tänker allt för självständigt. Men pensionärerna är många – väldigt många till och med. Och arga – hur arga kan vi snart komma att bli varse om, menar forskaren och affärsutvecklaren Dan Ahlmark.

Försvarsberedningens rapport ett paradigmskifte

FÖRSVARETFörsvarsberedningen presenterade sin rapport den 14 maj. Förslagen innebär omfattande organisationsförändringar och målsättningar som definitivt bryter med det tidigare utdömda insatsförsvaret. Detta är de första stegen till att återupprätta invasionsförsvaret. Försvarsberedningen är däremot till skillnad från förra gången oenig och det gäller ett infekterat bråk om skrivningar avseende finansiering där åsikterna går isär vad som gäller.

Patriotisk styrkeuppvisning i Milano

EU-valetFler än 30 000 samlades när Salvinis nya, patriotiska allians samlades i Milano för en kraftmanifestation.

Den som bakar kakor för ”extremhögern” får ej ha uppdrag i kyrkan

TYSKLANDDen evangeliska kyrkans ledning i delstaterna Berlin och Brandenburg kräver politisk kontroll av sina medlemmar inför valet till kyrkoråd och styrelser i delstaterna, som hålls i november. Detta framkommer i kyrkans nya handledning och dess avsnitt om uteslutning ur kyrkoförsamlingarnas styrelser.

Rockefeller – En klimat-smart historia

BOKRECENSIONJacob Nordangård har undersökt Rockefellerklanens politik och agerande under nästan 150 år och fem generationer. Resultatet är boken Rockefeller – En klimat­smart historia, som släpptes på Earth Day den 22 april. Nordangård visar att familjen Rockefeller sedan lång tid tillbaka agerat ytterst välplanerat och målmedvetet. Det handlar om mycket mer än att tjäna ofattbart mycket pengar. På den här nivån är pengar inte längre målet. Pengar är däremot ett redskap för att få makt – stor makt – om möjligt världsherravälde.

Nya Tider Play – en ny flank i mediakriget

LEDARE

Gå till arkivet