Skip to Content

Donald Trump granskas och angrips hårdare än någon tidigare president, men utredningarna om påstått illegalt samröre med Ryssland har hittills kammat noll i bevisväg. Foto: Wikipedia
UTRIKES

Konspirationer mot Trump på väg att uppdagas

PappersupplaganNya Tider v. 08

Offentliggjorda PM från högt uppsatta tjänstemän i Washington tyder på att FBI använt falska bevis för att få tillstånd att avlyssna en av Donald Trumps medarbetare. Samtidigt hopar sig andra belägg för att delar av statsmakten, ”den djupa staten”, konspirerar mot presidenten i syfte att hindra honom från att genomföra sin politik. Svenska medier tystar ned hela historien och fortsätter att trumma ut en annan konspirationsteori som har långt mindre stöd i fakta: att Trump samarbetat med Kreml och ryska agenter för att bli vald.

Publicerad: 22 februari, 2018, 16:38

 • Svenska

Läs även

− Det står klart att en grupp människor inom FBI, på hög nivå, på sjunde våningen, bestämde sig för att skydda Hillary Clinton, att ändra i förhörsprotokoll, att rentvå Hillary och falskt anklaga Donald Trump.

Oavsett vad alla de här människorna säger, Washington Post och New York Times med sina löjliga ledarartiklar, håller de på att missa en av de största korruptionsskandalerna i det amerikanska rättsväsendets historia. Tragiskt nog är människor på högsta nivå inom FBI inblandade, och det är en skam för nationen, sade före detta federala åklagaren Joe DiGenova i en intervju med Fox News.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • samuelafugglas

  Fantastiskt Dan Malmqvist, Du är modig som vågar att skriva sanningen om hur socialisterna försöker ödelägga Amerika. Det är ingen konst för den som har det minsta intresse för utvecklingen, vi har lätt för att komma till samma slutsatser om vi tar till oss den information som finns på “nätet” men som svenska socialistmedia avsiktligt undanhåller oss. Det måste vara otroligt smärtsamt för Löfvens anhängare att inte kunna censurera informationen.
  Undrar hur länge svenska folket kommer att tolerera att en “regering Löfven” tillåter främlingar att begå övergrepp mot svenska folket, slakten på oskyldiga på IKEA i Västerås, lastbilsmassaker på Drottninggatan i “huvudstaden” ovanpå all annan skadegörelse som offentliggöres på “nätet”?

  • Snövit

   “Socialister”…alltså…det är tydligare än så, vilka som vill ödelägga Amerika, faktiskt. Rod Rosenstein är jude. Det är i denna fråga viktigare än vad man kanske kan eller vill tro.

 • Dacke

  Dokument var i själva verket sammanställt av en liten grupp underrättelseanalytiker handplockade
  av John Brennan och James Clapper, de dåvarande cheferna för CIA respektive DNI. Syftet med underrättelsetjänsternas utlåtande 2017 (National Intelligence Estimate, NIE), var att sabotera Trumps presidentskap. Den ursprungliga källan till den här informationen var den brittiska underrättelsetjänsten, förklarade Barbara Boyd.Titta bara på de hittillsvarande huvudaktörerna i Russiagate, och deras brittiska härkomst. Det är nästan som om det här skulle utspela sig i London, och inte i vårt eget land. Myten om den ryska
  hackningen har ett brittiskt ursprung. Och så har vi Christopher Steele och hans kompisar i MI-6. Hon förklarade:
  – Man talar om deep state. Jag hävdar att det egentligen är det brittisk-holländska monetära och politiska systemet som infördes direkt efter andra världskriget, Den här inf. finns att läsa i http://www.larouche.se/svenska/media/Monitorjan18A4_0.pdf

Sextrakasserar flicka i fyraårsåldern: “Vid Koranen, jag ska knulla dig”

En videofilm från Frankrike där två invandrare trakasserar ett barn i fyraårsåldern med grova sexuella anspelningar sprids sedan några dagar tillbaka i sociala medier.

Finsk krog i Berlin utsätts för vänsterextremistisk hetskampanj

BerlinDen finska ölkrogen Bryggeri Helsinki i Tysklands huvudstad Berlin utsätts sedan början av året för en hat- och hetskampanj från vänsterextremistiska nätverk. Anledningen är att ägaren till krogen är ordförande för en hjälp- och vänförening för finska veteraner som stred som frivilliga under den tyska arméns befäl under andra världskriget. Vänsterextremisterna anklagar den finska hjälporganisationen för nazism, trots att det inte finns något bevis för detta. Framför allt kvinnliga anställda på krogen fruktar nu för sin säkerhet.

Italien går sin egen väg – skriver på stort samarbetsavtal med Kina

Rom Den 23 mars undertecknades ett historiskt avtal mellan Kina och Italien när Kinas president Xi Jinping var på statsbesök. Det är Kinas projekt ”den nya sidenvägen” som nu har fått ett första startskott. Det kinesiska storprojektet har mött kritik från EU-etablissemanget eftersom man nu börjat behandla Kina som man behandlat Ryssland under flera år, som endast ett säkerhetshot. Men precis som i förhållandet till Ryssland väljer nu Italien att gå sin egen väg och vågar alltså gå på tvärs mot bland annat Frankrike och övriga EU-potentater.

Flicka våldtagen och halshuggen av sina bröder

En 12-årig flicka har hittats mördad i Indien. Flickan skall ha gruppvåldtagits av sina bröder och sin farbror innan hon kvävdes och sedan halshöggs och kroppen dumpades.

Macron sätter in soldater mot Gula västarna

FRANKRIKEFrån och med den 23 mars patrullerar soldater i franska städer för att möta den våg av protester som skakat landet sedan november 2018. Beslutet har väckt kritik, och många befarar vad som kan komma att ske om soldater med maskingevär möter arga folkmassor, med tanke på att många redan skadats av polisens gummikulor.

Medicinera eller inte medicinera – det är frågan

HÄLSAPeter Gøtzsche, den obekväme sanningssägaren, visselblåsaren, professorn och specialistläkaren, fortsätter att trampa på ömma tår i den medicinska världen. Hans ibland bergsäkra och ofta kontroversiella påståenden om medicin kan överraska, men hans råd, att alltid själv läsa på och ta reda på fakta om mediciner och behandlingar, är väl värt att begrunda.

Författningsskyddet accepterar att AfD vann i domstol

Det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland (AfD), som i det tyska Författningsskyddets rapport från slutet av 2018 kallades ”prövningsfall”, klagade hos förvaltningsdomstolen i Köln mot denna beteckning. Domstolen gav partiet rätt, och nyligen meddelade Författningsskyddet att man accepterar domen, som därmed blir prejudicerande.

USA prioriterar om pengar från Nato-projekt i Norge till Mexikomuren

Diverse USA-finansierade militärprojekt i Europa kan komma att strykas, däribland den Norska flygplatsen Rygge mellan Sarpsborg och Moss. 100-tals projekt i Natoländer till ett sammanlagt värde av 12,9 miljarder dollar kan komma att slopas för att frigöra pengar till gränsmuren mot Mexiko.

Gå till arkivet