Skip to Content

Joachim Gahm, Kristdemokraternas toppkandidat till fullmäktige, samt förste vice partiordförande i Danderyds kommun. Foto: Privat

Lokal KD-politiker står på sig: ”Behövs migranttak”!

Digital utgåva

Joachim Gahm, Kristdemokraternas toppkandidat till fullmäktige, samt förste vice partiordförande i Danderyds kommun utanför Stockholm, har hamnat i blåsväder. Orsaken är texten på den lokala valaffischen som kräver ett tak för invandringen till kommunen. Nu har den lokala KD-avdelningen tvingats plocka ner affischen eftersom den inte uppskattades av den centrala partiledningen.

Publicerad: 17 augusti, 2018, 12:35

 • Svenska

Läs även

Det var i helgen 11–12 augusti som Kristdemokraterna i Danderyd satte upp sina valaffischer, både particentrala som lokala. Den lokala affischen pryds med Danderyds toppkandidat Joachim Gahm, och under bilden på honom kan man läsa det otvetydiga budskapet: ”Det räcker nu! Migranttak!”

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Det är tydligen lågt i KD,s åsiktstak?

  • latmask

   I åsiktskorridoren är det bara kryphöjd.

 • Varmlandstok

  Det svenska partistödet gör, att det endast är kommunpolitiker som kan opponera sig mot partiledningen.
  Partiledningen kontrollerar partikassan och vilka som ska belönas med den.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend