Skip to Content

Fredhällstunneln i Stockholm. Skärmavbild Youtube, Det fria Sverige.
INRIKES

Manifestationer för mördade nationalisten Tommie Lindh

PappersupplaganNya Tider v. 23

På flera orter i landet har minnesstunder hållits för att hedra den mördade 19-åringen Tommie Lindh. Samtidigt har systemmedier uppbackade av åklagaren försökt vrida narrativet till att handla om en ”enskild tragisk händelse” och inte om en svensk nationalist som mördades av en afrikansk invandrare när han försökte stoppa en våldtäkt. Nya Tider närvarade vid en manifestation i Göteborg där ett sextiotal svenskar samlades.

Publicerad: 1 juni, 2020, 15:18

 • Svenska

Läs även

Manifestationen i Göteborg hölls vid anrika Skansen Kronan söndagen den 24 maj. Ett sextiotal svenskar sammanstrålade längs olika vägar uppför kullen där den gamla befästningen från 1600-talet ligger.

Väl uppe på utkiksplatsen, varifrån man kan se ner över stora delar av Göteborg, delades det ut rökfacklor och en banderoll vecklades ut med Tommie Lindhs namn och porträtt, samt livs- och dödsrunor med årtalen då han föddes respektive mördades: 2001 och 2020.

Deltagarna samlades för manifestationen och facklorna tändes. För några sekunder var det svårt att se deltagarna för all rök, men som någon anmärkte syntes det förmodligen över en stor del av staden.

Skansen Kronan i Göteborg. Foto: Nya Tider.

 

Ett kort tal hölls av Daniel Frändelöv från föreningen Det fria Sverige, som tackade deltagarna för deras engagemang men samtidigt påminde om situationens allvar.

– Det går bra för oss som rörelse, men sådant här kommer att fortsätta hända, sade Frändelöv.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Jomen, Stefan Löfven tog regeringsplanet för att bevista en minneshögtid för den mördade Tommie Lindh? Förlåt jag blandade ihop det med svensken som stack ihjäl en muslim i Trollhättan. Rätt skall vara rätt! Det tragiska med mordet på Tommie Lindh har i juridiska termer plattats till och är näst intill ovidkommande i sammanhanget? det är istället Lindhs politiska ställningstagande som slätar över mordet på honom? Åklagaren agerar mer som en försvarsadvokat åt sudanesen som numer har både åklagare och försvarsadvokat på sin sida? Normalt så har den mördade en åklagare vars uppgift att få en mördare dömd, men i Tommie Lindhs fall så behövs tydligen ingen eftersom han spolierade sina möjligheter till ett rättvist domslut i.o.m. sin politiska hemvist? Skulle tro att vår msm kommenterar det med att, “han har sig själv att skylla”?

  • RL, Vallentuna

   Härligt att se hur Tommie trots alla inte blev alldeles bortglömd.
   Stefan “Kim Jung Un ” Löfven lyckades inte helt.

 • RL, Vallentuna

  Varje gång en asylmissbrukare begår brott i Sverige uppstår onödiga brottsoffer.
  Om Sverige haft kvar samma regler för invandring som före 1970 så hade 100 000 tals människor , kanske miljoner ? sluppit bli brottsoffer.

 • samuelafugglas

  För att minska risken för återfall i brott och för att hjälpa ”Abubaker Mohamad Awad att utforska sina värderingar och vägval inför framtiden framstår skyddstillsyn som den lämpligaste påföljden”, skrev domstolen i sitt beslut”.
  Domstolens ledamöter borde anmälas för ”SKYDDANDE AV BROTTSLING”!!! Livstid på bröd och vatten är minimumstraffet.
  Inte underligt Sverige har klappat ihop fullständigt!!!

Halmstads kommun ger gymnasielagsafghaner gräddfil till fasta jobb

INRIKESDen 1 oktober inför Halmstads kommun en ny anställningsrutin med syftet att ge afghaner som har fått uppehållstillstånd tack vare gymnasielagen förtur till fast jobb inom kommunen. Syftet är att de inte skall utvisas. När Nya Tider når Ann-Charlott Mankell, moderat ordförande i Hemvårdsnämnden, säger hon att det skulle vara ”förfärligt” om de unga afghanska männen skulle tvingas iväg efter avslutade studier, trots att de inte har några skyddsskäl.

Allmänna arvsfonden – miljardrullning utan kontroll

ANALYSAllmänna Arvsfonden har sedan 1928 ansvaret för att hantera kvarlåtenskapen från avlidna utan legala arvingar eller giltiga testamenten. Pengarna samlas in och förvaltas av Kommarkollegiet och fördelas till olika projekt av Arvfondsdelegationen. Arvfondsdelegationen gör sin egen uppföljning utan krav på öppen extern revision, som svenska myndigheter normalt är underkastade. Resultatet är en verksamhet som sprider avlidnas tillgångar på ett sätt som gör att många säkert vrider sig i graven.

12-årig flicka våldtagen

INRIKESEn 12-årig flicka blev våldtagen utomhus i Rågsved i Stockholm under tisdagskvällen. Hon skadades under den grova våldtäkten och tvingades uppsöka sjukhus för vård. Polisen har inte gripit någon misstänkt ännu.

DN:s Kristina Lindquist i säng med våldsvänstern

REPORTAGEDN-journalisten Kristina Lindquist var en av dem som högljuddast krävde att Nya Tider inte skulle få ställa ut på Bokmässan i Göteborg med hänvisning till ”värdegrunden”. Nu har sajten Avmaskerat avslöjat att Lindquist gift sig med den våldsbejakande vänsterextremisten Mats Runvall och skriver för DN från samma lägenhet varifrån Runvall säljer våldspropaganda.

Före detta SD-ledamot: ”Jag gav SVT öppet mål”

INRIKESMats Olsson från Östhammar satt tills helt nyligen som ledamot för Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige. Ett invandringskritiskt mejl som han skickade direkt till SVT:s redaktion där han bland annat använde ordet ”negrer” ledde dock till att han av sitt eget parti ombads lämna sina politiska uppdrag. Han lämnade självmant partiet bara någon dag senare. Till Nya Tider säger Mats Olsson att han är ångerfull, men inte riktigt av den anledning systemmedia vill framställa det som, utan för att han använde ett radikalt språkbruk när han mejlade till SVT:s journalister.

Kraven efter att migranter bränt ned sitt läger i Moria: Ta dem till Sverige

INRIKESFlyktinglägret Moria på den grekiska ön Lesbos brann ned den 10 september. Grekisk polis har gripit fem migranter, misstänkta för att ha anlagt branden. Trots detta ser det utstuderade bedrägeriet – att bränna ned sitt läger i hopp om att få transporteras till andra EU-länder – ut att lyckas. Flera europeiska länder har lovat att ta emot migranterna. Nu haglar krav mot Sveriges regering från invandringsliberala politiker, medier och akademiker om att migranterna ska transporteras till Sverige.

Språkrörskandidat erkänner: Måste våga se att vi har problem med islamism inom partiet

INRIKESMP:s språkrörskandidat Rebecka Le Moine menar att partiet behöver erkänna att det har funnits och finns problem med islamistisk infiltration samt att man behöver göra upp med hur man hanterat frågor om hedersförtryck. Det säger hon när Nya Tider wallraffar henne genom att låtsas vara en medlem.

Man gruppvåldtagen i Stockholm – sökte skydd hos ordningsvakter

INRIKESEn man har anmält att han blivit gruppvåldtagen natten till måndagen i en lägenhet i södra Stockholm. Han flydde sedan från platsen och sökte skydd hos ordningsvakter som ringde polisen.

Gå till arkivet

Send this to a friend