Skip to Content

Marine Le Pen gick till hårt angrepp mot EU:s nya migrationspakt. Stillbild: RN
FRANKRIKE

Marine Le Pen till attack mot ”Europas självmordspakt”

PappersupplaganNya Tider v. 43

Vid en presskonferens gick franska Nationell samlings partiledare Marine Le Pen till skarp attack mot den migrationspakt som EU-kommissionen presenterade den 23 september. Hon menar att förslaget är ett sätt att bjuda in miljoner migranter till Europas nationer, vilket kommer att bli dödsstöten för hela vår civilisation.

Publicerad: 22 oktober, 2020, 20:08

 • Svenska

Läs även

Den 9 oktober förklarade Marine Le Pen för de journalister som samlats i partiets högkvarter i Nanterre, i Paris västra utkant, att EU:s nya migrationspakt ”inte är ett dokument som andra”, utan att det kommer att påverka den europeiska migrationspolitiken i årtionden framöver. Hon preciserade att det är ”en organiserad plan för att översvämma Europa och dess nationer” och fortsatte:

– Med denna Pakt för migration och asyl, ett passande namn, kommer EU i tysthet införa en plan för att organisera globala migrationsströmmar från tredje världen till det påstått rika Europa, en plan för att översvämma de europeiska nationerna med migranter.

Le Pen menade vidare att pakten utgår från ett enkelt antagande, som hon med viss sarkasm delade upp i tre punkter:

– Om man inte vill ha fler illegala invandrare, räcker det att göra dem legala.

– Om man vill ha en bosättningsinvandring som regeringarna inte vill ha, räcker det att göra ”omfördelningen” av migranter tvingande.

– Om de europeiska folken inte ansluter sig till EU:s globalistiska projekt, räcker det att byta ut folken.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Tobias Svensson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Det finns bara en väg att gå – skrota EU! Det är inte nog med att länderna går på knä av alla påtvingade stängningar av samhällen i Covid-19:s namn? Genom att öppna gränsportarna på vid gavel för lågutbildade från jordens alla hörn skyndas förfallet på och samhällsupplösningen är ett faktum. Det är nu som ”räddarna” träder in på scenen med stora tilltagna lån. Räddarna är förstås finansoligarkin som ser enorma möjligheter att kuva den mest uppstudsige och där framtidsmattan formligen rycks bort under fötterna? Säg ajöss till frihet och demokrati för nu är det Ny världsordning som gäller!

 • Swatch

  Det är alltför många baroner som blev stenrika på EU-s bravader – och på folkens bekostnad.
  Så klart.
  Dessa nyrika skitstövlar kommer inte frivilligt avstå från guldkalven- och därför SWEXIT är det enda realistiska alternativet för rädda Sverige.
  Den vägen vi måste gå – och låta andra idioter finansiera Europas nya kungahus i Bryssel.

Miljöpartistisk EU-kandidat skallade och ströp elev – får villkorlig dom

INRIKESI maj förra året chockades elever på Samskolan i Saltsjöbaden då en lärare flög på en elev, skallade honom i ansiktet och enligt flera vittnen även tog stryptag på honom när han låg ner. Läraren, Pascal Mafall Fall, satt samtidigt i kommunfullmäktige för Miljöpartiet och var kandidat till EU-valet 2014. Nu har domen fallit. Politikern kommer undan med villkorlig dom därför att tingsrätten menar att han kan ha blivit provocerad av eleven och har fått motta ”hat och hot” efter händelsen – i båda fallen uppgifter som kommer endast från politikern själv.

Storbritannien påbörjar: ”Massiv grön återställningsplan”, Nytt skatteförslag: Betala för varje körd mil

STORBRITANNIENStorbritanniens premiärminister Boris Johnson har som en del av en ”Grön revolution” proklamerat slutet för alla bensin- och dieselfordon på önationen, inga nya sådana fordon får säljas från år 2030. För att täcka upp för uteblivna framtida skattein­täkter på runt motsvarande 450 mil­jarder kronor från fossilbränsledrivna fordon så vill finansminister Rishi Sunak redan nu börja pungslå brittiska bilister för varje mil de kör. Detta sker inom ramen för det FN-lanserade begreppet ”Bygga tillbaka bättre” och en tiopunktsplan för Storbritannien som Boris Johnson nu lagt fram. Nya Tider går här igenom den punkt för punkt. Flera länder runt om i världen har beslutat om eller diskuterar samma eller liknande planer.

Armenisk soldat: ”Knivhuggen i ryggen”

INTERVJUArthur Danielyan är ledare för den armeniska oppositionsrörelsen ”Adekvat”. Han anmälde sig som frivillig i Nagorno Karabach-kriget. I en intervju med Nya Tider talar han om den senaste tidens politiska turbulens i Armenien och vapenstilleståndet efter Azerbajdzjans anfall på de kristna invånarna i Nagorno-Karabach.

EU kan komma att förbjuda bensin- och dieseldrivna bilar redan 2025

INRIKESEnligt uppgifter i tysk press förbereder EU-kommissionen lagstiftning som kan göra det omöjligt att köra bilar som går på bensin eller diesel redan om fyra år.

Migranters penningtransmissioner till Västafrika nu främsta källan till utländsk valuta

UTRIKESMigranternas penningförsändelser håller snabbt på att bli den främsta källan till utländsk valuta i västafrikanska länder, visar en studie om transaktioner från Frankrike till Elfenbenskusten, Mali och Senegal.

Europeiska unionen och FN varnar Frankrike rörande pressfriheten inför ny lagstiftning

UTRIKESEU-kommissionen svarade i måndags på en förfrågan om det franska förslaget om en ny säkerhetslag genom att varna för att nyhetsmedier måste kunna ”arbeta fritt”. Detta följer på liknande kritik från FN.

USA-valet: Trump förlorade vita kärnväljare men fick fler hos minoriteterna

VALET I USADen enda etniska grupp i USA som föredrog Donald Trump framför Joe Biden var de vita. Samtidigt var det bland minoriteterna som han ökade sin röstandel jämfört med valet 2016. På grund av USA:s demografiska förändring riskerar Republikanerna på lite sikt att förlora makten permanent, men kan hålla senaten ett tag till.

Tusentals protesterade mot restriktioner runt om i Europa

UTRIKESDen 17-18 november ägde stora demonstrationer rum på olika platser i Europa mot de coronarestriktioner ländernas regeringar infört. I Tyskland, där missnöjet även gällde ändringar i smittskyddslagen, använde polis vattenkanoner och arresterade nästan 200 personer. I Tjeckien och Slovakien sammanföll demonstrationerna med årsdagen av kommunismens fall i Tjeckoslovakien.

Gå till arkivet

Send this to a friend