Skip to Content

”Jag har talat och räddat min själ” delas ut till svenskar som åtalats för ”hets mot folkgrupp”. Foto: Privat
REPORTAGE

Medaljer skickas ut till svenskar som åtalats för ”hets mot folkgrupp”

PappersupplaganNya Tider v. 30

Med början på torsdagen den 2 juli har medaljer börjat anlända med posten till svenskar som åtalats för brottet ”hets mot folkgrupp” under de senaste åren. Bakom projektet står en grupp patrioter som vill ta bort stigmatiseringen kring brottet och göra det till en hedersbetygelse – ett bevis för att man gjort motstånd mot den rådande situationen. Nya Tider har fått tag på en av initiativtagarna till projektet.

Publicerad: 23 juli, 2020, 06:11

 • Svenska

Läs även

– Vi vill framför allt att människor ska sluta vara rädda för att tala ut. Tystnad är det farligaste som finns i den rådande situationen, förklarar Anders, en av initiativtagarna till projektet ”HMF-medaljen”.

Medaljerna har skickats eller är på väg att skickas till majoriteten av de svenskar som under de senaste fem åren har dömts för ”hets mot folkgrupp”, förklarar Anders.

På hemsidan hmfmedaljen.se förklaras syftet bakom projektet närmare:

Syftet med projektet HMF-medaljen är att göra uppror mot den statliga anarkotyrannin genom att ge människor som åtalats för brottet hets mot folkgrupp stöd, gemenskap och råg i ryggen, och samtidigt ta udden ur den missbrukade rättsapparatens effektivaste och mest skändliga vapen för att avskräcka människor att kritisera den statliga värdegrunden och maktordningen eller reagera på dess konsekvenser. Detta görs genom en medalj och ett följebrev.

HMF-medaljen delas ut till svenskar som åtalats för ”hets mot folkgrupp”. Foto: Privat

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Dacke

  Ett hedervärt initiativ tycker jag. Vet inte om man kan få medaljen om man citerar stycken ur gamla böcker? Tänker närmast på en beskrivning av en person i ”The Clansman” (1905) eller som den heter på svenska ”Vita Ryttare”? Som vi alla vet kan vi kalla en vit för grobian, apa, urskogsmänniska, hel/halvidiot o.s.v. utan några rättsliga åtgärder, men försök att kalla någon utanför Europa samma saker? Det lär inte ta lång tid innan du blir inkallad till domstol för HMF?

  • Varmlandstok

   Kineser och japaner går nog att förolämpa i svenska media utan påföljder.

   • Dacke

    Försök med guling?

    • Maja Dacke

     Kanariefågel ..?

    • latmask

     Gulingarna är smartare än vi, vi bör respektera dem.

   • Maja Dacke

    Varför skulle man det – ingen anledning …

  • RL, Vallentuna

   En medalj att verkligen vara stolt över !!!

  • BrunoKarluno

   Ja det visar bara hur sjuk denna lagstiftning är. Den hör definitivt inte hemma i ett land som vill hävda att den är en demokratisk rättsstat. I en sådan är alla lika inför lagen, så är ju inte fallet med HMF.
   Som förutsätter att de etniska svenska befolkningen som forfarande (men hur länge?) utgör majoriteten inte kan utsättas för något hets. Det vill säga att kalla en svensk för ”svennejävel” eller ”hora” är helt okey om man är invandrare i detta land. Hur absurt kan det bli??

   • birgerr

    en lista kommer över vilka som fått medaljen kommer att upprättas som gjorts med aron flams böck samt konfiskeras

 • Mr. Bilbo

  Fantastiskt bra initiativ, ett kreativt ljus i mörkret. Bravo!

 • Mr. Bilbo

  Sätt gärna upp en lista på hjältarnas förnamn och hemort så kan vi ordna en crowd funding för våra hjältar som vi gjorde för den Gotländske krigaren (tandläkaren).

 • RL, Vallentuna

  Underbart – Jag hade gärna donerat en slant. Men…jag inser att dessa hjältar bakom medaljen måste skydda sig från infiltratörer från typ afa-expo . Man kan inte vara nog försiktig. Fiendens ondska är monumental. Det finns ingen gräns för regimens grymhet. Kollaboratörerna ,juridikfront, expo, näthatsgranskare, etc.etc är totalt hänsynslösa.

  • Jimmy P

   Som jag ser på saken, alla dessa skumma organisationer och Quislingar som verkar i bakgrunden med regeringens välsignelse och fullt medverka, skulle försvinna ganska snabbt om SVENSKA BEFOLKNINGEN
   ville ändra på detta.
   Men det verka inte vara så! Dom gräver huvudet i sanden och håller sig på avstånd. Vill varken se eller höra vad som händer i det här landet. Dom röstar på Löfven och patrasket som driver landet till avgrunden
   Tills utvecklingen kommer ifatt dom. Även avrättningen av tusentals äldre har lyckats väcka dom…
   SVENSKARNA i stugorna kommer att vakna för eller senare. Men vi är farlig nära to The point of NO return.

  • birgerr

   ja det gäller ju deras överlevnad

 • samuelafugglas

  Utmärkt initiativ, det kommer att stärka svenska folket till ett liv efter den förödande SOCIALISMEN.
  Hoppas att jag under min livstid kan kvalificera mig, åtminstone till ett ”klistermärke”.

 • birgerr

  man får hoppas att det blir många fler som vill ha medaljen

 • latmask

  Det är också viktigt att uppmärksamma folk på den andra sidan, t ex Tomas Åberg.

 • Honk

  HMF är en dålig lag, men vissa som har dömts har inte sagt saker som är försvarbara eller hedervärda. Förvirra inte detta med att jag skulle påstå att det är bra att de har dömts – jag tycker man ska kunna säga riktigt usla saker utan att åka i fängelse då det inte är statens sak att bedöma vad man får och inte får säga. Jag hoppas bara att man väljer noggrant vilka man väljer att skicka medaljerna till.

  • KrugalSvylse

   Står ju i artikeln att man sållar bort vissa, men samtidigt medvetet sållar bort så få som möjligt, och varför.

 • Bergeloo

  Sverige kallas förr,, ett fritt land där du får säga din mening,,så är det inte längre
  Sverige är ett bolsjevikiskt/judiskt styrt förfallsland där det mesta kommer att gå i allmänt förfall
  så länge sosialbidragen betalas ut kommer inga protester,

12-årig flicka ihjälskjuten av gängkriminella

INRIKESNatten mot söndagen sköts en 12-årig flicka ihjäl vid en bensinmack i Norsborg i Botkyrka kommun söder om Stockholm. Skjutningen menas ha varit en så kallad ”drive-by-skjutning” där gängkriminella kört förbi bensinmacken och öppnat eld mot andra gängmedlemmar men missat och istället dödat den unga flickan.

EU klubbade återhämtningsfond och dubblar sin budget

UTRIKESTidigt på morgonen den 21 juli skrev EU-ländernas regeringschefer på avtalet om den nya långtidsbudgeten och den så kal­la­de återhämtningsfonden för EU, efter ett historiskt långt maratonmöte över mer än fyra dygn. Den senare har lanserats som ett stöd för återuppbyggnad till länder som drabbats hårt av coronapandemin. Konstruktionen innebär att EU:s budgetramar i det närmaste dubbleras, med lånade pengar, under tre år. Förändringen är fundamental och marknadsförs som ”Nästa generation av EU” – utan att ställas under demokratisk prövning.

2022 rullar politikertåget till Bryssel

INRIKESRegeringen har beslutat ge Trafikverket i uppdrag att upphandla två olika utrikes nattåg, det ena Stockholm – Hamburg och det andra Malmö-Bryssel. Eftersom det inte tillåts att upphandla dessa på tysk sträcka förväntas vinnande tågföretag ta risken från dansk-tyska gränsen. Hamburg-tåget från Stockholm välkomnas av många, men Brysseltåget från Malmö ses istället som något politikerna ger sig själva i present.

Katolsk kyrka i Ystad utsatt för stenkastning av ungdomsgäng

INRIKESLördagen den 26 juli utsattes Sankt Nikolaikyrkan i den skånska staden Ystad för stenkastning av ett mindre ungdomsgäng – mitt under pågående mässa. Vittnen såg åtminstone tre ungdomar springa från platsen, men kyrkoherde Eugeniusz Machica säger till Nya Tider att han just nu inte vet om det handlar om ett muslimskt invandrargäng eller inte.

Par skyddade sitt hus – blev av med sina vapen

UTRIKESParet Mark och Patricia McCloskey skyddade sin villa mot svarta BLM-aktivister som brutit sig in på deras tomt. Paret visade att de var beväpnade och fick till slut de aggressiva aktivisterna att ge sig av. Nu har dock polisen konfiskerat parets vapen och utreder deras agerande.

Hatstorm mot veganföretagare – ville stoppa hatet mot vita – Nu mister Seitanfoods sina största leverantörer

UTRIKESNikolaos Pizanias är företagaren inom veganska livsmedel som kritiserade det kaos som följde i spåren av Black Lives Matter-protesterna. Pizanias skrev inlägg i sociala medier om ”hatet mot vita”, som han själv anser måste få debatteras. Inom loppet av några timmar hade han mist samtliga större kunder till sitt företag och tvingas nu avveckla sin verksamhet. Företagaren riktar kritik mot den åsiktskorridor och politiska ängslighet som han anser blir allt mer framträdande i Sverige, inte minst inom veganrörelsen. Nättidningen Exakt24 träffade Pizanias för en intervju.

Vit kvinna skjuten efter att ha sagt ”All lives matter”

USADen 5 juli sköts 24-åriga Jessica Doty Whitaker till döds i Indianapolis i den amerikanska delstaten Indiana, efter att ha hamnat i gräl med en grupp svarta personer som skanderat ”Black Lives Matter”.

Kvinna våldtagen två gånger – av olika män

INRIKESEnligt polisen så har två våldtäkter ägt rum i Västerås i lördags och enligt uppgifter skall det röra sig om en kvinna som först våldtogs på en plats för att sedan när hon sökt hjälp bli våldtagen igen.

Gå till arkivet

Send this to a friend