Skip to Content

Malmö. Foto: Wikipedia
NOTIS

Misstänkt gruppvåldtäkt i Malmö

Digital utgåva

En kvinna blev gruppvåldtagen i helgen av fyra män i en bostad i centrala Malmö och hotades även med våld om hon gick till polisen enligt en polisanmälan. Nu har en 28-årig man med ett långt belastningsregister häktats.

Publicerad: 27 oktober, 2020, 09:01

  • Svenska

Läs även

Gruppvåldtäkten som anmäldes till polisen skall ha skett i en bostad i centrala Malmö vid 10-tiden på lördagsförmiddagen.

– Det är händelser som skall ha inträffat i en lägenhet. Hur långt förloppet är vill jag inte gå in på, säger kammaråklagare Magnus Pettersson till Sydsvenskan.

Polisen kunde gripa en av polisen välkänd 28-årig man med långt belastningsregister, främst för missbrukarrelaterad brottslighet, och tre andra män kopplade till den misstänkta gruppvåldtäkten.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend