När polisen gråter

Nyligen brast en polisman i gråt då han intervjuades av SVT om gängbrottsligheten i Göteborg, närmare bestämt de kriminella nätverk som utpressar företagare på ”beskyddarpengar”. Främst invandrade företagare, får vi höra i intervjun, även om det saknas statistik på den saken.

Polisen, Ulf Boström, är en ”integrations­polis” som arbetat i invandrartäta områden i nordöstra Göteborg i 16 år. Och han gråter nu över massinvandringens konsekvenser. Men givetvis utan att man säger rakt ut att det är invandrare som begår de här brotten – medan man däremot är noga med att påpeka att det är invandrare som drabbas.

När får vi se en polis gråta över Elin Krantz som våldtogs och mördades? Över Jenny och Linda som blev gruppvåldtagna och svårt misshandlade? Över Tommie Lindh som mördades eller hans väninna som sedan blev våldtagen i hans blod? Över de tusentals och åter tusentals svenskar som drabbats av långt, långt mycket värre saker än Mustafa som tvingas överlämna del av dagskassan för sin kiosk eller restaurang till kriminella invandrare?

Man kan förstås hävda att mångkulturen är politikernas fel, och att polisen inte ska ta politisk ställning, men det gör man förstås – hela tiden. Man gör det genom att vika sig platt för vänstermedia och vägra lämna ”etniska” signalement, genom att ha särskilda ”hatbrottsgrupper” samtidigt som våldtäktsanmälningar läggs på hög på grund av ”resursbrist”.

Man gör det genom att gå i Pridetåg i uniform och genom att aktivt försöka rekrytera så många invandrare som möjligt. Och man gör det genom att aldrig nämna elefanten i rummet, massinvandringen, som ett problem medan man däremot inte har några problem med att peka ut ”segregationen” som en sådan.

Allt detta är förstås inte vanliga polisers fel. Politiserade och odugliga polisledningar är däremot i högsta grad en del av problemet. Och möjligen ”integrationspoliser”, ”hatbrottsutredare” och andra som spelar med i det politiskt korrekta spelet.

Under veckan som gick mördades polismannen Andreas Danman, 33, i invandrarghettot Biskopsgården i Göteborg. En 17-årig somalier är gripen för mordet. Återigen är det de vanliga svenskarna, i det här fallet en polis som bara försökte göra sitt jobb, som betalar priset för makthavarnas – inklusive politiskt tillsatta eller karriärhungriga polisledningar – inkompetens och feghet.

Den alternativa nyhetssajten Nya Riks intervjuade pappan till den mördade polisen, och han säger det både tydligt och hjärtskärande:

– Hela svenska samhället är i kaos och nu var det min grabb som råkade hamna i kaoset. Den snällaste finaste människa. Han skulle bli farsa. De skulle bygga hus.

– Jag fick SMS av statsministern och vissa partiledare som beklagar sorgen, men de sitter på Lidingö och sina palats. Vi har en grabb som har gått bort. Det är skillnaden.

När ska politiker och karriärister börja tänka på hur deras politik drabbar vanligt folk? Är det så enkelt som att de själva måste bli utsatta för att de ska sluta kalla folk som protesterar rasister?

Fredrik Kärrholm, tidigare polis, numera säkerhetsanalytiker och skribent i borgerliga SvD och GP, klagar i en serie inlägg på Twitter några dagar före mordet, som han följde upp med en artikel i SvD under rubriken ”När kaoset kommer till fina gatan”, att förorten kommit till de svenska reservaten.

Det handlar om Strandvägen, en exklusiv gata med dyra bostadsrätter i Stockholm, där invandrargängen nu lever busliv på kvällarna. Kärrholm skriver att han inte längre känner sig trygg där han bor.

Längs gatan åkte bilar fram och tillbaka i höga hastigheter. Rödljus respekterades inte. Från bilarna parkerade på kajen spelades störande musik. Killar på elsparkcykel körde hänsynslöst och i full fart provocerande nära. Uteslutande möttes jag av argsinta och hotfulla blickar.

Stämningen på kajen var raka motsatsen till den harmoniska sommarnatt Monica Zetterlund sjöng om i Sakta vi gå genom stan. Doft av hö från en ljuv skärgårdsö var ersatt med påträngande stank från cannabis. Kajen var stökig, nedskräpad och präglad av asocialt dominansbeteende. /…/

I höjd med Skeppargatan passerade jag en sista klunga av män med aggressiv uppsyn, som inte gjorde minsta ansats till att bereda någon väg. Jag fortsatte hemåt utan någon större lust att denna sommar ta en till kvällspromenad längs Strandvägskajen.

Det här är vad många mindre välbeställda svenskar känt när deras bostadsområden gradvis tagits över av invandrare – fast mycket värre. De stökiga invandrarna är åtminstone inte bosatta på Strandvägen.

Kärrholm är dels välbeställd, dels en före detta polis som säkert kan ta vara på sig om det kommer till handgripligheter. Men han vågar inte säga ifrån.

Varför ska vanliga svenskar acceptera den här situationen över huvud taget? Det finns förstås tuffa svenskar som inte har några problem att gå emot stöddiga utlänningar med ”dominansbeteende”, men kvinnor, barn, gamla då? Ska vi försätta dem i fara? Eller för den delen, ska vi förstöra våra fina sommarnätter i Stockholm och göra dem till en obehaglig upplevelse, bara för att Reinfeldt vill öppna sitt hjärta och Löfven-regeringen ”har varit naiva”?

Ja, just det. Journalisterna, politikerna och diverse skrupelfria karriärister – ordet ”PK-etablissemanget” funkar fint i sammanhanget – har redan förstört möjligheterna för miljoner svenskar att njuta av en fin sommarnatt. Strandvägen är bara lite efter. Borde vi kanske vara glada över att invandrarna ”bryter segregationen” och ser till att de spännande kulturmötena även kommer överklassen till del?

Nej. Man kan hoppas att fler välbeställda svenskar vaknar upp när de plötsligt finner sig själva ”berikade” av de kulturyttringar Fredrik Kärrholm beskriver, men i slutändan gör två fel inte ett rätt. Svenskarna förtjänar helt enkelt att ha sitt land ifred.

Vi måste se till att de får det. Och vi får inte, som ovannämnda poliser, gå som katten kring het gröt. Att hela tiden kämpa mot de problem som invandringen orsakar är som att försöka pumpa vatten ur ett läckande fartyg och strunta i att täppa till hålen – man kan hålla skutan flytande ett tag, men inte i all evighet.

Den enda lösningen är invandringsstopp och repatriering av utomeuropeiska invandrare. Eller som Expressen uttryckte det en gång i tiden (chefredaktören fick sparken av Bonnier för tilltaget, trots att han bedyrade att det inte var hans egen åsikt utan läsarnas): Kör ut dem!

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.nu) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

🟠 Apple har fått backa och meddelar att man avvaktar med att söka igenom användarnas filer och krypterade chattar i jakt på barnporr. Kritikstormen som blåst upp mot företaget blev för stor och Apples argument för genomskinligt. Det är dock tydligt att tanken på att snoka i användarnas privata bilder finns kvar. Det är viktigt att inte tillåta kontrollsamhället ta detta kliv framåt. Den som tror att det skulle sluta där begår ett stort misstag.

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

🟠 OPINION: Susanne Nyman Furugård Många har reagerat emot att Folkhälsomyndigheten nu tillåter att barn från tolv års ålder injiceras med de experimentella covidsprutorna utan föräldrarnas samtycke. Men få har upprörts över det nya S-förslaget om att barn från två års ålder automatiskt ska skrivas in i förskolan utan föräldrarnas samtycke. Tystnaden i det senare fallet beror på att de flesta föräldrar sedan länge har accepterat en familjepolitik som går ut på att de ska lämna ifrån sig makten över och ansvaret för sina barn från cirka ett års ålder. Detta har banat väg för de senaste två framryckningarna mot ett totalt omyndigförklarande av alla föräldrar.

Ej redaktionellt material

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Tänk på att du är juridiskt
ansvarig för dina kommentarer

Läs även:

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

🟠 Apple har fått backa och meddelar att man avvaktar med att söka igenom användarnas filer och krypterade chattar i jakt på barnporr. Kritikstormen som blåst upp mot företaget blev för stor och Apples argument för genomskinligt. Det är dock tydligt att tanken på att snoka i användarnas privata bilder finns kvar. Det är viktigt att inte tillåta kontrollsamhället ta detta kliv framåt. Den som tror att det skulle sluta där begår ett stort misstag.

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

🟠 OPINION: Susanne Nyman Furugård Många har reagerat emot att Folkhälsomyndigheten nu tillåter att barn från tolv års ålder injiceras med de experimentella covidsprutorna utan föräldrarnas samtycke. Men få har upprörts över det nya S-förslaget om att barn från två års ålder automatiskt ska skrivas in i förskolan utan föräldrarnas samtycke. Tystnaden i det senare fallet beror på att de flesta föräldrar sedan länge har accepterat en familjepolitik som går ut på att de ska lämna ifrån sig makten över och ansvaret för sina barn från cirka ett års ålder. Detta har banat väg för de senaste två framryckningarna mot ett totalt omyndigförklarande av alla föräldrar.

Europa i dag – Frankrike, Polen och Österrike i fokus

Europa i dag – Frankrike, Polen och Österrike i fokus

🟠 KRÖNIKA Europeiska kommissionens gigantiska byggnad i Bryssel frontar med en lika gigantisk bild föreställande en ung kvinna på språng. Texten lyder Next generation EU. Det är den nya, plausibelt nog gröna generationen som ska ta över. Politiska debatter och demonstrationer avlöser varandra och ministerrockader äger förvånansvärt rum samtidigt.

Nyhetsdygnet

Jihadistarmén landstiger i Göteborg

🟠 Recension av böckerna Perfekt storm och Landet som ingen ägde av Arne Weinz Många uppskattar romaner med textlig lättillgänglighet inklusive eventuellt förekommande undertoner, psykologiska dimensioner och mångfacetterade orsakssamband. Alla författare har inte förmågan att skriva med dessa kvaliteter men det har Arne Weinz. När jag började läsa Perfekt storm visste jag inte särskilt mycket om författaren men blev glatt överraskad och imponerad.

The Great Reset – en ”konspirationsteori” skriven av World Economic Forum

🟠 Begreppet ”The Great Reset” lanserades under förra årets nedstängningar av samhället och en bok med samma titel var mystiskt nog färdig att tryckas redan i juli 2020, knappt fyra månader efter att hela Europa förvandlades till ett ödelandskap, där folk fick sitta inlåsta i sina hem. Då BBC så sent som den 22 november 2020 kal­la­de begreppet ”The Great Reset” för en ”konspirationsteori” – trots att boken fysiskt finns och går att köpa – så är det värt att titta närmare på vad som planeras för framtiden av mer eller mind­re dolda personer som samverkar med världens mäktigaste globalister. Ett litet axplock av alla deras planer redovisas i denna recension.

Underhållande om Leninbesatt hotellägare

🟠 Kapitalister som hyllar Lenin? Ja, i Sverige finns en hotellägare som gjort sig känd för att vara ett stort fan av Lenin, som instiftade Leninpriset och som ekonomiskt stöttat Jan Myrdalsällskapet – Lasse Diding. Journalisten Per Nygren har skrivit underhållande om Diding och hittar många bisarra detaljer, men enligt Nya Tiders recensent missar Nygren, trots ett gediget grävande arbete, viktiga frågor som hade gjort boken mer relevant för allmänheten.

Studier av asteroid bekräftar – värd ofantliga 88 triljoner kronor

🟠 VETENSKAP Asteroiden 16 Psyche har enligt nya studier och värmemätningar konstaterats innehålla ofattbara mängder dyrbara metaller vars samlade värde vida överstiger jordens samlade BNP. Bara asteroidens järninnehåll skulle med dagens värde motsvara 88 triljoner kronor, en summa som skrivs med 18 nollor. NASA planerar att skicka sonder för att studera asteroiden år 2026 och upptäckten öppnar upp för framtida gruvdrift av asteroider för att täcka jordens samtliga mineralbehov – för all överskådlig framtid.

Vetenskapliga Nobelpris i klimatkampens tecken

🟠 Syukuro Manabe, Klaus Hasselmann och Giorgio Parisi delar på fysikpriset för sitt arbete med komplexa system – bland annat för att kunna modellera jordens klimat och den globala uppvärmningen. Samtidigt delar David Julius och Ardem Patapoutian medicinpriset för att ha identifierat receptorer som gör det möjligt för kroppens celler att känna temperatur och beröring. Kemipriset går till två forskare som utvecklat tekniker för att påskynda och kontrollera kemiska reaktioner. Benjamin List och David MacMillan delar priset för att ha utvecklat billiga, miljövänliga organiska katalysatorer.

”Spermageddon”: Kommer västvärldens människor att kunna fortplanta sig år 2050? – Hormonstörande ämnen pekas ut som ansvariga för drastisk nedgång i spermie- och äggkvalitet

🟠 För några år sedan kom en chockerande rapport om att spermiekvaliteten hos västerländska män sjunkit med nästan 60 procent mellan 1973 och 2011. Även testosteronnivåerna har visat sig vara minskande. Nu har forskaren bakom studien, doktor Shanna Swan, gett ut en bok om orsakerna, och pekar ut de hormonstörande ämnen som finns i allas vår vardag. Medan den uppmärksammats av internationella medier är det helt tyst om den i Sverige.

Nils Bejerot

🟠 Han startade kriget mot knarket. I år skulle psykiatern och forskaren Nils Bejerot ha fyllt 100 år. Han grundade Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle (RNS) och kom att bli känd som den ”svenska narkotikapolitikens fader”. Hans nolltolerans mot narkotika på 1960-talet väckte dock vänsterns vrede och media vände honom ryggen.

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Kundtjänst
Tel: 08-410 677 70
kund[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Redaktion
redaktion[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Artiklar (RSS)
© 2021 Nya Tider. Med ensamrätt. Nya Tider ges ut av AlternaMedia AB.

Ansvarig utgivare: Vávra Suk. Bankgiro: 108-0357.

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.