Skip to Content

Nils-Erik Hennix.

Nationalist underhöll pensionärer- Aftonbladet vill få honom avskedad

Digital utgåva

Den inom nationalistiska kretsar välkände tidigare politikern med bakgrund i Nationaldemokraterna som skrivit flera böcker och hållit föredrag har på senare år vidareodlat sin passion för svenskarna. Genom att ställa upp för pensionärer i Varbergs kommun och hålla i musikaliska underhållningar med tema kring Wien spred han mycket glädje för de äldre. Men det kunde inte Aftonbladet acceptera och nu är han uthängd och kommunen ifrågasatt för att de lät någon med "fel" åsikter roa pensionärer.

Publicerad: 1 januari, 2018, 21:35

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Bossebuss

  Älska ditt land, försvara ditt folk och hem, så får du en sabla stor käftsmäll av det politiskt korrekta etablissemanget.
  Ja, det är faktiskt värre i Sverige än det varit i DDR, för då visste folket vad som gällde! Den Östtyska regimen dolde inte vad de höll på med, så därför kunde östtyskarna rätta sig efter statens förtryck.
  Så när ska svenskarna vakna? När ska de börja förstå att det är något väldigt, väldigt sjukt i det här landet när ansvariga företrädare har fräckheten att jämföra kärlek till det egna landet och folket med ISLAMISM!! Och dessutom påstå att en skön kväll med och om Wienermusik för våra gamla och hur man bara har oförskämdheten att koppla ihop detta med islam och med rasistiska imamers våldspredikande i den svenska moskéerna? Eller med en helt öppen Leninistisk föredragshållare och vad denna person som företrädare för en våldsförhärligande mördarregim och vad den har av miljontals lik i sin garderob.
  Hur många “lik” har Nationaldemokraterna i sin garderob? Hur många lik har Svenskarnas Parti i sin garderob? INGA!!
  Så tala om fördomar!
  För det verkar ju som om att det nu är rasism att försvara ditt eget hem, din familj och det och alla dom som står dig närmast, t ex den svenska kulturen, vår historia, våra seder och bruk samt allt vad vi svenskar tillsammans med andra svenskar under generationer byggt upp och också dyrt fått betala för?
  Tydligen?
  Aftonbladet och Varbergs kommun borde skämmas. Men det är något de aldrig förstått. De tror att det är något man ska lägga på smörgås??

 • lelle

  Ja jisses, då kan väl inte jag som prenumerant på Nya Tider gå ner och roa de gamla på ålderdomshemmet heller!

Medborgarrättsjurist räddade Sienna när rättsstaten svek

RÄTTSVÄSENDETEfter fem år i Sverige är hon tungt skuldsatt och hotad om utvisning ur landet – på grund av bedrägeri.

Konstnären Dan Park får fängelse – för konst som menas ”hetsa mot folkgrupper”

INRIKESDen kontroversielle gatukonstnären Dan Park döms till fyra månaders fängelse för brotten hets mot folkgrupp och förtal i hovrätten.

Könsbytare ångrar sig

INRIKESEn av världens ledande kirurger specialiserad på könskorrigering larmar nu om stigande siffror med människor som bytt kön och sedan ångrar sig. Enligt doktor och professor Miroslav Djordjevic handlar det om tusen­tals könsbytare som vill byta tillbaka till sitt biologiska kön. Samtidigt är ämnet känsligt för etablissemanget, och universitet försöker tysta ned studier om ångrarna av rädsla för kritik från politiskt korrekta krafter.

Rättegång avslutad mot medlem i romsk åldringsbrottsliga (nej, inte samma)

INRIKESSamtidigt som åtalet mot åtta romer för åldringsbrott förbereds i Halmstads tingsrätt, avslutas rättegången mot en av de män som ingått i en annan romsk liga, även den specialiserad på att begå brott mot svaga och utsatta äldre människor.

Romsk liga specialiserade sig på stölder mot äldre kvinnor

INRIKESÅtta romer från Tjeckien sitter häktade och kommer inom kort att åtalas vid Halmstads tingsrätt för en lång rad grova stölder. Inte mindre än 45 svenska kvinnor, de flesta av dem äldre och/eller handikappade, står som målsägande efter att ha fallit offer för ligan, men brottsoffren är troligen många fler.

Filipstad knäckt av asyl- och anhöriginvandringen

INRIKESEn av de kommuner vars ekonomi drabbats hårt av den omfattande asyl- och anhöriginvandringen är Filipstad. Av de drygt 10 000 invånarna har nu över 2 000 utomeuropeisk bakgrund, och av dessa saknar 90 procent egen försörjning. Kommunchef Claes Hultgren berättar för Nya Tider att Filipstad redan 2012 försökte ta upp problematiken som uppstår när en liten kommun får en stor etablering av asylinvandrare.

Sexualbrott hett debatt­ämne i riksdagen

INRIKESI riksdagen blev sexualbrott och tvångsäktenskap ett hett debattämne den 11 april. Sverigedemokraterna krävde straffskärpningar för såväl sexualbrott som tvångsäktenskap. Vänsterpartiets Linda Snecker fick utstå hårda ord på sociala medier efter att hon påstått att kvinnor ser varje man som en våldtäktsman.

”Oskyldiga ungdomar” från Lamottes livesändning åtalade för grova brott

INRIKESLokalbefolkningen i Staffanstorp vittnade om otrygghet i centrum och pekade ut ett ungdomsgäng. Men anklagelserna avfärdades som "rasism". Nu åtalas ungdomsgänget för grova brott.

Gå till arkivet