Skip to Content

GIDEON VAN MEIJEREN, 33, är en nederländsk tjänsteman och politiker. Han företräder det nationalkonservativa Forum voor Democratie (FvD) i representanthuset sedan den 31 mars, efter att vunnit sin plats vid riksdagsvalet som hölls i Nederländerna den 15-17 mars. Han har också en plats i provinsen Sydholland, där städerna Haag och Rotterdam ligger, och arbetade tidigare som en lagstiftande advokat för regeringen. Van Meijeren har även genomgått officersutbildning och arbetade i 3,5 år som IT-specialist i nederländska försvaret. Det idag globalist-kontrollerade Wikipedia skriver negativt om honom och där kan vi bland annat läsa att han begått brottet att krama en kvinnlig parlamentsledamot: I representanthuset bröt van Meijeren mot sociala distansregler – som gäller på grund av Covid-19-pandemin – efter ett premiärtal i parlamentet av kollegan Simone Kerseboom, då han gratulerade henne genom att kyssa och krama henne. Här syns van Meijeren när han påtalar att globalister som Klaus Schwab ”ser corona-krisen som ett utmärkt tillfälle att ’återställa’ [reset] vår värld”. Stillbild: FvD
NEDERLÄNDERNA

Nederländernas parlament: Premiärminister Mark Rutte ertappas med grov lögn… inför rullande kamera

PappersupplaganNya Tider v. 31

Under en frågestund ställs Nederländernas statschef, som tvingat befolkningen till hårda covid-restriktioner, mot väggen av den nationalistiske parlamentarikern Gideon van Meijeren (FvD). Den amerikanska konservativa nyhetssidan Breitbart beskriver i en opinionstext honom som en ”hjältepolitiker” som ”skoningslöst förgör” den nederländske premiärministern. Therry Baudet, partiledaren för FvD, presenterade videon från händelsen med orden ”TITTA! Gideon van Meijeren avslöjar LÖGNAREN Rutte”. Premiärministern, som går under öknamnet ”Teflon-Mark”, förnekar under utfrågningen att han har någon kännedom om globalist­handboken COVID-19: The Great Reset. Detta trots att han är en flitig besökare i globalistsammanhang. Rutte skänker också miljarder av folkets skatte­pengar till den nu mest aktuella delen av globalist­agendan, att få hela världens befolkning injicerad.

Publicerad: 4 augusti, 2021, 17:17

  • Svenska

Läs även

Nederländernas premiärminister Mark Rutte, som utmärkt sig för att propagera för hårda covid-restriktioner och massvaccinationer, har avslöjats med att ljuga inför hela parlamentet. Ruttes lögn på en direkt fråga från en parlamentariker finns även dokumenterad på video. Det hela inträffade när lagstiftaren Gideon van Meijeren ställde premiärministern mot väggen gällande hans samröre med globalister och då speciellt World Economic Forums grundare och ordförande Klaus Schwab, som skrivit boken COVID-19: The Great Reset (se bokrecension i NyT v.22/2021).

Van Meijeren är företrädare för nationalkonservativa Forum för demokrati (FvD), vars partiledare Therry Baudet nyligen i samma parlament avslöjade att de pågående covid-restriktionerna, som hela världen underkastats i snart 18 månader, i detalj fanns beskrivna i ett över tio år gammalt framtidsscenario skapat av globaliststiftelsen Rockefeller Foundation. Se artikeln ”Holländsk partiledare chockar parlamentet: Exponerar en globalistisk komplott att använda pandemin för ’lydnadsträning’” i NyT v.28/2021. Baudet sade då bland annat:

– Enligt Lock Step-scenariot har vi mycket mer att se fram emot: ”Även efter att pandemin var över”, skriver forskarna, ”skulle den auktoritära kontrollen vara kvar, med övervakning av medborgarna och deras aktiviteter, och de skulle till och med intensifieras”. I denna rapport från 2010 antyds till och med Climate Lockdown [sv: Klimatnedstängningar].

MARK RUTTE, 54, är Nederländernas premiärminister sedan 14 oktober 2010 och tillika partiledare för liberala Folkpartiet för Frihet och Demokrati (VVD). Ett partinamn hans kritiker menar går stick i stäv med det covid-­tyranni som Nederländerna tidvis fått uppleva sedan början på 2020 under hans styre. Rutte är en globalist som bland annat deltagit på de kontroversiella Bilderbergmötena. Senaste gången han utmärkte sig var i slutet på juni, då han sade att hans personliga åsikt är att ”Ungern inte har någon plats i EU”, efter att landet förbjudit propaganda för homosexualitet i skolor. Ungrare som anklagat Rutte för att gå i globalistmiljardären Georges Soros ”ledband” blev rasande när den nederländske statschefen dessutom tyckte att Ungern, genom sin olydnad mot EU, ”skulle tvingas ner på knä”.
Här syns Rutte just när han leende bedyrar att han inte känner till Klaus Schwabs handbok COVID-19: The Great Reset. Leendet skulle dock snart försvinna. Stillbild: FvD

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Christer Ericsson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Hijabförbudet i franska skolor är en framgång

UTRIKESFinns det ett samband mellan att förbjuda hijab i skolan och att frigöra unga muslimska kvinnor frågade sig den franske ekonomen och sociologen Eric Maurin. Svaret är bevisligen ja. I Frankrike har hijabförbudet blivit en framgång.

Ungdomsval gav NPD 20 procent men SPD vinner de vuxna i Mecklenburg

UTRIKESI Mecklenburg-Vorpommern är det idag delstatsval samtidigt som förbundsdagsval. Socialdemokraterna (SPD) väntas göra ett bra val. Men ungdomarna är högerradikala i nordöst, avslöjade en opinionsundersökning – i universitetsstaden Greifswald valde 20 procent NPD i skolvalet U18.

Polistillslag mot NPD-kontor i Berlin dagar innan valet

UTRIKESBara några dagar före Förbundsdagsvalet och det för NPD viktiga delstatsvalet till Berlins representanthus Abgeordnetenhaus, misstänks en partifunktionär för sexualbrott och polisrazzior genomfördes mot partikontoret. NPD försvarar sin medlem mot anklagelserna vilka ses som falska.

”Politisk konst” både bredare och friare i Polen än i Sverige

LARS VILKS SKRIVER I NYA TIDERLars Vilks skriver om den prestigefyllda utställningen ”Politisk konst” på U-jazdowski Centre for Contemporary Art i Warszawa, där han ställer ut tillsammans med Dan Park och en rad andra konstnärer som också är förhindrade att ställa ut i sina hemländer.

Norge klassar om Covid-19: Inte farligare än vanlig influensa

UTRIKESI Sverige behandlas Covid-19 i massmedierna som en mycket farlig sjukdom inför vilken massvaccinering och kraftiga restriktioner för hela samhället applåderas trots få döda bortom riskgrupperna. Men i Norge har man nu beslutat sig att behandla den som andra luftvägssjukdomar, likt influensa och RS-virus, eftersom den enligt norska folkhälsoinstitutet inte längre är farligare än dessa.

Biden vill tvinga amerikaner att vaccinera sig: ”Vårt tålamod är på upphällningen”

USAI ett tal den 10 september utmålade USA:s president Joe Biden ovaccinerade amerikaner som ett hot mot de vaccinerade och förkunnade att uppemot 100 miljoner amerikaner nu ska tvingas att ta sprutan, annars hotar han att straffa dem. Talet har kal­lats ”skrämmande” och har fått oppositionen att sluta sig samman för att bekämpa vad man menar är diktatoriska åtgärder.

Ny dansk lag: 25 kriminella utlänningar har snabbutvisats ur Danmark

UTRIKESMed stöd av den danska regeringens nya repatrieringspolitik har myndigheterna fått bättre möjligheter att omedelbart deportera utvisningsdömda utlänningar som avtjänar ett kort straff. Det har lett till 25 snabbutvisningar på drygt tre månader.

CNN: ”Vita rasister” kan inspireras av talibanerna

USAEfter talibanernas seger i Afghanistan hävdar nu CNN att ”vita rasister” i USA hejar på talibanerna och hoppas på att kunna göra något liknande på hemmaplan. I sin senaste uppdatering av hotbilden hävdar USA:s departement för inrikes säkerhet (DHS) att ”inhemsk extremism” i form av vaccinskeptiker och de som tror att Donald Trump förlorade valet på grund av valfusk utgör ett större hot än islamister.

Gå till arkivet

Send this to a friend