Skip to Content

PROFESSOR LUC MONTAGNIER, född 18 augusti 1932 i Cabris, Frankrike, är en framstående fransk forskare vid Institut Pasteur som tillsammans med Françoise Barré-Sinoussi och Harald zur Hausen vann 2008 års Nobelpris i medicin (t.h.) för upptäckten att det är HIV-viruset som orsakar sjukdomen aids. Institut Pasteur, Pasteurinstitutet, är en fransk privat stiftelse som ägnar sig åt forskning i biologi, mikroorganismer, sjukdomar och vacciner. Det världskända institutet har varit framgångsrikt med att upptäcka nya sjukdomar, framför allt infektioner. Det var här som HIV-viruset upptäcktes, och här har vaccin och mediciner mot till exempel difteri, tuberkulos, influensa, gula febern och pest tagits fram sedan det grundades 1887. Stillbild: Hold-Up Media, Infällt foto: The Nobel Foundation
COVID-19

Nobelpristagare avslöjar: Covid-vaccinen ”skapar varianterna”

PappersupplaganNya Tider v. 22

Den franske virologen och Nobelpristagaren i medicin Luc Montagnier kom med flera sensationella avslöjanden i en intervju nyligen. Han beskriver massvaccinationsprogrammet som nu i rasande tempo påtvingas människor världen över som ”ett oacceptabelt misstag” som kommer att omskrivas ”i historieböckerna”. Den välrenommerade virologen varnade även för att vaccinationerna kommer att leda till potentiellt dödliga cytokinstormar. Han sällar sig därmed till en växande skara namnkunniga experter som varnar för samma potentiella katastrof. När intervjun fick spridning så gick systemmedias inledande knäpptystnad snabbt över till attacker från etablissemangets ”fact-checkers”. Trots fula knep misslyckades det. Dessutom fick professor Montagnier, mitt under pågående attack, rätt från oväntat håll gällande ett tidigare avslöjande som fact-checkers då mycket aggressivt angripit honom för.

Publicerad: 4 juni, 2021, 21:39

  • Svenska

Läs även

Den kände franske virologen och nobelpristagaren professor Luc Montagnier kommer med det sensationella avslöjandet att även om det är känt att virus muterar och orsakar varianter, så är det nu ”vaccinationerna som skapar varianterna”. Han berättar även att epidemiologer vet om detta, men förblir ”tysta” om det och det potentiellt dödliga fenomen som flera andra läkare och forskare varnat för.

CHRISTIANE NORTHRUp är en känd amerikansk läkare som specialiserat sig på kvinnomedicin och vaccinskador. Under den mycket välbesökta Health & Freedom Conference 2021 den 16-17 april kom hon med en allvarlig varning gällande Covid-vaccinen och ADE/cytokinstorm, något som även professor Luc Montagnier tog upp. – Vi kommer se människor som dör av massiv inflammation, cytokinstorm, som inte slutar. Och detta borde hända inom sex månader, sade då Northrup infört en synbart tagen storpublik. Stillbild: drnorthrup.com

Det går under namn som Antibody-Dependent Enhancement (ADE), patogen priming (sjuk­domsalstrande aktivering) eller cytokinstorm och inträffar när immunsystemet skapar ett okontrollerat och överväldigande inflammatoriskt svar när man konfronteras med patogenen i den verkliga världen. Något nu även Montagnier varnar för kommer att drabba de som övertalats att vaccinera sig.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Christer Ericsson

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Intervju med general Martinez i Paris

UTRIKESDen franske generalen Antoine Martinez har skapat uppståndelse i Frankrike genom det öppna brev till landets ledning som han och andra höga militärer har författat i maj. Han föddes i Oran i Algeriet 1948 och har gjort sin karriär inom det franska flygvapnet. Han var expert inom underrättelseområdet, även på internationell nivå, med samarbete inom FN och Nato och har bland annat varit försvarsattaché vid Frankrikes ambassad i Danmark mellan 1996 och 1999. Han är nu ordförande för Volontaires Pour la France (VPF), en opolitisk organisation som arbetar för att försvara den nationella identiteten och som arbetar mot islamiseringen av Frankrike.

”Vi kämpar och dör stående” Fotbolls-EM: Ungern kommer inte att knäböja för BLM

UNGERNDet ungerska landslaget kommer inte att knäböja för BLM under fotbolls-EM. Det ungerska fotbollsförbundet meddelar att politiska yttringar i samband med sport strider mot de internationella reglerna. De får stöd av premiärminister Viktor Orbán, som menar att det är främmande för en ungrare att knäböja annat än inför Gud och sitt fosterland.

Kinas militär hade patent på vaccin mot Covid-19 oförklarligt tidigt i pandemin

UTRIKESEn kinesisk militärforskare lämnade in ett patent för ett Covid-19-vaccin långt före västvärlden ens börjat ta de första stegen för att framställa egna vacciner och innan WHO hade klassat spridningen som en pandemi. Enligt flera bedömare visar detta att Kina hade god kännedom om viruset långt innan det började spridas världen över. Detta eftersom patentansökan skickades in bara fem veckor efter att Kina ens erkänt att viruset spreds från människa till människa. Forskaren i fråga, Zhou Yusen, dog under mystiska former mindre än tre månader efter att han lämnade in patentansökan.

Experter säger sig ha bevis – coronaviruset skapades i labb

UTRIKESTvå amerikanska experter har analyserat coronavirusets DNA och har hittat en unik gensekvens, CGG-CGG, som inte existerar hos naturligt förekommande coronavirus. Genkombinationen används som en sorts ”streckkod” av forskare. De amerikanska experterna är därför övertygade att slutsatsen bara kan vara en: Coronaviruset som härjar över jorden är artificiellt i sin natur och skapades av människor. Det stärker misstankarna om att virusets ursprung är Institutet för studier i virologi i Wuhan, Kina, där man forskade på coronavirus.

Vaccinforskare slår larm: ”Vi injicerar dem av misstag med ett giftigt ämne”

COVID-19Immunologen och vaccinforskaren Byram Bridle slår nu larm om ”skrämmande” upptäckter i nyligen gjorda och referensgranskade forskningsstudier. Det handlar om att spikproteinet på coronaviruset, som Covid-19-vaccinen skapar, tar sig in i blodomloppet och alstrar sjukdom på samma sätt som Covid-19. Det var tidigare okänt och tros förklara allvarliga biverkningar som blodproppar och hjärtinflammationer, vilka drabbar de som låtit sig injiceras med de nya vaccinen. Bridle säger att vaccinforskarna ”gjorde ett stort misstag” som de ”inte insåg ... tills nu”. Nu kräver flera läkare och forskare att rådande vaccinations-riktlinjer för ammande mödrar och lågrisk­grupper omprövas.

Majoriteten av fransmännen vill att utlänningar dömda i Frankrike ska sitta fängslade i sina egna länder

UTRIKESEnligt en undersökning från opinionsinstitutet CSA utförd för nyhetskanalen CNews den andra juni anser en majoritet av fransmännen att utländska brottslingar bör avtjäna sina fängelsestraff i sina egna länder om de befinns skyldiga i Frankrike. Marine Le Pen gjorde förslaget i kanalen dagen innan undersökningen.

Oväntade utfall i valet i Sachsen-Anhalt

UTRIKESPå samma datum som den svenska nationaldagen hölls val till delstatsparlamentet i Sachsen-Anhalt, tidigare en del av Östtyskland. Många hade sett fram mot valet i denna delstat som ett förebud om hur det kommer att gå i hela Tysklands förbundsdagsval i höst. Resultatet i delstaten blev dock inte enligt förväntningarna: Kristdemokraterna (CDU) gick rejält framåt, medan vänsterpartiet Linke förlorade, nästan dubbelt så mycket som Alternativ för Tyskland, som också backade. Och de Gröna ökade enbart obetydligt.

Trump funderar på comeback 2024 trots – eller tack vare – Facebooks avstängning

UTRIKESDen tidigare presidenten Donald Trump avslöjade på måndagen att han överväga att dumpa Mike Pence som sin vicepresidentkandidat 2024 och istället fråga Floridas guvernör Ron DeSantis. Nyheten kommer några dagar efter att Facebook offentliggjort att Donald Trumps avstängning sätts till minst två år.

Gå till arkivet

Send this to a friend