Skip to Content

Bild vänster: Sayed sitter och onanerar på en buss mellan Göteborg och Borås. Bild höger: Sayed gör olaga intrång i Almåsgymnasiets lokaler. Foton: Polisen.
UTRIKES

”Nu ska jag döda dig!” – Gymnasie­afghanen Sayed, 20, får nästan inget straff för överfall på kvinnor och buss-onani

PappersupplaganNya Tider v. 33

Sayed Muhammad Husseini, 20, fick stanna i Sverige genom den kontroversiella gymnasielagen som regeringen drev igenom 2018 – trots att han då redan var dömd för bland annat sexuellt ofredande. Nyligen dömdes han för att bland annat ha anfallit tre kvinnor med en flaska medan han hotade att döda dem, och för att ha onanerat på en buss inför en flicka. Han fick tre månaders fängelse och åklagaren yrkade inte på utvisning.

Publicerad: 13 augusti, 2020, 17:11

 • Svenska

Läs även

Det var en kväll i april förra året som tre unga kvinnor råkade ut för Sayed Husseini och en kompis till honom. Systrarna Fatime och Nimah och deras bekant Linda är på väg hem genom en folktom del av Borås efter att ha handlat kaffe i en affär. Sayed och hans kompis kommer upp bakom dem och börjar, enligt tjejernas samstämmiga berättelse, ”säga fula saker om dem, om deras figur, deras mammor och så”.

Tjejerna försöker upprepade gånger säga åt Sayed och hans kompis att sluta. Till slut hotar de med att ringa polisen. Då öppnar Sayeds kompis en påse. Sayed säger något i stil med ”Ge den till mig, jag vill döda dem” och tar upp en vodkaflaska eller liknande ur påsen.

– Nu ska jag döda dig! vrålar Sayed när han springer fram mot tjejerna.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Old timer

  Finns det ngn försvarbar anledning till att inte kartlägga landets åklagare och redovisa historiken från respektive åklagare? När detta är gjort så tar vi oss an nämndemännen i tingsrätterna, som är fullständigt är politiskt tillsatta, och redovisar deras “bedömningar” i rättsfallen. Finns det överhuvudtaget ngn nämndeman i landet som inte har en politisk stämpel i ändalykten?

  • burnedout

   Det är problemet. De har stämpeln i baken. De skulle haft den i pannan vilket skulle vara enklare. Nu upptäcker man den först när de stâr avklädda och nakna framför lyktstolpen.

  • RL, Vallentuna

   Först skall de ansvariga politikerna lagföras. Sedan alla deras kollaboratörer i myndigheter och media.
   Jag anmälde mig för ca 15-20 år sedan när dom sökte nya nämndemän….
   men sedan jag hörde inget. När jag själv hörde mig för hade .pappren hade ” kommit bort ” Det hände tre gånger i rad…( jag var som ung med i M och stod kvar i rullorna eftersom medlemmar är bidragsgrundande ) även om jag sedan gått med i det då nya SD.
   Jag förstod sedan att säpo informerat M .
   Inse att vi är MYCKET mer övervakade än vi tror.

 • Dacke

  Gud nåde den som spöar “skiten” ur Sayed Muhammad Hussein? Det är inte nog med att denne får ett långt fängelsestraff, han får även påbackning för HMF? Det förutsätter förstås att misshandlaren är etnisk svensk? Om det är en av Sayed Muhammad Husseini sort, blir det en tillsägelse och ett svenskt medborgarskap. Den svenska rättvisan slår ut i full blom varje gång en kulturberikare ställs inför skranket. Vi börjar bli van vid sånt här, vid det här laget.

  • RL, Vallentuna

   Svenskar är totalt rättslösa. Jagas skoningslöst med HMF och förtals-åtal.
   Gärningsmannen i detta fall tycks dock överfalla flickor utan urskillnad.
   Förr eller senare hittar hans föräldrar en flicka han gifts ihop med. Den flickan kan nog räkna med ett rent helvete innan han slår ihjäl henne.

 • RL, Vallentuna

  Dyr kniv har han haft råd med…Vem betalar smartphone ? Hur klarar han kreditprövning utan jobb och inkomst ?? Vi pensionärer får inte låna ens 100 kr…för det saknas “återbetalningsutrymme”
  Smuggelsprit tycks han också kunna fixa…..Det är ingen svensksåld flaska.

Man gruppvåldtagen i Stockholm – sökte skydd hos ordningsväktare

INRIKESEn man har anmält att han blivit gruppvåldtagen natten till måndagen i en lägenhet i södra Stockholm. Han flydde sedan från platsen och sökte skydd hos ordningsvakter som ringde polisen.

Socialdemokrat dömd – brottades med vice regionpolischef

INRIKESNya Tider har tidigare rapporterat om den socialdemokratiske lokalpolitikern Hanna Altunkaynak som åtalades efter att ha satt sig till motvärn mot en polis som påtalade att han bröt mot trafikreglerna. Nu har S-politikern dömts i Örebro tingsrätt för våldsamt motstånd. Altunkaynak är ledamot i kommunfullmäktige i Örebro kommun.

Plastpåseskatten ett ekonomiskt fiasko

INRIKESPlastpåseskatten har redan från början kritiserats för att inte leda till de avsedda miljöförbättringarna. Enligt regeringens planer skulle den i alla fall ge över två miljarder i skatteintäkter per år. Nu visar det sig dock att även denna förhoppning kommit på skam, då endast en tiondel av den beräknade summan kommit in. Detta avslöjar högerdebattören Rebecca Weidmo Uvell på sin blogg.

Göteborg: Vänsterextremister stoppar trafiken medan polisen tittar på

INRIKESEtt fyrtiotal aktivister från den vänsterextrema organisationen Extinction Rebellion samlades under fredagseftermiddagen för att spärra av vägar i centrala Göteborg under polisens överinseende. På plats fanns bland andra Jonathan Pye som dömdes till fängelse i fyra år för inblandning i Göteborgskravallerna 2001.

Sverigedemokraterna vill terrorklassa AFA

INRIKESSom enda svenska europaparlamentariker har Charlie Weimers (SD) medförfattat ett förslag till resolution om att föra upp den vänsterextrema våldsorganisationen Antifascistisk aktion (AFA/Antifa) på EU:s lista över terroristorganisationer.

Sverigedemokraterna: ”Moderaterna lägger sig mer och mer i våran fåra”

INRIKESDen 17 september presenterade Moderaterna ett tiopunktsprogram för att motverka gängbrottsligheten. Bland annat vill man göra det lättare att utvisa utländska medborgare som är gängmedlemmar utan att de har dömts för brott. Två SD-ledamöter i riksdagen som Nya Tider pratat med är mycket nöjda. Bland annat säger Sverigedemokraternas rättspolitiske talesperson Adam Marttinen att Moderaterna nu mer och mer lägger sig i deras fåra i synen på kriminalpolitik.

Göteborg skall kartlägga ”den radikalnationalistiska miljön”

INRIKESSocialdemokraterna i Göteborg, med oppositionsrådet Viktoria Tryggvadottir Rolka (S) i spetsen, vill att kommunen tar fram en ”aktuell lägesanalys” av det man kallar ”den radikalnationalistiska miljön”. Övriga partier stödde förslaget, utom Sverigedemokraterna och det lokala Demokraterna, som menar att en sådan studie borde omfatta även islamistiska och vänsterextrema grupper.

Forskare slår larm: Svenskar i minoritet om 45 år

INRIKESFolkutbytet är nu långt gånget i kommuner över hela landet. Nya Tider har granskat siffror från SCB som visar härkomsten hos de som föddes under 2019. Det visar sig att i hela 18 kommuner är barn till två svenskfödda föräldrar i minoritet. Minoritetssituation bland nyfödda råder nu i stora städer som Malmö, Helsingborg och Eskilstuna, men även i landsbygdskommuner som Lessebo, Hylte och Fagersta. ”Min forskning visar att svenskar är i minoritet år 2065, om 45 år. Omkring nästa sekelskifte blir muslimer den största befolkningsgruppen i Sverige”, säger Kyösti Tarvainen, PhD och docent emeritus i systemanalys vid Aalto-universitetet i Helsingfors.

Gå till arkivet

Send this to a friend