Skip to Content

Nederländerna får en ny Tv-kanal för
UTRIKES

Ny Tv-station i Nederländerna för ”ohörda” får tillräckligt med stöd för sändningstid

Digital utgåva

Dutch News rapporterar att en ny Tv-station som backas upp av nederländska högerpartierna PVV och FvD har samlat de nödvändiga 50 000 betalande medlemmar som krävs för att få sin egen sändningstid från nästa år.

Publicerad: 26 december, 2019, 10:51

 • Svenska

Läs även

Ongehoord Nederland (Nederländernas ohörda) kommer att ha rätt till tre timmars Tv-tid i veckan plus radiotid. Syftet, enligt webbsidan, är att ”ge en röst åt dem som inte hörs”.

Programföretaget har startats av ”folkets” journalist och den före detta krigsreportern Arnold Karskens och förre VVD-parlamentarikern Ybeltje Berckmoes, plus några andra namn.

Programmen kommer enligt webbplatsen att inriktas på ”respekt och uppmärksamhet för holländsk kultur, dess historia, normer och värderingar och dess – tills nyligen, för givet tagna – frihet.”

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • RL, Vallentuna

  Det är roligt att SD ökar , men det hade varit ännu roligare om alla goda kämpar funnits kvar. I En kvällstidning beskrevs hur Patrik Ehn blivit utesluten…Hanna Vigh hade ringt och frågat : ” Varför blir det så ofta tal om din person ?”
  Jag vet inte vad PE svarade…men
  Jag skulle svarat ; ” fråga skitsnackarna–inte mig—och nu har jag annat för mig..HEJ DÅ !!

  ..
  Sedan hade Hanna Vigh frågat PE ; ” Är du nationalsocialist ?”
  Vet inte vad PE svarade men jag skulle sagt ;
  “Du är tyvärr på för låg nivå för att föra ett vuxet samtal ” Hej !! klick…

  ..
  Poängen är att vi borde hålla ihop istället för att leta skillnader…

  Dessutom som tips : Ta aldrig någonsin oförberedd !! -obehagliga samtal på tel…..se till att dokumentera …

  Jag vägrar totalt att lämna tel,nummer till FK , Skatteverket , Transportstyrelsen ..etc…har du lämnat tel.nr. ngn stans kommer dom andra över det.
  Får jag brev : typ Ring mig ..handläggare XX …….svarar jag alltid med ett vanligt brev med frimärke och ber X förklara vad saken gäller..
  Man skall alltid ha tid att tänka igenom svar…

Hydroxiklorokin – en kontroversiell behandling mot coronaviruset

UTRIKESMirakelbehandling eller ett villospår? Debattens vågor går höga i Frankrike i frågan. Samtidigt har Ungern förbjudit exporten av ett parti på fyra ton klorokin. Nya Tider ger en kort beskrivning om vad som är känt om effekten av klorokin och dess derivat på coronavirus.

EU sviker Italien – Ryssland skickar massiv hjälp

UTRIKESRyssland har skickat tonvis med utrustning och hundratals militära läkare och experter för att bistå Italien i deras hårda kamp mot det dödliga coronaviruset. Även Kina har skickat viktig hjälp till Italien, som trots medlemskap i både EU och Nato knappt alls fått något stöd därifrån. Besvikna italienare har därför börjat hala EU-flaggan och i ren trots hissar de istället hjälpnationernas flaggor. Rom, som vädjat till USA om hjälp, upptäckte chockat att amerikanerna istället flugit ut livsnödvändig utrustning från Italien.

USA har nu flest smittade i världen

UTRIKESEfter flera dagar med omfattande och snabb ökning av antalet smittade med coronaviruset SARS-CoV-2 i USA har man under torsdagen både passerat Italien, det värst drabbade landet i Europa, och Kina som länge varit det värst drabbade landet i världen. Under torsdagen rapporterade de amerikanska myndigheterna stora ökningar, totalt 13 121 nya fall vilket fick det totala antalet smittade att stiga till 81 332.

Alternativ för Tyskland upplöser etnonationell ”flygel”

UTRIKESPartistyrelsen för Alternativ för Tyskland fattade två beslut vid sitt sammanträde den 20 mars; den radikala ”flygeln” inom partiet skall upplösa sig själv och den kontroversielle läkaren och författaren Wolfgang Gedeon utesluts ur partiet. Ända sedan partiet höll sin årliga konferens i månadsskiftet till december har frågorna om Gedeons medlemskap respektive ”flygelns” ställning diskuterats, såväl internt inom partiet som i media.

Lojaliteter och politik i tider av coronavirus

UTRIKESUppgifter gällande antalet infekterade personer, avlidna och tillfrisknade varierar och relateras inte alltid till ländernas befolkningsstorlek. Tyska medier hade synpunkter på en diskrepans mellan uppgifter från John Hopkins Institute i Baltimore och tyska uppgifter från Robert Koch-Institutet i Tyskland. Det måste konstateras att antalet döda i coronavirussjukdomar i Tyskland är lågt. Det är därför som flera tyska delstater erbjuder såväl Frankrike som Italien medicinsk hjälp.

Vapenlager hittade i Grekland – turkiska vänsterextremister gripna

UTRIKESGrekiska myndigheter har gripit ett flertal medlemmar av den vänsterextrema turkiska terrororganisationen DHKP-C sedan man hittat tunnlar i Aten som var fyllda med militära vapen. Organisationen har en lång historia av våldsdåd, inklusive ett planerat attentat mot Turkiets president i Grekland.

Hur Ryssland kämpar mot coronavirus

Den ryske presidenten Vladimir Putin besöker det ryska centret för coronabevakning i världen. Foto: Kremlin.ruEuropa verkar för närvarande drunkna i kaos och dysfunktion när det gäller kampen mot coronavirus. Men hur hanterar Ryssland utmaningen just nu?

Invandrare revolterar mot restriktionerna i Frankrike och Tyskland

UTRIKESMedan drastiska åtgärder gällande förflyttning trädde i kraft den 17 mars vid lunchtid i Frankrike, fortsätter vårdslösheten och det ansvarslösa beteendet i Paris invandrardistrikt. Polisen som skickas till plats är förtvivlade över läget.

Gå till arkivet

Send this to a friend