Skip to Content

Nederländerna får en ny Tv-kanal för
UTRIKES

Ny Tv-station i Nederländerna för ”ohörda” får tillräckligt med stöd för sändningstid

Digital utgåva

Dutch News rapporterar att en ny Tv-station som backas upp av nederländska högerpartierna PVV och FvD har samlat de nödvändiga 50 000 betalande medlemmar som krävs för att få sin egen sändningstid från nästa år.

Publicerad: 26 december, 2019, 10:51

 • Svenska

Läs även

Ongehoord Nederland (Nederländernas ohörda) kommer att ha rätt till tre timmars Tv-tid i veckan plus radiotid. Syftet, enligt webbsidan, är att ”ge en röst åt dem som inte hörs”.

Programföretaget har startats av ”folkets” journalist och den före detta krigsreportern Arnold Karskens och förre VVD-parlamentarikern Ybeltje Berckmoes, plus några andra namn.

Programmen kommer enligt webbplatsen att inriktas på ”respekt och uppmärksamhet för holländsk kultur, dess historia, normer och värderingar och dess – tills nyligen, för givet tagna – frihet.”

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • RL, Vallentuna

  Det är roligt att SD ökar , men det hade varit ännu roligare om alla goda kämpar funnits kvar. I En kvällstidning beskrevs hur Patrik Ehn blivit utesluten…Hanna Vigh hade ringt och frågat : ” Varför blir det så ofta tal om din person ?”
  Jag vet inte vad PE svarade…men
  Jag skulle svarat ; ” fråga skitsnackarna–inte mig—och nu har jag annat för mig..HEJ DÅ !!

  ..
  Sedan hade Hanna Vigh frågat PE ; ” Är du nationalsocialist ?”
  Vet inte vad PE svarade men jag skulle sagt ;
  ”Du är tyvärr på för låg nivå för att föra ett vuxet samtal ” Hej !! klick…

  ..
  Poängen är att vi borde hålla ihop istället för att leta skillnader…

  Dessutom som tips : Ta aldrig någonsin oförberedd !! -obehagliga samtal på tel…..se till att dokumentera …

  Jag vägrar totalt att lämna tel,nummer till FK , Skatteverket , Transportstyrelsen ..etc…har du lämnat tel.nr. ngn stans kommer dom andra över det.
  Får jag brev : typ Ring mig ..handläggare XX …….svarar jag alltid med ett vanligt brev med frimärke och ber X förklara vad saken gäller..
  Man skall alltid ha tid att tänka igenom svar…

Miljöpartistisk EU-kandidat skallade och ströp elev – får villkorlig dom

INRIKESI maj förra året chockades elever på Samskolan i Saltsjöbaden då en lärare flög på en elev, skallade honom i ansiktet och enligt flera vittnen även tog stryptag på honom när han låg ner. Läraren, Pascal Mafall Fall, satt samtidigt i kommunfullmäktige för Miljöpartiet och var kandidat till EU-valet 2014. Nu har domen fallit. Politikern kommer undan med villkorlig dom därför att tingsrätten menar att han kan ha blivit provocerad av eleven och har fått motta ”hat och hot” efter händelsen – i båda fallen uppgifter som kommer endast från politikern själv.

Storbritannien påbörjar: ”Massiv grön återställningsplan”, Nytt skatteförslag: Betala för varje körd mil

STORBRITANNIENStorbritanniens premiärminister Boris Johnson har som en del av en ”Grön revolution” proklamerat slutet för alla bensin- och dieselfordon på önationen, inga nya sådana fordon får säljas från år 2030. För att täcka upp för uteblivna framtida skattein­täkter på runt motsvarande 450 mil­jarder kronor från fossilbränsledrivna fordon så vill finansminister Rishi Sunak redan nu börja pungslå brittiska bilister för varje mil de kör. Detta sker inom ramen för det FN-lanserade begreppet ”Bygga tillbaka bättre” och en tiopunktsplan för Storbritannien som Boris Johnson nu lagt fram. Nya Tider går här igenom den punkt för punkt. Flera länder runt om i världen har beslutat om eller diskuterar samma eller liknande planer.

Armenisk soldat: ”Knivhuggen i ryggen”

INTERVJUArthur Danielyan är ledare för den armeniska oppositionsrörelsen ”Adekvat”. Han anmälde sig som frivillig i Nagorno Karabach-kriget. I en intervju med Nya Tider talar han om den senaste tidens politiska turbulens i Armenien och vapenstilleståndet efter Azerbajdzjans anfall på de kristna invånarna i Nagorno-Karabach.

EU kan komma att förbjuda bensin- och dieseldrivna bilar redan 2025

INRIKESEnligt uppgifter i tysk press förbereder EU-kommissionen lagstiftning som kan göra det omöjligt att köra bilar som går på bensin eller diesel redan om fyra år.

Migranters penningtransmissioner till Västafrika nu främsta källan till utländsk valuta

UTRIKESMigranternas penningförsändelser håller snabbt på att bli den främsta källan till utländsk valuta i västafrikanska länder, visar en studie om transaktioner från Frankrike till Elfenbenskusten, Mali och Senegal.

Europeiska unionen och FN varnar Frankrike rörande pressfriheten inför ny lagstiftning

UTRIKESEU-kommissionen svarade i måndags på en förfrågan om det franska förslaget om en ny säkerhetslag genom att varna för att nyhetsmedier måste kunna ”arbeta fritt”. Detta följer på liknande kritik från FN.

USA-valet: Trump förlorade vita kärnväljare men fick fler hos minoriteterna

VALET I USADen enda etniska grupp i USA som föredrog Donald Trump framför Joe Biden var de vita. Samtidigt var det bland minoriteterna som han ökade sin röstandel jämfört med valet 2016. På grund av USA:s demografiska förändring riskerar Republikanerna på lite sikt att förlora makten permanent, men kan hålla senaten ett tag till.

Tusentals protesterade mot restriktioner runt om i Europa

UTRIKESDen 17-18 november ägde stora demonstrationer rum på olika platser i Europa mot de coronarestriktioner ländernas regeringar infört. I Tyskland, där missnöjet även gällde ändringar i smittskyddslagen, använde polis vattenkanoner och arresterade nästan 200 personer. I Tjeckien och Slovakien sammanföll demonstrationerna med årsdagen av kommunismens fall i Tjeckoslovakien.

Gå till arkivet

Send this to a friend