Skip to Content

Nederländerna får en ny Tv-kanal för
UTRIKES

Ny Tv-station i Nederländerna för ”ohörda” får tillräckligt med stöd för sändningstid

Digital utgåva

Dutch News rapporterar att en ny Tv-station som backas upp av nederländska högerpartierna PVV och FvD har samlat de nödvändiga 50 000 betalande medlemmar som krävs för att få sin egen sändningstid från nästa år.

Publicerad: 26 december, 2019, 10:51

 • Svenska

Läs även

Ongehoord Nederland (Nederländernas ohörda) kommer att ha rätt till tre timmars Tv-tid i veckan plus radiotid. Syftet, enligt webbsidan, är att ”ge en röst åt dem som inte hörs”.

Programföretaget har startats av ”folkets” journalist och den före detta krigsreportern Arnold Karskens och förre VVD-parlamentarikern Ybeltje Berckmoes, plus några andra namn.

Programmen kommer enligt webbplatsen att inriktas på ”respekt och uppmärksamhet för holländsk kultur, dess historia, normer och värderingar och dess – tills nyligen, för givet tagna – frihet.”

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • RL, Vallentuna

  Det är roligt att SD ökar , men det hade varit ännu roligare om alla goda kämpar funnits kvar. I En kvällstidning beskrevs hur Patrik Ehn blivit utesluten…Hanna Vigh hade ringt och frågat : ” Varför blir det så ofta tal om din person ?”
  Jag vet inte vad PE svarade…men
  Jag skulle svarat ; ” fråga skitsnackarna–inte mig—och nu har jag annat för mig..HEJ DÅ !!

  ..
  Sedan hade Hanna Vigh frågat PE ; ” Är du nationalsocialist ?”
  Vet inte vad PE svarade men jag skulle sagt ;
  ”Du är tyvärr på för låg nivå för att föra ett vuxet samtal ” Hej !! klick…

  ..
  Poängen är att vi borde hålla ihop istället för att leta skillnader…

  Dessutom som tips : Ta aldrig någonsin oförberedd !! -obehagliga samtal på tel…..se till att dokumentera …

  Jag vägrar totalt att lämna tel,nummer till FK , Skatteverket , Transportstyrelsen ..etc…har du lämnat tel.nr. ngn stans kommer dom andra över det.
  Får jag brev : typ Ring mig ..handläggare XX …….svarar jag alltid med ett vanligt brev med frimärke och ber X förklara vad saken gäller..
  Man skall alltid ha tid att tänka igenom svar…

Zimbabwes vicepresident anklagar vita för landets svåra ekonomiska situation

UTRIKESZimbabwes vicepresident Kembo Mohadi har anklagat vita människor för landets dåliga ekonomiska läge. Zimbabwe har varit i recession sedan självständigheten från Storbritannien 1980 eftersom de tidigare koloniherrarna inte hade lärt dem hur man gör affärer, säger Mohadi till ZBC TV.

Turkiets interventioner i Libyen

UTRIKESI dag tävlar Turkiet om titeln ”toppligist” i både Europa och Nordafrika. Förutom spionskandalen med Frankrike har Turkiet direkt lagt sig i den libyska konflikten på ett omfattande och kontroversiellt sätt, vilket har fördjupat de befintliga spänningarna.

Trumpadministrationen meddelar att USA lämnar WHO i juli 2021

UTRIKESTrumpadministrationen lämnade in ett meddelande om utträde ur Världshälsoorganisationen till FN:s generalsekreterare under tisdagen, sade en högt uppsatt tjänsteman inom administrationen till Fox News, efter att president Trump i veckor har kritiserat WHO:s hantering av coronaviruspandemin och vad han kallar deras pro-Kina-partiskhet.

Rysk miljardär vill köpa hotade statyer från USA

UTRIKESDen ryske miljardären Andrey Filatov erbjuder sig att köpa två statyer som BLM-demonstranter vill ha bort från amerikanska städer och säger att både president Theodore Roosevelt och pionjären Alexander Baranov lämnade ett ”positivt intryck” på hans land

Tysklands kvinnliga ledare upplöser elitstyrka

UTRIKESDen tyska regeringen – förbundskansler Angela Merkel, försvarsminister Kramp-Karrenbauer och Agnieszka Brugger, en grön parlamentsledamot i parlamentets försvarsutskott – har beslutat sig för att upplösa en elitsoldatenhet.

Ny fransk justitieminister vill att Le Pens parti förbjuds

UTRIKESDen stora överraskningen inom den nya franska regeringen efter ombildningen är utnämnandet av advokaten Éric Dupond-Moretti till justitieminister.

Populär schackkanal drabbad av YouTubes algoritm mot ”rasism”

UTRIKESAtt säga saker som ”vit löpare slår svart bonde” är nu för rasistiskt för Googles artificiella intelligens.

Det mongoliska böldpestutbrottet nu också upptäckt i Kina

UTRIKESKina har rapporterat ett fall av böldpest i inre Mongoliets autonoma region. Nyheten sammanfaller med en rapport från den angränsande Mongoliska republiken där hälsomyndigheterna har identifierat två fall.

Gå till arkivet

Send this to a friend