Skip to Content

chefredaktören har ordet

Nya Tider fyller fem år

PappersupplaganNya Tider v. 51-52

Tiden går fort. I detta fullspäckade julnummer summerar vi fem års framgångssaga med Nya Tider. Tidningen har i dag nästan 7 000 prenumeranter och fortsätter att växa i takt med att fler får upp ögonen för hur mycket som gammelmedia förtiger.

Publicerad: 22 december, 2017, 18:29

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lunkentuss

  Man gör sitt yttersta för att sätta P för er framfart.
  All alternativ media anses vara ett hot man måste kväsa och det helst i sin linda och det tyder på att ni har rätt.
  Ett bedrövligt och skrämmande land det blivit av Sverige; det finns tusentals potentiella terrorister i landet men det verkar som om man anser alla de Svensson som röstar SD eller helt enkelt vill stänga gränserna och skicka hem folk vara det allra största hotet mot rikets säkerhet.
  Vi påstås vara kvinnohatare och vi beskylls för att förtrycka s.k. minoriteter när det faktiskt är etniska svenskar som är en minoritet i världen!
  Just det, etniska svenskar är av renodlat europeiskt ursprung.

 • Bossebuss

  Jag kan bara instämma i gratulationerna, med en önskan om att tidningen Nya Tider ska bli så stor att den kan utkomma fler än en gång i veckan! Det svenska folket behöver saklig information om det som händer, både i Sverige men också utomlands.

  Själv har jag sedan flera år tillbaka helt slutat prenumerera på några av de etablerade dagstidningarna och även slutat köpa de stora kvällstidningarna som Expressen och Aftonbladet. Detta då jag fann att man aldrig kunde lita på det som förmedlas i deras innehåll, särskilt när man jämförde med allt som faktiskt hände i vårt samhälle. Om det inte är vinklat, så är det förljuget, pixlat eller helt “locket på”. Är inte ursäkten att man anser att man inte vill gå SD:s ärenden – ge SD luft under vingarna, så är det att man anser att vi svenska inte kan klara av att ta emot den verklighet som vi dagligen ser i vårt samhälle utan att vår “strukturella rasism” kommer att väckas till livs. Man kan heller inte lita på att få in insändare, kommentarer, genmäle eller artiklar, om tidningsredaktionerna inte ansågs det passade i den påkallade “åsiktskorridoren”.

  Mycket avslöjande var det som hände i DN, när K-O Arnstberg och Gunnar Sandelins mycket sakliga annons om sin nya bok “Invandring och mörkläggning” skulle beredas plats i denna tidning.

  Det blev ett förfärligt skruvande, rakande, hackande och vridande på annonsens innehåll, en annons som bara innehöll åtta mycket sakliga och grundligt kontrollerade punkter om konsekvenserna av den förda migrationspolitiken. Då blev det minsann fart på hela redaktionen med chefredaktören i spetsen på DN, där det visades sig att man hade synpunkter och ifrågasättande på hela innehållet. Allt skulle ifrågasättas och granskas innan man gick med på att annonsen fick tas in. Detta till en kostnad av nästan 150 000 kr, som författarna fick punga ut med ur egen ficka. Detta bara för att få sätta in en annons om en för svenska folket mycket angelägen bok. Det finns väl knappast bättre bevis på “agendasättande”?

  Detta säger allt om vad etablerad media håller på med. Därför är Nya Tider en så oerhört viktig tidning för oss och det är en skam hur man behandlade Nya Tiders medverkan på Bokmässan i Göteborg – – – EN REN SKANDAL!

  Men det är så sant – – – SANNINGEN ÄR JU ALLTID ILLA HÖRD!!

Yttrandefriheten under attack

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

Massinvandring – ett mål i sig för Grön Ungdom

Sydafrika vill ta efter Zimbabwe med rasligt motiverade landkonfiskationer

OPINION: DAN ROODTDen sydafrikanske människorättsaktivisten Dan Roodt varnar för att Sydafrika nu kommer att gå samma väg som Zimbabwe och beslagta farmer som drivs av vita. Detta trots att sådana ”landreformer” hittills medfört att farmernas produktivitet minskat drastiskt. Den 27 februari antog parlamentet en motion från radikalmarxistiska EFF, som inte gör någon hemlighet av att Zimbabwe är deras föredöme.

Magda Gad om Expressens hyckleri

LEDAREÄven om Expressens krigskorrespondent Magda Gad talar i allmänna termer om ”västmedia”, är det uppen­bart att det också är sin egen tidning hon kritiserar för ”moraliskt hyckleri” i rapporteringen från Syrien.

Regeringens siffertrix om migrationen

OPINION: KARL-OLOV ARNSTBERGRegeringen har många tjänstemän som står redo att räkna fram kostnader inom skilda områden, både historiskt och framtida prognoser. Det håller inte att politiker gömmer sig bakom att de inte vet eller rentav ljuger för medborgarna. Migrationen är en sådan fråga, där både ekonomiska kostnader och även brottslighet går att få fram, om bara regeringen hade viljan, menar veckans debattör professor Karl-Olov Arnstberg.

Islamiseringen förändrar samhället för alla

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETÄven om invandringen skulle stoppas helt i dag kommer andelen muslimer i Sverige att öka, enligt en ny rapport. Detta omdanar vårt samhälle i grunden, något det inte längre går att blunda för.

Martin Schulz – Berlin är inte Bryssel

KRÖNIKADen tyske socialdemokraten Martin Schulz var som talman i Europaparlamentet en tydlig profil inom EU, men misslyckades sedan som ledare för SPD i den tyska inrikespolitiken och lämnar ett sargat parti efter sig.

Debatten om SD mellan 2010 och 2016

OPINION: STEFAN TORSSELLSverigedemokraternas parlamentariska framgångar hänger nära ihop med den offentliga debatten, där alternativa medier spelat en avgörande roll, menar veckans debattör Stefan Torssell. Medan Socialdemokraterna ville använda Aftonbladet som ett slagträ mot SD, var det i stället partioberoende debattörer i de fria medierna som nådde ut till stora delar av folket.

Gå till arkivet