Skip to Content

chefredaktören har ordet

Nya Tider fyller fem år

PappersupplaganNya Tider v. 51-52

Tiden går fort. I detta fullspäckade julnummer summerar vi fem års framgångssaga med Nya Tider. Tidningen har i dag nästan 7 000 prenumeranter och fortsätter att växa i takt med att fler får upp ögonen för hur mycket som gammelmedia förtiger.

Publicerad: 22 december, 2017, 18:29

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lunkentuss

  Man gör sitt yttersta för att sätta P för er framfart.
  All alternativ media anses vara ett hot man måste kväsa och det helst i sin linda och det tyder på att ni har rätt.
  Ett bedrövligt och skrämmande land det blivit av Sverige; det finns tusentals potentiella terrorister i landet men det verkar som om man anser alla de Svensson som röstar SD eller helt enkelt vill stänga gränserna och skicka hem folk vara det allra största hotet mot rikets säkerhet.
  Vi påstås vara kvinnohatare och vi beskylls för att förtrycka s.k. minoriteter när det faktiskt är etniska svenskar som är en minoritet i världen!
  Just det, etniska svenskar är av renodlat europeiskt ursprung.

 • Bossebuss

  Jag kan bara instämma i gratulationerna, med en önskan om att tidningen Nya Tider ska bli så stor att den kan utkomma fler än en gång i veckan! Det svenska folket behöver saklig information om det som händer, både i Sverige men också utomlands.

  Själv har jag sedan flera år tillbaka helt slutat prenumerera på några av de etablerade dagstidningarna och även slutat köpa de stora kvällstidningarna som Expressen och Aftonbladet. Detta då jag fann att man aldrig kunde lita på det som förmedlas i deras innehåll, särskilt när man jämförde med allt som faktiskt hände i vårt samhälle. Om det inte är vinklat, så är det förljuget, pixlat eller helt “locket på”. Är inte ursäkten att man anser att man inte vill gå SD:s ärenden – ge SD luft under vingarna, så är det att man anser att vi svenska inte kan klara av att ta emot den verklighet som vi dagligen ser i vårt samhälle utan att vår “strukturella rasism” kommer att väckas till livs. Man kan heller inte lita på att få in insändare, kommentarer, genmäle eller artiklar, om tidningsredaktionerna inte ansågs det passade i den påkallade “åsiktskorridoren”.

  Mycket avslöjande var det som hände i DN, när K-O Arnstberg och Gunnar Sandelins mycket sakliga annons om sin nya bok “Invandring och mörkläggning” skulle beredas plats i denna tidning.

  Det blev ett förfärligt skruvande, rakande, hackande och vridande på annonsens innehåll, en annons som bara innehöll åtta mycket sakliga och grundligt kontrollerade punkter om konsekvenserna av den förda migrationspolitiken. Då blev det minsann fart på hela redaktionen med chefredaktören i spetsen på DN, där det visades sig att man hade synpunkter och ifrågasättande på hela innehållet. Allt skulle ifrågasättas och granskas innan man gick med på att annonsen fick tas in. Detta till en kostnad av nästan 150 000 kr, som författarna fick punga ut med ur egen ficka. Detta bara för att få sätta in en annons om en för svenska folket mycket angelägen bok. Det finns väl knappast bättre bevis på “agendasättande”?

  Detta säger allt om vad etablerad media håller på med. Därför är Nya Tider en så oerhört viktig tidning för oss och det är en skam hur man behandlade Nya Tiders medverkan på Bokmässan i Göteborg – – – EN REN SKANDAL!

  Men det är så sant – – – SANNINGEN ÄR JU ALLTID ILLA HÖRD!!

En studie i hyckleri

OPINION

Berlin

KRÖNIKA”Tyskland är ett Sverige för vuxna”, sade Horace Engdahl en gång. Och visst kan man trivas i Tyskland. Jag besökte själv Berlin en sommar på 1990-talet.

Alternativmedia banar vägen

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETAlternativmedia har spelat en mycket stor roll i den samhällsomvälvning som vi nu bevittnar. Hela det politiska landskapet görs om, där det allt tydligare framträder att dagens poler är ett försoffat etablissemang mot ett folk som känner sig sviket – och allt mer förbannat. Gång på gång tvingar alternativmedia systemmedia och sedan politiker att ta upp frågor som de helst hade velat sopa under mattan.

Alternativa straff kan inte lösa bristen på fängelseplatser

OPINION

PK-bubblan

OPINION: Jan TullbergPolitiskt korrekta (PK) människor klarar sällan en fri och upplyst debatt utan behöver en social dominans, helst en hegemoni. I ett samhälle som berömmer sig för att vara sekulärt och rationellt borde en sådan dominans vara svår att åstadkomma, försöken därtill borde bekämpas aktivt av samhället. I Sverige har dock PK-rörelsen i hög grad lyckats utesluta alla som tycker annorlunda ur debatten. Hur länge kan denna ångvält för likriktning fortsätta? Om detta resonerar docent Jan Tullberg i veckans debattartikel.

Var tog peppisgubbarna vägen, SVT?

KRÖNIKASVT:s julkalender ”Storm på lugna gatan” är nu i full gång och kommer som seden bjuder visas till och med den 24 december. Visserligen kan man diskutera om kalendern tar tittarna med just storm, men uppenbarligen försöker SVT ta initiativet och gör allt för att skapa illusionen om julmys. Och bara detta borde ju få vän av ordning att bli misstänksam. Hur kan SVT ha mage att vilja skapa något som skulle kunna likna typiskt, svenskt julmys? Är detta inte rentav ett brott mot deras uppdrag som public service-företag? Snälla SVT! Var är peppisgubbarna som ger den mångkulturella touchen? Är det inte lite för mycket av ”Bä, bä, vita lamm” istället? Ja, väldigt många, vita lamm innehåller sannerligen denna julkalender, men inga peppisgubbar; varken visuellt eller musikaliskt, åtminstone inte än så länge.

Journalistförbundet ger Nya Tider rätt

UTRIKESI detta nummer skriver Dan Malmqvist om FN:s migrationsavtal ”Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration”, ett dokument som bland annat kritiseras för att frånta länder deras självbestämmande på migrationsområdet och sudda ut gränsen mellan legal och illegal invandring. Flera stater har därför deklarerat att de inte tänker skriva under avtalet. Svenska regeringen däremot säger sig vilja skriva under.

Den politiska teatern

KRÖNIKADen nuvarande regeringssituationen visar ett politikeretablissemang som är totalt oförmöget att uträtta ens de mest elementära uppgifterna som åligger rikets främsta företrädare. Men det som utspelar sig är i själva verket en meningslös politisk teater. Huruvida vi får en regering som leds av Socialdemokraterna eller Moderaterna gör ingen skillnad för svenska folket, eftersom dessa partier, med stöd av en förkrossande riksdagsmajoritet, redan är överens i alla stora frågor.

Gå till arkivet