Skip to Content

chefredaktören har ordet

Nya Tider fyller fem år

PappersupplaganNya Tider v. 51-52

Tiden går fort. I detta fullspäckade julnummer summerar vi fem års framgångssaga med Nya Tider. Tidningen har i dag nästan 7 000 prenumeranter och fortsätter att växa i takt med att fler får upp ögonen för hur mycket som gammelmedia förtiger.

Publicerad: 22 december, 2017, 18:29

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lunkentuss

  Man gör sitt yttersta för att sätta P för er framfart.
  All alternativ media anses vara ett hot man måste kväsa och det helst i sin linda och det tyder på att ni har rätt.
  Ett bedrövligt och skrämmande land det blivit av Sverige; det finns tusentals potentiella terrorister i landet men det verkar som om man anser alla de Svensson som röstar SD eller helt enkelt vill stänga gränserna och skicka hem folk vara det allra största hotet mot rikets säkerhet.
  Vi påstås vara kvinnohatare och vi beskylls för att förtrycka s.k. minoriteter när det faktiskt är etniska svenskar som är en minoritet i världen!
  Just det, etniska svenskar är av renodlat europeiskt ursprung.

 • Bossebuss

  Jag kan bara instämma i gratulationerna, med en önskan om att tidningen Nya Tider ska bli så stor att den kan utkomma fler än en gång i veckan! Det svenska folket behöver saklig information om det som händer, både i Sverige men också utomlands.

  Själv har jag sedan flera år tillbaka helt slutat prenumerera på några av de etablerade dagstidningarna och även slutat köpa de stora kvällstidningarna som Expressen och Aftonbladet. Detta då jag fann att man aldrig kunde lita på det som förmedlas i deras innehåll, särskilt när man jämförde med allt som faktiskt hände i vårt samhälle. Om det inte är vinklat, så är det förljuget, pixlat eller helt “locket på”. Är inte ursäkten att man anser att man inte vill gå SD:s ärenden – ge SD luft under vingarna, så är det att man anser att vi svenska inte kan klara av att ta emot den verklighet som vi dagligen ser i vårt samhälle utan att vår “strukturella rasism” kommer att väckas till livs. Man kan heller inte lita på att få in insändare, kommentarer, genmäle eller artiklar, om tidningsredaktionerna inte ansågs det passade i den påkallade “åsiktskorridoren”.

  Mycket avslöjande var det som hände i DN, när K-O Arnstberg och Gunnar Sandelins mycket sakliga annons om sin nya bok “Invandring och mörkläggning” skulle beredas plats i denna tidning.

  Det blev ett förfärligt skruvande, rakande, hackande och vridande på annonsens innehåll, en annons som bara innehöll åtta mycket sakliga och grundligt kontrollerade punkter om konsekvenserna av den förda migrationspolitiken. Då blev det minsann fart på hela redaktionen med chefredaktören i spetsen på DN, där det visades sig att man hade synpunkter och ifrågasättande på hela innehållet. Allt skulle ifrågasättas och granskas innan man gick med på att annonsen fick tas in. Detta till en kostnad av nästan 150 000 kr, som författarna fick punga ut med ur egen ficka. Detta bara för att få sätta in en annons om en för svenska folket mycket angelägen bok. Det finns väl knappast bättre bevis på “agendasättande”?

  Detta säger allt om vad etablerad media håller på med. Därför är Nya Tider en så oerhört viktig tidning för oss och det är en skam hur man behandlade Nya Tiders medverkan på Bokmässan i Göteborg – – – EN REN SKANDAL!

  Men det är så sant – – – SANNINGEN ÄR JU ALLTID ILLA HÖRD!!

Det stora valfusket heter massinvandring

ANALYSDagarna efter valet talades det vitt och brett om valfusk. SD skulle ju fått 28 procent och Marcus Oscarsson på TV4 hade dessutom räknat ut att 31 procent var möjligt att uppnå för det socialkonservativa myspartiet. Chockerade facebooksvenskar rasar över att SD endast hamnat på 17,5 procent och att ett omfattande valfusk måste ligga bakom. En stark indikation, hävdar man, är att Valmyndighetens hemsida kraschade tidigt under valkvällen. Daniel Rondslätt har analyserat valet.

Defaitism är aldrig ett val – oppositionen finns

LEDAREDet är helt okej att känna besvikelse över ett val som många satt sitt hopp till, men att som svenskar ens tänka tanken att någonting skulle vara förlorat för att valet inte gick som vi hoppats är inte rätt mot vare sig oss själva eller mot dem som kämpat och offrat så mycket mer för sina länders frihet. Slaget är inte över förrän oppositionen ger upp, och eftersom det aldrig kommer att hända har vi ingen anledning att låta valresultatet överskugga de framgångar vi upplevt de senaste åren.

Nya attacker på Europas folk: ”Ni finns inte”

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETTysklands och Frankrikes presidenter har nyligen gjort uttalanden om att tyskar inte finns, danskar inte finns… Det är uppenbart vart EU-projektet är på väg. Om något inte existerar, hur kan man då försvara det? Det är därför detta riksdagsval är så viktigt. Det handlar om överlevnad.

Häxjakten i full gång

KRÖNIKA

Musikanternas uttåg

INRIKES

Lita inte blint på gammelmedia – det kostar liv

INRIKESHar du läst medierapporteringen om Syrien? Visst är det tur att vi i västvärlden är så goda att vi stöttar de frihetskämpar som slåss mot en ond regim? Syrien måste vara ett obehagligt land. Kan undra hur de stackars kristna har det? Så skulle det kunna låta, men Nya Tiders läsare har förmodligen mer vett än att blint lita på vad som skrivs i gammelmedia. Sveriges största medier är nämligen ett eko av amerikansk media när det kommer till Syrien.

Vi såg Sverige som själva symbolen för öppenhet – vad har hänt?

OPINION: KATERINA JANOUCHDen 21 augusti var det 50 år sedan stridsvagnar från Sovjetunionen och de östeuropeiska staterna rullade in i Tjeckoslovakien för att krossa det folkliga upproret mot det förtryckande systemet. Författaren Katerina Janouch var en av dem som flydde landet och sökte sig till Sverige, som man såg som öppet, demokratiskt och med stor yttrandefrihet. I dag känns rollerna i det närmaste ombytta, skriver hon varnande.

DN beskyller TT för falska nyheter

KRÖNIKADagens Nyheter, Sveriges Television, Aftonbladet med flera systemmedier spred i veckan en fejknyhet från TT om Sveriges historia – för vilken gång i ordningen är det svårt att hålla reda på. Den här gången löd rubriken ”Hälften invandrare i vikingastad”, utom i DN där man utökade den till ”Hälften invandrare i vikingastad: ’Svensken finns inte genetiskt’”. DN backade dock och skriver nu att TT:s uppgifter ”saknade underlag”.

Gå till arkivet