Skip to Content

chefredaktören har ordet

Nya Tider fyller fem år

PappersupplaganNya Tider v. 51-52

Tiden går fort. I detta fullspäckade julnummer summerar vi fem års framgångssaga med Nya Tider. Tidningen har i dag nästan 7 000 prenumeranter och fortsätter att växa i takt med att fler får upp ögonen för hur mycket som gammelmedia förtiger.

Publicerad: 22 december, 2017, 18:29

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lunkentuss

  Man gör sitt yttersta för att sätta P för er framfart.
  All alternativ media anses vara ett hot man måste kväsa och det helst i sin linda och det tyder på att ni har rätt.
  Ett bedrövligt och skrämmande land det blivit av Sverige; det finns tusentals potentiella terrorister i landet men det verkar som om man anser alla de Svensson som röstar SD eller helt enkelt vill stänga gränserna och skicka hem folk vara det allra största hotet mot rikets säkerhet.
  Vi påstås vara kvinnohatare och vi beskylls för att förtrycka s.k. minoriteter när det faktiskt är etniska svenskar som är en minoritet i världen!
  Just det, etniska svenskar är av renodlat europeiskt ursprung.

 • Bossebuss

  Jag kan bara instämma i gratulationerna, med en önskan om att tidningen Nya Tider ska bli så stor att den kan utkomma fler än en gång i veckan! Det svenska folket behöver saklig information om det som händer, både i Sverige men också utomlands.

  Själv har jag sedan flera år tillbaka helt slutat prenumerera på några av de etablerade dagstidningarna och även slutat köpa de stora kvällstidningarna som Expressen och Aftonbladet. Detta då jag fann att man aldrig kunde lita på det som förmedlas i deras innehåll, särskilt när man jämförde med allt som faktiskt hände i vårt samhälle. Om det inte är vinklat, så är det förljuget, pixlat eller helt “locket på”. Är inte ursäkten att man anser att man inte vill gå SD:s ärenden – ge SD luft under vingarna, så är det att man anser att vi svenska inte kan klara av att ta emot den verklighet som vi dagligen ser i vårt samhälle utan att vår “strukturella rasism” kommer att väckas till livs. Man kan heller inte lita på att få in insändare, kommentarer, genmäle eller artiklar, om tidningsredaktionerna inte ansågs det passade i den påkallade “åsiktskorridoren”.

  Mycket avslöjande var det som hände i DN, när K-O Arnstberg och Gunnar Sandelins mycket sakliga annons om sin nya bok “Invandring och mörkläggning” skulle beredas plats i denna tidning.

  Det blev ett förfärligt skruvande, rakande, hackande och vridande på annonsens innehåll, en annons som bara innehöll åtta mycket sakliga och grundligt kontrollerade punkter om konsekvenserna av den förda migrationspolitiken. Då blev det minsann fart på hela redaktionen med chefredaktören i spetsen på DN, där det visades sig att man hade synpunkter och ifrågasättande på hela innehållet. Allt skulle ifrågasättas och granskas innan man gick med på att annonsen fick tas in. Detta till en kostnad av nästan 150 000 kr, som författarna fick punga ut med ur egen ficka. Detta bara för att få sätta in en annons om en för svenska folket mycket angelägen bok. Det finns väl knappast bättre bevis på “agendasättande”?

  Detta säger allt om vad etablerad media håller på med. Därför är Nya Tider en så oerhört viktig tidning för oss och det är en skam hur man behandlade Nya Tiders medverkan på Bokmässan i Göteborg – – – EN REN SKANDAL!

  Men det är så sant – – – SANNINGEN ÄR JU ALLTID ILLA HÖRD!!

Brott, skvaller och anklagelser

KRÖNIKA

Faran med att lägga sig i andra länders angelägenheter

DEBATTDen senaste händelseutvecklingen i Iran visar att många inom den invandringskritiska scenen helt saknar förståelse för termen ”suveränitet”. Att lägga sig i andra länders angelägenheter för att man vill pådyvla ett land sina egna idéer gynnar sällan eller aldrig våra europeiska intressen, menar den tyske chefredaktören Manuel Ochsenreiter.

Islamiseringen av Europa

DEBATTDen 4 december publicerade den amerikanska tankesmedjan Pew Research Center flera olika prognoser för Europas demografiska utveckling med avseende på den muslimska delen av befolkningen. I det osannolika scenariot att all invandring totalstoppas kommer andelen muslimer ”bara” att öka från nuvarande 4,9 procent till 7,4 procent år 2050. Om situationen fortsätter som i dag så är prognosen i stället 14 procent. För Sveriges del blir motsvarande siffra över 30 procent av befolkningen.

Hoten mot Polen visar migrationens verkliga syften

EU-politiker ägnar hundratals timmar i förhandlingar, hotar annat medlemsland, drar det inför domstol, kräver sanktioner. Allt för att få Polen att acceptera ynka 2 000 företrädesvis muslimska män. Ynka i relation till att tre miljoner väntar på att ta sig in i Europa bara under nästa år. När dessa politiker kan ägna så mycket energi åt att en halv promille av denna gigantiska massa nödvändigt ska in i Polen, då blir det mer uppenbart än någonsin vad ”flyktinghjälpen” egentligen har för syfte.

Behåll traditionerna – ingen ”vinterfest”

LEDARE

Jan Myrdal – en stridbar 90-åring

KRÖNIKAI veckans nummer recenserar vi Jan Myrdals återutgivna dokumentärfilmer ”Med bilden som vapen”. De släpptes i juli samtidigt som Myrdal fyllde 90 år, en begivenhet som jag var inbjuden till. Det gjorde mig några erfarenheter rikare, som jag vill dela med mig av.

Ensamhetens förlovade land?

OPINION: ALF RONNBYSverige har en hög andel ensamhushåll, 40 procent, det är nästan normen. Samtidigt förväntas man ”inte ligga till last” och be sina anhöriga om hjälp med saker man inte klarar själv. Men många har ett behov av att känna sig behövda, det är en mänsklig egenskap som ger oss en känsla av mening och gemenskap. Något att tänka på i juletider, menar docent Alf Ronnby, veckans debattör.

Systemmediernas så kallade pressetik

LEDARE

Gå till arkivet