Skip to Content

chefredaktören har ordet

Nya Tider fyller fem år

PappersupplaganNya Tider v. 51-52

Tiden går fort. I detta fullspäckade julnummer summerar vi fem års framgångssaga med Nya Tider. Tidningen har i dag nästan 7 000 prenumeranter och fortsätter att växa i takt med att fler får upp ögonen för hur mycket som gammelmedia förtiger.

Publicerad: 22 december, 2017, 18:29

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Lunkentuss

  Man gör sitt yttersta för att sätta P för er framfart.
  All alternativ media anses vara ett hot man måste kväsa och det helst i sin linda och det tyder på att ni har rätt.
  Ett bedrövligt och skrämmande land det blivit av Sverige; det finns tusentals potentiella terrorister i landet men det verkar som om man anser alla de Svensson som röstar SD eller helt enkelt vill stänga gränserna och skicka hem folk vara det allra största hotet mot rikets säkerhet.
  Vi påstås vara kvinnohatare och vi beskylls för att förtrycka s.k. minoriteter när det faktiskt är etniska svenskar som är en minoritet i världen!
  Just det, etniska svenskar är av renodlat europeiskt ursprung.

 • Bossebuss

  Jag kan bara instämma i gratulationerna, med en önskan om att tidningen Nya Tider ska bli så stor att den kan utkomma fler än en gång i veckan! Det svenska folket behöver saklig information om det som händer, både i Sverige men också utomlands.

  Själv har jag sedan flera år tillbaka helt slutat prenumerera på några av de etablerade dagstidningarna och även slutat köpa de stora kvällstidningarna som Expressen och Aftonbladet. Detta då jag fann att man aldrig kunde lita på det som förmedlas i deras innehåll, särskilt när man jämförde med allt som faktiskt hände i vårt samhälle. Om det inte är vinklat, så är det förljuget, pixlat eller helt “locket på”. Är inte ursäkten att man anser att man inte vill gå SD:s ärenden – ge SD luft under vingarna, så är det att man anser att vi svenska inte kan klara av att ta emot den verklighet som vi dagligen ser i vårt samhälle utan att vår “strukturella rasism” kommer att väckas till livs. Man kan heller inte lita på att få in insändare, kommentarer, genmäle eller artiklar, om tidningsredaktionerna inte ansågs det passade i den påkallade “åsiktskorridoren”.

  Mycket avslöjande var det som hände i DN, när K-O Arnstberg och Gunnar Sandelins mycket sakliga annons om sin nya bok “Invandring och mörkläggning” skulle beredas plats i denna tidning.

  Det blev ett förfärligt skruvande, rakande, hackande och vridande på annonsens innehåll, en annons som bara innehöll åtta mycket sakliga och grundligt kontrollerade punkter om konsekvenserna av den förda migrationspolitiken. Då blev det minsann fart på hela redaktionen med chefredaktören i spetsen på DN, där det visades sig att man hade synpunkter och ifrågasättande på hela innehållet. Allt skulle ifrågasättas och granskas innan man gick med på att annonsen fick tas in. Detta till en kostnad av nästan 150 000 kr, som författarna fick punga ut med ur egen ficka. Detta bara för att få sätta in en annons om en för svenska folket mycket angelägen bok. Det finns väl knappast bättre bevis på “agendasättande”?

  Detta säger allt om vad etablerad media håller på med. Därför är Nya Tider en så oerhört viktig tidning för oss och det är en skam hur man behandlade Nya Tiders medverkan på Bokmässan i Göteborg – – – EN REN SKANDAL!

  Men det är så sant – – – SANNINGEN ÄR JU ALLTID ILLA HÖRD!!

Makthavarna förstår inte vad de gör för fel

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

Kostnader och volymer

OPINION: KARL-OLOV ARNSTBERGMigrationsverket publicerar regelbundet glädjekalkyler om hur antalet asylsökande år för år väntas minska, men verkligheten visar i stället på det omvända. Att detta medför kostnader för samhället, ”inga småpengar”, visade nyligen migrationsforskaren Joakim Ruist. Ändå fortsätter systemmedia att skönmåla situationen och lura medborgarna, något som skapat stora slitningar i samhället, skriver professor Karl-Olov Arnstberg.

Söder har rätt men får fel

KRÖNIKABjörn Söder (SD) har sett till att hamna i en lika hopplös diskussion som förre vänsterledaren Lars Ohly gjorde då han ville hålla fast vid att han är kommunist, så som han definierade detta. Det spelar liten roll vad man själv tycker om alla andra har en annan uppfattning och definition av begreppet i fråga.

Donald Trump kan tydligen inte göra något rätt

LEDAREÄnnu ett historiskt handslag har ägt rum. Den här gången var det mellan president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-un på ön Sentosa i Singapore den 12 juni.

Det finns bara två kön

KRÖNIKA"Vi kan ju fråga oss vad MP tror att de ska vinna på att komma med förslag om att införa ett tredje kön i lagstiftnigen. Sannolikt går detta främst hem oss den lilla grupp av människor som deltar i Prideparader och likande. Kuhnkes utspel lär knappast förbättra MP:s opinionssiffror. Snarare tvärt om, förstärker det bilden av ett flumparti med förankring främst hos storstadens intellektuella snobbar", skriver krönikören Alf Ronnby.

Kan man förbjuda falska nyheter?

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

AfS – ett nytt miljöparti?

KRÖNIKAEn fråga som många kanske ännu inte har vågat ställa sig är: kan Alternativ för Sverige komma att bli ett nytt miljöparti?

De nordiska länderna, kärnvapenhotet och de pågående krigen

OPINION: JAN MYRDALNär Sverige i dag i allt högre grad överger sin neutralitetspolitik, bör vi minnas den balansgång som hållit vårt land utanför krig de gånger världen stått i brand. Det menar debattören och författaren Jan Myrdal, som själv minns när Storbritannien och Frankrike ville ha fri lejd genom Norrland för ett anfall mot Sovjetunionen.

Gå till arkivet