Skip to Content

Om alla som besöker Nya Tider denna månad stödde verksamheten med 10 kronor skulle vi kunna ge ut en dagstidning. Swisha till 123 037 97 35.
Där det började. Bechir Rabani blev uppmärksammad i media när han tillsammans med Nya Tiders viceredaktör Sanna Hill gick hem till Expressens chefredaktör och reportern Diamant Salihu. Rabani ville fråga Mattsson om tidningens metoder att skämma oliktänkande genom att hänga ut dem och besöka dem i deras hem. Han spelade in en video som snabbt blev viral. Foto: Nya Tider
INRIKES

Nya Tider minns medborgarjournalisten Bechir Rabani: Hans mål: att vi alla skulle enas mot globalisterna

PappersupplaganNya Tider v. 03

Medborgarjournalisten Bechir Rabani, 33, avled plötsligt i mitten av december. Under de senaste åren hade den stridbare palestiniern gjort ett oförglömligt avtryck i Sverige genom sina avslöjande reportage och debattinlägg om de styrande inom politik och media. Nya Tider berättar här lite om Bechirs gärningar för dem som inte följt honom.

Publicerad: 19 januari, 2018, 17:41

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Erik Svensson

  Bechir är saknad. Vi behöver fler som honom.

  • Snövit

   Bechirs minnesdag är 15 december varje år. Låt oss därför varje år ge oss själva en knuff att göra saker i Bechirs anda.

   • animalis

    Så märkligt att han dog strax efter att Camilla Sundelius dog den 24/12..såg dem båda tillsammans under Almedalsveckan i somras. Hon som Gotlands Tidningar satte ett drev på när hon försvarade den rullstolsbundna kvinnan som våldtogs på Gotland. Trots att hon var döende i hjärncancer, så kämpade hon hårt för kvinnans upprättelse.

    • Tricky Dick

     Många tycker det är märkligt att Bechir Rabani dör så ung i hjärtfel, strax efter han gått ut med han tänker avslöja något om Robert Aschberg!

     Märkligt också att AVICII dör så plötsligt och ung, strax efter att han gjort en video om och och satt strålkastarljuset på ett pedofilnätverk!

 • Maja Dacke

  Fastän jag aldrig träffat Bechir saknar jag honom på nätet. Det lär finnas de som gräver lite med anledning av hans märkliga död – trots att hans släkt förbjudit det. Men det finns så mycket dunkelt att gräva i så de får nog ingen framgång. Många mystiska dödsfall … som fortsätter inträffa … Hot och hat i mörka tider.

  Tänk att så många tror att lyckan består av pengar och ägodelar som egenligen bara är smutsig energi i slutänden. När den rena energin är gratis … Tja, vem vet?

 • 87%ValdeDetta

  Vad hände egentligen, tror inte på sjukdom!

 • Eivor Tillberg

  Må vi alltid komma ihåg vår hero och minnas honom för den han var. Saknad av så många och varför vart det så här?

O, vad det låter bra!

RECENSIONMånga organisationer, i synnerhet inom det offentliga, ägnar sig allt mer åt floskler, värdegrund och styrdokument kring till exempel jämställdhet och kulturell mångfald. Byråkrati och konsulter tar allt mer plats på bekostnad av kärnverksamheten. Professor Mats Alvesson kal­lar det funktionell dumhet, och menar att det påfallande är hur många smarta människor som ägnar sig åt detta.

Fick stanna genom gymnasielagen – våldtog 16-åring på Sveriges nationaldag

INRIKESZia Ahmedi fick stanna i Sverige genom den kontroversiella gymnasielagen som regeringen klubbade igenom förra året. Han har nu dömts för att ha våldtagit en 16-årig flicka som han lärt känna i Sverige. Våldtäkten skedde hemma hos flickan den 6 juni medan hennes mamma var borta.

Samverkan mellan jihadister och yrkeskriminella – en av förklaringarna till ökat antal sprängdåd

INRIKESEn tätare samverkan mellan grovt kriminella och islamistiska jihadister är en av orsakerna till ökat antal sprängningar i Sverige. Grupperingarna överlappar ofta varandra och det blir allt svårare att skilja dem åt. Det menar analytiker vid Försvarshögskolan. Till Nya Tider säger Försvarshögskolans expert på terrorism och islamistiskt våld att vi närmar oss en gråzon mellan fred och krig.

Slottsfrun som hämtades av Djävulen

KULTUREnligt legenden drack denna slottsfru blod och galla, var mycket hård mot sina underordnade och fördes till sist av Djävulen själv till helvetet. Det är så man kan summera legenden om Pintorpafrun. Det har berättats om flera olika Pintorpafruar, men de mest berömda är Anna Karlsdotter (Vinstorpaätten) och Beata von Yxkull.

”En seger för demokratin” – Arnstberg om den friande NMR-domen

INRIKESDet är inte olagligt med en viss färg på kläderna eller en viss gångstil. Det slår nu Göteborgs tingsrätt fast när man friar ett antal medlemmar ur nationalsocialistiska Nordiska motståndsrörelsen (NMR) som stått åtalade för hets mot folkgrupp under en demonstration i samband med bokmässan i Göteborg 2017. Karl-Olov Arnstberg har kommenterat den principiellt viktiga domen för Nya Tider.

Nej, Ikea avskaffar inte julen – ännu

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETVinterfest? Vintermust? Håller Ikea och Apotekarnes på att avskaffa julen? Nja, inte riktigt. Åtminstone inte ännu.

Ödeshög höjer skatten: Kommunalrådet fruktar ”ökad främlingsfientlighet”

INRIKESÖdeshögs kommun i Östergötland måste höja skatten för att få budgeten att gå ihop. Orsaken är, utöver ”åldrande befolkning” och ”ökat behov av försörjningsstöd”, de demografiska förändringarna; kommunens stora asylmottagande. Nu oroar sig kommunstyrelsens ordförande för risken för ”ökad främlingsfientlighet”.

SD är nu Sveriges största parti

INRIKESI Aftonbladet/Demoskops undersökning har nu Sverigedemokraterna gått om Socialdemokraterna som Sveriges största parti för första gången. Nästan var fjärde väljare skulle lägga sin röst på partiet om det vore val idag.

Gå till arkivet

Send this to a friend