Skip to Content

Där det började. Bechir Rabani blev uppmärksammad i media när han tillsammans med Nya Tiders viceredaktör Sanna Hill gick hem till Expressens chefredaktör och reportern Diamant Salihu. Rabani ville fråga Mattsson om tidningens metoder att skämma oliktänkande genom att hänga ut dem och besöka dem i deras hem. Han spelade in en video som snabbt blev viral. Foto: Nya Tider
INRIKES

Nya Tider minns medborgarjournalisten Bechir Rabani: Hans mål: att vi alla skulle enas mot globalisterna

PappersupplaganNya Tider v. 03

Medborgarjournalisten Bechir Rabani, 33, avled plötsligt i mitten av december. Under de senaste åren hade den stridbare palestiniern gjort ett oförglömligt avtryck i Sverige genom sina avslöjande reportage och debattinlägg om de styrande inom politik och media. Nya Tider berättar här lite om Bechirs gärningar för dem som inte följt honom.

Publicerad: 19 januari, 2018, 17:41

 • Svenska

Läs även

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Erik Svensson

  Bechir är saknad. Vi behöver fler som honom.

  • Snövit

   Bechirs minnesdag är 15 december varje år. Låt oss därför varje år ge oss själva en knuff att göra saker i Bechirs anda.

   • animalis

    Så märkligt att han dog strax efter att Camilla Sundelius dog den 24/12..såg dem båda tillsammans under Almedalsveckan i somras. Hon som Gotlands Tidningar satte ett drev på när hon försvarade den rullstolsbundna kvinnan som våldtogs på Gotland. Trots att hon var döende i hjärncancer, så kämpade hon hårt för kvinnans upprättelse.

    • Tricky Dick

     Många tycker det är märkligt att Bechir Rabani dör så ung i hjärtfel, strax efter han gått ut med han tänker avslöja något om Robert Aschberg!

     Märkligt också att AVICII dör så plötsligt och ung, strax efter att han gjort en video om och och satt strålkastarljuset på ett pedofilnätverk!

 • Maja Dacke

  Fastän jag aldrig träffat Bechir saknar jag honom på nätet. Det lär finnas de som gräver lite med anledning av hans märkliga död – trots att hans släkt förbjudit det. Men det finns så mycket dunkelt att gräva i så de får nog ingen framgång. Många mystiska dödsfall … som fortsätter inträffa … Hot och hat i mörka tider.

  Tänk att så många tror att lyckan består av pengar och ägodelar som egenligen bara är smutsig energi i slutänden. När den rena energin är gratis … Tja, vem vet?

 • 87%ValdeDetta

  Vad hände egentligen, tror inte på sjukdom!

 • Eivor Tillberg

  Må vi alltid komma ihåg vår hero och minnas honom för den han var. Saknad av så många och varför vart det så här?

Simon Stålenhag – svensk succékonstnär

KULTURSimon Stålenhag är en svensk konstnär vars visioner av ”en ålderdomlig framtid” redan rönt stor uppmärksamhet på nätet. Hans tre böcker, där målningarna med korta beskrivningar utgör en fantasikittlande berättelse, har även släppts på engelska efter en gräsrotskampanj som drog in tre miljoner kronor. Nu kan en av hans böcker, som utspelar sig i amerikanskt 90-tal, bli film.

Ny mätning: Sverigedemokraterna in i värmen?

RIKSDAGENInför att Riksdagen ska börja arbeta igen efter sommaruppehållet är de övriga partiernas förhållande till Sverigedemokraterna en het potatis.

Globalistiska intressen bakom Hongkongprotester

HONGKONG– Xi Jinping (Kinas president) är den farligaste fienden till det ”öppna samhället”, förklarade George Soros för världens makthavare i Davos i början av året. Två månader senare utbröt gatuprotester i Hong­kong med udden mot Peking. Är proteströrelsen ett försök att splittra och försvaga Kina eller är det en legitim demokratirörelse? Nya Tider har tittat närmare på protesterna i Hongkong och vilka intressen som döljer sig bakom kulisserna.

Att rädda landet

INRIKESI Svenska Dagbladets elektroniska upplaga (fredagen den 13 september) skriver Wilhelm Agrell, Sveriges ende professor i underrättelseanalys, följande: ”Vi måste agera för att rädda landet”. Den primära hänvisningen avser skjutningarna och explosioner. Men i hans text finns mycket mer än så.

Fick sina vapen omhändertagna för två år gammalt engagemang

INRIKESAnatolij Udodov är 68-årig pensionär, diplomerad vapenmakare och ostraffad medborgare. Den 1 augusti kom fem poliser hem till hans lägenhet i Stockholm för att omhänderta hans legala sportvapen. Polisen motiverar detta med att han är aktiv inom Nordiska motståndsrörelsen, men själv säger han att han gick ur för två år sedan.

Arab som spottade på AfS-politiker dömd till 13 års fängelse

BROTT OCH STRAFFIrakiern var upprörd över att Alternativ för Sverige fick hålla ett tillståndsgivet möte i Nyköping och spottade mot parti­ledaren Gustav Kasselstrand. Nu har han dömts för ett stort antal mycket allvarliga brott i två separata rättegångar i Svea hovrätt.

Ryska protesten visar nätjättarnas dubbelmoral

OPINION: TOBIAS SVENSSONRyssland har i bland annat USA anklagats för att blanda sig i andra länders valkampanjer, men under de senaste ryska lokal­valen visade det sig att amerikanska nätjättar bröt mot ryska lagar om valannonsering. Problemet med privata företag som tillhandahåller sociala plattformar är dock oerhört mycket större än denna historia, då nätjättarnas dominans påverkar politisk information över hela världen, menar veckans debattör Tobias Svensson.

Hizbollah slår tillbaka mot Israel – IDF flydde och övergav gränsbas i Avivim

UTRIKESIsrael har under sommaren trappat upp luftanfallen mot granländerna. Inte bara Syrien flygbombas nu regelbundet, utan luftattacker har skett i både Libanon och Irak med både dödade militärer och civila som följd. Den libanesiska shiamilisen Hizbollah svor att hämnas och gjorde det första dagen i september genom att angripa ett israeliskt stridsfordon i norra Israel. Vad som skedde finns det kraftigt motstridiga uppgifter om och Nya Tider reder här ut händelsen som får ses som en tämligen allvarlig upptrappning av det redan spända läget vid Israels norra gräns.

Gå till arkivet

Send this to a friend