Skip to Content

Bildskärmar vid Scandinavium och Ullevi. Foto: Nya Tider

Nya Tider på storbildsreklam i Göteborg

Inför Bokmässan spelas ett videoklipp från Nya Tider på storbildsskärmar på strategiska platser i Göteborg, där hundratusentals människor passerar.

Publicerad: 25 september, 2017, 20:03

 • Svenska

Läs även

Videon innehåller bilder på tidningen och tre animationer: Stefan Löfven som klappar ett skäggbarn i en barnvagn, Donald Trump som sopar iväg mexikanska sombreros från USA till Mexiko, och Annie Lööf som nickedocka åt Bilderberggruppen.

– Det är kul att ironisera över samhällsfenomen och samtidigt visa vilka ämnen Nya Tider tar upp. Att Annie Lööf deltog i det hemliga Bilderbergmötet i år för överläggningar med globalistiska bankirer är viktigt att uppmärksamma för alla oss som tycker att politiker ska tjäna folket och inte finanseliten, säger Vávra Suk, chefredaktör.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Erik

  Kul för IF Metall? 🙂

  • Bossebuss

   … ja, och Transport kan stoppa upp sina svekfulla beslut och uteslutningar dit där solen aldrig lyser!

 • Micke

  Expressen kallar er för en högerextrem sajt i en artikel idag och hänvisar till Expo. Vidare skriver de att reklamen togs bort omedelbart när annonsansvariga fick reda på d. Helt sjukt.. borde anmälas. Alla ska ju få annonsera. Lever vi i en diktatur? Och jag tycker det även luktar lite förtal här. Vad säger ni?

  Länken nedan..

  http://www.expressen.se/gt/hogerextrem-propaganda-pa-kommunala-storbildsskarmar/

  • Tore Halvorsen

   Burde man ikke finne ut hvilke annonsører det gjelder, og fullstending boikotte dom? Problemet med høyre siden er at dom er så uorganiserte. Hadde dette blitt gjort mot venstresiden, så hadde alle sosiale nettverk sydet av harme, opprop og krav om boikott og anklager om diskriminering/rasisme mot alle som forsvarer denne praksisen.

 • Bossebuss

  Jättebra! Tänk att det nu fått gå så långt att en i vänsterliberalernas ögon så “rasistisk” tidning får förekomma på storbildsskärmar i Sveriges tredje största stad!
  Kan vi få hoppas på en upplösning av den politiska låsningen som vi är så innerligt trötta på?

 • DramernasDetektivbyrå

  GP just nu:
  På storbildskärmar utanför Scandinavium och Ullevi kunde göteborgarna under måndagen se den högerextrema tidningen Nya Tiders reklamfilm, skriver GP .

  Kommunalägda Got Event köper reklamplats från företaget Gm-gruppen där ett avtal reglerar vad som får och inte får visas. Mikael Persson vid Got Event säger att det är ett misstag att reklamen visats.

  – Det är ett misstag som har begåtts.

Iransk burkamotståndare utkastad från visning av Burka Songs 2.0

GÖTEBORGDen svenska feministiska regissören Hanna Högfeldt har producerat en film där hon iförd heltäckande islamisk kvinnoklädsel sjunger franska nationalsången på Paris’ gator. Filmen har väckt debatt och när Högstedt stod inne på Folkteatern i Göteborg och applåderades av bland annat muslimska män, blev en iransk kvinna utkastad för att inte störa tillställningen.

Vänstertidningar anmälda för presstödsfusk

INRIKESEtt flertal tidningar på den vänsterliberala kanten har fuskat till sig tiotals miljoner i presstöd i många års tid. Det säger en grupp medborgarjournalister företrädda av Granskning Sveriges förgrundsfigur Fabian Fjälling, som nu polisanmält flera av tidningarna och dess anställda för grova bidragsbrott, urkundsförfalskning med mera.

Amerikanska får rätt i Högsta domstolen: svensk utbildning höll för låg kvalitet

VÄSTERÅSDen amerikanska studenten Connie Dickinson stämde Mälardalens högskola för avtalsbrott, eftersom hon betalat 55 000 kronor per termin för en utbildning som inte höll måttet. Nu ger Högsta domstolen Dickinson rätt och dömer högskolan till att betala tillbaka två tredjedelar av studentens studieavgift om totalt 170 000 kronor.

”Ensamkommande” får ta hit familjen även som vuxna

MIGRATIONEU-domstolen har slagit fast att så kallade ensamkommande flyktingbarn som fått asyl kan ta sin släkt till Europa även efter det att de på pappret blivit vuxna.

Föräldrastorm efter avslöjandet om muslimbön i klassrum

INRIKESFörra veckan skrev Nya Tider om hur eleverna i Möklinta Kyrkskola fick vänta i korridoren för att muslimer ockuperat klassrummet för att be. Händelsen har upprört föräldrar och en insändare skickades till lokaltidningen. Nu slår kommunen tillbaka och hävdar att allt är ”falska nyheter”. Vad det är som är falskt framgår dock inte. Kommunen medger själv det inträffade, men menar att det inte är något att bråka om.

Militära poliser föreslås i getton – kontroversiell metod i Sverige

INRIKESStatsminister Stefan Löfven öppnade den 17 januari upp för att gå på Sverigedemokraternas linje och sätta in militär i mångkulturella förorter. Internationellt sett och historiskt i Sverige har militära polisförband och militärt stöd till polisen inte varit kontroversiellt. Bo Widerbergs film Ådalen 31 som kom 1969 ändrade på det och skapade myten att militär inte får sättas in mot civila.

Lärare slår larm: kollegor som själva inte kan svenska lär barn att läsa och skriva

SKOLANLärarnas språkbegränsningar leder till att elever i förortsskolor inte förstår vad de ska göra - i många fall mynnar lektionen ut i kaos. Det skriver en anonym lärare på Aftonbladet debatt, angående de lärare av utländsk bakgrund som fått snabbspår in i svensk skola på grund av regeringens integrationssatsningar.

Liberalerna ger sig in i politisk strid om offentlig peniskonst

STOCKHOLMEn gigantisk blå penis dök i förra veckan upp på en husvägg på Kungsholmen i centrala Stockholm. ”Konstverket” undertecknat Carolina Falkholt har mött kritik och vållar nu politisk strid. Efter att Sverigedemokraterna ifrågasatt pornografisk konst i det offentliga rummet, ger sig Liberalerna in och försvarar det kritiserade ”konstverket”.

Gå till arkivet