Skip to Content

Bildskärmar vid Scandinavium och Ullevi. Foto: Nya Tider

Nya Tider på storbildsreklam i Göteborg

Inför Bokmässan spelas ett videoklipp från Nya Tider på storbildsskärmar på strategiska platser i Göteborg, där hundratusentals människor passerar.

Publicerad: 25 september, 2017, 20:03

 • Svenska

Läs även

Videon innehåller bilder på tidningen och tre animationer: Stefan Löfven som klappar ett skäggbarn i en barnvagn, Donald Trump som sopar iväg mexikanska sombreros från USA till Mexiko, och Annie Lööf som nickedocka åt Bilderberggruppen.

– Det är kul att ironisera över samhällsfenomen och samtidigt visa vilka ämnen Nya Tider tar upp. Att Annie Lööf deltog i det hemliga Bilderbergmötet i år för överläggningar med globalistiska bankirer är viktigt att uppmärksamma för alla oss som tycker att politiker ska tjäna folket och inte finanseliten, säger Vávra Suk, chefredaktör.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Erik

  Kul för IF Metall? 🙂

  • Bossebuss

   … ja, och Transport kan stoppa upp sina svekfulla beslut och uteslutningar dit där solen aldrig lyser!

 • Micke

  Expressen kallar er för en högerextrem sajt i en artikel idag och hänvisar till Expo. Vidare skriver de att reklamen togs bort omedelbart när annonsansvariga fick reda på d. Helt sjukt.. borde anmälas. Alla ska ju få annonsera. Lever vi i en diktatur? Och jag tycker det även luktar lite förtal här. Vad säger ni?

  Länken nedan..

  http://www.expressen.se/gt/hogerextrem-propaganda-pa-kommunala-storbildsskarmar/

  • Tore Halvorsen

   Burde man ikke finne ut hvilke annonsører det gjelder, og fullstending boikotte dom? Problemet med høyre siden er at dom er så uorganiserte. Hadde dette blitt gjort mot venstresiden, så hadde alle sosiale nettverk sydet av harme, opprop og krav om boikott og anklager om diskriminering/rasisme mot alle som forsvarer denne praksisen.

 • Bossebuss

  Jättebra! Tänk att det nu fått gå så långt att en i vänsterliberalernas ögon så “rasistisk” tidning får förekomma på storbildsskärmar i Sveriges tredje största stad!
  Kan vi få hoppas på en upplösning av den politiska låsningen som vi är så innerligt trötta på?

 • DramernasDetektivbyrå

  GP just nu:
  På storbildskärmar utanför Scandinavium och Ullevi kunde göteborgarna under måndagen se den högerextrema tidningen Nya Tiders reklamfilm, skriver GP .

  Kommunalägda Got Event köper reklamplats från företaget Gm-gruppen där ett avtal reglerar vad som får och inte får visas. Mikael Persson vid Got Event säger att det är ett misstag att reklamen visats.

  – Det är ett misstag som har begåtts.

Svensk dominans i militär prickskyttetävling

UTRIKESEtt svenskt prickskyttepar tog hem förstaplatsen i den prestigefyllda militärtävlingen Europe Best Sniper Team Competition. Ett annat svenskt par kom på fjärde plats.

SSU-aktivister i Malmö vandaliserade Moderaternas valstuga – filmade sabotaget

Ligistaktivister från SSU Malmö när de vandaliserade en av Moderaternas valstugor genom att riva ner flaggor och sätta upp, socialdemokratiska budskap istället. Det hela filmades och lades upp på SSU Malmös Instagramkonto.

Styrelseledamot för Ung Vänster i Göteborg/Bohuslän tar inte avstånd från AFA

En av styrelseledamöterna i Ung Vänsters distrikt Göteborg/Bohuslän, som den 28 augusti planerar ett omfattande mötessabotage av Jimmie Åkessons och Sverigedemokraternas torgmöte tar inte avstånd från våldsbenägna, autonoma extremvänstergrupper som AFA. Det kan Nya Tider avslöja då vi lyckades konfrontera honom per telefon.

Akilov miss­handlad i sin cell

INRIKESRakhmat Akilov, dömd för terrordådet på Drottninggatan, har blivit attackerad av en medfånge i den så kallade Kumlabunkern. Motivet ska ha varit att hämnas terrordådet som dödade fem personer i april förra året. Den ännu okände gärningsmannen hyllas nu för tilltaget i sociala medier.

Nya Tider går in som huvudsponsor för Alternativ Bokmässa

Nya Tider går nu in som huvudsponsor för en Alternativ Bokmässa i Göteborg, som kommer att hållas samtidigt som den politiskt korrekta mässan, den 29-30 september. Arrangörer är alternativmediaprofilerna Per Björklund, Nina Drakfors och Jan Sjunnesson. Deltagare är bland andra Katerina Janouch, Karl-Olov Arnstberg, Lars Vilks, Dan Park, Mona Walter, Aron Flam och många andra.

Ny rapport visar allvarliga strukturella fel inom Polismyndigheten: Ursäkta, men vi är faktiskt polisen och vi står över lagen

INRIKESI en ny studie med ovanstående namn författad av Stefan Holgersson, polis och professor vid Linköpings universitet, visas på allvarliga strukturella fel i Polismyndigheten: ”Av rapporten framgår att det inom polisen finns en utbredd inställning att Polismyndigheten inte behöver rätta sig efter lagar och regler”. I rapporten redovisas hur polisen på ett lagstridigt sätt har hanterat en rad ärenden, som till exempel licensgivning för vapen och offentlighetsprincipen.

Sveriges Radio spred fejknyhet om brottsutvecklingen

INRIKESDen 30 juli hävdade P4 Kristianstad i en artikel att det är ”historiskt låg risk att dö eller skadas av våld i Skandinavien”. Det är bara den senaste i en rad artiklar där man inför valet försöker lura i folket att brottsligheten minskar, trots att allt pekar på att den ökar. Sociologen Hanna Sahlin-Lilja, som SVT lyfte fram som en auktoritet på området, vill inte svara på Nya Tiders frågor.

Propagandan: Fyra lögner om brottsligheten

REPORTAGESVT, SR, Aftonbladet, Expressen, DN och övriga systemmedier gör under valrörelsen sitt bästa för att bortförklara den otrygghet allt fler känner och istället skylla den på att folk är ”okunniga” om att brottsligheten egentligen minskar. Nya Tider lär dig att genomskåda och bemöta fyra vanliga propagandalögner.

Gå till arkivet