Skip to Content

Bildskärmar vid Scandinavium och Ullevi. Foto: Nya Tider

Nya Tider på storbildsreklam i Göteborg

Inför Bokmässan spelas ett videoklipp från Nya Tider på storbildsskärmar på strategiska platser i Göteborg, där hundratusentals människor passerar.

Publicerad: 25 september, 2017, 20:03

 • Svenska

Läs även

Videon innehåller bilder på tidningen och tre animationer: Stefan Löfven som klappar ett skäggbarn i en barnvagn, Donald Trump som sopar iväg mexikanska sombreros från USA till Mexiko, och Annie Lööf som nickedocka åt Bilderberggruppen.

– Det är kul att ironisera över samhällsfenomen och samtidigt visa vilka ämnen Nya Tider tar upp. Att Annie Lööf deltog i det hemliga Bilderbergmötet i år för överläggningar med globalistiska bankirer är viktigt att uppmärksamma för alla oss som tycker att politiker ska tjäna folket och inte finanseliten, säger Vávra Suk, chefredaktör.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Erik

  Kul för IF Metall? 🙂

  • Bossebuss

   … ja, och Transport kan stoppa upp sina svekfulla beslut och uteslutningar dit där solen aldrig lyser!

 • Micke

  Expressen kallar er för en högerextrem sajt i en artikel idag och hänvisar till Expo. Vidare skriver de att reklamen togs bort omedelbart när annonsansvariga fick reda på d. Helt sjukt.. borde anmälas. Alla ska ju få annonsera. Lever vi i en diktatur? Och jag tycker det även luktar lite förtal här. Vad säger ni?

  Länken nedan..

  http://www.expressen.se/gt/hogerextrem-propaganda-pa-kommunala-storbildsskarmar/

  • Tore Halvorsen

   Burde man ikke finne ut hvilke annonsører det gjelder, og fullstending boikotte dom? Problemet med høyre siden er at dom er så uorganiserte. Hadde dette blitt gjort mot venstresiden, så hadde alle sosiale nettverk sydet av harme, opprop og krav om boikott og anklager om diskriminering/rasisme mot alle som forsvarer denne praksisen.

 • Bossebuss

  Jättebra! Tänk att det nu fått gå så långt att en i vänsterliberalernas ögon så ”rasistisk” tidning får förekomma på storbildsskärmar i Sveriges tredje största stad!
  Kan vi få hoppas på en upplösning av den politiska låsningen som vi är så innerligt trötta på?

 • DramernasDetektivbyrå

  GP just nu:
  På storbildskärmar utanför Scandinavium och Ullevi kunde göteborgarna under måndagen se den högerextrema tidningen Nya Tiders reklamfilm, skriver GP .

  Kommunalägda Got Event köper reklamplats från företaget Gm-gruppen där ett avtal reglerar vad som får och inte får visas. Mikael Persson vid Got Event säger att det är ett misstag att reklamen visats.

  – Det är ett misstag som har begåtts.

Vänsterprofilen Boris Benulic dömd till 3,5 års fängelse

INRIKESEfter en lång och kostsam rättsprocess har Boris Benulic dömts i överinstans till tre och ett halvt års fängelse för grov ekonomisk brottslighet. Frågan är nu om han lämnar landet? Nya Tider har satt sig in i fallet.

Förslag: Slopade fyskrav ska ge fler poliser

INRIKESDe fysiska kraven för att komma in på polisutbildningen har sänkts i flera omgångar, men ändå är det många sökande som inte klarar testerna. Nu föreslår polisen att även de som misslyckas ska få utbilda sig till poliser och göra fystestet när de studerat klart.

Polisanmälde saga med Pippi Långstrump

INRIKES

Oppositionellas bankkonton nedstängda i Sverige och Frankrike

Olika organisationer, partier, föreningar och företag har på senare tid fått sina bankkonton stängda i Sverige och i andra länder i vad som ter sig vara en organiserad kampanj för att försvåra för dessa politiska alternativ. Främst handlar det om kritiker av invandringspolitiken och EU:s federalisering.

Calle Jonsson dömd för misshandel

INRIKESCalle Jonsson blev rikskänd 2001 när han misstänktes för ett knivdåd i Grekland. Det blev en följetong som pågick i många år. Nu har 34-åringen dömts för misshandel för andra gången. Nya Tider var på plats under rättegången i Norrtälje tingsrätt.

Polisen hindras från att leta gruppvåldtäktsmän på HVB-boenden

I en pågående förundersökning om en gruppvåldtäkt begärde förundersökningsledaren ut uppgifter om vilka ungdomar som var skrivna på ett visst HVB-hem. Begäran avslogs av kommunen.

Tio gripna för organiserat tiggeri – omsatte miljonbelopp

Den 5 december slog polisen till mot det organiserade tiggeriet i södra Sverige. Ett kriminellt nätverk tros ha omsatt miljonbelopp som förts ut ur landet. Ett tiotal personer har gripits, misstänkta för bland annat människohandel. Samtidigt har ett trettiotal tiggare som antas vara offer i verksamheten omhändertagits.

”Pressetik” och gruppvåldtäkt: Nya Tider kräver svar

REPORTAGESystemmedierna pratar ofta om pressetik och använder den som argument för att mörka viktiga delar av verkligheten ‒ inte minst det faktum att gruppvåldtäkter är ett nästan renodlat invandrarbrott. Nya Tider har försökt få svar på hur de egentligen resonerar kring detta, men föga förvånande vägrar man att svara.

Gå till arkivet