Skip to Content

Bildskärmar vid Scandinavium och Ullevi. Foto: Nya Tider

Nya Tider på storbildsreklam i Göteborg

Inför Bokmässan spelas ett videoklipp från Nya Tider på storbildsskärmar på strategiska platser i Göteborg, där hundratusentals människor passerar.

Publicerad: 25 september, 2017, 20:03

 • Svenska

Läs även

Videon innehåller bilder på tidningen och tre animationer: Stefan Löfven som klappar ett skäggbarn i en barnvagn, Donald Trump som sopar iväg mexikanska sombreros från USA till Mexiko, och Annie Lööf som nickedocka åt Bilderberggruppen.

– Det är kul att ironisera över samhällsfenomen och samtidigt visa vilka ämnen Nya Tider tar upp. Att Annie Lööf deltog i det hemliga Bilderbergmötet i år för överläggningar med globalistiska bankirer är viktigt att uppmärksamma för alla oss som tycker att politiker ska tjäna folket och inte finanseliten, säger Vávra Suk, chefredaktör.

redaktion@nyatider.nu

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Erik

  Kul för IF Metall? 🙂

  • Bossebuss

   … ja, och Transport kan stoppa upp sina svekfulla beslut och uteslutningar dit där solen aldrig lyser!

 • Micke

  Expressen kallar er för en högerextrem sajt i en artikel idag och hänvisar till Expo. Vidare skriver de att reklamen togs bort omedelbart när annonsansvariga fick reda på d. Helt sjukt.. borde anmälas. Alla ska ju få annonsera. Lever vi i en diktatur? Och jag tycker det även luktar lite förtal här. Vad säger ni?

  Länken nedan..

  http://www.expressen.se/gt/hogerextrem-propaganda-pa-kommunala-storbildsskarmar/

  • Tore Halvorsen

   Burde man ikke finne ut hvilke annonsører det gjelder, og fullstending boikotte dom? Problemet med høyre siden er at dom er så uorganiserte. Hadde dette blitt gjort mot venstresiden, så hadde alle sosiale nettverk sydet av harme, opprop og krav om boikott og anklager om diskriminering/rasisme mot alle som forsvarer denne praksisen.

 • Bossebuss

  Jättebra! Tänk att det nu fått gå så långt att en i vänsterliberalernas ögon så ”rasistisk” tidning får förekomma på storbildsskärmar i Sveriges tredje största stad!
  Kan vi få hoppas på en upplösning av den politiska låsningen som vi är så innerligt trötta på?

 • DramernasDetektivbyrå

  GP just nu:
  På storbildskärmar utanför Scandinavium och Ullevi kunde göteborgarna under måndagen se den högerextrema tidningen Nya Tiders reklamfilm, skriver GP .

  Kommunalägda Got Event köper reklamplats från företaget Gm-gruppen där ett avtal reglerar vad som får och inte får visas. Mikael Persson vid Got Event säger att det är ett misstag att reklamen visats.

  – Det är ett misstag som har begåtts.

Läs hela mässnumret här

SD Malmö: Låt vuxna barnbedragare betala tillbaka bidragen

Sverigedemokraterna i Malmö vill att ”ensamkommande flyktingbarn” som ljugit om sin ålder ska polisanmälas och bli återbetalningsskyldiga för de bidrag de felaktigt fått ut. Tidigare har Moderaterna och Centern i Mariestad drivit igenom detta i sin kommun. Företrädare i SD vill nu att frågan ska väckas på fler orter.

Tio hemskickade afghaner ”massdeportation” enligt Aftonbladet

Efter att tio personer, som avslöjats med att ha ljugit om sin ålder och sina asylskäl, blivit nekade asyl twittrade vänstertidningen Aftonbladet att det var en ”massdeportering”.

Svenska ambassader lockar invandrare till Sverige med höga bidrag

En gemensam kampanj för Sveriges ambassader har mött omfattande kritik, bland annat av PM Nilsson i Dagens Industri. På ambassadernas hemsidor publiceras just nu en informationskampanj på temat ”arbeta i Sverige” översatt till en rad olika språk. Enligt nättidningen Nyheter Idag är det statliga Svenska institutet som ligger bakom kampanjen.

Twittrade om trollfabriken #jagärhär, då förlorade Bilyana sin universitetspost

REPORTAGEBilyana Martinovski var affilierad docent på Stockholms universitet. Som privatperson har hon twittrat om övergrepp mot kvinnor och barn, medialögner, censur, Donald Trump med mera. Men så twittrade hon om ”demokratiterroristerna” i #jagärhär ‒ och fick plötsligt ett brev från institutionens chef Uno Fors. Hon får inte vara förknippad med universitetet längre.

Privatpersoner kan dras inför rätta för upphovsrättsbrott – utan att veta om det

Efter ett uppmärksammat domslut där Wikimedia, en svensk sida som samlade bilder på offentliga konstverk i en sökbar databas, dömts av Patent och marknadsdomstolen att betala skadestånd till organisationen Bildupphovsrätt, har det även uppmärksammats att det är olagligt för privatpersoner att ta bilder av Sveriges offentliga konstverk och sedan sprida dessa online, till exempel på egna bloggar eller sociala medier.

8 av 10 som skall utvisas avviker

Över tre fjärdedelar, 78 procent, av utvisningsärendena som polisen skulle genomföra mellan maj och augusti i år på uppdrag av Migrationsverket rör personer som håller sig undan de planerade avvisningarna. Ytterst få utvisningar lyckas med andra ord genomföras.

Muslimsk kravbok på den svenska sjukvården

INRIKESMyndigheten för stöd till trossamfund har låtit finansiera en bok om muslimska privilegier inom vården. Boken är framtagen tillsammans med muslimska samfund och har bekostats av myndigheten. Nya Tider intervjuar direktören för myndigheten om skriften.

Gå till arkivet