Revolution! Foto: Pixabay/Niek Verlaan

Om jag fick bestämma!

Våra politiker har ensidigt brutit samhällskontraktet med medborgarna i vårt land!

På område efter område har de visat på en brutal okunnighet och en genomgående vilja att ständigt gå emot medborgarna och liera sig med de subversiva krafterna i Sverige. I alla led, i såväl politiken, nästan alla partier, liksom i organisationer, har kommunister nästlat sig in och styr därmed från insidan i en mängd sammanhang allt som för Sverige bort från den sammanhållna nation vi en gång var.

Det senaste exemplet är nedstängningen av Swebbtv, där Google och Youtube blivit uppmanade av vänsterpolitikerna i vår Riksdag och regering att strypa den fria debatten och yttrandefriheten i Sverige.

Dagens riksdagspolitiker drar sig således inte ifrån att bryta mot våra grundlagar om det kan gagna dem i politiskt hänseende.

Sverige behöver en Revolution! En omdaning av hela vårt system i grunden och en ny folkmoral. Nedan följer exempel på vad jag skulle ombesörja ifall jag fick bestämma:

  • Inrätta en Författningsdomstol som så många andra länder har gjort varigenom man kan döma politiker och högre ämbetsmän till hårda straff i fall de gör sig skyldiga till brott mot landets grundlagar, övriga lagar och förordningar. Dagens konstitutionsutskott är bara ett spel för galleriet, en fullkomligt tandlös tiger. Svenska politiker är ”världsmästare” på att inrätta tandlösa tigrar, KO, JO, BO, PO med mera. Allt i akt och mening att förvilla befolkningen för att de skall tro att vi i Sverige har koll på läget och vad som görs i systemet.
  • Höj Riksdagsspärren till 10 procent vilket då skulle närma sig det som Assar Lindbäck sade om att Sveriges Riksdag utan vidare skulle må bra av att bantas till hälften. Det skulle tvinga bort alla politiker som fungerar som bromsklossar för all nödvändig samhällsförändring. Det parti som skapat mest kaos i vårt land under de senaste decennierna, Miljöpartiet, skulle då inte få någon plats i vår Riksdag.

Kommunistpartiet, (Vänsterpartiet) skulle också få svårt att överleva i Riksdagen.

Skapa få stora partier! Sanera Sveriges Riksdag!

  • Rensa ut dräggen i alla så kallade utanförskapsområden, idag fungerande parallellsamhällen vars intentioner är att i så stor utsträckning som möjligt frigöra sig från det samhällssystem som byggts upp i Sverige under århundraden. Områden som fungerar som fristad för terrorister och kriminella invandrargäng.

För att lösa problemet, sätt in militär som Leif GW Persson föreslår och använd polisens insatsstyrka i samverkan. Spärra av område efter område och grip alla arga unga invandrarmän som försörjer sig på brott och skicka hem dem till sina respektive hemländer!

För oss i Sverige är det helt irrelevant att tro att dessa invandrarmän kommer att drabbas av några repressalier, speciellt då de beviljas fyra fria hemresor varje år till de länder de säger att de flytt ifrån. Resor som bekostas av svenska skattebetalare.

Samt att dessa brottslingar redan innan skulle ha tänkt på vad de gjorde då de utförde brott i det land som välkomnat dem.

  • Skapa ett nytt rättsväsende! Rättsrötan i vårt land har enorma proportioner! Med det system som gäller idag där det är brottsoffret som har hela bevisbördan, kan i princip brottslingen konsekvent neka till allt eller tiga sig igenom hela rättegången och på så vis vinna gehör för att ingenting gick att bevisa.

Skulle brottslingen trots detta bli dömd så har numera alla praktiskt taget, åtminstone grova brottslingar, satt i system att alltid överklaga sin dom.

Detta okynnesöverklagande gynnar både brottslingarna och advokaterna i vårt land och kostar skattebetalarna enorma summor varje år då de flesta kostnaderna nästan alltid debiteras samhället.

Detta måste få ett slut! Skapa en ny lag där det blir omöjligt att överklaga solklara fall och där domen aldrig kan bli ett prejudikat, vilket måste bli lättare att avgöra utan en ny rättegång.

Visste ni för övrigt att en vanlig översättning av en dom i Tingsrätten kostar cirka en halv miljon kronor? Och alla domar måste översättas för att ges till den som inte har svenska som modersmål.

Avskaffa omedelbart alla straffrabatter och strafflindringar. Tvärtemot vad vissa så kallade experter yrar om, att de som är under 20 år inte förstår konsekvenserna av vad de gör, så vet idag barn ända ner i 12-årsåldern mycket väl vad de gör och vilka konsekvenser det får då de till exempel som i Göteborg rånar sina skolkamrater och åldringar. Sänk straffåldern till 12 år! Skicka unga lagöverträdare till den gamla tidens ”uppfostringsanstalter”!

Se till att livstidsstraff blir livstidsstraff i verklig mening! Är man dömd till livstids fängelse för ett mycket grovt brott kan man bara bli fri då man fraktas bort från fängelset i en trälåda!

Inför ett mycket, mycket hårdare straff för all form av misshandel!

Gör det absolut omöjligt att fortsätta med sin brottsliga verksamhet inifrån fängelset!

  • Återskapa en riktig poliskår med den anda som rådde på 50- och 60-talet i Sverige. Polisen måste få vara just poliser och slippa alla kommunistpolitikers och journalisters ständiga påhopp då de försöker göra sitt jobb!

Låt poliserna slippa alla administrativa arbetsuppgifter så att de kan vara ute på fältet där brottsligheten sker! Anställ civilanställda för dessa arbetsuppgifter.

Fördubbla polisernas löner och skärp kraven för att bli polis! Decentralisera polisen, gör den lokal och regional igen!

  • Återskapa en fungerande skola där ingen elev kan bli uppflyttad till nästa klass om den inte har ett godkänt betyg i ordning och uppförande! Klarar inte eleven detta får vederbörande gå om ett helt år i skolan.

Återinför den gamla hederliga, riktiga studentexamen!

  • Ge ledarna, professorerna, för våra universitet möjligheten att stoppa de så kallade studenter som kräver en plats men som inte har de nödvändiga kunskaperna för akademiska studier.

Ta bort alla så kallade professorer som fått sina tjänster på politiska meriter. Dagens kommuniststyrda akademiska värld i Sverige måste upphöra att finnas till. Detta är oerhört viktigt och enda garantin för Sveriges överlevnad som nation.

Sverige som nation har länge lidit av en allvarlig sjukdom som heter ”kommunism” i alla former. Denna elakartade sjukdom har trängt sig in i vårt lands alla livsnerver och förtär oss inifrån med en förödande kraft, långt värre än alla influensor.

Likt det osynliga viruset, äter sig denna kommunism sig in i hela vårt samhällssystem och i människorna som tvingas befinna sig däri. Vi kan inte direkt ta på det. Ej heller se det riktigt tydligt. Men det finns där, ständigt ätande sig in i våra stamceller och samhällsstruktur.

Akademiker av olika slag försöker finna på botemedel mot denna cancersvulst, men de motarbetas ständigt av superidioter som anlitats som politiker och vårt lands företrädare. Dunkla motiv kan synas styra det hela men granskar man eländet närmare ser man klara mönster. Det handlar uteslutande om makthunger och en grundmurad vilja att sätta sig på medborgarna och framhäva att man vet bättre än andra och därigenom skapa sig en legitimitet för sitt alltigenom destruktiva arbete.

Fick jag bestämma så skulle jag riva upp med rötterna allt ogräs som ur hat och tvedräkt spirar och som växer sig allt starkare inom den svenska politiska vänstern och i Sveriges Riksdag och regering!

Dela artikeln

Materialet är upphovsrättsskyddat. Du har tillstånd att citera fritt ur artiklarna förutsatt att källa (www.nyatider.nu) anges. Foton får inte återanvändas utan Nya Tiders tillstånd.

Relaterat

Malmöbibliotek anordnar sagostunder på helgerna – bara på arabiska

Malmöbibliotek anordnar sagostunder på helgerna – bara på arabiska

🟠 INRIKES Limhamnsbiblioteket i Malmö kommer under tre hösthelger anordna sagostunder för barn mellan 5-9 år, dock bara på arabiska. Svenska barn som vill höra sagor på sitt modersmål hänvisas till de sagostunder som anordnas främst för barn i förskoleverksamheten. Bibliotekets språkprioriteringar har väckt starka känslor på sociala medier.

Bidragstagare mordhotade politiker och utförde attentat

Bidragstagare mordhotade politiker och utförde attentat

🟠 ”Vill inte jobba, fatta det!” Två kroniska bidragstagare i Landskrona döms för ett stort antal fall av olaga hot och skadegörelse. Hoten och attackerna har riktats mot kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandbergs (L), kommunalrådet Stefan Olsson (SD), Arbetsförmedlingen och kommunens förvaltning. Motivet bakom dödshoten och attackerna har varit att de två bidragstagarna vägrat att arbeta. Nya Tider har granskat förundersökningen och kan nu visa samtliga hotbrev. ”Kommer snart placera 4 kilo dynamit och blåsa bort hela er entre om ni inte låter mej gå hemma på bidrag. Vill inte jobba, fatta det!”, står det i hotbrevet till Arbetsförmedlingen. Det som föranlett vreden var att bidragstagarna tvingades utföra fas 3-jobb.

Ej redaktionellt material

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Tänk på att du är juridiskt
ansvarig för dina kommentarer

Läs även:

Avskaffa de moderna adelsprivilegierna

Avskaffa de moderna adelsprivilegierna

🟠 KRÖNIKA Vi härjedalingar har sett hur renägande samer i över hundra år flyttat fram sina positioner på andras bekostnad och riksdag, regering och lokalpolitiker falla till föga när renägarna drar rasistkortet. Det är tid att avskaffa renägarnas särrättigheter, som kan liknas vid adelsprivilegier.

Om Einárs död och hur Sverige blivit mer som USA

Om Einárs död och hur Sverige blivit mer som USA

🟠 CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET Torsdagen den 21 oktober sköts 19-årige gangsterrapparen Nils Einar Grönberg, bättre känd under sitt artistnamn Einár, ihjäl på öppen gata i Hammarby sjöstad i södra Stockholm. Enligt uppgift dödades han med ett flertal skott i bröstet och huvudet – en ren avrättning av den sort som blir allt vanligare i kriminella miljöer.

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

På väg mot en dystopi: IT-bolag vill söka igenom dina privata filer

🟠 Apple har fått backa och meddelar att man avvaktar med att söka igenom användarnas filer och krypterade chattar i jakt på barnporr. Kritikstormen som blåst upp mot företaget blev för stor och Apples argument för genomskinligt. Det är dock tydligt att tanken på att snoka i användarnas privata bilder finns kvar. Det är viktigt att inte tillåta kontrollsamhället ta detta kliv framåt. Den som tror att det skulle sluta där begår ett stort misstag.

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

(S)taten omyndigförklarar föräldrar alltmer – för att föräldrar tillåtit det i årtionden

🟠 OPINION: Susanne Nyman Furugård Många har reagerat emot att Folkhälsomyndigheten nu tillåter att barn från tolv års ålder injiceras med de experimentella covidsprutorna utan föräldrarnas samtycke. Men få har upprörts över det nya S-förslaget om att barn från två års ålder automatiskt ska skrivas in i förskolan utan föräldrarnas samtycke. Tystnaden i det senare fallet beror på att de flesta föräldrar sedan länge har accepterat en familjepolitik som går ut på att de ska lämna ifrån sig makten över och ansvaret för sina barn från cirka ett års ålder. Detta har banat väg för de senaste två framryckningarna mot ett totalt omyndigförklarande av alla föräldrar.

Nyhetsdygnet

Runmästarens hemliga regler och dolda budskap

🟠 Runböcker finns det många av, men i Runkalendern tar Magnus Stenlund ett nytt grepp om det fornnordiska alfabetet. Han driver tesen att en runmästare redan på bronsåldern var i kontakt med Medelhavscivilisationerna, kanske de Joniska öarna, och med stor noggrannhet och enligt förutbestämda regler skapade dessa runor. De är långt mer än skrivtecken, utan berättar också mycket om de gudar och andra väsen som de symboliserar, ordnade i en vacker symmetri som på ett schackbräde.

Underhållande om Leninbesatt hotellägare

🟠 Kapitalister som hyllar Lenin? Ja, i Sverige finns en hotellägare som gjort sig känd för att vara ett stort fan av Lenin, som instiftade Leninpriset och som ekonomiskt stöttat Jan Myrdalsällskapet – Lasse Diding. Journalisten Per Nygren har skrivit underhållande om Diding och hittar många bisarra detaljer, men enligt Nya Tiders recensent missar Nygren, trots ett gediget grävande arbete, viktiga frågor som hade gjort boken mer relevant för allmänheten.

Östersjöns guld, Bärnsten

🟠 När du håller en bit bärnsten i din hand, tänk då på att den har färdats oförstörd flera miljoner år genom tiden. Det är fantastiskt. När du håller den mot ljuset och ser lite mossa inuti, då har den mossan fastnat i kådan som stelnat och blivit till en mycket älskad smyckesten. Nu ska vi lära känna bärnstenen, eller Östersjöns guld som den också kal­las.

”Spermageddon”: Kommer västvärldens människor att kunna fortplanta sig år 2050? – Hormonstörande ämnen pekas ut som ansvariga för drastisk nedgång i spermie- och äggkvalitet

🟠 För några år sedan kom en chockerande rapport om att spermiekvaliteten hos västerländska män sjunkit med nästan 60 procent mellan 1973 och 2011. Även testosteronnivåerna har visat sig vara minskande. Nu har forskaren bakom studien, doktor Shanna Swan, gett ut en bok om orsakerna, och pekar ut de hormonstörande ämnen som finns i allas vår vardag. Medan den uppmärksammats av internationella medier är det helt tyst om den i Sverige.

Nils Bejerot

🟠 Han startade kriget mot knarket. I år skulle psykiatern och forskaren Nils Bejerot ha fyllt 100 år. Han grundade Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle (RNS) och kom att bli känd som den ”svenska narkotikapolitikens fader”. Hans nolltolerans mot narkotika på 1960-talet väckte dock vänsterns vrede och media vände honom ryggen.

Aroniabär och fläderbär

🟠 Än är det inte för sent att plocka bär. Två riktigt nyttiga bär hittar vi i våra trädgårdar nu. Aroniabär är en uppstickare som visat sig vara ett riktigt superbär. Fläderbär har använts som en gammal och beprövad förkylningskur i århundraden, och har även visat sig vara behjälplig i att förebygga eller lindra influensa.

Senaste numret

Nya Tider är den enda papperstidningen som bemöter systempressens lögner i deras eget format: på papper. Sedan grundandet 2012 granskar Nya Tider den politiska korrektheten och berättar hur verkligheten ser ut bakom systemmedias tillrättalagda version. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka.
Vávra Suk
Chefredaktör

123 037 97 35

Kundtjänst
Tel: 08-410 677 70
kund[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Redaktion
redaktion[snabel-a]nyatider.nu
Box 454, 191 24 Sollentuna

Artiklar (RSS)
© 2021 Nya Tider. Med ensamrätt. Nya Tider ges ut av AlternaMedia AB.

Ansvarig utgivare: Vávra Suk. Bankgiro: 108-0357.

Genom att fortsätta surfa vidare på hemsidan godkänner du vår integritetspolicy.