Skip to Content

Joe Biden. Stillbild: Youtube.
CHEFREDAKTÖREN HAR ORDET

Ordningen återställd?

PappersupplaganNya Tider v. 4

Biden öppnar gränserna och en mångkulturell feminist blir vicepresident. Etablissemanget har lyckats kväsa frihetsupproret och återanträtt marschen mot en globalistisk värld utan nationer eller folkslag. Men repression skapar motstånd, och hundratals miljoner människor i västvärlden har nu sett att det är möjligt att besegra etablissemanget.

Publicerad: 26 januari, 2021, 14:37

  • Svenska

Läs även

Joe Biden har svurits in som president och har genast lovat att öppna Trumps ”gränsmur”. Miljoner illegala invandrare i Förenta staterna ska göras till medborgare och kunna rösta på Demokraterna i nästa val. En stor migrantkaravan rapporteras redan vara på väg mot den amerikanska gränsen.

Den här gången har det politiskt korrekta etablissemanget verkligen gjort sitt yttersta för att tvinga på befolkningen sin vision om en gränslös, könlös och nationslös värld. Till vicepresident utsåg man Kamala Harris, som blir den första ickevita kvinnan på posten. Hon är rabiat feminist och avskyr den vita medelklassen som bär upp USA. Om den skröplige 78-årige Biden inte klarar att fullgöra sitt uppdrag blir det hon som tar över som president.

Men etablissemanget kan aldrig återgå till hur det varit tidigare. Hundratals miljoner människor i USA och övriga västvärlden har fått en glimt av frihet, de har fått hopp. Och de har blivit vittne till hur etablissemanget nu kastat masken och visat att man är beredd att bryta mot alla regler och all moral, bara för att få sin vilja igenom.

Trump må ha haft många brister. Drönar­mordet vid Iraks internationella flygplats för drygt ett år sedan på den berömde terrorbekämparen Qasem Soleimani, som är den som bidragit mest till att Islamiska staten besegrats, är nog hans värsta nidingsdåd. Men inrikespolitiskt i Förenta staterna och i hela västvärlden ingav han människor hopp. Han visade att det går att utmana hela etablissemanget och vinna.

Det visar kanske inte främst på att Trump själv är stark, utan på att vi, etablissemangets motståndare, är starkare än vi kanske tror. Det räcker med en Trump för att vi ska sopa mattan med globalisterna och deras finansimperier, det militärindustriella komplexet och deras ändlösa krig, systemmedia och deras fejknyheter, med mångkulturalisterna, queerteoretikerna och alla andra som vill förstöra våra nationer och som hatar vår civilisation. Trump var i mångt och mycket en pajas, och etablissemangets mardröm är nu att det ska komma en riktig statsman som tar vid där han slutade.

Det kanske är därför de är så rabiata och oförsonliga nu. Censuren, den hatiska retoriken mot alla konservativa, utrensningarna och övervakningen – man får en känsla av att de inte känner sig särskilt säkra i sadeln.

När Barack Obama blev president kom valanalytiker fram till att hans seger till stor del berodde på att han lyckades använda sociala medier för att aktivera sina anhängare. Trump tog detta ett steg längre. Han visste att systemmedia hatar allt han står för – ett slut på Amerikas krig, jobben tillbaka till USA, stolthet för vita starka män, erkännande till den arbetande medelklassen – och att de aldrig skulle låta honom föra ut sitt budskap oförvanskat. Därför gick han helt enkelt förbi dem och talade direkt till folket genom Twitter och andra sociala medier.

Han lyckades ta sig förbi grindvakterna och visade hur svagt etablissemanget egentligen är. De styr genom att filtrera och förvrida det offentliga samtalet, så att befolkningen tror att ”alla” tycker på ett visst sätt. Men vi är en majoritet, och etablissemanget en liten minoritet. Denna insikt ingav inte bara hopp hos många amerikaner, utan också hos miljoner människor i hela västvärlden som lever under politiskt korrekta regimer.

Nu gör etablissemanget allt för att det inte ska upprepas. Sociala plattformar ska aldrig igen få användas mot makthavarna; hundratusentals användarkonton raderas, censuren utökas och alternativa sociala mediers appar tas bort så att folk inte ska kunna ladda ned dem. De som protesterade utanför Kapitolium i Washington utmålas som ”extremistterrorister”. Inom militären, domstolsväsendet och hela statsapparaten kontrolleras nu att anställda inte har ”fel” åsikter.

Men detta är början på slutet. Tricket, som gjorde att etablissemanget kunde komma undan med alla galenskaper och öppet fientliga åtgärder mot våra folk, var att förtrycket var mjukt. Man upprätthöll en bild av att alla kunde säga vad de ville, att en majoritet faktiskt ville ha deras politik, att vi var moraliskt förpliktigade att försörja skäggbarn från alla världens hörn. Nu har masken fallit.

När vänsterliberalerna tillsammans med den Djupa staten iscensätter en häxjakt på alla konservativa och alla som visat sympati med Trumps politik på sociala medier, är det inget mjukt förtryck längre. Deras hämnd drabbar dessutom en stor mängd människor, folk som kanske aldrig hade varit särskilt politiskt intresserade egentligen. Men nu känner de kanske att de tvingas aktivera sig.

Hyckleriet blir övertydligt. De som vid Kapitolium krävde demokrati och respekt för det riktiga valresultatet utmålas som inhemska terrorister och nationalgardet inkal­las för att förhindra ”mer högerextremt våld”. Samma politiker och proffstyckare som idag fördömer ”det högerextrema våldet” vid Kapitolium hade inga problem med att Black Lives Matter plundrade butiker, vandaliserade bilar, brände ned polisstationer och mördade svarta Trump-anhängare.

Alla repressiva åtgärder föder ett motstånd. Samhället är delat, vilket är tragiskt, men det är inte vi som har delat det. Vi har alltid velat föra en öppen diskussion om samhällsproblemen, vi har gått ut med saklig information och litat på att människor själva ska kunna dra sina slutsatser. I Sverige är det människor som Jan Milld, Ingrid Björkman och Anders Sundholm som redan i början av 1990-talet försökte lyfte en debatt med fakta och förnuftsargument om hur man kunde föra en flyktingpolitik som skulle kunna hjälpa de verkliga flyktingarna, utan att det svenska samhället samtidigt drabbades.

De bemöttes först med tystnad, sedan med smädelser. Ingrid hade länge bott i Kenya och arbetade nära SIDA och med u-landsforskning. Ändå karaktärmördades hon i den svenska pressen och utmålades som rasist. När Jan Milld med flera försökte anordna torgmöten, attackerades de av extremvänstern med etablissemangets tysta godkännande.

De som har delat samhället är de som arbetat utifrån principen ”ingen plattform åt meningsmotståndarna”. Principen har använts av extremvänstern och betydde att man skulle försöka sabotera alla diskussioner, försöka störa alla demonstrationer, spränga alla möten och så vidare. Samma metod har dock använts av politiker, media och andra delar av etablissemanget.

När Sverigedemokraterna kom in i beslutande församlingar skulle de isoleras, ingen skulle tala med dem, de skulle mobbas och deras väljare skulle inte få något gehör. Media svartmålade konsekvent invandringskritiker, man till och med använde de värsta bilder man kunde hitta på personerna, och man lät dem inte försvara sig mot påhoppen. Universitet, Försvarsmakten och andra institutioner uteslöt aktivt personer som ansågs regimkritiska, under förevändning att de var ”rasister”.

Det är så man splittrar ett samhälle, genom att inte tala med varandra. Nu har repressalierna växlats upp i och med att Biden tillträtt som president. Räkna med att detta kommer att färga av sig på Sverige.

Vi måste inse situationen och ”gilla läget”, som man säger i det militära. Man måste agera utifrån de faktiska förutsättningarna, inte utifrån hur man skulle vilja att det var. De som vill ha fri invandring, förstöra våra nationer och rasera vår civilisation för att införa sitt mångkulturella flumsamhälle kommer aldrig att vilja diskutera. De ställer aldrig upp på en debatt eftersom det då skulle bli uppenbart vad konsekvenserna är av deras politik. De har aldrig brytt sig om flyktingar eller människor som svälter i tredje världen – detta har alltid bara varit ett verktyg för att destruera och omforma våra samhällen i Europa.

Det står nu klart att vi är många, en majoritet, som inte vill ha etablissemangets politiska korrekthet och deras härskartekniker med osynliggörande, isolering och mobbing av oliktänkande. Det är i vår generation som striden avgörs. Kommer våra barn att få leva i ett fritt land, stolta över sin nation och sina traditioner, utan övervakning, mångkulturell kriminalitet, lockdowns och vaccinpass? Vi avgör.

Vávra Suk

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

Systemmedias talande tystnad

LEDAREFör ett par veckor sedan rapporterade vi om de avslöjanden kring extremvänstern i Göteborg som gjorts av webb-tv-kanalen Exakt24. Nu har kanalens studio i Göteborg blivit attackerad av vänsterextremister som försöker skrämma dem till tystnad.

Dyra tungviktare med kort räckvidd

KRÖNIKASmåbilar är lätta, men inte med eldrift. Vi Bilägare testade nyligen fem små elbilar. De vägde i genomsnitt 1 569 kilo, deras batterier vägde genomsnittligt 280 kilo och räckte för 23,6 mils körning. Föga imponerande.

Gästledare: Erik Almqvist, Exakt24

GÄSTKRÖNIKA

Diktaturer tillåter kritik, men inte handling

DEBATTNär Exakt24 stängdes av på Youtube, så var det förstås väntat. Alternativ svensk media håller i rask takt på att rensas ut från plattformen. Mycket får dock ligga kvar på Youtube, även till synes radikala påståenden och ovårdade nedsättande uttalanden. Veckans debattör, samhällsdebattören och programledaren Magnus Stenlund, resonerar om varför vissa blir censurerade medan andra får vara kvar, och gör en talande jäm­förelse med hur Kinas myndigheter hanterar oppositionen.

Slopa fordonsskatt när fordonet står stilla och inte används

KRÖNIKA

Husbyggen trots stigande hav?

KRÖNIKAJordbruk på den nordfrisiska ön Pellworm riskerar att översvämmas av stigande hav. Åtminstone enligt Dagens Nyheter och andra media.

Danmarks initiativ förändrar spelplanen

LEDAREDanmark har tagit ett historiskt steg då man den 3 juni bestämde sig för att flytta hela asylprocessen till Afrika. Inte ens de som får asyl beviljad kommer att tillåtas invandra till Danmark, utan fristad kommer att erbjudas dem i det afrikanska landet. Det innebär noll asylinvandrare till Danmark så snart det nya systemet är på plats – det första av två nödvändiga steg för att göra Danmark danskt igen.

Frankrike i ett tillstånd av la colère – vrede

OPINION: SOPHIE KIELBOWSKAEfter en tid av upprördhet övergick fransmännens känslor i vrede. I Sverige säger vi ”nu går skam på torra land”, i Frankrike agerar man med värdighet och vrede. I slutet av april och början av maj inträffade en rad händelser som fått fransmännen att visa, att nu går skam på torra land. Och mest en colère är polisen och militären. Det skriver Sophie Kielbowska som följt händelserna genom franska medier och ger här en lägesrapport.

Gå till arkivet

Send this to a friend