Skip to Content

Foto: Thames Valley Police.
UTRIKES

Pakistansk liga våldtog vita flickor så unga som 13 år under bestialiska former

PappersupplaganNya Tider v. 25

En grupp med åtta män, samtliga med pakistanskt ursprung, fick sina domar den 12 juni i en rättegång i Oxford. Männen har befunnits skyldiga till hundratals våldtäkter och fick alla långa fängelsestraff, sammanlagt på nästan 90 år. En av våldtäktsmännen skyllde på sin muslimska bakgrund som förklaring till att han våldtog.

Publicerad: 20 juni, 2018, 16:51

 • Svenska

Läs även

En grupp med åtta pakistanska män blev det senaste i raden av brittiska våldtäktsgäng som nu fått fleråriga fängelsestraff för att under flera år våldtagit hundratals offer, där majoriteten var unga vita flickor. Männen i åldrarna 36 till 48 år hade satt i system att ”grooma”, det vill säga locka och hota unga flickor ned till 13 års ålder under en längre tid i syfte att utnyttja dem sexuellt eller våldta dem.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

 • Rygel

  Häng dom jävlarna!!!

  • sarah

   Vänta bara! Det kommer snart till Sverige!

   • Vielfrass

    Skulle inte förvåna mig om det redan förekommer här och där vår ”fina PK-elit” & annat oknytt har lagt locket på . . . X( .

 • sarah

  Angående intervjun av Jan Tullberg av sanna Hill. I och med att man inte får kommentera på youtube. De finare i kanten älskar att höra sig själva men knappast någon annan. De lever i en bubbla, springer iväg genom att hålla för öronen likt ett litet småbarn. Så varför skulle vi i hela friden lyssna på dem? Idag vet snart hela svenska folket vilka de är, och fler kommer de att bli. Smärtpunkten är nådd! Den är sprängd i bitar likt en tvångsmatad anka.

 • Lunkentuss

  Skyller på sin muslimska bakgrund.
  Där har vi sprängstoff av stora proportioner.

 • sarah

  Invandringsdebatt är helt fel ord. Återvandringsdebatt är rätt ord.

 • sarah

  Den dagen svensken kompromissar med Islam är svensken körd.

  • You Bet

   Då är det kört för Sverige.

 • sarah

  Ödmjukhet inför dessa bestar innebär undergång. Ödmjukhet i dessa tider är absolut förkastligt. Bara att inse.

 • Micke

  För att få bukt med sådana här fasoner så blir det nog bäst att skippa fängelset och satsa på galgen istället.

 • hassebj

  Vem, vilka har importerat detta skräckkabinett?

  • BHhedstrom

   Fredrik Reinfeldt och M samt Stefan Löfvén (S) har bägge ett ENORMT ANSVAR FÖR INVASIONEN av Sverige sen 12 år tillbaka! Den 9:e september åker de ”rödgröna” ut och det är ju alltid en bara början!

 • Varmlandstok

  Varför ska vi hjälpa dom där?

Zimbabwes vicepresident anklagar vita för landets svåra ekonomiska situation

UTRIKESZimbabwes vicepresident Kembo Mohadi har anklagat vita människor för landets dåliga ekonomiska läge. Zimbabwe har varit i recession sedan självständigheten från Storbritannien 1980 eftersom de tidigare koloniherrarna inte hade lärt dem hur man gör affärer, säger Mohadi till ZBC TV.

Arkitekturen – nästa stora kulturstrid i Sverige?

REPORTAGEModernister och vänsterpolitiker menar att försök till demokratisk styrning över offentlig arkitektur är att jämföra med Nazityskland. Och de klassiska stilar som europeiska arkitekter har förfinat under tre tusen år för med sig otäcka värden. Men när allt fler förespråkare av de klassiska skolorna nu höjer sina röster så står modernisterna inte längre oemotsagda. Bland andra Sverigedemokraterna driver aktivt på med egna förslag på klassiska byggnader. ”Prisbilden är alltid högst där det inte är modernistiskt, många tycker att äldre arkitektur är väldigt vacker”, förklarar Peter Wallmark, gruppledare för SD i Stockholm.

Turkiets interventioner i Libyen

UTRIKESI dag tävlar Turkiet om titeln ”toppligist” i både Europa och Nordafrika. Förutom spionskandalen med Frankrike har Turkiet direkt lagt sig i den libyska konflikten på ett omfattande och kontroversiellt sätt, vilket har fördjupat de befintliga spänningarna.

Trumpadministrationen meddelar att USA lämnar WHO i juli 2021

UTRIKESTrumpadministrationen lämnade in ett meddelande om utträde ur Världshälsoorganisationen till FN:s generalsekreterare under tisdagen, sade en högt uppsatt tjänsteman inom administrationen till Fox News, efter att president Trump i veckor har kritiserat WHO:s hantering av coronaviruspandemin och vad han kallar deras pro-Kina-partiskhet.

Rysk miljardär vill köpa hotade statyer från USA

UTRIKESDen ryske miljardären Andrey Filatov erbjuder sig att köpa två statyer som BLM-demonstranter vill ha bort från amerikanska städer och säger att både president Theodore Roosevelt och pionjären Alexander Baranov lämnade ett ”positivt intryck” på hans land

Tysklands kvinnliga ledare upplöser elitstyrka

UTRIKESDen tyska regeringen – förbundskansler Angela Merkel, försvarsminister Kramp-Karrenbauer och Agnieszka Brugger, en grön parlamentsledamot i parlamentets försvarsutskott – har beslutat sig för att upplösa en elitsoldatenhet.

Ny fransk justitieminister vill att Le Pens parti förbjuds

UTRIKESDen stora överraskningen inom den nya franska regeringen efter ombildningen är utnämnandet av advokaten Éric Dupond-Moretti till justitieminister.

Populär schackkanal drabbad av YouTubes algoritm mot ”rasism”

UTRIKESAtt säga saker som ”vit löpare slår svart bonde” är nu för rasistiskt för Googles artificiella intelligens.

Gå till arkivet

Send this to a friend