Skip to Content

Aftonbladet har publicerat en bild på en av de gripna och sett till att pixla denne. Trots den grova pixlingen ser man att personen har mörk hy. Faksimil AB
INRIKES

Pappa och söner kidnappade flicka – våldtog henne på hotellrum

Digital utgåva

En flicka i tonåren blev indragen i en bil av en pappa och dennes två söner och körd till ett hotellrum, där ska hon enligt polisen blivit kvarhållen och våldtagen av den yngsta sonen.

Publicerad: 17 augusti, 2021, 11:42

  • Svenska

Läs även

Enligt uppgifter till Aftonbladet blev en tonårsflicka indragen i en bil under söndagskvällen. Vänner till flickan slog larm till polisen som kunde lokalisera var hon befann sig via sociala medier. Det visade sig att hon blivit förd till ett hotell i Södra Stockholm av en pappa i 35-årsåldern och dennes två söner och där våldtogs hon av den yngste sonen på ett hotellrum. Polisen bekräftar för Aftonbladet att två hotellrum spärrats av i utredningssyfte och ska undersökas av kriminaltekniker.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend