Skip to Content

Det åtalade paret, samt kvinnan med barnen. Foto: Privat
NOTIS

Pedofilmamma misstänkt för fler barnvåldtäkter

Digital utgåva

Den 25-åriga pedofilmamma som Nya Tider skrivit om nyligen står misstänkt för ännu fler våldtäkter på sina två små söner, nu fyra och två år gamla. Hon satt tidigare häktad för nio fall av grov våldtäkt mot barn men är nu misstänkt för ytterligare sju fall av grov våldtäkt mot barn. På torsdagen häktades hon för även de nya brottsmisstankarna.

Publicerad: 25 juni, 2020, 22:51

  • Svenska

Läs även

Det bekräftar kvinnans försvarsadvokat Michael R:son Boberg för TT, men han vill i övrigt inte lämna några kommentarer om fallet.

Kvinnan häktades första gången den 11 juni. Då misstänktes hon att från den 26 augusti 2018 till den 13 oktober 2018, ha begått nio grova våldtäkter och övergrepp som filmats, samt att från den 5 juni 2019 till den 13 augusti 2019 begått ytterligare åtta grova våldtäkter och övergrepp som även de filmats.

Artikeln fortsätter

Denna artikel är en del av den elektroniska utgåvan av Nya Tider. Är du prenumerant kan du logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please hit back on your browser or use the search form below.

Gå till arkivet

Send this to a friend