Skip to Content

KRÖNIKA

Regeringens inbördeskrig

PappersupplaganNya Tider v. 39

Publicerad: 25 september, 2020, 11:35

  • Svenska

Läs även

Anders Lindberg, ledarskribent på Aftonbladet, skäller på Stefan Löfven. Sedan Löfven svurit över honom i Expressen. Rosornas krig handlar tydligen inte bara om vapenskramlet mellan S och MP. När till och med betongsossen Lindberg oroas över utvecklingen i Sverige är det hög tid för övriga vanesossar att lyssna.

Hur impregnerad man än är av det socialistiska giftet går det inte att blunda för förruttnelsen. Det stinker nu så förfärligt i regeringens kökkenmödding att det knappt går att andas. Det ska till kraftiga öronproppar för att inte höra larmklockorna.

Nu har Aftonbladet bestämt sig för att höja tonläget, men enbart när det gäller otryggheten och brottsligheten. Men snart vänder de nog hela kappan efter motvinden. Att anarkin beror på massinvandring och undfallenhet för islamska krafter håller man ännu tyst med. Man har ju tecknat bytesavtal med deras klanröster mot politiskt inflytande. När muslimerna nu bränner svenska flaggan och hotar att bränna hela landet som hämnd för Koranbränningen i Malmö rycker Stefan Löfven ut till deras försvar och lovar att manifestera mot islamofobin. Det skriver Anders Lindberg inte om.

Artikeln fortsätter

Hela artikeln finns i pappersupplagan. Är du prenumerant kan du även logga in för att fortsätta läsa.

Inte prenumerant? Teckna en prenumeration här.

Vi kan tyvärr inte erbjuda allt material gratis på hemsidan, bara smakprov som detta. Som prenumerant får Du inte bara tillgång till hela sidan och vår veckotidning, Du gör också en värdefull insats för alternativ press i Sverige, som står upp mot politiskt korrekt systemmedia.

Rolf Malm

[email protected]

Håll god ton och ett vårdat språk i kommentarerna. Olagligt innehåll är så klart förbjudet och kommer att resultera i avstängning från vårt kommentarsfält.

Om du har blivit godkänd för att lägga upp kommentarer utan förhandsgranskning från tidningens sida är det du själv som är ansvarig för innehållet. Det innebär att Nya Tider kan tvingas att medverka vid brottsutredning vid ett eventuellt åtal.

För förhandsmodererade kommentarer ber vi om tålamod. Vi går löpande igenom kommentarer men det kan beroende på tid på dygnet dröja flera timmar innan vi hinner titta på den.

Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer som innebär förtal, är kränkande, innehåller grovt språk eller helt enkelt är irrelevanta.

  • Dacke

    Bra rutet Rolf! Det är dags att ta bladet från munnen och tala om det förfall som Sverige befinner sig i och som tilltagit efter Löfven regeringssätet. Det är beklagligt att läsa om alla som vänt kappan efter vinden och nu stämmer in i klagoropen. Dock med det förbehållet att låtsas se förbi “elefanten i rummet”? Egentligen är det samma förbannade hycklare som de alltid varit. Att Stefan Löfven är en köpt lakej vet nog de flesta av oss vid det här laget och i vårt land smörjer Wallenberg och Bonnier honom, med “glada” tillrop. Men för Löfven är detta bara småsmulor då de stora pengarna finns i nya befattningar som finansoligarkerna har för honom (se Reinfeldt). Vårt land var ett föredöme innan Bilderbergarna (Palme) såg till att öppna gränsportarna på vid gavel och släppa in allt som kan skada Sveriges förutsättningar som industrination. Det är precis det här som Stefan Löfven lovat finansoligarkerna att bana väg för den – Nya Världsordningen.

  • birgerr

    bra rutet malm

Vår förlorade yttrandefrihet – 50 nyanser av brunt

OPINION: ARNE WEINZYttrandefriheten utgör grundbulten för fri samhällsdebatt och är nödvändig för att demokratin ska kunna fungera. I Sverige har den dock satts på undantag genom en journalistkår som trycker ner frågvisa medborgare så att politikerna går fria från kritik. Det hävdar veckans debattör, författaren och företagsledaren Arne Weinz, som också menar att om brunsmetningen från media inte räcker för att tysta medborgarna, så hotas man i stället med fängelse eller utsätts för våldsdåd.

Nya Tider på Bokmässan 2016. Foto: Nya Tider

Nya Tider breddar åsiktskorridoren

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETHur kunde Nya Tider, som på den tiden trots allt bara hade några tusen prenumeranter, få så omfattande rikspublicitet inför Bokmässan, dessutom i flera år i följd? Varför är moderater och kristdemokrater så otroligt rädda för Sverigedemokraterna? Svaret är att de i själva verket är rädda för vad deras egna journalist- respektive politikerkollegor ska tycka om dem.

BLM är på fel spår

KRÖNIKAÄr det inte ett fundamentalt fel i Black Lives Matterrörelsen, då man fokuserar på hudfärgen? Är det att dessa människor är svarta, som är problemet? Borde man kanske hellre ha en strategi som leder bort från att åtskilja på grund av hudfärg över huvud taget?

Kallt i både norr och söder

KRÖNIKADagligen varnas vi för hotande global uppvärmning. Enligt EU:s klimatprogram Copernicus var årets september varmast sedan mätningarna började 1979.

När en demokrati kraschar

OPINION: TOMMY ULMNÄSMånga av Västeuropas länder präglas av våld i invandrartäta förorter, men Sverige sticker ut med mer dödligt våld per capita än något av dessa. Polisen pratar om minst 40 invandrade klaner som styr den undre världen. Veckans debattör, pensionerade kommundirektören Tommy Ulmnäs, menar att vi nu ser resultatet av Sveriges slapphänta bemötande av unga kriminella.

Skamlösa lögnaren Oisín Cantwell på kloaken Aftonbladet spottar på mördad 19-åring

CHEFREDAKTÖREN HAR ORDETDet är inte ofta man möter en fräckhet så skamlös att den bokstavligt tar andan ur en. Men Oisín Cantwell, kolumnist på Aftonbladet, lyckas verkligen med sin artikel den 6 oktober om mordet på Tommie Lindh.

Mycket kol i jordens inre

KRÖNIKARådande klimatdebatt utmålar kol och koldioxid som stora hot mot jordens liv och klimat. Det är en märklig syn, eftersom kol tvärtom är förutsättningen för allt liv på jorden. Det är också en historielös syn.

Sverige är ”västvridet”, olyckligtvis

KRÖNIKA

Gå till arkivet

Send this to a friend